Hae Anna.fi-sivustolta

Nyt siis niistä Pommeista

Viestiketju osiossa 'Yleistä keskustelua' , käynnistäjänä vierailija, 17.07.2019.

 1. vierailija Vierailija

  Ensimmäiseksi pommit. Kotoa löytää vaikka mitä. Jopa typpihapoista kuivaan jäähän. Ensinnäkin pommin voi helposti rakentaa pullosta ja kuivasta jäästä. Pattereissa oleva nestekin on erittäin myrkyllistä ja räjähtävää. Bensaakin saa asemalta ilman, että kukaan epäilee mitään. Uskomatonta mutta suola ja sokerikin ovat vaarallisten pommien ainesosia. Moni tuntee termiitin, täysin kotikonstein valmistettava vaarallinen aine. Magnesium on vähän harvinaisempi aine mutta kyllä sitäkin hankkii jostain, palaa niin kuumasti että sytyttää termiitinkin, BOOM. Voin listata muutamia aineksia mistä kotoa saa tehtyä vaarallisia yhdisteisä ja jopa pommeja.
  -suola, sokeri ja muut vastaavat korkeaenergiset ruoka-aineet.
  -paristot, akut, elohopea, nestekideaine, sekä muut vaaralliset kotoa löytyvät aineet.
  -bensiini, propaani, butaani, denaturoitu alkoholi sekä muut räjähtävät aineet.
  Kaikista edellisistä sekä monista muista aineksista voi jo yksinään sählätä räjähtävän tai muuten haitallisen pommin/vehkeen. Hilkulla ammattitaitoa jo suorastaan tuhoa aiheuttavia väsäyksiä.

  Sitten aseet. Pneumaattiset perunatykit ja vastaavat, lingot, katapultit ja jopa tuliaseet ovat kotona tehtäviä. Parista kappaleeta PVC-putkea ja palloventtiilistä saa jo kunnon tykin. Ja koko kasvattamalla jopa yli kilometrin päähän lähes pistoolin nopeudella ampuvan kanuuna. Pelkästään ilmaa käyttäen. Sitten tulevat kaikennäköiset lingot ja muut katapultit sekä jouset. Näistä vehkeistä pienellä työllä saa kevyesti tappavia. Suuria kiviä ampuvat katapultit tuhoavat jopa taloja. Pienemmätkin lingot voivat tuhota yksistään paljon ja virittelyllä vielä enemmän. Jouset ja varsinkin jousipyssyt ja ballista-tyyliset aseet ovatkin sitten astetta tappavempia ja tarkempia. Helppo rakentaa, kotona, ilman kalliita ja hankalasti hankittavia osia tms. Pneumaattisen tykin voi helposti muuntaa tuliaseeksi muuntamalla ilmakammon räjähdyskammioksi. Lähes jokaiselta ihmiseltä löytyy hyllyltä spraypulloja, hiuslakkoja tai jopa grillin propaanitankkeja. Hiuslakkojen ja spraypullon sisältämä butaani ja nestekaasuna grillissä toimiva propaani ovat erittäin herkästi syttyviä aineita. Ja kuten alussa jo kerroin pommeista voi omatekoisen tuliaseen kanssa käyttää omatekoisia räjähtäviä seoksia. Tällä yhdistelmällä voi saada ihmisiä tai muita eläimiä tapatetuksi, itsensäkin.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti