Hae Anna.fi-sivustolta

nyt riitti

Viestiketju osiossa 'Kreikka ja Kypros' , käynnistäjänä matka perutaan, 28.06.2005.

 1. matka perutaan Vierailija

  2.6 varasimme matkan elokuuksi ja hinta oli mikä oli. Nyt kuitenkin Finnmatkat ilmoitti, että hinnat nousevat ja lisälasku tuli luukusta. VARMASTI silloin tilattaessa tiesivät tämän, mutta eivät ilmoittaneet mitään hinnankorotuksesta. Menetän vaikka varausrahan mutta sen verran v.....ttaa että perun koko matkan ja haistatan pitkät p...at koko Finnmatkoille. NYT RIITTI tämän matkatoimiston kanssa asiointi
   
 2. Kannattaa Vierailija

  Kannattaa lukea sopimusteksti tarkasti, että löytyykö perusteita hinnankorotukselle. Pikaistuksissa älä peru matkaa, vaan kysy vaikka kuluttaja-asiahenkilön mielipide asiaan. Tuntuu kummalliselle, kun hinnat ovat nousseet keväästä lähtien koko ajan. Perusteluina lienee polttoaineen hinnan nousu, joka muka nostaa kustannuksia. Ilmeisesti kauppa on käynyt liian hyvin ja ahneus on astunut kuvioihin mukaan.
   
 3. kelluuko? Vierailija

  Siis tuoko on nyt sitä ""kelluvat hinnat""-juttua johon aloittaja on törmännyt? Polttoainemaksu on ollut tähän saakka pieni maksu eli 15 eukan luokkaa (Tjärellä ainakin heinäkuun matkalla). Saa nähdä miten asiat kehittyvät. Olen huomannut ettei matkojen hintoja myöskään alenneta samalla tapaa kuin aiemmin. Kuukautta ennen lähtöpäiväähän hintaa alennettiin ja seuraavan kerran pari viikkoa ennen lähtöä. Käytettiin noita alennuksia hyväksi kun matkustetaan valmsimatkoillakin aika monta kertaa per vuosi. Nyt ei ole Aurinkoisellakaan alennettu heinäkuun loppupuolen matkoja lainkaan, tänään en tosin ole tarkistanut tilannetta.
  Mutta kotimaan päätä ei kannata tietenkään syyttää kun ei tiedetä kenestä asiat on kiinni..
   
 4. Matkailija Vierailija

  Ilmeisesti matkat menevät kaupaksi ilman hinnanalennuksiakin, niin miksi matkanjärjestäjät niitä alentaisivat.

  Itsekin muistan ajan, kun matkoja sai jo noin kuukautta ennen lähtöä reilusti alennettuna melkein mihin vain.
  Nyt on tarjonta ja meneksi kohdanneet toisensa.
   
 5. fia Vierailija

  Ovat pienentäneet kiintiöitä joten ylijäämää ei ole enää suuremmassa määrin. Vaaka kallistuu useilla entistä enemmnän omatoimimatkailun suuntaan... tylsitä rysistäkin saa maksaa ""ylihintaa""..
   
 6. on Vierailija

  Missä se tämä Finnmatkat -matkatoimisto on, että tietää kiertää?
   
 7. Tupu Vierailija

  Meillä odotti postiluukussa eilen uusi lasku Finnmatkoilta.
  Lähtö on elokuun puolivälissä Santoriinille.Polttoaineen hinnannousun vuoksi matkan hinta nousi 23 e/hlö.
  Onhan se aika iso korotus mutta kuitenkin vain 69e
  koko matkan hinnassa. Emme ole moneen vuoteen asioineet Finnmatkojen kanssa mutta toivoisin tietenkin että
  kaikki toimisi yhtä sutjakkaasti kuin Tjäreborgilla.
   
 8. Ei riittänyt Vierailija

  Kyllä se sama lisämaksu on kaikilla matkanjärjestäjillä sama eli 23 e/hlö. Me lähetään heinäkuussa ja maksu on 15 e/hlö
   
 9. Keljuttaa tietenkin Vierailija

  Eihän se pieni hinnan korotus nyt tässä kokonais katastroofissa mitään haittaa kun koko lystin hinta pyörii kuiteskin 5000 euron kiepeissä kaikkine kuluineen. Minä en jaksa ottaa pulttia moisesta.( 4 henkeä, kaksi viikkoa + auto ).
   
 10. tina Vierailija

  Tuokin menee ihan kohtullisena polttoainekustannuksena eli 23 e per nokka.
   
 11. löpömaksu Vierailija

  Onko joku voinut välttyä kaikissa medioissa olleelta uutisoinnilta polttoainekorotuksista! Siis Finnmatkathan ei nostanut hintoja, vaan Finnair. No, tässä lyhyesti stoori: Finnair nosti matkanjärjestäjiltä perittäviä kuluja kallistuneen polttoaineen vuoksi. Kaikki muut pakettimatkatoimistot (varsinkin Aurinkomatkat, joka kuuluu konserniin) nostivat heti hintoja, siksi he eivät joudu enää lähettämään lisälaskuja. Finnmatkat ei aluksi suostunut maksamaan lisäkuluja, koska eivät katsoneet Finnairin voivan veloittaa ylimääräistä voimassa olevan sopimuksen mukaisesti. Ilmeisesti Finnmatkat on joutunut taipumaan jonkun määräyksen edessä ja asiakkaat joutuvat maksamaan polttoainelisän.

  Oikea osoite haistatteluille on siis ihana Finnair, joka kuppaa lisähintaa purkeistaan ja huonosta palvelustaan. Kannattaa harkita kahdesti tekeekö seuraavaksi pakettimatkan Finskin lomalennolla vai järjestääkö jotain omatoimisesti. Eihän se tietenkään Finskin vika ole, että poltttoaineen hinta nousee, mutta eipä juuri hymyilytä. Korotukset eivät olleet mahdottomat, mutta toisaalta reilu 20 euroa on aika reipas korotus. Häly lentoyhtiöiden hintojen korotuksista tosin kohta laantunee, kun myös Itämeren laivat joutunevat nostamaan hintojaan polttoaineen kallistumisen vuoksi.
   
 12. Lomailija Vierailija

  Kyllä aurinkomatkoiltakin tupsahti uusi lasku +23 eur, vaikka itse matka on varattu vasta pari viikkoa sitten. Polttoainekustannuksia katsotaan kuukausi kerrallaan, nyt tuli tiedot elokuun matkojen lisistä. Ei se tuossa matkan hinnassa enää niiiiin paljon ole vaikka korotus keljuttaakin.
   
 13. Höpö höpö Vierailija

  Tiedoksesi vain, että Finnmatkat oli ainoana matkatoimistona (Aurinkomatkat ja Tjäreborg) joka yritti neuvotella Finnairin kanssa kyseisestä lentolisästä eikä sitä purematta niellyt. Näin ainakin julkisuudessa kerrottiin toukokuussa. Muut suuret ainoastaan ilmoittivat, että lentolisä tulee ja sillä sipuli ja matkustajat maksavat. Että turhaan mollaat niitä tämän enempiä. Tämän episodin takia käy varmaan niin, että Finnmatkojen ja Finnarin ensi kesän sopimusneuvotteluissa on tiukka tunnelma. TUI-konserni tulee lennättämään omalla laivastollaan ensi kesänä yhä usemman suomalaisen etelään, näin veikkaan.
   
 14. Raato Vierailija

  Näyttää tulleen tänään Tjäreborginkin hintoihin lentolisä 26 euroa. Saas nähdä milloin postilaatikko kolahtaa.
   
 15. matka perutaan Vierailija

  Rahastahan ei ole kyse vaan periaatteesta!
  Tiesivät varmasti tilanteen matkaamme varatessa, mutta eivät maininneet mitään silloin. Pääasiahan oli että saavat matkan myytyä meille ja VASTA SITTEN lähetetään lisälasku.

  Soitin Finnmatkoille ja sanoin mielipiteeni ja myyjä änkytti vain, että tällainen käytäntö nyt vain on ja on valitettavaa. Sanoin varaavani matkan muualta ja peruvani huomenna matkan.

  Vaihdan Aurinkomatkojen matkaan ja vaikka menetän 200€ ""toimistokuluihin""???????? jään 57€ plussalle. Finnmatkojen Kalives olisi ollut vielä omatoimimatka johon siis ei kuulu edes opaspalvelua, mutta kuljetus sentään kuuluu..ja lento olisi ollut mennessä klo 20.20-00.05 ja paluu 00.55-04.45 eli huonot ajat.

  Huvittavaa lukea Finnmatkojen hintaerittelyä missä mainitaan ihmeellisiä lisiä mm: lentolisä 20€
  toimistokulut 7€
  arvonlisävero 17€

   
 16. ohhoh hoijaa Vierailija

  "" Oikea osoite haistatteluille on siis ihana Finnair, joka kuppaa lisähintaa purkeistaan""

  Niin tai suoraan rättipäille, mistä polttoaineet lähtee
   
 17. Karpathos Vierailija

  En malta olla kommentoimatta näistä ""ihmeellisistä lisämaksuista"".Ensimmäisen kerran nimittäin huomasin laskussa eritellyn 10e/hlö bussikuljetus hotelliin M/P!!!Matka on Tjäreborgin,Karpathos/heinäkuu ja polttoainelisälaskukin tuli: 15e/hlö!
   
 18. jeppe Vierailija

  Jos menetit Kalivesin, se ei ollut mikään menetys sinällään.
   
 19. jeppe Vierailija

  Juu, tuo bussimatkamaksu on ollut jo viime kaudellakin voimassa, ainakin Tjärellä ja taisi olla myös Finnmatkoilla.
   
 20. sp Vierailija

  syyskuussa santorinille ja ei oo tullu lisälaskuja ja yhtiö siis finnmatkat
   
 21. kyllä tulee Vierailija

  Ja voi olla ettei jää ainoaksi lisälaskuksi !
  Syyskuuhun on vielä piiitkä matka
   
 22. Tuulikki Vierailija

  Säälittävää touhua tuo Finnmatkojen toiminta ja mielestäni ko matkatoimistosta pitäisi valittaa kuluttajalautakuntaan. Niin kauan köyhiä kyykytetään kun kiltisti mukisematta hyväksymme kaiken mikä meiltä viedään. Finnmatkat esimerkiksi ilmoittavat matkan kestonkin 15:a vuorokaudeksi, kun 14:a vuorokauden aika ylittää 4h45min. Onkohan tämäkään ihan oikein.
  Minä en ole tilannut ko matkatoimistolta matkoja enää 2 vuoteen kun kerran olivat buukanneet hotellin liian täyteen ja jouduimme vaihtamaan hotellia ja tietysti huonompaan.
   
 23. Oma matkatoimisto Vierailija

  Kuka osaa suositella mikä matkanjärjestäjä on luotettava ja turvallinen? Vai perustetaanko itse sellainen?
   
 24. .,.,.,., Vierailija

  Aurinkomatkoilta tuli lentomaksun korotus 23 egeä mikä nyt ei matkaburjettia mihininkään heilauta.Finnair se hintaa nosti eikä matkanjärjestäjä.Eihän se kivaa ole mutta jos tuosta on matka kiinni niin ei varmaan kannata lähteä ollenkaan,ainahan sitä voi muutenkin matkalla yllätyksiä tulla.
   
 25. sp:lle Vierailija

  Se ei ole ehtinyt tulla vielä, eivät tiedä vielä mitä laskuttavat!
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti