Hae Anna.fi-sivustolta

Oletko jonkun lahkon jäsen?

Viestiketju osiossa 'Elämänkatsomus' , käynnistäjänä whiteman, 17.11.2013.

 1. whiteman Vierailija

  Helluntailaisia uskova jumalaton aivopesty ajattelee; tarttis tehrä jotain kun kerran niin käsketään. Hän on valinnan edessä kahden voiman välissä. Saatana joka edustaa helluntailaisuutta ja Jumala joka vanhurskauttaa yksin armosta yksin uskosta ja armahtaa kenet armahtaa. Helluntailaiset ovat ryöstäneet ´monissa kohdin Jumalan sanan itselleen, muuttaen sen kuten muovailuvahalla leikitään, tehden uskon ja opin heidän vapaan tahtonsa mukaiseksi epäjumalaksi. Eivät salli että Jumala valitsisi tahtonsa mukaan armahtaen kenet armahtaa. Eihän se sovi vaan hurmahenki helluntailainen päättää uskoontulon, eikä lutherilaisten Jumala Helluntailaisten jumala(lusifer) hyväksyy helluntailaisten teot lähettäen käsien päällepanemisen kautta kiitos kiitos menetelmällä vihaisen ja äkäisen hengen eksyttämään koko maailmaa.
  Helluntailaiset opettavat vielä kääntymättömiä seuraamaan tämän maailman jumalaa helpottamalla lain ja Evankeliumin julistusta samansuuntaiseksi kuin nykyisessä homokirkossa julistetaan, että kohta helluntailahkon tilaisuuteen ryömii känniläisiä autuutta saamaan. ovista ja ikkunoista sisään.
  Valinta ja vastuu kuten he itse usein puhuvat merkitsee heille ihmisen vastuuta valita pelastus ja usko itselleen ja kas kumma kun se nähdään helluntailaisuutena.
  Tälläiseen Jumalanpilkkaan yhdistyy henki joka saa kielet liikkeelle, tulen taivaasta heidän keskelleen ja vapinat todistajiksi että henki joka helluntailiikkeessä vaikuttaa ei ole Jumalasta vaan itse perkkeleestä.
   
 2. engel48 Uusi jäsen

  liittynyt:
  16.11.2006
  Viestejä:
  2 027
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ensinnäkin ei mitään jumalan sanaa ole olemassakaan ,Raamatun kirjoitukset ovat mieleltään häiriintyneiden ihmisten kirjoitelmia ja 2000-vuotta vanhoja lammaspaimenten tarinoita.

  Virallinen pappi kirkon saarnastuolissaan on tismalleen yhtä " oikeassa" , kuin Helluntalais saarnaaja omassa telttakokouksessaan.

  Jumala niinkuin perkelekkin asuvat uskovien korvien välissä . Missään muualla niitä ei ole.
   
 3. whiteman Vierailija

  Aikaansa odottaa ja kun sairaus ja kuolema yhdessä käyvät kimppuusi tulet niiden lisäksi näkemään odottajasi ja paikan minne jumalaton joutuu. Miten saada synnit anteeksi?
   
 4. koukku Vierailija


  Mistä lie ajanlaskukin sitten alkanut, ja sinä engel olet siinä laskussa mukana jokaikinen päivä.
  Ei vuosia, ei iän kertymiä, tässäpä olisi ajatusta eläkeiän poistamiselle. Töihin vaan ja sassiin.
   
 5. engel48 Uusi jäsen

  liittynyt:
  16.11.2006
  Viestejä:
  2 027
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olen kuoleman edessä hyvin nöyrä.
  Saatan milloin hyvänsä sairastua kuolemanvakavasti, tai kuolla yhden äkin tai onnettomuudessa.
  Samalla tapaa voi käydä sinullekkin lajikumppani, vaikken sitä suinkaa sinulle toivo.

  Kuoleman rajan takana ei minua kukaan odota, eikä myöskään sinua.
  Maanpovessa me jatkamme luonnonkiertokulussa ja kun tarpeeksi aikaa kuluu kukaan ei muista eikä tiedä onko meitä joskus ollut edes olemassa.

  Uskonnon lupaukset ylösnousemuksesta ja iänkaikkisestä elämästä ovat suurinta huijausta meidän yhteiskunnassa.
  Se edustaa myöskin karmeaa itsekkyyttä kuvitella , että meille ihmisapinoille olisi varattu muista elollisista poiketen ikuinen elämä, kun vain uskomme mitä mieleltään sairaat ihmiset ovat raamattuun kirjoitelleet.
   
 6. noh niin Vierailija

  Kun ei mitään Raamatullisia ihmeitä ole tapahtunut helluntailaisten keskuudessa niin ollaan lampsittu haudoille vainajista kysymään ja saamaan sähköistä latausta.
  Oletan että Yli-Vainion haudalla pimeyden peittäessä näkyvyyden saattaa esimerkkejä seuraavat helluntailaiset lampsia yksin tai joukossa
  eksyttäjänsä haudalle saamaan tulisia laakeja ja opillista uskottavuutta täysin mätään ja harhaiseen lahkoruumiiseen.
  Minun on sanottava näin julmasti koska näyttää se haudoilla marssiminen olla yksi mahdollisuus saada
  henget ylös haudoistaan todistamaan että tässä sitä ollaan hengen miehiä niin vainaja kuin vainajahenkiä palvojia ja jumaloiva haudoilla lampsijoita.
  Mainitsemani henkilön haudalla näkyy eri kokoisia jalanjälkiä ja saattaa joku nähneensä sorkkajalanjäljet mutta onko se totta nähneet kertokoon siitä.
   
 7. noh niin Vierailija

  Olemme usein keskustelleet nykyisestä uskonnollisuudesta ja helluntailiikkeestä sen uudistetusta viihteellisestä ohjelmasta joka on poistanut apostolien opetukset ja Jumalan sanan vaatimukset. Ei julisteta lakia ja evankeliumia vaan niiden sijaan on helluntailiikkeessä tullut maailmallinen kiihoittava musiikki ja lihallinen synnin elämä. Kun siihen yhdistetään vähäpukeiset naiset niin se saa aikaan sen että eronneet miehet eivät kestä katsella haureellisia sisariaan. He himojensa riivaamina alkavat vapaalla tahdollaan toteuttamaan lihansa vaatimuksia.
  Masturboidaan, poltetaan tupakkaa, kaljotellaan, aikuisviihde suljetuin verhoin on helluntailaiselle päivän kohokohta.
  Tarvitaan rauhoittavia lääkkeitä, juostaan itsensä läkähdyksiin ja kuitenkin olisi paras lääke että jättäisivät menemättä sinne missä korppikotkat ovat kokoontuneet esittelemään haureellista olemustaan.
  Missä raato on sinne kotkat kokoontuvat...
   
 8. utelias uuno Vierailija

  Meillä lutherilaisilla on armo Kristuksessa ja se on anteeksiantamuksen armoa joka antaa synnit anteeksi ja tuo rauhan ja vapauden sydämeen.

  Lahkoissa armo on ihmisen päätökseen, ratkaisuun ja vapaaseen tahtoon käärittyä halpaa armoa johon ei sisälly anteeksiantamusta ja joka yhteistuumiin hyväksytään armoksi, riippuen ovatko helluntailaisuuden asettaman ehdot täytetyt..
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti