Hae Anna.fi-sivustolta

Oletteko olleet?

Viestiketju osiossa 'Kodin juhlat' , käynnistäjänä Juhlamaija, 18.07.2005.

 1. Juhlamaija Vierailija

  No, oletteko päässeet tänä kesänä ihaniin tai kamaliin perhejuliin? Kaikki kokemukset viime aikojen häistä, rippijuhlista, ylioppilasjuhlista, sukukokoontumisista ynnä muista pippaloista otetaan ilolla vastaan :D
   
 2. H Vierailija

  Olin kihlajaisissa. Ne oli tarjoiluineen päivineen onnistuneet juhlat, MUTTA sulhasen isäpuoli ei päästänyt tämän äitiä juhliin mukaan! Isäpuoli ei koskaan ole hyväksynyt vaimonsa poikaa edellisestä suhteesta vaan hän on käyttänyt ja käyttää kaikki tilaisuudet ja aseet potkia poikapuolta päähän. (Kuitenkaan poikaa ei salattu häneltä naimisiin mennessä).
   
 3. iipi Vierailija

  Päinvastoin tämä kesä on minulle ja miehelleni varmaan vuosikausiin ensimmäinen, kun ei ollut yhtään minkäänlaista perhe- ym. juhlaa kalenterissa! Vaihteeksi oikein ihanaa, vaikka juhlista yleensä kovasti pidänkin ja niitä itsekin haluaisin järjestää. No, parin vuoden päästä saan järjestää omat 40-seni.
   
 4. ellu Vierailija

  Meilläkään ei tänä kesänä ole ollut yhtään häitä eikä muitakaan juhlia, joihin olisi kutsuttu. ONNEKSI EI! Minusta on kurjaa viettää vähät kesälauantai-illat jossakin tukalan kuumissa juhlissa hymyilemässä väkinäisesti jollekin morsiamen ryöstölle ja sukkanauhan viskomiselle. Kun on viikon painanut navetan ja talon väliä ja peltotöissäkin vielä, niin lauantai-iltana tasan tarkkaan ihaninta on päästä saunaan ja uimaan!
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti