Hae Anna.fi-sivustolta

Omenapuu,sinilemmikki

Viestiketju osiossa 'Unien tulkinta' , käynnistäjänä tytteli, 02.07.2005.

 1. tytteli Vierailija

  tässä ketjussa on minun paha uneni. pyydän teitä kumminkin sitä tulkitsemaan vaikka arvaan että ei se mitään hyvää tarkoita. kiitän etukäteen!
   
 2. Omenapuu Vierailija


  Hei Tytteli!

  Aikamoisen painajaisunen olet nähnyt.
  Mitähän sinä pelkäät, siis oikeasti? Joku oli rikkonut oven ikkunan - unesi talo olet sinä itse, ikkunan rikkimeno tarkoittaa usein jotain seksuaaliseen kanssakäymiseen liittyvää. Joku haluaa tuhota talosi, kuka sinua uhkaa? Mikä tämä uhkaava joukko on, liittyykö se työtovereihin, sukulaisiin? Onko sinulla rahahuolia?
  Sanoma ""kun itsekkäästi itsensä pelastaa, niin siitä sitten saa muut kärsiä"" - voi olla tottakin, avioeroonko se liittyy vai tyttäreesi?

  Kuolleet tulevat uniimme, kun oikeasti lohtua tarvitsemme,
  tässä tapauksessa enosi. Tie on elämän tie, jäinen tie tarkoittaa, että jotain tunnekylmyyttä tunnet jotakin ihmistä kohtaan tai sitten pelkäät jotakin pahaa tapahtuvan jossakin ihmissuhteessasi jopa fyysisesti?

  Unesi lopussa, kerrot että tämän täytyy olla pahaa unta,
  niinhän se olikin! Lähdit kotiin päin - se tarkoittaa juuri sitä,
  olet löytämässä henkisen kotisi - ja mielenrauhasi!

  Itsekkyys tarkoittaakin sitä, että ensin sinun täytyy löytää korkein itsesi, pitää huolta itsestäsi, ethän sinä muutoin voi muitakaan auttaa, eikö niin?

  Lämmöllä ja rakkaudella,
  Omenapuu

   
 3. Sinilemmikki Vierailija

  Hei Tytteli!

  katsahdin untasi ja huomasin, että olet aika ristiriitaisessa ja rauhattomassa tilassa elämäsi kanssa juuri nyt. On varmaan kovinkin ohimenevää, koska unesi oli noin ""hyppelevä"". Ehkä päivänkin tapahtumat ovat osaltaan aiheuttaneet sekavuutta - on ollut tapahtumarikasta aikaa :) lähielämä (näin syntyy muistoja).

  Tunteet on kovasti mukana näissä tapahtumissa. Enosi on henkilö, joka tulee sinua toppuuttelemaan, että ""otahan Tytteli nyt vähän rauhallisemmin, ei hätä ole niin suuri"". Voi olla, että eno yrittää saada sinut kiinnittämään suurempaa huomiota arkirutiineihin ja jättämään ""turhat puheet ja/tai ylimääräiset sinnetännetonnemenot"" vähemmälle huomiolle. Valvetilan (risti)riidat pitäisi nyt saada vain hellästi sovittua ja jätettyä sitten omaan huomaansa :)

  Olet ehkä hieman ahdistunut ja väsynyt myöskin valve-elämästä, joten unen sekavuus ja ""riitainen ja pelokas"" tunnelma voisi selittyä näin.

  Muista levätä ja pitää huolta itsestäsi!

  t. Sinilemmikki
  Rakkautta ja iloa sydämiin :)
   
 4. tytteli Vierailija

  Kiitokset vaan teille molemmille tulkitsijoille. kun nämä tulkinnat yhdistän ja vähän väännän niin kyllä se sopii sekä menneen että lihan lähipäivien tapahtumiin. iso kaaos joka ei ollut minun aiheuttamani sekoitti elämääni ja tunteitani pahasi ihan ahdistukseen saakka.nyt tillanne jo parempi.

  Hyvää jatkoa teille molemmille ja voimia tulkintoihin!
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti