Hae Anna.fi-sivustolta

Oho

Viestiketju osiossa 'Kristallipallo' , käynnistäjänä sanoi Atalmiina, 25.11.2013.

 1. sanoi Atalmiina Vierailija

  kenen tiellä Kars oli? Niidenkö jotka keskustelevat täällä nyt? Hiljaiselta näyttää. Joidenkin asia on kait vain riidan kylvö ja muiden "voittaminen".
   
 2. original alte Se aito ja alkuperäinen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  9 512
  Saadut tykkäykset:
  0
  oo hupsuumati !
  Tosin en tiedä mitä kärhämäitä on viime vuosina ollut käynnissä, mutta mitäpä siitä!

  Eikähän tälle palstalle sovi niin Kars, Sem, ym sekä me muutkin 'tavan pulliais- hullut yhtäaikaa!

  Kristalipallo on hiljentynyt torailun takia....sellaisia se me siis maan asukkaat olemme pohjimmiltaan kaikki!

  Jospa otetaan uusiksi, ihan tyhjältä pöydältä , rakentamaan uutta......?
   
 3. Oho Vierailija

  niinpä juu. Muuthan ne hupsii. Vakavasti kirjoitin. Karsille haettiin banni kun Kars oli liikaa täällä. Odotin mielenkkiinnolla niitä suuria viisaita keskusteluja Kars häiritsi, niinkuin härnääjänsä väittivät, mutta eihän niillä mitään asiaa ollutkaan. Taitavat odottaa vain bannin loppumista ja sitten kaikki alkaa alusta.
  Juu ja aina kannattaa tulla kommentoimaan jos ei tiedä mistä on kyse. Sellaista se on.
   
 4. original alte Se aito ja alkuperäinen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  9 512
  Saadut tykkäykset:
  0
  Milloinkahan tääl on ollut viime aikoina, niitä ns viisaita keskusteluja?
  Puolin ja toisin olette itse olleet syyllisiä, onhan tuo nähty jo!
   
 5. kyllästynyt Vierailija

  Olitko aapee paikalla, kun banni napsahti? Kenekään ei tarvitse lukea semmoisia tekstejä, mitä arvoisa mestari näppikseltään suoltaa. Oli jo aikakin viimein toimia.
   
 6. original alte Se aito ja alkuperäinen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  9 512
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kuulemani mukaan tekonne oli oikeutettu ! Tätä palstaa ei saa ja tule hallitsemaan yksi ja ainoa tyyppi tai hänen liittolaisensa, sillä tämä palsta on kaikille suomalaisille vapaa palsta. missä ilmaista omia ajatuksiaan..vapaasti!
   
 7. kyllästynyt Vierailija


  Minä en ilmiantoa tehnyt, en ota sitä kunniaa. Ketjuhan poistettiin ja todisteita ei valitettavasti ole.
   
 8. Kyllähän se asia Vierailija


  niin oli että Karsia kiusattiin ja pahasti. No, härnääjänsä sai minkä halusi. Toivottavasti rauha tulee pallolle. Ja yhdelle kiusaajalle parempi mieli.
   
 9. .l. Vierailija

  Siellä ketjussa ylläpito kehotti olemaan sättimättä ihmisiä, tai bannia aletaan jakaa. Sitten jaettiin bannia.
   
 10. kyllästynyt Vierailija


  Taitaa muistisi tehdä tepposia. Hän kyllä vittuili ihan nikkejä mainiten, jota ei kenenkään pitäisi tehdä. Banni näyttäis jo loppuneen...
   
 11. kyllästynyt Vierailija


  Sori, ei olekaan loppunut, katsoin väärää nikkiä.
   
 12. vastaa ketjuun Vierailija

  Ennen kuin keskustelut edes pääsevät vauhtiin, niin pitää saada hengähtää pitkään jatkuneen tyrannian ja pakkosyötön jälkeen. Nauttia tilasta ja hiljaisuudesta. Hengähtää ja ihmetellä maailmaa, joka puhtaudessaan siintää kuin uusi aamu ja ihmetellä vaan, että näinkin voi kristallipallolla olla - ihan normaalia!

  Nauttia siitä, etteivät isot fontit valloita palstatilaa ja jutut on "normimateriaalia", eikä pakkoskeidaa päivästä toiseen ja mielivaltaista tulkintaa suurella julmalla ja värikkäällä mielikuvituksella varustettuna.

  Kyllä ne jutustelijatkin palaavat ennen pitkää. Palstan taso vaan on mennyt niin surkeaksi terrorisoinnin ja omassa maailmassa elämisen ja pakkosyötön sekä ylimielisen hallinnan lomassa, että fiksut kirjoittajat ovat vaienneet. Jokaisella on mahdollisuuksia aloittaa fiksuja kirjoitteluja.

  Tosin aina on se epämiellyttävä ajatus taustalla, että kukkoilijaja palaa taas kohta pilaamaan palstan, kun on vielä niin fiksoitunut tänne omissa mielikuvitusfantasioissaan - kuvittelee, että on joidenkin valtuuttama nettilähettiläs.

  Jos täällä äänestys laitettaisiin päälle, niin harva varmasti edes Karsin kirjoitteluja haluaisi lukea. Kuin korkeintaan hupimielessä, että missäs sfääreissä ja mielikuvituksessa nyt mennään - näin uskoisin. Oman arvonsa nettilähettiläänä on antanut vain hän itse, ei kukaan muu.

  Ja kirjoittelurauhaa pitäisi saada, ettei hän ole kirjoittamassa isoilla fonteilla joka ketjuun. Hänhän rikkoo koko ajan bettietikettiä HUUTAMALLA ja korostamalla omia tekstejään, vaikkei todellakaan ole aihetta.
   
 13. nakki. Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  22.12.2007
  Viestejä:
  14 169
  Saadut tykkäykset:
  38

  Tästähän ei tykätä, mutta sanon kuitenkin, eipä ole tuohon juuri lisättävää.
   
 14. vastaa ketjuun Vierailija


  Moni (entinen) kirjoittelija täällä on yrittänyt sietää tuota erikoista omassa mielikuvitusmaailmassa olevaa valtaakäyttävää mustavalkoista ja kaukana maalaisjärjestä ja oikeasta reaalielämästä olevaa "jediritaria", jonka maailma ja maailmankuva junnaa paikoillaan eikä kestä minkäänlaista arvostelua tai kykyä ottaa muita ihmisiä huomioon.

  Lakiuskonnollisuus ja kaavamaisuus alkaa ärsyttämään ja ns. omat lait, joiden yläpuolella ja ylituomari hän KUVITTELEE olevansa ja joka muka oikeuttaa käyttäytymään miten vain.

  Jos haluaa muilta kunnioitusta, on opittava kunnioittamaan muita. Kunnioitus ansaitaan, eikä sitä VÄKIVALLOIN oteta. Ja jos moraalisäännöstö on jo "kapea-alainen" ja koko maailmallinen ymmärrys reaalielämästä ns. melko rajoittunut, niin mitä voi tuollaiselta kirjoittelijalta odottaa. Oppimistako, ymmärrystä? Niin voiko sitä odottaa, jos ei ole ns. rahkeita...


  Eli mikä täällä tulee muuttumaan, niin kauan kuin palstaterroristi täällä pakonomaisesti päivystää ja laittaa alinomaa typeryyksien ketjuja pakkosyötöllä. Ilmapiiri on sen vuoksi vajonnut alas, eikä sitä hetkessä nosteta ylös, vaan se vaatii aikaa. Muutos vaatii aikaa.
   
 15. Sivustaseuraaja Vierailija

  Myönnän, että ylilyöntejä tuli ja olen aidosti pahoillani kollateraalisesta vauriosta, jonka aiheutin. Haluan kuitenkin muistuttaa siitä seikasta, etten voi ikinä kirjoituksissani taata sitä, etten pilaa jonkun toisen päivää tai onnistu jotain loukkaamaan. Vastuu on lukijalla, koska en voi miellyttää kaikkia, enkä edes halua yrittääkään sitä sen mahdottomuuden vuoksi.

  Banni minulle napsahti ylläpidon armosta Loka-/Marraskuun vaihteessa haastaessani Karsin niin tekemään. Niiltä osin sain sen, minkä ansaitsin ja kärsin "tuomioni". Olen nyt takaisin paikalla, mutta vastoin harhaista yleiskäsitystä, en ole millään mittarilla ylpeä saavutuksestani.

  Kirjoittaja sanoo "härnääjän saaneen minkä halusi" ja tässä kohtaa hän astuukin harhaan.
  En voi "saada mitä haluan", jos en ole missään vaiheessa asettanut itselleni minkäänlaista tavoitetta. En muista milloinkaan esittäneeni vaatimuksia Karsille siitä, että hänen tulee poistua tältä palstalta. Sen sijaan Kars on itse sanonut ettei hän lähde täältä minnekään ja esittänyt perättömiä väitteitä, että tämä on minun tavoitteeni.

  Mitä tällä palstalla on tapahtunut viime aikoina, on täysin Karsin itsensä aikaansaamaa. Minulla ei ole ollut hänen banniinsa osaa eikä arpaa ja olin yhtä lailla yllättynyt asiasta. Vaikka näenkin edessäni periaatteessa otollisen maaperän nostaa nyrkki ilmaan ja huutaa voittoa, aloitella "voitontanssia" tai avointa naureskelua hänen kohtalolleen, en näe mitään syytä tehdä niin.

  Ilmeisesti ihmisen hyvyydelle on olemassa tietty piste, jonka ylitettyään muuttuukin täysin pahaksi. Mielestäni se, mitä täällä tapahtui, on aika kiistaton indikaattori tällaisesta muutoksesta.

  Kristallipallolla on nyt rauhallista ja mielenkiintoiset asiat alkavat palaamaan ns. takaisin ohjelmistoon. Tunnelma on kuin katsoisi metsän ympäröimää tyyntä järveä täydellisessä hiljaisuudessa. Tiedän, että on enää ajan kysymys koska fiksut kirjoittajat palaavat.
   
 16. vastaa ketjuun Vierailija

  Ja välillä tulee olo, että tämä palsta oikein houkuttelee ns. tasapainottomia ja reaalimaailmasta otteen menettäneitä ihmisiä, varsinkin kun isoimmin on äänessä ja näiden molempien yhdistelmä ja hänen jutut HUUTO-OTSIKOILLA VARUSTETTUNA kajastavat kauaksi ja luovat kristallipallon mielikuvan "sekoboltsien areenana". Kyllä siinä fiksummat ihmiset kaikkoavat ja hiljentyvät, kun ei tuollaista sekoboltsikirjoitteluakaan JAKSA katsoa pitkään - edes hupimielessä.

  Sitten, jos jotkut aloittavat ihan oikeita ketjuja ja keskusteluja, niin herra jedimestarin on pakko tulla rääkymään ISOILLA FONTEILLA järkeviinkin ketjuihin omia typeryyksiään, vaikkei niitä siellä kaivata ja ne ovat ROSKAA, jotka vaan sekoittavat ja latistavat hyviäkin ketjuja ja keskusteluja.

  Jos olisi vähänkään hienotunteisuutta ja tunneälyä, niin tajuaisi jättää toisten ketjut rauhaan, omilta typeryyksiltä ja COPYPASTE - jutuilta, jotka on niin kuultu.

  Olisi edes sen verran rotia, että kommentoi vaan mielestäni tyhjänpäiväiviä mielikuvitus jedijuttujaan vaan omissa aloituksissaan, eikä sotke muiden hyviä keskusteluja. Jo päiväkotilapsikin osaa antaa toisten leikkiä omissa leikeissään, eikä mene sähläämään ja sotkemaan toisten leikkejä. Siitäkin napsahtaisi sanomista ja nuhteita, kun jatkaa kiusaamistaan eikä ymmärrä lopettaa.

  Kars ei ymmärrä omaa osuuttaan ja pimeyttään palstan hiljenemiseen - ja se on vallan huolestuttavaa sekä kertoo ymmärryksen vajavuuden tasosta sekä empatian puutteesta ja kyvystä huomioida muita ja nähdä isompia kokonaisuuksia.

  Kertoo tosiaan paljon, kun ei täällä edes vakinikit halua tai uskalla sanoa mitään omalla nimimerkillään, kun yksi alkaa heti vaahtoamaan ja sekoilemaan. Pitää suojella ja varjella erikoista mielen- ja maailmankäsitystä kuin toinen olisi erityisherkkä suojeltava "fragile state of mind.". Ja kuitenkin yksi pääpalstaterroristi, jonka ote ei hellitä, ei sitten millään pakonomaisen suhtautumisen vuoksi kristallipalloon.

  Mitä jos Kars itse on suurin syy ja Sem palstan autioitumiseen tai ainakin yksi niistä monista syistä...
   
 17. Varjotar Killing Whispers

  liittynyt:
  05.07.2008
  Viestejä:
  7 015
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllä minusta se autioituminen alkoi jo sen suuren sisäisen konfilktin aikaan, kun täältä lähti ns. vanhat tekijät... Sen jälkeen on koko ajan ollut hiljaisempaa ja tilalle tullut puskakirjoittelijat huutelemaan pahaa oloaan.

  Tässä tullut itsekin etsittyä suojaisampi paikka olla ja möllöttää..
   
 18. Sivustaseuraaja Vierailija

  Olen itse ollut niin vähän kuvioissa mukana, etten tiedä tällaisesta tapahtumasta lainkaan.
  Voitko tarkentaa mitä täällä tapahtui? Onko tämä nyt se, josta Kars niin mahtipontisesti on kertonut, kuinka "palsta oli vajonnut Sithien myötä pimeyteen" ja jonka "Jedit (Kars etulinjassa) tulivat sitten ns. valonalieneiden siunauksella "nostamaan palstan kirkkauteen" lopettaen täällä olevan konfliktit ja laittoivat Sithit perääntymään ja poistumaan ja palsta rauhoittui"?

  Jos asia on näin, silloinhan tämä paikka on kokenut näiden Jedien saapumisen jälkeen aikamoisen romahduksen ja yhden tai kahden henkilön mielivaltainen pseudo-moderointi on ollut voimassa täällä näihin päiviin saakka.

  Ehkäpä nyt alat vähitellen tekemään paluun tännekin. Kaikki on tosin nyt ylläpidosta kiinni.
   
 19. Inke Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  22.06.2006
  Viestejä:
  9 743
  Saadut tykkäykset:
  543
  En ole ollut ihan palstan perustamisajoista asti pallon keskusteluissa mukna. Taisi olla vuosi 1999, kun löysin Kristallipallon ja Kars oli jo silloin muistaakseni mukana kuvioissa, samoin Sem, mutta jonkun toisen nikin alla. En oikein ole vakuuttunut Karsin osuuteen palstan näivettymisestä, ehkä se on vain sitä kaikella on oma aikansa ja jotkut kotiutuvat tänne toisten jatkaessa hetken viivähtämisen jälkeen eteen päin.
   
 20. tai Vierailija

  ehkä syynä vakkareiden lähtöön voisi olla se minkä lähtiessään sanoivat syyksi.
   
 21. Joo Vierailija


  eikä syy ollut Kars vaan se että täältä ajettiin ihmisiä pois. No nyt ei täällä sitten enää ole ihmisiä. Jotkut/joku yritti kyllä määrätä keiden pitää jäädä ja mitä ne saa kirjoittaa mutta kun ei sellainen onnistunut niin ei sitten. Ehkei ne aikaisemmat tykänneet siitäkään kun joku aina kerto mitä ne ajattelee tai ei ajattele ja miksi niin ajattelivat että se joku ja kaltaisensa voi ihan keskenään kuvitella tänne haluamiaan ihmisiä ja riidellä niiden kanssa.
   
 22. ihan sama Vierailija

  moni otti ritolat kuppikuntien vuoksi.
   
 23. Varautukaa... Vierailija

  Ylläpito on poistanut Karsin bannin.
   
 24. no jaa Vierailija


  entä sitten.
   
 25. Sivustaseuraaja Vierailija

  Voi ei... Tätä vähän osasi pelätäkin, että jäähy jää pariin vuorokauteen...

  Nimimerkki "no jaa": Näet sitten. Ainoa, josta voi olla varma on siitä, että Jedimestari aloittanee syyllisten etsinnät ja toimii sekä tuomarina, lautakuntana, syyttäjänä, todistajana että pyövelinä.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti