Hae Anna.fi-sivustolta

Nyt mummot äitiyslomalle!

Viestiketju osiossa 'Eläkkeellä' , käynnistäjänä Suomi maksaa, 01.09.2016.

 1. Suomi maksaa Vierailija

  Suomi maksaa paperittomille ihmisille toimeentulotukea, vaikka lain mukaan heidän pitäisi ilmottautua työvoimatoimistoon työnhakijaksi. No käytännössä se siis ei onnistu, koska ei ole papareita. Eduskunnan oikeusasiamies kuitenkin sanoi, että rahaa on maksettava, vaikka ko pykälä ei siis täyty. Perustuslaissa näin lukee kun sinne on kirjoitettu sana jokainen
  . Mitäs jos te hakisitte samalla logiikka hoitotukea tai äitiyspäivärahaa. Kyllä Suomella rahaa riittää, onhan täällä loisimassa 50 000 paperitonta ja suomalaisten verorajoja nautiskelemassa. Kohta raha loppuu, hopi hopi.
   
 2. SuVakki Vierailija

  Eipä se koko joukko vaan loisi, kyllä siellä yritteliästä porukkaa seassa on. Meidän pitäisi kaikkien vaan omalta osaltamme auttaa mamuja kotiutumaan. Ei se vaadi rahaa, pieniä ystävällisiä tekoja siinä kaikki. Mummot voivat mennä vaikka varamummoiksi maahanmuuttajaperheeseen!

  Mitä tulee noihin tukiasioihin, niin kyllä meidän omat loisijat osaavat niitä aivan tarpeeksi hyvin käyttää. Heillä on sentään kieli hallussa, mutta löytyy miljoona syytä miksi työ ei kelpaa silloinkaan kun sitä olisi tarjolla.
   
 3. Se on hienoa! Toisaalta, miksi tuhlata rahaa 800 miljoonaa turvisten kustannusten kattamiseen, kun ne pääsee paperittomanakin suomen hyvinvointiin (tosin murenevaan) käsiksi. Ehkä avaaamme vain rajamme ja ohjaamme mamut sosiaalitoimistoon koska eduskunnan virkamies niin päätti!
  Lukaisin tuolta ei niin hyvämaineiselta sivustolta, kuinka joku onneton oli mennyt pyytämään paperittomalta turvapaikanhakijalta papereita kun yritti ostaa tupakkaa. Mies oli tarjonnut vain luonakorttia, siis sitä, missä on turvapaikanhakijan kulloinenkin nimi mitä käyttää ja lärvinkuva.Onneton kassa ei ymmärtänyt uutta suomalaista hierarkiaa, vaan sanoi ettei käy. S-marketin sivustolle oli rynnännyt ulkoministeriön virkanainen kommentoimaan tapahtumaan ja haukkumaan (kassaa) rasistiseksi persereiäksi. että tällaisia virkamiehiä meillä Suomessa, suomalaiset on rasistisia persereikiä.....
   
 4. Kysymys? Vierailija

  Mahtaako tuo tarina olla ihan faktaa? Siis Um:n virkamies kommentoi julkisilla sivuilla yksityishenkilöä "rasistiseksi persereiäksi". Voitko laittaa linkin!
   
 5. Eihän niitä saa töihin, entisetkään ei työllisty. Ovat vain vuodesta toiseen työpajoilla istuskelemassa. Niissä paikoissa ei tehdä muuta kuin pyöritellään peukaloita. Naiset ehkä kutovat ja virkkaavat, mutta nuo nuoret miehet vaan puhua pälpättää omaa kieltänsä, näpräävät kännykkäänsä ja surffailevat tietokoneella.
  Kun puoli v on ollut yhessä paikassa, menevät seuraavaan. Välillä muka hakevat johonkin koulutuspaikkaan, mutta eivät pääse ja jos pääsee, niin keskeyttävät jo kuukauden päästä. Liian rankkaa, ei jaksa, kuulee vähän väliä. Sit takaisin työpajaan. Tälleen ne Te-toimistossa tekevät. Joukossa on pitkäaikaistyöttömiä ja muuten syrjäytyneitä suomalaisia.
  Tuommoinen työpajoilla oleskeleminen ei auta yhtään työllistymään. Paikka on ihan väärä mamuille.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti