Hae Anna.fi-sivustolta

Olen hermadofriitti mutta täysi nainen

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä herma-Janina, 24.10.2007.

 1. been there. done that Uusi jäsen

  liittynyt:
  17.10.2007
  Viestejä:
  1 139
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onhan se hyvä olla jossain määrin perillä anatomiasta ja interseksuaalisuudesta, ennen kuin siitä alkaa muita kouluttamaan. Tai että väittäisi itse olevansa interseksuaali...


   
 2. mikä uskomatonta?" Vierailija

  Ja sinä et kai koskaan laita väärää sanaa mihinkään? Itse täydellisyys ilmeisesti?
   
 3.  
 4. been there. done that Uusi jäsen

  liittynyt:
  17.10.2007
  Viestejä:
  1 139
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jokainen on yksilöllinen omalla tavallaan, synnymme kaikki kuin lumihiutaleet, erilaisena kuin kukaan muu...
  Ihmisissä juuri se yksilöllinen erilaisuus on viehättävää, ja tämän vuoksi en itse ainakaan osaa toista sukupuolta valita toista viehättävämmäksi, vaan molemmat ovat kiinnostavia, vaikka erilaisia. Genitaaleilla on kuitenkin siinä asiassa erittäin pieni merkitys.

  Minä taas epäilen aloittajan 'jättäneen tantereen' siksi, että hänen 'asiatuntemuksensa' interseksuaaleista ei ollut shemale-pornoelokuvaa kummempi, ja tämä paljastui hänen teksteistään.
   
 5. höpö höpö Vierailija

  Minulla on itsellänikin kokemus tälläisestä munan omistaneesta naisesta, ja nimenomaan klitoris ja virtsaputki olivat korvautuneet täysin toimivalla kullilla. Kivekset puuttuivat eikä spermaa tietenkään tullut ja vagina oli hepin takana. Sain nähdä kaikki kirjalliset todisteet naiseuden aitoudesta, mutta enpä siitä huolimatta voinut lähempää tuttavuutta ajatella johtuen tuosta hepistä vaikka se oli omaani pienempi. Näin meinaan sen pystyssä ennen kuin kuulin asiasta.
  Katsoin netistä aiheesta jälkeen päin, ja kyllä noita täydellisen pelin omaavia intersukupuolisia on olemassa.

   
 6. been there. done that Uusi jäsen

  liittynyt:
  17.10.2007
  Viestejä:
  1 139
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mikähän kokemus sinulla oli? Syynäsitkö tarkoinkin tämän toimivan kullin, miten se poikkesi esimerkiksi omastasi..? Mikä oli tilanne, jossa 'satuit' näkemään tämän toimivan kullin pystyssä? Mistä tiedät, ettei näkemäsi tapaus ejakuloinut?

  Kun tutkailit 'kirjallisia todisteita' naiseudesta, lukiko paperissa vaginan mitoista ja sitä ympäröivien kudoksien laadusta mitään? Entä sisäiset elimet, miehen vai naisen? Entä rinnat, luomut, suolaliuosta vai silikonia?

  *huoh*

  Et enää viitsis, tyydy vain katselemaan niitä ladyboy-leffoja, mutta älä väitä niitä tosielämäksi.
   
 7. Luin tämän ketjun läpi ja hieman epäilevää tuomasta minusta kyllä löytyy ketjun aloittajan jutun todenperäisyyttä kohtaan. Ensiksikin hermafrodiitti on ymmärtääkseni sellainen, joka pystyy jopa lisääntymään itsensä kanssa ja oikea termi alkuperäisen tapauksessa olisi juuri tuo interseksuaalinen. Lisäksi epäilystäni lisäsi se, että aloittaja, joka luuli olevansa hermafrodiitti, kirjoitti termin väärin... Virheitä toki sattuu itse kullekin, mutta tämä ei vaikuttanut vahingossa tehdyltä virheeltä. No niin tai näin, jos aloittaja ei ole tarinankertoja, niin hienoa, että hän on sinut itsensä kanssa.
   
 8. höpö höpö Vierailija

   
 9. been there. done that Uusi jäsen

  liittynyt:
  17.10.2007
  Viestejä:
  1 139
  Saadut tykkäykset:
  0
  Joopa. Hämmästyttävän paljon sitä törmäilee, näinkin pienellä palstalla kuin ellit on, interseksuaaleihin, jotka ovat vehkeiltään täydellisiä... Tai ainakin niihin, jotka on nähneet sellaisen interseksuaalin ja olleet jopa kanssakäymisissä.

  Se on minusta senkin takia poikkeuksellisen erikoista, kun klitoriksen ja peniksen 'iho' ovat tyystin erilaiset ja aina vain näitä täydellisen vaginan ja peniksen omistavia interseksuaaleja putkahtelee esiin...
   
 10. Yazza Uusi jäsen

  liittynyt:
  01.05.2007
  Viestejä:
  87
  Saadut tykkäykset:
  0
  Minulla on jokseenkin samoja kokemuksia kuin sinulla, olen syntyjään mies.
  Mutta olen kuitenkin liian kaunis, olin jo lapsena ja kärsin siitä.
  Olisi kiva saada valokuva sähköpostiini tarkoitan vartalokuvan ei kasvoja, jos laitat niin voin laittaa omani sinulle.
   
 11. leickum Vierailija

  Peräti kaksi kirjoittajaa on tainnut tälläiseen törmätä, aloittaja ja tämä höpö höpö, eli hämmästyttävän paljon tosiaankin ;) Ja tiedoksi että miehen ja naisen sukupuolielimet kehittyvät samoista lähtökohdista, siksi näitä interseksuaaleja voi yleensäkään syntyä.

   
 12. JJ Doe Vierailija

  Minä olen 33-vuotias nainen, mutta knomosomi XY:n mukaan olen mies. Jos kummatkin kivekset olisivat kehittyneet sikiövaiheessa kunnolla olisin mies, mutta toinen jäi kehittymättä jolloin sen tilalle kehittyi munajohdin ja kohtu. Minut on leikattu syntymän jälkeen naiseksi, jolloin poistettiin jonkinlainen penis ja toinen kives. Muuten olen pätevä nainen ja ihan naisen näköinen mutta lapsia en voi saada. Minut on vauvasta asti kasvatettu tytöksi ja muusta en mitään tiedä. Toki kun tämä asia minulle selvisi, se aiheutti pietä epäuskoa ja hämmennystä. Parisuhteessa olen avoimesti asian kertonut ja nykyinen mieheni tuntuu suhtautuvan asiaan minuakin rennommin. Olen tosin ollut siinä uskossa että meidät "sukupuolettomat" on aina leikattu naisiksi, ja äitini mukaan ei silloin muusta vaihtoehdosta lääkärit edes keskustelleet, mutta ajat ovat ilmeisesti muuttuneet.
   
 13. vierasko Vierailija

  minkä kokoinen sul mahtoi olla buberteetissa?
   
 14. been there. done that Uusi jäsen

  liittynyt:
  17.10.2007
  Viestejä:
  1 139
  Saadut tykkäykset:
  0
  Miksi kysyt tätä, oletko sinäkin hermadofriitti ja nyt buberteetti-ikäinen?

  Mistä näitä...


   
 15. been there. done that Uusi jäsen

  liittynyt:
  17.10.2007
  Viestejä:
  1 139
  Saadut tykkäykset:
  0
  Aivan, 'jonkinlainen' penis, ei suinkaan mikään, mistä aikuiseksi vartuttua kehkeytyisi täydellinen lemmensauva...

  Naiseksi leikkaamisen perusteena on aiemmin ollut silkka ymmärtämättömyys, ehkä jopa naisen seksuaalisen nautinnon väheksyntä sekä kirurgian riittämätön kehitystaso. Toimivaa penistä on erittäin vaikea kirurgisesti rakentaa, nykyään jonkinlainen saadaan aikaiseksi, mutta kaikki mihin sisältyy paljon arpikudosta ja on leikkauksen aikaan saamaa ei missään tapauksessa tuntoherkkyydeltään vastaa vehjettä, joka on syntymästä lähtien. Aukko vaginaksi on ollut kirurgisesti helpompi tehdä ja koska vagina on ollut 'aliarvostettu aukko' naisen ruumiissa, ei sen toiminnalle mielihyvän lähteenä ole annettu tarpeeksi arvoa, koska klitoriksen kuviteltiin olevan kaiken nautinnon lähde. Seksuaalisesta nautinnosta ei naisten kohdalla puhuttu yhtä avoimesti kuin nykyään. G-piste ja sen aikaansaamat orgasmit olivat joidenkin onnellisten kohdalla pelkkää sattumaa, nykyään niitä osataan jo tarkoituksellisesti aiheuttaa.
   
 16. vierasko Vierailija

  koska kiinnostaa?
   
 17. alfauros 25v Vierailija

  Mä en oo kyl yhtään neitimäinen.. päinvastoin ja 21cm aisa ,15paksuus ,voisin ottaa tollast kikulia suihinkin ,kerranki hyvällä syyllä :p mut mun perseeseen ei kyl nussita ,iha varma :pP enkä yhtään oo silti miehiin päin mut kikkeli on vaan kiinnostava kapistus siinä missä pimpsakin :pPP yhteystietoni jätän jos kiinnostaa
   
 18. Voe huhhuh Vierailija

  Minä en usko tämän "hermafrodiitin" kirjoitusta. Älkää nyt hyvät älykkäät kanssaihmiset langetko provoansaan :)
   
 19. lahettaja Vierailija


  how are you today i hope that every things is ok with you as is my pleassure to contact you after viewing your profile which really interest me in having communication with you if you will have the desire with me so that we can get to know each other better and see what happened in future. i will be very happy if you can write me through my email for easiest communication and to know all about each other,here is my email [email moderoitu] l will be waiting to hear from you as i wish you all the best for your day.
  yours new friend.
  jane.


  [viestiä moderoitu]
   
 20. lahettaja Vierailija


  how are you today i hope that every things is ok with you as is my pleassure to contact you after viewing your profile which really interest me in having communication with you if you will have the desire with me so that we can get to know each other better and see what happened in future. i will be very happy if you can write me through my email for easiest communication and to know all about each other,here is my email [email moderoitu] l will be waiting to hear from you as i wish you all the best for your day.
  yours new friend.
  jane.

  [viestiä moderoitu]
   
 21. Herma Janne Vierailija

  Parasta juttua taas vuosiin ja nää urpot uskoo kaikki :)
   
 22. seksisti Vierailija

  Tunnustan suoraan,tunnen mielenkiintoa kyseistä naista kohtaan ja seksiä hänen kanssaa.Voisi olla ihan miellyttävä kokemus.
   
 23. been there. done that Uusi jäsen

  liittynyt:
  17.10.2007
  Viestejä:
  1 139
  Saadut tykkäykset:
  0
  Juu kuule, et uskokaan että tuollaisen ihmeen haluaisi ihan kaikki tavata. Siitä seksistä en mene lupailemaan mitään...


   
 24. seksisti. Vierailija

  Mitäs poja teette? tapaatte viehättävän naisen.Tykästytte toisiinne.Asiat jees.Jossain vaiheessa ilmenee naisen ,miten sen sanoisi.Kuitenkin että naisella on molemmatpelit.Miten on,juosta karkuun vai mitä tehdä?Olen pohtinut asiaa ja olen omalta kohdalta tullut sellaiseen tulokseen,tämä nainen mihin olen kiintynyt,hänen kanssa haluan olla.Tuo erikoinen lisä antaa lisää seksielämään.Kiva olisi tavata ko, nainen.
   
 25. toistamiseen Vierailija

  Taidan tuntea sinut herma-Janina, nimi on kyllä eri mutta muuten täsmää. Olemme viettäneet yhden ravintolaillan jälkeisen yön yhdessä. Täytyy myöntää heterona että alku oli järkytys, mutta siitä eteen päin upeaa. Ensimmäisen kerran kun munaa imin ja ejakulaation suuhun sain. Puhumattakaan kalua anaalissani joka antoi elämäni stondiksen ja eturauhasen ärsytys elämäni orgasmin. Myös naintisi oli upea kokemus kun takaa lykkiessäni pilluusi samalla runkkasin kalusi esinhkaa.

   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti