Hae Anna.fi-sivustolta

Niskakipu

Viestiketju osiossa 'Klinikalla' , käynnistäjänä Ramona, 18.07.2005.

 1. Ramona Vierailija

  Hei,
  Muutama viikko sitten venyttelin töissä hartioita, kun niskasta kuului naksahdus, ja alkoi hillitön kipu ettei pystynyt kääntää päätä oikealle. Kipu kesti iltaan saakka, kunnes....taas eilen kävi sama juttu, paitsi kipu oli paljon pahempi, mutta oli pääasiassa lapaluiden kohdalla, oikealla puolella. Kipu tuntui varsinkin kättä liikuteltaessa.Noh, kävin sitten tk:ssa ja lääkäri määräsi Voltaren 75mg ja Sirdaludia 6mg. TK:ssa annettiin 2 kipupiikkiä, mutta en huomannut niiden auttavan mitenkään erityisesti.En tiedä että olenko vain vainoharhainen, mutta pelkään että joku nikama tmv.on ""mennyt pois paikoiltaan"".Onkohan syytä huolestua....
   
 2. naksu Vierailija

  Nikamat harvoin menevät noin vaan pis paikoiltaan, kipu siinä tilanteessa on niin hurja, että ei voi kuin huutaa. Sitäpaitsi näin käydessä verenkirto häiriintyy ja halvaantuminen on lähellä...

  luultavasti kyseessä on jonkunmoinen revähdys, joten seuraile tilannetta ja palaa uudestaan lääkäriin jos kipu pahenee. Seurauksena on yleenä lihastulehdus, joka tarvitsee taas omat lääkkeensä.

  Ota yhteys ammttitaitoisen ortopediin, tutkii nikamasi kunnolla ja tekee tarvittaessa parit naksautukset=) Eli ei enää terveyskeskukseen!
   
 3. AP Vierailija

  Joo no niin itsekin ajattelin..Mutta ehkä olisi syytä mennä ortopedille tai kiropraktikolle, kun ikääkin on vasta 24 v...Itsellä vain on sellainen inhottava ole, että tekisi mieli kääntää päätä väkisinkin suorempaan, sellainen ""naksahtava"" tunne.
   
 4. mimi Vierailija

  Minulle tulee noita samoja aina silloin tällöin, viimeksi kesäkuussa. Tekee niin jumalattoman kipää, ettei kukaan uskoisi. Kyllä se pikkuhiljaa helpottaa, mutta minulla tuntui (tosin lievempänä) vielä viikon päästä. Fysioterapeuttini selitti mistä on kyse, mutta en nyt muista mitä se kipu on. Ei mitään vakavaa kuitenkaan.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti