Hae Anna.fi-sivustolta

Normaalit ekat kuukautiset -silti raskaana?

Viestiketju osiossa 'Vauvahaaveet' , käynnistäjänä sittenkin toivoa?, 29.03.2008.

 1. toivoa? Vierailija

  Heij! Auttakaa joku. Minulla on epäilys että olisin raskaana. Mahani on kasvanut ja aamulla on pahoinvointi, tissit ovat turvonneet ja kipeät välillä.. Eilen tuntui mahassa kova kopaisu en tiedä mikä se oli. Vaikuttaa ihan kuin olisi kuukautisetkin alkanu mutta ei yhtään normaalia vuotoa. Mitä mun pitäis tehdä teenkö testin varalta kun vuoto loppuu? .. Kiitos vastauksesta jo etukäteen :)
   
 2. Emman Vierailija

  Vauvaa kovasti mieheni kanssa toivottaisiin. Olen lopettanut pillerit 2kk sitten, menkat alkoivat 13.3 ja kestivät sen perus 4-5 pv. 31.3 alkoi menkkojen tyylinen vuoto, mikä oli aluksi ruskeaa ja limaista, jonka jälkeen tuli kirkasta verta. Nyt mahassa möyryää, nännipihoihin ilmestyi pieniä näppyjä, joista vuotaa kirkasta nestettä. Ilkeitä vihlaisujakin tuntuu muutaman kerran päivässä alavatsassa ja maha on kuin ilmapallo. Testin tein viimeviikon torstaina, joka oli nega. Nyt mietin, milloin ne menkat tulisi, kummasta päivästä lasken kiertonii, 13 vai 31? Auttakaa fiksummat!
   
 3. Tammi Vierailija

  Kannatta varmaan tehdä uusi testi, ehkä loppuviikolla taas, jos nyt vielä näyttää negaa. Jos ei sittenkään tule selvyyttä asiaan, sinuna menisin sitten terkkariin otattamaan veritestit. Siitä saa ainakin varmuuden tilanteeseen.
  Toivotaan, että lopputulos on toiveiden mukainen :)
   
 4. miska poika Uusi jäsen

  liittynyt:
  23.07.2013
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  mulla on ehkä mahdollinen raskaus vaikka menkat alkoi :D oli erillaiset mitä ennen kesti vaan 4pv todella vähän vuotoa :Dtoivon mukaan olisin raskaana ja saan lapsen sillä olen toivonut lasta jo 2vuottoa
   
 5. ATSS Vierailija

  Mulla alkoi 8.6 menkat. 16.6 otin jälkiehkäisypillerin ja yhdynnästä oli kulunut yli 24 tuntia. Noin 18. päivä 6. Tuli runsasta vuotoa, ikäänkuin menkat jotka kestivät muutamanpäivän.
  Sen jälkeen ei ole kuulunut menkkoja ja raskaustestin tein verikokeena olisiko ollut 14.7, negatiivien. Nyt 2 päivää jatkuva "nänni stondis" ja ne ovat 2 päivää olleet erittäin arat. Uskomaton väsy ollut viikon verran, niin, että joutunut ottamaan aivan päiväunet vaikka en siihen normaalisti suostu kirveelläkään. Huimausta ja outoa oloa kestänyt myös viikon verran. Alavatsa niin turvonnut ollut jo tosin muutaman viikon, että en ymmärrä. Voiko olla että terveydenhoitajan testi ei näyttänytkään oikein jos tulos onkin nyt mitattuna positiivinen?
   
 6. epävarma Vierailija

  olin joulukuun 27. päivä suojaamattomassa yhdynnässä ja otin pari päivää sen jälkeen jälkiehkäisypillerin. Minkäänlaisia raskauteen viittaavia oireita - lukuunottamatta väsymys, joka voi johtua hieman sekaisin menneestä unirytmistänikin - ei ole ollut. Nyt, 4.1. huomasin, että menkkani ovat alkaneet 16 päivää aikaisemmin, kun olisi pitänyt ja vuoto siis on kirkkaanpunaista ja melko runsasta. Raskaus ei sovi mitenkään nykyiseen elämäntilanteeseeni, joten haluaisin saada edes jonkinlaista varmuutta asiasta.
   
 7. pikkumyy Vierailija

  Hei,
  Meillä on tosi kovat halut tulla vanhemmiksi ja nyt olenkin jättänyt pillerit pois 30.1 ja menkat tuli jo 4.2 ja tuolloin samaisena päivänä (tai menkat lako samana hetkenä) kun miehen kanssa olimme petipuuhissa. Toivomme että olisin jo nyt raskaana kun laksekselin että ovis olisi 18 pv tätä kuuta, ja olemme miehen tultua reissusta hommailleet edellispäivän ja eilen, eli pari päivää ennen ovista. Voiko jo olla että olisin jo raskaana ? Kertokaa joku viisaampi vai pitäisikö minun odottaa vielä toisia menkkoja nyt pillerin syönnin loppumisen jälkeen ja toivoa vasta ehkä sitten että olisi käytännössä mahdollista jo tuo jotoivottu raskasus . Kiitos teille
   
 8. 17andpregnant(?) Vierailija

  Hei!

  Toivonmukaan tätä vielä jotkut lueskelevat, koska tarvitsisin apua.
  Minulla on ollut 2 viimeisimpien menkkojen alkamispäivää edeltävänä päivänä kaameita mielialamuutoksia, joita ei siis aijempina menkka oireina ole ollut. Menkkanikin on epätavalliset, runsaat niinkuin aina, mutta ei todellakaan tietyllä tapaa normaalit, tänne vaikea selittää. (olen huono kirjoittamaan tällaisista)
  Tosiaan mielialani on heitellyt välillä huudan ku hyeena ja välillä taas itken kamalasti. Myös muulloin on tuollaista itkuisuutta ollut, harrastin poikaystäväni kanssa seksiä, ja ollessani päällä yhtäkkiä alkoi alavatsassa/munasarjoissa tuntua ikävältä, tämän seurauksena aloin itkeä kamalasti, vaikkei siihen olisi ollut edes syytä.
  Tissini ovat jotenkin kovemmat ja nänni piha kasvanut huomattavasti.
  Närästystäkin ollut useaan otteeseen. Esim. tänään olin juoksulenkillä ja närästys alkoi ihan yhtäkkiä, ja ei, tämä ei johdu liian rankasta lenkistä, samanlainen oli kuin kaikki muutkin jokapäiväiset lenkkini.

  Syön Meliane- pillereitä, ja olen unohtanut muutaman ja ottanut sitten seuraavana päivänä, tai sitten samana iltana mutta hieman myöhässä kuitenkin. Kondomia tai muuta ehkäisyä emme käytä, mutta mieheni ottaa peniksensä pois ennen tulemistaan. Mutta eihän se silti varmaksi sano.

  Painoni on noussut yhtäkkiä jonkin verran, ja olen kuitenkin syönyt ihan normaalisti kuten laihduttaessanikin.

  Ja tosiaan kuukautiseni ovat tulleet normaalisti mutta olleet omituiset, en ole tehnyt testiä vielä, koska en vielä ole uskaltautunut, vaikka olenkin lapsi-ihminen, ja vaikka toisaalta tahtoisin lapsen, mutta tilanne ei olisi vielä oikein suotuisa lapsen tulolle.

  En sitten tiedä että onko tämä vain minulle ominaista luulotautia, mutta tahdon vain tietää onko kuinka paljon samanlaisia tapauksia? ja onko monille tullut lapsi vaikka on syönyt pillereitä ja kuukautiset ovat olleet.
  Ja ajattelin tulla täältä ensin kysymään, kun luin aijempia kirjoituksia, ja vaikka siellä oli samanlaisia tapauksia mutta haluan vielä varmistaa kuinka ihmisille on käynyt, olivatko he raskaana yms?

  Kiitän jos vastaatte.. ja toivonmukaan osasin asiani esittää oikealla tavalla.. :)
   
 9. 17andpregnant(?) Vierailija


  Tein testin ja negaa näytti, mutta voiko olla mahdollista ettei se näytä oikein? pitäisikö tehdä vielä toinen? :eek: vai mistä tällanen olo sitten johtuu O,o
   
 10. huolestunut Vierailija

  Mulla tuntuu alavatsassa vasemmassa reunassa semmoinen pienipallo jokakuplii silloin tällöin, tuntuu inhottavalta ja sattuu jos vähäisen painelee sitä kohtaa. Olen neitsyt ja menkkani on ihan normaali pituiset ja saman runsasta. Normaalisti kivuliaat, mutta nyt lähi aikoina ovat menkkani olleet osa ajoista kivuliattomia. Mistä tämä johtuu?? Olen hirveen huolestunut asiasta, toivottavasti ei ole lapsi(vaikka neitsyt kun olen) tai kenties syöpä:( vastailkaa pian
   
 11. ellutiini Uusi jäsen

  liittynyt:
  10.01.2015
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  minulla on ollut nyt kahdet kuukautiset jotka on olleet erittäin epänormaalit. yleensä vuoto on runsasta ja kestää 5-7päivää mutta kahdet viimeiset on kestäneet 2-3päivää ja eivät ole olleet niin runsaat. oireita on ollut esimerkiksi välillä pistelee alamahaa ja tissit olivat erittäin arat noin. viikon mutta se loppui kaksi päivää viime kuukautisten jälkeen. Huono olo on välillä mutta ei aamuisin. tissit on turvonneet hiukan ja nänneihin on ilmestynyt "näppyjä" raskaus on siis hyvin mahdollinen koska olen parisuhteessa mutta tällä hetkellä ei ole ehkäisyä käytössä. Ajattelin käydä ostamassa testin mutta halusin ensin kysyä että millon se kannattaa tehdä vaikka kuulautiset onkin?
   
 12. Huolestunut Vierailija

   
 13. Huolestunut Vierailija

   
 14. Raskaanako? Vierailija

   
 15. Raskaanako? Vierailija

  Voinko olla raskaana, vaikka yritimme olla niin "varovaisia"...
  Olin viikko sitten siis suojaamattomasti miehen kanssa. Siitä kahden päivän jälkeen oksentelin iltaisin. Ja menkat siis alkoi eilen, mutta kaksi viikkoa etuajassa. Äsken taas oksensin ilman mitään syytä...
  Siis pitäiskö mun tehdä raskaustesti...? En jotenki uskalla ku kuitenkin toivon raskautta kovasti. Kuvittelenko oireet vai onko tämä ihan normaalia alkuraskautta???
   
 16. vierailija Vierailija

  Mulla tuli ihan kunnolla sairaalassa ollessani pönttöön verta, pariinki otteeseen. Viikkoja tais olla 8. Kipu oli hirveä. Epäilivät kohdunulkopuolista. Mutta ei. Terve normaali raskaus oli, veri ja kipu johtui ylisuurentuneista keltarauhasista.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti