Hae Anna.fi-sivustolta

nyt riitti

Viestiketju osiossa 'Kreikka ja Kypros' , käynnistäjänä matka perutaan, 28.06.2005.

 1. what/jaanalle Vierailija

  Siis mikä ihmeen matkatoimsito? Tarkoitatko Finnmatkoja joka on MATKANJÄRJESTÄJÄ? Älä kuole nauruusi... tai kuole vaan!
   
 2. Olet nuija Vierailija

  Niin kauan kun Finnmatkat välittä esim. Finskin liitäntälentoja on sen nimi matkatoimisto. He toimivat MYÖS matkanjärjestäjänä. Itselläsi taitaa olla nämä käsitykset sekaisin. Matkanjärjestäjältä ei voi ostaa mitään muuta kun heidän omaa tuotantoaa, mutta matkatoimisto myy muutakin.
   
 3. Kipa Vierailija

  Finnmatkojen nettisivuilla voi myös ihan samalla tavalla käydä katsomassa varaustaan, jos haluaa sitä nyt jostain syystä katsella. Lipun voi myös tulostaa itse, jolloin saa 7 euron alennuksen matkan hinnasta.
  Näin tein juuri viime kuussa ja ei kai systeemi sen jälkeen ole muuttunut.
   
 4. Eihän noille nuijille mitään kannata selittää kun ei ne kuitenkaan mitään ymmärrä.
  Vain tosi nuija ei ymmärrä että Finnmatkat on matkatoimisto
   
 5. Jessica Vierailija

  Tämä palsta on NIIIIIIIN hauskaa luettavaa. Olen ollut oppaana ja eri matkatoimistoissa töissä(nyt 2-v virkavapaalla, ulkomailla), ja en voi kun nauraa näille kommenteille. Miten suomalaiset voi olla näin hölmöjä. Vängätään ja oletetaan asioita. Miksi ette ota selvää asioista ja soita esim. Finnairille ja matkatoimistoon ja pyydä selitystä ?? niin tekee fiksu ja valveutunut kuluttaja. Te vain oletatte asioita ja puitte yhdessä jotain asiaa keksien siitä erilaisia kauhuskenaarioita, kun sille löytyy ihan selityskin js vaan ottaisi selvää. Tällä palstalla kun samalnlaiset tietämättömät lyö viisaat päänsä yhteen, syntyy vuosisadan soppa.
   
 6. Finn Vierailija

  Mitä ""muuta""luulet pystyväsi ostamaan Finnmatkoilta kuin TUIn matkoja? Onko Deturin matkoja kans???Mitä ihmeen ""Finskin"" (mikä se on?) LIITÄNTÄLENTOJA????
  finnmatkat on MATKANJÄRJESTÄJÄ, jonka matkoja myyvät yksityiset matkatoimistot. Me kaupunkilaiset ostamme matkat suoraan matkanjärjestäjältä, varaammepa jopa netistä!!Sulla taitaa pipoa kiristellä kun ei ole varaa reissata, arvaan?!
   
 7. aila Vierailija

  Aivan niin, täällä aletaan valittamaan eikä valitusta kohdisteta oikeaan osoitteeseen. Kyllä kait tuollaisia hölmöjä kohdellaan miten vaan kun alkeellisissakin asioissa tarvitsevat jonkun ""nettiriippuvaisen amiksen käyneen neuvoja"". Huh huh.
   
 8. pissa-haniakainen Vierailija

  kaikki ootte tyhmiä, mä oon fiksu. perusfiksu amispohjalla. hih hih..
   
 9. Hohoijaa taas-... Vierailija

  Liitäntälento on Finskin lento katos vaikkapa Kokkkola-Helsinki-Kokkola. Sama uudestaan: K-O-K-K-O-L-A - H-E-L-S-I-N-K-I - K-O-K-K-O-L-A. Ymmäristkö? no tässä sinullekin uutta asiaa taas matkailualalta. Niin kauan kun on yksikin muu lippu välitetty , vaikka se tilataan Finnairilta, se on palvelua ja silloin FM on välittävä matkatoimisto.
   
 10. Vielä... Vierailija

  Anteeksi, jäi sanomatta että Finnair, kansallinen lentoyhtiömme lempinimi on Finski, niin alalla, kun paljon matkustavien asiakkaidenkin sanomana, tosin en ihmettele ettet nimitystä ole kuullut.
   
 11. elli Vierailija

  Voi ei, näin surkuhupaisia juttuja en ole ennen lukenutkaan. Onneksi osuin tänne, niin sain oikein kunnon naurut. Varsinaisia ""matkaajia"" taidatte olla tänne palstoille kirjoittelijat. Monen kommenteista huomaa, ettei ole paljon maailmaa nähty eikä ole hajuakaan mistään matkailuun liittyvistä faktoista. Ja käsitteetkin tuntuu olevan aivan sekaisin.

  Jos on tyytymätön matkatoimistojen ja matkanjärjestäjien palveluihin, niin järjestäkää kaikin mokomin matkanne itse. Ei se nyt niin vaikeaa ole. Voi jopa jäädä monet lisämaksut maksamatta.

  Jos jonkun budjetin tai matkan pilaa parin kympin luokkaa oleva lisämaksu, ei voi muuta kuin ihmetellä. Reissuissa kun tuppaa yleensä tulemaan eteen kaikenlaisia kommelluksia ja suunniteltu budjettikaan ei aina pidä. Tietysti jos matkustaa oppaan johdolla jonkun matkanjärjestäjän matkalla, niin voi sen opasparan siellä sättiä siitä, kun joku pikkuasia menee pieleen. Jotkut täällä tuntuvat saavan jonkinlaista nautintoa siitä, että moittivat kaiken jo etukäteen, ennenkuin mitään on edes ehtinyt tapahtua.

  Kun matkustelee itsekseen, oppii suhtautumaan asioihin vähän rennommin ja huumorilla. Monille pikkukommelluksille sitä voi jopa nauraa, kun ei kaikkeen suhtaudu niin vakavasti. Kyllähän sitä saa matkansa ja lomansa pilattua tuolla ahdasmielisyydellä, sääli vain kanssamatkustajia.
   
 12. ellille Vierailija

  Jos polttoaineen hinta nousee, lisää joudut maksamaan ostit sitetn lentosi mistä vaan. Se ei asiaa muuta. Etpä näytä paljoa tietävän! pakko kuolla nauruun vissiin tässä kohtaa.
  Tuo on aikamoinen vitsi että parinkympin lisämaksu kaataa jonkun immeisen budjetin suorastaan pyllylleen! Vinkki: jättäkää muutama kalja juomatta, siinähän se tasaantuu. Tai jääkää kotiin, se ei maksa mitään!
  En ymmärrä myöskään tuota asennetta että kaikki mahdollinen täytyy tietää etukäteen eli millainen hotelli, saako kylästä sitä ja tätä, onko siellä kauppoja, mikä on paras ravintola jne.
  Kai ne asiat siellä paikan päällä selviävät, ei missään nälkään kuole. Kyllä ne jotain järsittävää keksivät ja ottavat siitä hinnan.
  En haluaisi noiden kyselijöiden kanssa kohdata eikä sitä varmaan tapahdukaan.
   
 13. elli Vierailija

  Luepas nyt kirjoitukseni uudestaan ja oikein ajatuksen kanssa. Mikä argumenteistasi on suunnattu minulle ja mikä jollekin muulle. Ainakaan kirjoituksestasi en löytänyt mitään järkevää minulle suunnattua kommenttia, joten voisitko hieman selventää, mitä heitoillasi ajat takaa?
   
 14. pimpsa Vierailija

  Lueppas sinä elli uudestaan ja varsinkin ajatuksen kanssa keskustelun aloittajan sanoma. Kysehän ei ollut rahasta joka yritettiin tehdä selväksi, mutta meitähän näköjään riittää, jollekka ei kaikki mene jakeluun, ei sitten millään.
   
 15. Ellille:lle Vierailija

  Siis MISTÄ on sitten kyse jos joku rutisee hinnasta? Ei mistään muusta kun rahasta ja tuo nyt on pikkussumma parikymmentä eukkaa...
   
 16. siittiö Vierailija

  Eikö se saatana mene jo jakeluun. Lueppa ""matka perutaan ""kirjoittama toinen tarkennus ja jos ei vieläkään mene jakeluun niin anna olla ja häviä!!!!!!!!
   
 17. Käyttämällä yleismatkatoimistoa saa ajantasaista tietoa kaikkien matkanjärjestäjien matkoista ja tällaisia ""yllätyksiä"" ei pääse syntymään.

  Asioimalla netissä, saa hyvin rajoitettua tietoa.
   
 18. sulle Vierailija

  Kukaan ei jaksa lukea näin pitkäää ketjua jossa 50 prossaa täyttä potaskaa.
   
 19. elli Vierailija

  Viestissäni hyvin selkeästi sanoin, että jos JONKUN (eli siis jonkun näistä tänne niin monesta kirjoittaneesta, jotka lisämaksuista valittivat) matkabudjetti menee pilalle parin kympin takia. En siis mitenkään suoraan tai edes kieroon viitannut alkuperäiseen kirjoittajaan, vaan ihan yleisesti kommentoin näitä tumpeloita kirjoituksia, joita täällä tuntuu vilisevän, mutta turha vaiva. Kun meitä todellakin tuntuu olevan monenlaisella ymmärryksellä (tai sen puutteella) varustettuja ja joillekin pitäisi näemmä rautalangasta kaikki vääntää. Eli en siis missään vaiheessa sanonut, että alkuperäisen kirjoittajan matkan perumisen syy on raha. Luin viestini vielä uudestaan, enkä kyseistä tulkintaa tai edes tulkinnanvaraa sieltä löytänyt.
   
 20. Toinen matkatäti Vierailija

  Veit sanat suusta kollega. Me jotka myymme kaikkien matkanjärjestäjien matkoja, meillä on subjektiivinen näkemys kaikesta mitä alalla tapahtuu ja myös kuulemma kaikenlaista, joten voimme antaa asiakkaalle hyviä vinkkejä, tosi tällaisista polttoainelisistä, emme voi kun pahoitella. Ne ovat aina olleet osa matkailua. Ensimmäisen kerran niitä perittiin 80-luvulla.
   
 21. halloo Vierailija

  kannattais lukee esitteen matkaehdot ennen kuin varaa mitään
   
 22. per per Vierailija

  Ei perhana, perutaan kaikki, perutaan koko elämä.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti