Hae Anna.fi-sivustolta

Notre-Damen rahoitus takkuaa

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kompiainen., 16.06.2019.

 1. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 202
  Saadut tykkäykset:
  1
  Suuria summia luvanneet lahjoittajat eivät ole maksaneet yhtään senttiä lupauksistaan rakentaa uudelleen tulipalossa pahoin vaurioitunut Notre-Dame. Katedraalin rakentamisen kustannukset ovat jäämässä tyystin pienten lahjoittajien piikkiin. Palon jälkeen monet ranskalaiset miljardöörit lupasivat suuria summia, mutteivat ole pitäneet lupauksiansa, kirjoittaa uutistoimisto AP Twitterissä.

  -Isot lahjoittajat eivät ole maksaneet. Eivät yhtä senttiä, sanoo Andre Finot, joka on tiedotusvastaavana Notre-Damen hankkeissa. -Ennen kuin maksavat, haluavat tietää tarkoin rahojen käyttökohteen, sillä he eivät halua maksaa työntekijöiden palkkoja, lisää hän. Sen sijaan pienten lahjoittajien rahoja on käytetty palkkojen maksuun niille 150 työntekijälle, jotka ovat päivittäin olleet töissä uudisrakentamisessa.

  Suuria lahjoituksia ovat luvanneet muotitalo Louis Vuittonin Bernard Arnault ja miljardööri Francois Pinault. Yhteensä parisataa miljoonaa euroa, kun pienlahjoittajilta on kerätty noin neljä miljoonaa tähän mennessä.  Aiheen antoi:


  https://www.dagen.se/nyheter/sma-donatorer-betalar-notan-for-notre-dame-1.1539669
   
 2. vierailija Vierailija

  minusta ihmistenja ihmiskunnan tulee oppia sekin, että vaikka miten on historiallisesti merkittävä rakennus ja turistirysä ja taiteellisesti arvokas yms., niin jos rakennus tuhoutuu, niin antaa sen tuhoutua. Se on sitten sen kohtalo. Materiaankaan ei pitäisi kiintyä liikaa.

  Kuvia on netti täynnä ja rakennuksesta oli tehty 3D mallinnuskin, joten olisi voinut vaikka rakentaa uuden kirkon ja tarjota turisteille extrana 3d-kierroksia vanhassa notre damessa, joka tällä paikalla oli. Sillä välin voisi ylimääräiset rahat laittaa vaikka maailmanlaajuisen rauhan rakentamiseen.

  (mahtoiko ökyrikkaat paeta rahasäkkiensä kanssa, koska ihmiset alkoivat laajalti kysellä, että miksi ei löydy rahaa afrikan nälänhätään yhtä paljon ja yhtä nopeasti kuin jokun kirkon kärähtämisvaurioiden korjaamiseen, sitten oli helppo vedota etteivät halua palkkoja maksaa, muuten kyllä)
   
 3. businessjkcg Uusi jäsen

  liittynyt:
  29.05.2019
  Viestejä:
  14
  Saadut tykkäykset:
  0
  mielenkiintoista! Aika erikoista jopa. Luulisi, että PR kärsii aika pahasti näillä suurilla tahoilla.
   
 4. vierailija Vierailija

  Sullahan on islamistin maailmankuva. Kun ihmiskunta ei ymmärrä arvostaa omaa historiaansa niin heiltä puuttuu identiteetti.
   
 5. vierailija Vierailija

  luepa viestini uudelleenäläkä pätki sitä
   
 6. vierailija Vierailija

  Kysehän ei ole materiasta, vaan ihmiskunnan historiasta. Mielestäsi sen pitää antaa tuhoutua.
   
 7. vierailija Vierailija

  ei historia voi tuhoutua.
   
 8. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 202
  Saadut tykkäykset:
  1
  Kaksi koulua Pariisin keskustassa on jouduttu sulkemaan Notre-Damen tulipalon jälkeen korkeiden lyijypitoisuuksien vuoksi. Aiheesta oli otsikko Dagens Nyheterissä.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti