pohja:
200g voita tai margariinia
1 dl sokeria
1 muna
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
½ dl kermamaitoa
täyte:
1 prk maitorahkaa
1 prk kermaviiliä
1 muna
1 dl sokeria
2 tl vaniilisokeria
6-7 hapahkoa omenaa
2 tl kanelia
sokeria
vaahdota voi ja sokeri. Lisää muna ja kuivat aineet sekä keramamaito. Taputtele taikina unnipannulle leivinpaperin päälle ja muotoile taikinasta myös noin sentin korkuiset reunat. Leikkaa pestyt omenat lohkoiksi ja lahdo ne pohjalle. Ripottele päällesokeria ja kanelia. Sekoita täytteen aineet ja kaada omenoille. Paista 200 astetta 30 min.

200g voita tai margariinia
1 dl sokeria
1 muna
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
½ dl kermamaitoa
täyte:
1 prk maitorahkaa
1 prk kermaviiliä
1 muna
1 dl sokeria
2 tl vaniilisokeria
6-7 hapahkoa omenaa
2 tl kanelia
sokeria
vaahdota voi ja sokeri. Lisää muna ja kuivat aineet sekä keramamaito. Taputtele taikina unnipannulle leivinpaperin päälle ja muotoile taikinasta myös noin sentin korkuiset reunat. Leikkaa pestyt omenat lohkoiksi ja lahdo ne pohjalle. Ripottele päällesokeria ja kanelia. Sekoita täytteen aineet ja kaada omenoille. Paista 200 astetta 30 min.
