Hae Anna.fi-sivustolta

oma asunto turkista

Viestiketju osiossa 'Turkki' , käynnistäjänä sarah, 21.01.2006.

 1. Zeynep Vierailija

  no eipa se kokemus nay liisan kommentista.
  jos liisa olisi yhtaan syvemmin perehtynyt turkkilaiseen kiinteistomaailmaan (parin asunnon katsastamisen lisaksi), han tietaisi, etta lakimies voi hoitaa miltei kaiken, ja etta viranomaistenkin kanssa parjaa: niin metsa vastaa kun sinne huudetaan.
  Asuntoja voi kayda katsomassa vaikka vuoden jokaisena paivana oppimatta yhtaan mitaan asuntokauppojen virallisista koukeroista.
   
 2. Liisa Vierailija

  En minä ole sanonut, että viranomaisten kanssa ei pärjäisi. En vaan välttämättä haluaisi asioida heidän kanssaan. Alussa minäkin olin ihastunut ystävällisiin turkkilaisiin ihmisiin mutta sitten jotenkin alkoi tökkiä, kun missään ei saanut olla rauhassa. Asuntojakin kävin katsomassa kaupungin ulkopuolella, olivat edullisia.
   
 3. leka Vierailija

  Zeynepille geografia ei taida olla kovin vahva ala,ethän muuten sijoittaisi Turkkia eurooppaan vaan aasialainen valtiohan se on.En ymmärrä miksi Turkista pitäisi asunto ostaa lomanviettopaikaksi,kun talvella on kylmää ja turvallisuus ja ihmisoikeus asiatkin ovat lapsenkengissä.
   
 4. Liisa Vierailija

  Miksi ostetaan talviasuntoja Costa del Solilta? Ei sielläkään ole talvella lämmintä kuin 12-15 astetta ja kostea tuuli tekee ilman vielä kylmemmän tuntuiseksi. Kyllä se on kuitenkin huomattavasti lämpimämpää kuin 30:n asteen pakkanen.
   
 5. älä hyvä Vierailija

  -

  [Edited by: admin on 8.2.2006 22:47]
   
 6. Ja miksi en Vierailija

  Miksi en luottaisi turkkilaiseen minkäänlaisessa kaupanteossa? Ennemmin jätän kaupat tekemättä salassa toisia herjaavien kanssa olivatpa kotisin mistä tahansa.
   
 7. hyvä ilmasto Vierailija

  Vähän riippuu mistä päin Turkkia haluaa asunnon ostaa. Alanyassa ei tänäkään talvena ole ollut pakkasta. Meillä alkaa lämpötila päivällä kohota jo yli 20 astetta. Varsinkin tämä talvi on ollut oikein miellyttävä ilmojen suhteen.
   
 8. Niin tai Vierailija

  Niin tai Suomesta...?

  Sinänsä uskon, että Turkin asuntojen hinnat tulevat nousemaan ja kovasti. Vaatii vain vähän viitseliäisyyttä ja uskallusta ostaa asunto sieltä.
   
 9. Sellaiset arkajalat, jotka eivät uskalla tehdä yhtään mitään, eivät myöskään saavuta yhtään mitään.
  Joskus ehkä hulluus palkitaan.
   
 10. CanimBenim Vierailija

  Moi! poikaystäväni osti juuri asunnon Marmarikselta ja semmoiseen pitää varautua että asiat eivät suju yhtä sutjakkaasti kun Suomessa...kaikki kestää, asioita ei hoideta silloin kun pitää ja heillä on vähän sitten kun on aikaa- ote kaupan tekoon. Jouduimme olemaan yhteensä kahdeksan vk marmariksella että saimme asiat edes jonkinlaiseen järjestykseen..että varatkaa aikaa ja kärsivällisyyttä!!! muuten loistava maa ja sijoitus!! Taatusti tuplaantu voitot!
   
 11. Vierailija Vierailija

  Me ostimme myös asunnon 2Basen kautta Mahmutlarista kolmion se valmistuu 12/2007.
  2 Basessa hoitivat kaikki kauppakirjaan kuuluvat paperit. Tänä kesänä kävimme ensi kertaa siellä paikan päällä ja samalla kertaa hoitui notaarin luona käynti(2 Basen henkilö mukana).
  Me ollaan ainakin tosi tyytyväisiä tulevaan asuntoon sekä 2 Basen kanssa asioimiseen.
  Mitä aikaisemmin lähdet kohteeseen mukaan (jos ei ole kiire asunnon hankinnassa)
  asunnon hinta nousee rakennusaikana kaksi kertaa noin 10%/kerta säästät rahaa.
  Myös se oli hyvä asia , että voit heidän kanssaan asioida Suomen kielellä. Me ei kyllä ostettu asuntoa sijoitus mielessä vaan omaan käytöön.
   
 12. Rohkea rokan syö Vierailija

  Se päselle: Eipä olekaan mikään "läävä". 135m2 kahdella parvekkeella.
  Kateushan se on mikä saa sinut kirjoittelemaan noin katkerasti.
  Turkista ovat ostaneet asuntoja muidenkin maiden kansalaiset, ja enemmän vielä kuin suomalaiset.
  Turkki on sijoituskohteena tänään se, mikä Espanja oli 15 vuotta sitten.
   
 13. onnellinen omistaja Vierailija

  Meillä on asunto ollut pari vuotta Alanyassa. Arvo on lähes tuplaantunut, ja vaikka ei olisikaan, olemme erittäin tyytyväisiä ratkaisuumme. Kaikki lomamme olemme viettäneet siellä " läävässä", 95 m2, kaksi parveketta, huikeat näköalat, ihanat naapurit jne. Syyslomallekin olemme taas lähdössä. Jos jotakuta harmittaa niin antaapa harmittaa. Vailla kokemusta kun ei ole oikeaa tietoa.
   
 14. Nikki Vierailija

  Mistähän löytyisi vuokra-asuntoja Marmariksesta? 2basen sivuilla näytti olevan vuokrakämppiä vain Alanyasta...
   
 15. Lääväilijä Vierailija

  Niinhän se on, että niin elää kuin haluaa. Joku tykkää oleilla kotonaan ja pelätä jos jotain kamalaa sattuu. Kyllä se niin on, että tässä ainoassa elämässämme on hyvä katsoa vähän muuallekin, kuin omaan postiluukkuunsa. Itse ostin netin kautta asunnon Alanyasta enkä ole tippaakaan katunut. Itse hyppään koneeseen kun haluan Suomen kylmästä tai pimeästä pois. Ei kannata karehtia, sillä jokainen voi itse tehdä asialleen jotain, jos vain haluaa tai vaikkapa varoa, ettei kotiportailla satu mitään ikävää.
   
 16. brasiliatar Vierailija

  Matkojen hinnat Brasiliaan on aika sairaan kalliit.
  Vuorokausi menee matkustaessa.
  Monet haluaa ostaa ns.kesämökin,mihin on lyhyt lentomatka ja minne saa vaikka äkkilähdön jos jotain tapahatuu ja on pian pääsätävä paikan päälle.
  Brasiliaan ei niin vaan ykskaks lähdetäkään, ja kun se mökki on lähellä,sitä voi vuokrata kavereille.
  Joten järkeä ostoksiin kaikille.
  Tietty jos on joku brassihoito miehellä,niin oma kämppä on helpoin tapa treffailla,kun omistaja ei ole paikalla,niin tytön on helppo tuoda muita miehiä asuntoon,sillähän hankkii elannon.
   
 17. minun valintani Vierailija

  Joku ketjun alkupäässä ihmetteli Turkkia talvehtimispaikkana.
  Tarkistapa kartalta leveysasteet, toteat , että Espanjan aurinkorannikko on samalla leveysasteella, kuin etelä Turkki ja laskennallisesti Turkissa on aurinkopäiviä enemmän, kuin Espanjassa.
  Katso myös matkatessasi, että Espanjassa asuntojen ikkunoissa on kalterit, mutta Turkissa ei. Miksiköhän?
  Turkkilaiset ovat ystävällisiä, mutta Espanjalaisista en samaa sanoisi.
   
 18. Järjellä Vierailija

  Järkevästi ajatellen on hyvä sijoitus ostaa asunto Turkissa.

  Espanja ym ovat hinnoitelleet itsensä ulos.

  Hinnat ovat edulliset ja ehkä 10 v sisällä on Turkki EU:n jäsen.

  Toisaalta Thaimaa on uusi sijoituskohde/eläkeläisten paratiisi.
   
 19. popugtr890uum7b0987 Vierailija

  Menet rohkeasti paikan päälle, kyselet ja vertaat, kannattaa vuokrata huoneistohotelli tai huone jostain pienestä hotellista, neuvottele hinnasta, Marmariksessa törkeät vuokrat jopa paikallisillekin, turistia kusettavat minkä ehtivät, Marmariksella menee nyt huonosti, tyhjiä hotelleja vaikka kuinka. Kyselemällä ja neuvottelemalla löydät varmasti sopivan. Varsinkin Microcsesta eteeenpäin alueella menee huonosti, sieltä saa huoneita aivan varmasti, kyllä niille raha kelpaa kun tajuaa neuvotella.
   
 20. Kaukomaa Uusi jäsen

  liittynyt:
  10.01.2009
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hei,
  Olen itse ostanut Turkista turkkilaisilta asuntomarkkinoilta loma-asunnon, aika edullisestikin. Asunon etsimiseen meni aikaa n 2 viikkoa. Ajaen vuokra-autolla tutustuin eri kohteisiin, mitä paikalliset kiinteistövälittäjät esitteli. Ystävättäreni toimii Antalyassa kiinteistövälittäjänä. Hän hoiti tarvittavan tulkkauksen puhelimitse. Monet suomessa on kyselleet aiheesta, joten tein tästä blogisivut. Blogistani saat linkkitiedot turkkilaisille as.välitys sivuille + yhteystiedon ystävättäreni kiinteistötoimistoon. Os: http://kaukomaa.blogspot.com/
  Trveisin Annu   
 21. oma asunto mahmutlaarissa Uusi jäsen

  liittynyt:
  24.02.2009
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  hei!

  ostimme noin vuosi sitten asunnon mahmutlaarista alanyasta 10 kilometriä itään päin. olemme olleet erittäin tyytyväisiä asuntoon sekä alueeseen.Myös ystäväni on ostanut alueelta kolme asuntoa ihan sijoitus mielessä.Hän auttoi meitä kaikessa ja viikossa me olimme onnelliset asunnon omistajat.ystäväni on myös auttanut useita suomalaisia asunnon ostossa alusta loppuun ihan asunnon kalustamiseen asti, niinkuin meitäkin ja kaikki ovat olleet tyytyväisiä.

  yhtiövastike meillä on 30e/kk johon kuuluu kaikki: pihojen,puutarhan,uima-altaan ja kiinteistöjen kunosspito ym.. Yleensä yht.vastike on n.20e-30e/kk.muita asumiskuluja tietysti vesi ja sähkö niin kuin meillä suomessakin.

  Jos tarvitsette apua asunnon hankinnassa tai tarvitsette lisätietoja autan mielelläni. voitte ottaa yhteyttä minuun sähkököpostin kautta torpasi1@hotmail.com.

  Terveisin Sirpa!
   
 22. Alanyalainen Uusi jäsen

  liittynyt:
  06.03.2009
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hei !
  Pari vuotta sitten asunnon Alanyasta ostaneena voin todellakin suositella asunnon ostoa täältä.
  Suosittelen käyttämään Suomalaista LKV kiinteistövälittäjää joka tuntee asuntokaupan täällä.
  Jos haluat lisätietoja tai olet kiinnostunut kokemuksistani, vastaan mielelläni,
  j.kallio@lycos.com
   
 23. Panu Laaksonen Uusi jäsen

  liittynyt:
  29.09.2008
  Viestejä:
  5
  Saadut tykkäykset:
  0
  Asiakkaamme Cimrin Construction, http://www.cimrin.net/ Suomalais-Turkkilainen perheyritys, on rakennuttanut Turkin Alanyaan 4 kerrostalon kokonaisuuden. Vuoden 2008 lopulla valmistuneeseen Sea Star Residence:en kuuluu yhteensä 128 korkeatasoista asuntoa ja 16 kaksikerroksista kattohuoneistoa. Talojen väliin sijoittuu viihtyisä allasalue, puutarha ja oleskelutilat.

  Sea Stariin on jo muuttanut useita suomalaisia perheitä. Asukkaiden kommentit ja lisätiedot löytyvät Sea Starin sivuilta:

  http://www.seastarresidence.fi
   
 24. margu163 Uusi jäsen

  liittynyt:
  29.03.2013
  Viestejä:
  10
  Saadut tykkäykset:
  0
 25. margu163 Uusi jäsen

  liittynyt:
  29.03.2013
  Viestejä:
  10
  Saadut tykkäykset:
  0
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti