Hae Anna.fi-sivustolta

Nykyteinit aivan pihalla. Pedofiili kiristi alastonkuvia teinitytöiltä ja sai kuvansa.

Viestiketju osiossa 'Kasvatus' , käynnistäjänä vieras, 10.07.2015.

 1. vieras Vierailija

  Eilen metrolehdessä uutinen, jossa 31-vuotias pedofiili sai "kiristettyä" teinitytöiltä alastonkuvia kertomalla, että hänellä on hallussaan aikaisempia alastonkuvia tai että tekisi vanhemmille jotain.

  Tässä sitä nähtiin taas kuinka tyhmiä teinitytöt nykyään ovat. Ensinnäkin he ovat aika innokkaita muutenkin lähettelemään näitä alastonkuviaan, jopa alapäänsä kuvia ympäriinsä netissä. Vanhemmat eivät millään tavalla valvo netin käyttöä tai laita estoja treffipalstoille.

  Minun nuoruudessani olisi tajuttu miehen olevan poikkeava ja oudosta havainnosta olisi heti kerrottu vanhemmille. Yhtään alastonkuvaa ei olisi koskaan lähetetty. Minun nuoruudessani meillä oli järki päässä.

  Tiesittekö, että pedofiilien lisäksi on olemassa myös hebefiilejä, jotka ovat kiinnostuneita 17-20-vuotiaista. Hebefiiliys on myös seksuaalinen poikkeavuus ja sillä tavalla suuntautunut mies ajattelee 17-20 vuotiaiden teinityttöjen olevan naisia.

  Teinitytöillä ei ole nykyään mitään käsitystä miten seksuaalisuuden pitäisi normaalisti suuntautua vaan he saattavat tuolla flirttailla jopa viisissäkymmenissä olevien miesten kanssa. No siitä syntyy tietysti epämukavia tilanteita näille miehille kun ihmiset tuijottelevat vihaisesti. Oletteko nähneet koskaan tilannetta, missä pariskunta on yhdessä ulkona ja joku teinityttö alkaa siinä flirttailemaan ja viuhtomaan tukkaansa pariskunnan miehelle, joka viisissäkymmenissä iältään? Olen nähnyt myös naapurin 18-vuotiaan tytön huumeessa bussissa nelikymppisen alkoholistimiehen kanssa ja juttelevan kuin he olisivat parisuhteessa. Olen nähnyt bussissa, kun kaksi noin 12-vuotiasta käyttäytyi nelikymppistä miestä kohtaan kuin katuprostituoidut aivan kuin olisivat yrittäneet iskeä tätä. Täytyy sanoa, että aivan pihalla nämä teinitytöt nykyään ovat, tai sitten ovat muuntohuumeissa ja sen vuoksi käyttäytyvät holtittomasti.

  Eikö niitä pentuja voi kasvattaa ollenkaan? Teinityttöjen poikkeavan käytöksen syynä voi olla myös medioissa tapahtuva seksuaalisuuden ylikorostaminen ja kaikkien seksuaalisten poikkeavuuksien normalisoiminen yhteiskunnassa. Lisäksi se, että heille kerrotaan 8-vuotiaana, että he ovat jo isoja tyttöjä ja ostetaan aikuisten vaatteita. Mutta ennen kaikkea kasvatuksen puute tekee sen, että pennut ei tiedä nykyään enää, miten kuuluu normaalisti elää ja käyttäytyä.

  Ja minun mielestäni on sairasta jos 14-vuotias haluaa harrastaa seksiä jonkun kanssa, alle 18-vuotiaat ovat lapsia ja seksi ei kuulu lasten maailmaan.


  .
   
 2. wert Vierailija

  Niin kasvatus puuttuu nykynuorilta. Jotkut vanhemmat jopa niin jyrkkiä, että lasta ei saa edes kieltää tekemästä jotain. Nykypäivän vanhemmilla ei ole mitään motivaatiota kasvattaa lapsistaan hyviä kansalaisia ja työntekijöitä. Nuoret ei viitti mennä edes töihin kun kotona iskä ja äiskä maksaa kaiken heille.

  Lisäksi iso ongelma on se, että nuorten kotona vanhemmat tanssivat lasten pillin mukaan, nuori oppii jo varhaislapsuudessa, että he saavat määrätä tahdin. Siitä tulee sitten nuoruusiässä ongelmia, kun kuvittelevat jotain suuruusharhaa, että aikuiset ihmiset ovat heidän alamaisiaan. Lopputuloksena on nyrpeät ja ylimieliset, huonosti käyttäytyvät, huonosti ihmisten kanssa toimeen tulevat nuoret. Etenkin tytöillä on eniten näitä ongelmia tulla ihmisten kanssa toimeen, tyttöjen kasvatus on mennyt eniten pieleen, koska tytöt käyttäytyvät väkivaltaisesti jopa ventovieraita kohtaan.
   
 3. Kaikki perustuu nykyään siihen, ettei vain mistään tule paha mieli. Sanotaan, että epäonnistumiset, pettymykset ja myös negatiivisiksi koetut asiat opettavat ihmistä tulemaan toimeen, ratkomaan ongelmia helpommin sekä selviytymään hankalista asioista (defenssejä eli minän selviytymiskeinoja).
  Jos kaikki on siloteltua, ruusuilla tepastelua, päähän taputtelua, hyssyttelyä pumpulissa ja kivaa, niin on selvää, että yksikin epämiellyttävä kokemus totuttuun aiheuttaa kriisin.
  Media tukee tätä kiva - kauheaa elämäntapaa nostamalla esiin asioita sensaatiohakuisesti ja enemmän tunnepohjalla kuin järjellä höystettynä.
  Toinen seikka on se, että lapsen ylisuojeleminen kaikessa ja siihen perustuva ikävien asioiden välttäminen/piilottelu/puhumattomuus saa aikaan enemmän pahaa kuin hyvää.
  Ei sanan merkitys, hyvä-paha, mukava-ikävä, surullinen-iloinen, hauska-vakava, järjetön-järjellinen, elämä-kuolema, uhka-turva, luottamus-pettymys, onnistuminen-epäonnistuminen jne ovat äärimmäisen tärkeitä asioita oppia koska kaikilla asioilla on aina se toinen ei niin kliffa puoli mutta kuuluvat olennaisina osina ihmisen elämänkaareen.
   
 4. vieras Vierailija

  Nykypäivän vanhemmilla jaksamista riittää ainoastaan opettajien kanssa riitelyyn. Muuten he ovat menettäneet täysin teininsä kasvatuksen hallinnan jo peruskoulun ala-asteella.

  Ja miksi teinit on niin vihaisia?, ei edes murrosikä selitä sellaista vihaisuutta, että naureskellaan ja tehdään ilmeitä ventovieraita kohtaan. Aggressiota se on sekin. Aika huonot lähtökohdat on elämälle, jos ei halua kuulua yhteiskuntaan teini-ikäisenä ja jos ventovieraat ihmiset ärsyttää itseä.

  Ja miten asioiden kuuluisi mennä? Pyritään peruskoulussa hyville arvosanoille, sen jälkeen suunnitellaan omaa tulevaisuutta ja pyritään siihen tavoitteeseen hakeutumalla alan kouluihin.

  Jos ei hyville arvosanoille päästä, siinä vaiheessa tarvitaan joku skarppaaja, joka kertoo, että ei se mitään ja sitten suunnitellaan ne keinot, millä asia on korjattavissa. Eli ei heittäydytä syrjäytyneeksi muuntohuumeiden käyttäjäksi vaan pyritään korjaavilla toimilla eteenpäin kohti niitä omia uratavoitteita.

  Ja turha tulla sanomaan, että ei tiedä, mikä kiinnostaisi. Kaikilla on jokin ammatti, joka kiinnostaa, pitää vaan etsiä tietoa eri ammattialoista ja tämä tapahtuu parhaiten työvoimatoimiston koulutusneuvojalla. Jos kaveripiirissä on häiriökäyttäytymistä, kannattaa se kaveripiiri jättää ja olla mielummin vaikka ihan yksin, ettei oma elämä menesi pilalle.
   
 5. vieras Vierailija

  Mitäs iskät ja äiskät siihen sanotte, että teidän teinitytöt antaa tuolla persettä vastiketta vastaan neli-viisikymppisille äijille?

  Onko kenties jäänyt sanomatta "Ei" noille penskoille? Onko kenties kasvatus jäänyt väliin ihan kokonaan?
   
 6. vieras Vierailija

  Juuri jäi perheellinen kolmekymppinen mies pedofiliasta kiinni ja joutui käräjille. 13-vuotias tyttö tuumaili oikeudessa vain, että teki seksiä mieli. Saatana eihän näillä äpärillä ole edes mitään aavistusta mikä on oikein ja mikä väärin. Siinä se saatanan äpärä varmaan jatkaa elämäänsä ihan kuin mitään ei olisi tapahtunut, ja se pedofiilimies sitten linnassa miesten raiskattavana tai hyvä jo hengissä selviää sieltä posesta.
   
 7. oiwem Vierailija

  Vielä 1950-luvulla sanottiin tässä ap:n tarkoittamassa nuorison rappiosta, että "Äpärämäistä käytöstä". Vielä tyhmemmillekin tiedoksi, että ennen vanhaan uskottiin, että huoran lapsesta ei voi koskaan tulla mikään kelpokansalainen. Holtittomuus, moraalittomuus ja täysi arvojen ja yhteiskunnan sääntöjen tunnistamattomuus olivat juuri Äpärälle tunnusomaisia piirteitä. Äpärällä ei myöskään ole kykyä tunnistaa, mikä on oikein ja mikä väärin. Elikkä siis täysin kieroon kasvanut penska jo se kieroon kasvaminen on alkanut jo ennen kouluikää, koska kotiolot ovat olleet niin epämääräiset.
   
 8. öojirf Vierailija

  ETTEKÖ TE VARHAISNUORTEN VANHEMMAT TAJUA MITÄÄN, MITÄ TEININNE TEKEVÄT?

  Teininne maistavat alkoholia 10-vuotiaina, jotkut jopa aikaisemmin ja muuntohuumeita kokeilevat kaveriporukassa jonkun varhaisnuoren kotona, jonka vanhemmat ovat silloin kotoa pois. Teininne vimmainen, levoton ja aggressiivinen käytös voi siis johtua muuntohuumeiden käytöstä. Ottakaa ***kele selvää vähän asioista, vanhemmiksi jos ryhdytte niin se on 18-vuoden työtaakka ja se pesti on jaksettava hoitaa loppuun asti, kiinnosti tai ei. Lapsille on alettava teroittaa jo varhaisnuoruudessa, että huumeet ovat syrjäytyneiden ja spurgujen tapa elää.

  Sen siitä saa kun motivoitte äijänne isyyteen lapsen teolla. Äijä halusi tehdä lasta, muttei kasvattaa lasta. Äijiä ei kiinnosta ottaa edes selvää, mitä raskaus tekee naisen keholle. Sitten alkavat huomautella liikakiloista ja lopulta ottavat hatkat kun eivät jaksa enää lapsen hyysäämistä katsella. Että se siitä onnellisesta perhe-elämästä.

  Ne kenellä paletti toimii, olkaa tyytyväisiä ja kehukaa puolisojanne.
   
 9. wroei Vierailija

  Miettimisen aihetta:
  Mutta suomeksi se tarkoittaa sitä, ettei tunne oikeaa ja väärää, ei tunne häpeää, katumusta ja syyllisyyttä. Sellaisesta ihmisestä kasvaa muiden ihmisten kiusaaja, riistäjä ja psykopaatti. Tässä on psykopaattimurhaajalla olevat diagnoosit: Tunne-elämän häiriö, Tuhoisa persoonallisuus, Aspergerin oireyhtymä, Pakko-oireinen häiriö. Älkää herkimmät pelästykö, tällaisia on vain Venäjällä ja Amerikoissa lähinnä.
   
 10. vieras Vierailija

  Tapauksesta uutisoi Helsingin Sanomat lokakuussa. Mies oli netistä houkutellut 10-17-vuotiaita tyttöjä mukaansa ja osan kanssa oli seksiäkin ollut. On se perkele kumma, mikä tällaista käytöstä tekee. Seuraavaksi tulee varmaan sitten nekrofilia. Poliisikin on pahoitellut, että pedofilian uhrit ovat yhä nuorempia. Mutta kukaan ei ole maininnut siitä, että yhdyntä vaurioittaa tytön genitaaleja: vaginan hermovaurioita, tuntopuutoksia, repeämiä tai vulvodyniaa. Jos tytöllä on kuukautiset ja hän tulee raskaaksi, hän voi jopa kuolla raskauteen tai synnytys on vaarallinen. Samaisessa Helsingin sanomien lokakuun numerossa uutisoitiin myös, että poliisilla on tutkittavana muitakin vastaavia rikoksia Suomesta.
   
 11. wert Vierailija

  Teinit kundit luulisi katsovan vähän tarkemmin, missä heidän muijansa ovat. Sitten jos tyttis alkaa mennä aamulla kauppakeskuksen kautta kouluun niin sitten on syytä ihmetellä. Suomessa on kuitenkin kouluruokailu, ei tarvitse käyttää omia rahoja ruuan ostamiseen.

  Ja hyväähän se kouluruoka nimen omaan on, tietysti minäkin olen joskus ollut koulussa silloin aikoinani ja kyllä sitä tuli syötyä parikin lautasellista. Ulkomailla syödään kouluissa ranskanlaisia perunoita, ja pikaruokaloiden roskaruokaa, suomessa saa hyvää ns. kotiruokaa kouluissa edelleen.
   
 12. 1647 Vierailija

  Ei helevetti. Siellä ne sisäsiittoiset ja luonnevikaiset pennut kaupustelee persettä kauppakeskusten nurkissa. Mutta tiedättekös, että jotkut aikuiset saattaa olla jopa vahingoniloisia niille vanhemmille, joilla on noin pahasti ajovalot sammuneet räntäsateessa. Oi ja voi, nytten mullekin iski perisuomalainen hämäräsokeudesta ja pimeästä vuodenajasta johtuva pahansuopaisuus.
   
 13. 1070 Vierailija

  Eikö kukaan nyt tajua, mitä seksuaaliterapeutti ja pornomalli tarkoitti sillä kun voihki orgasmissa kauppakeskuksen penkillä tennarit jalassa. Tietenkin provosoi, mutta porukka niin tyhmää, ettei välttämättä tajua, että mistä asiasta on provosoitu. Tietenkin näiden teiniprostituoitujen aamuseksikauppatapaamisista Kampissa ym. Sellainen kauppakeskus on pokien vartoiluun tietysti paras, missä on sokkeloisia käytäviä ja paljon katvepaikkoja, missä voi hiippailla rikollisissa tarkoitusperissä.

  Ei nämä pahvipäätytöt edes tajua, että he ovat rikollisuuden kanssa tekemisissä. Ostaminen on rikos, siinä häkki heilahtaa huonolla tuurilla. Äärimmäinen teiniprostituoitujen tyhmyys johtaa tekoihin, joissa on sijaiskärsijöitä. Kun aletaan laskemaan sisäsiittoisen ja luonnevikaisen teiniprostituoidun tyhmyydestä johtuvien tekojen sijaiskärsijöiden määrää, niin tulee aika iso luku, kun lasketaan mukaan äijäostajan perhe, puoliso ja lapset.

  Sitten näille pahvipäätytöille on heidän isinsä kehunut koko ajan, vaan sen takia, että on hänen lapsensa, mutta äidistä on harkinnut avioeroa jo vuosia. Siitä pahvipäätyttö saa sen käsityksen, että hän on isin suosikki ja etsii näitä isejä näistä alkoholisoituneista kusipalliäijistäkin. Kuvittelee pahvipää, että joku olisi tässä pahansuopaisessa maassa ansainnut rikkaudet maan ja taivaan välillä seksikaupalla, ja pah.
   
 14. Yli-Ii Vierailija

  Otetaampa sitten esille vieläkin arempi puheen aihe kuin tämä turvapaikanhakijoiden tekemät 3 raiskausta tänä vuonna. Eikö kukaan tajua, mihin se liittyy. Ne raiskaajat on olleet jihadisteja, jotka on vaivihkaa päässeet tähän maahan ja tarkoituksena on ollut häpäistä suomalainen kulttuuri ja suomalaisten murrosikäiset lapset. Tuossa iässä islamin mukaan yleensä tyttö on jo ympärileikattu ja ommeltu umpeen. Tietenkin niillä 3 radikalisoituneella miehellä ainoa tarkoitus on ollut vain suomalaisen kulttuurin häpäisy, missä lapsetkin käyttäytyy kuin huorat ja puhuu suohinotosta julkisilla paikoilla. Onhan se ilman muuta järkytys vieraskulttuuriselle kun hän on tottunut siihen, että seksiä pantataan avioliittoon asti ja treffeillekään ei pääse, jos ei ole kihloissa jo.
   
 15. owiru Vierailija

  Luulisi että teinipojat pitää vähän parempaa huolta muijistaan ja ottais selvää, kenen kanssa muija luuraa. No se voi olla osittain virhekin, kun nää teinitytöt menee paniikkiin heti, jos joku heiltä vähänkin kysyy, että missä sää oot. Ne on heti, että se on joku hullu kun se kyttää mua. Sitten kun ovat narkkareita niin tulee paniikkia ynnä muuta ongelmaa.
   
 16. owiru Vierailija

  Ennen vanhaan oli muuten narkkareita vain muutamia ja narkkaritausta oli ihmisellä sellainen musta menneisyys, mitä hävettiin myöhemmin. Se oli sama asia kuin olisi ollut varas.
   
 17. Siellä ne kymmenvuotiaat nostaa paitaansa ja kuvaavat itteään sitten ukoille, jos joku pyytää. Onpa joku ottanu kuvan alapäästäänkin. Ei sitten tarvi ihmetellä, miksi pakettiautot seuraa pikkutyttöjä. Ne saa selville mistäpäin on kyseiset teinit ja nuoremmat. Vahtikaapa vähän paremmin jälkikasvuanne, mitä ne puuhailee salaa. Ne hölmöt teinit ja nuoremmatkin menee vielä niiden luo. Ne juottaa känniin ja raiskaa. Tämä siis uutisista.
   
 18. vieras Vierailija

  Ne äijät on ilmeisesti jo valmiiksi linnassa kun eivät välitä siitä, että nettiä valvotaan ja netissä tapahtuva pedofilia johtaa syytteisiin. Saako ne tytöt siitä rahaa, kun suostuvat riisumaan räkäisille äijille? Ei ne tytötkään normaaleja ole.
   
 19. vieras Vierailija

  No entäs tämä pukeutuminen. Nyt ne kunnottomat äpärät käyttää college-housuja ilman alushousuja. Housut porautuu koko persvakoon pillua myöten, eikä ne saatanan äpärät vaivaudu kiskomaan housuja pillusta pois. On tullut nähtyä aika isoränttyisiä tyttöjä.

  Eikö vanhemmilla raksuta. Tartteeko se pentu päästää ovesta ulos ilman alushousuja. On vähän rivoa se pukeutuminen. Ja sitten ne farkkushortsit. Niitäkin ne äpärät käyttää ilman alushousuja, niissäkin saavat isot väljät teinin mehupillut näkymään kaikelle kansalle. Ja se kamelin varvas. Ja revittyjen farkkushortsien kanssa ne toivottomat äpärät laittaa vielä spagettitopin päälle, vaikka olis saatana alle 20 astetta lämmintä. Pääasia on vaan näyttää rivolta ja kerjätä 50-vuotiailta sediltä huomiota!!
   
 20. pahkasika Vierailija

  Odottelin vaimoani parkkihallissa autossa istuen ja seurasin, kun kaksi hyvin nuorta tyttöä touhusi autojen takana piilossa. Toinen filmasi kännykällä kun toinen pissasi sinne lattialle. Video meni varmaankin jollekin palstalle jakoon.
   
 21. Muuntohuumeteinit Vierailija

  Kauppakeskuksen vessassa 2 teinityttöä meni samaan vessaan, ilmoille pölähti karmea mädän sillin haju. Kumpikaan ei kussut. Voi ***vetti mitä irstailua. Minua oksetti. Todellakin vaikutti siltä, että vessassa otetaan Selfieitä siltä varalta, että joku räkä-äijä tulee ja työntää rahat kouraan taikka lupaa ostaa älypuhelimen ynnä muun.
   
 22. Teinien rappio Vierailija

  Varmaan kiva, jos oma lapsi on irstas itsensä paljastelija ja narkkari teini-iässä.
   
 23. vieras Vierailija

  Eikö vanhemmat tajua, että niiden pennyt lähettelee netissä pillun kuvia sedille? Kannattaisi varmaan kertoa pennuille, että pedofilia on poikkeava ja sairas ominaisuus ihmisessä ja että se on rikos myöskin.
   
 24. vieras Vierailija

  Ei se ole tyttökään normaali jos pedofiilin kanssa viestittelee netissä. Kieroon kasvanut ja vinksahtanut pentu jo lapsesta lähtien. Siitä tulee aikuisena joku sarjamurhaaja tai jokin muu psykopaatti.
   
 25. Kusipääteinit Vierailija

  Sitten ootteko huomanneet, miten itteensä täynnä teinit ovat tänä päivänä. Mitähän ne luulee olevansa? Nokka pystyssä kävelevät ja kusipäinen ilme aina naamalla. Sitten inhoavat muita naisia, aina tulee jotain ylimääräisiä kusipäisiä ilmeitä kun vastaan kävelevät.

  Sitten vielä ovat sellaisia jauhopäitä. Bussissakin istuvat aina niillä nelipenkkisillä vanhusten paikoilla. Vaikka bussissa olisi tilaa muuallakin, ne haluu istuu se kusipäinen naama muihin matkustajiin päin, on pakko kato kerjätä sitä huomiota keinolla millä hyvänsä.

  Ja asemilla oletteko huomanneet, että ne jauhopäät menee aina seisomaan aikataulunäyttöjen alle kerjäämään huomiota. Sitten vielä jauhopäät ovat niin tyhmiä, että kun ihmiset kattoo aikataulua, niin jauhopäät luulee, että niitä katotaan siinä ja voi voi, että on taas kusipäinen ja itteensä täynnä oleva ilme kusipääteinin naamalla.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti