Hae Anna.fi-sivustolta

Onko Ammajärjestö kultti?

Viestiketju osiossa 'Yliluonnolliset ilmiöt' , käynnistäjänä cult?, 17.07.2011.

 1. cult? Vierailija

  ... Uskokoon ken haluaa...


  Mitä täytetyillä nukeilla on tekemistä valaistumisen kanssa? Paljon, jos olet kääntynyt Amma kulttiin. Ammalle omistautuneet juttelevat amma-nukelle. He kertovat nukelle ongelmistaan, etsivät lohtua, ja kuuntelevat mieleen tulleita neuvoja.


  Lähde: Cult News from Rick Ross Amma

  Paljon muutakin on tuossa linkissä, mikä jäi mietityttämään.
   
 2. cult? Vierailija

  Amma kutsuu omistautuneita hänen lapsikseen ja toistaa tavuja kuten vauvan puhetta heidän korvaansa hänen tavaramerkkinään jonottaville ihmisille rituaalissa, katsoo, kun he polvistuvat ennen häntä ja sitten halaa heitä.

  Amma kertoo heille että hän on heidän äitinsä ja että hän kuulee heidän rukouksensa.

  Hän sanoo ettei halua enää veloittaa hänen darshaneista (eli hänen läsnä ollessaan) kuin äitinsä perisi vauvalta äidinmaidosta.

  Silti sisäpiiriläiset ovat arvioineet Amma saa yli kolme miljoonaa dollaria 7:n viikon kiertueella, lahjoituksien ja myyntien kautta, kuten hammasharjojen, vaatekappaleista, joilla hän on istunut, Amma nukkien, Amma julisteiden ja kirjoista kannattajilta, jotka ylistetävät hänen jumaluuttansa.

  vapaasti käännettynä...

  lähde: Cult News from Rick Ross Amma
   
 3. cult? Vierailija

  Kannattajajoukko uskoo,että Amma on elävä ruumiillistuma jonka se uskovat olevan ylijumalan: Kali Hindu uskonnon, joka on kuvattu intialainen taiteessa yllään kaulakoru veristen ihmisen pääkalloja ja vyöllä on ankaria aseita, mutta jonka kannattajat näkevät rakastavana äiti-hahmona.

  Amma-tapahtumat koostuvat lapsenomainen luentoja Hinduoppeja, Amman siunattua vettä, jota kannattajajoukko juo, hymnin (virsien) laulua, palvonta seremonioita ja tietenkin hänen tavaramerkki halauksia.

  Joissakin tilaisuuksissa, Amma käyttää kaksi jalka-korkeat kimaltelevaa kruunua.

  Amma vihkii ihmiset lavalla, antaa heidän vauvalleen ensimmäistä kertaa kiinteää ruokaa, kertoo pitääkö parien erota tai pysyä yhdessä ja määrää joitakin uskollisia jättämään perheensä ja elää kuin munkit hänen Ashramissaan.

  Amma opettaa, että rakkaus on kaikki mitä tarvitsemme, ja se on hänen jumalallinen rakkaus, joka pelastaa meidät.

  Seattlessa pari kuukautta sitten Amma ennusti ydinsodan ja ettei yksikään lapsi alle 5-vuotias elä aikuisuuteen jälkeen vuonna 2012. Kun hän oli levittänyt pelkoa ja epätoivoa tällaisten ​​profetioiden kautta, hän ilmoitti, että vain meditaation ja vaatimattomien tekojen kautta kuten hyväntekeväisyys voi mahdollisesti lieventää tätä lausumaa ihmiskunnalle.

  "Meditaatio" tarkoittaa mantra / niiaamista meditaation jumalalliselle äidille. Vaatimaton hyväntekeväisyys tuntuu pohjimmiltaan tarkoittavan lahjoituksia hänen organisaatiolle ja palvelun hänelle vuokseen.

  Julkisissa istunnoissa, omistautuneet laulavat virsiä Amman kasvavalla voluumilla ja hurjalla intensiteetti, elehtien yhteen ääneen kädet kaaressa, niiden keskiosa ylöspäin ja ulos kohti Ammaa, joka istuu puhujalavan edessä. Laulun sanoja "Aum Parashaktyai Namah", joka tarkoittaa "Minä kumarran / kunnioitan korkeinta universumin äitiä." Käsivarsi ele on ruumiinkieli, joka tarkoittaa luovuttaa sielu Kalille Amma:n muodossa, koska hänen oletetaan olevan elävä ruumiillistuma.

  Vapaasti suomennettuna...

  Lähde: Cult News from Rick Ross Amma
   
 4. cult? Vierailija

  Olen yksi moderaattoreista Ex-Amma Forumilla, jossa on ihmisiä, jotka ovat lähteneet Amma organisaatiosta ja kokoontuvat yhteen auttamaan toisiaan paranemaan niiden koettelemuksista. Ryhmä on avoin ex-seuraajille, kyseenalaistaville harrastajille, huolestuneille omistautuneiden perheille ja ystävät ja ihmisille, jotka vain hakevat enemmän tietoa Ammasta.

  Minä tulin mukaan foorumiin, kun katselin läheisen ystäväni kasvua kauemmas ja kauemmas ihmisestä, joka hän kerran oli, kun hän vajosi syvemmälle Amman hypnoottinen syleilyyn.

  Foorumilla on luettu satoja ensimmäisen persoonan kertomuksia siitä, mitä monet ihmiset ovat kokeneet Amman kanssa, hänen puolistaan, joista kukaan ei näytä puhuvan.

  vapaasti suomennettu

  lähde: Cult News from Rick Ross Amma
   
 5. cult? Vierailija

  Väitteitä on tullut esiin sähköpostin välityksellä Amman aiemmalta yhteisyritys-sihteeriltä, joka väittää hänen keittokirjojen rahat kerättävän hyväntekeväisyyteen, vaikka raha ei mene hyväntekeväisyyteen.

  Jotkut entiset munkit puhuvat selittämättömästä rikkaudesta Amman perheessä. Ja myös siitä, miten hänen hyväntekeväisyys sairaaloissa ei oteta kovin köyhiä, koska heillä ei ole rahaa tarpeeksi hoitoa varten.

  On arveluja "itsemurhista" ja selittämättömiä kuolemia ashramin omistautuneiden keskuudessa. Näyttää siltä, ​​että niin monet ruumiit ovat tulleet tulleet esiin ashramin ulkopuolelta vesistöistä, että Intian Express, New Delhin päivittäinen sanomalehti, painoi lukuisten paikallisten asukkaiden vaativan poliisitutkintaa.

  Jotkut lähteet kertovat elinten myynnistä ja pahoinpitelyistä.


  Vapaasti suomennettuna...
  Lähde: Cult News from Rick Ross Amma
   
 6. cult? Vierailija

  On video, jossa Amma esittää pujan (jumalanpalvelus seremonian) Sai Baban muotokuvalle, gurulle, joka oletettavasti antaa ??? hierontaa hänen suosikki opetuslapsilleen.???

  Entinen Amma munkki väittää kirjeessään, että hänelle kertoi Intian pyhä mies, ettei saa jakaa mitä hän tietää Ammasta, jos hän arvostaa hänen turvallisuuttaan.

  Amman verkkosivuilla myydään pujia, jotka suoritetaan omistautujan puolesta maksaen uskovaiselle $ 30-250 dollaria.

  Myös selitys mitä tapahtuu Kali pujassa, joka suoritetaan " Amman syntymätähden" mukaan seuraavasti:

  "Puja tarjotaan lampulle, joka edustaa Jumalatarta ... puja alkaa Gurun palvonnalla ... keskeinen osa pujaa on symbolinen uhraus viidestä elementistä luomisen Jumalalle. Kehomme koostuu näistä viidestä elementistä ... puja symboloi luovuttamisen omistautuja Jumalalle ... Jokainen elementti edustaa materiaalista symbolia, kuten kukkia, tai tuli ... Nämä tarjotaan sen sytytetyn lampun jalan alle. Halu luovuttaa itsensä tapahtuu näiden symbolisten tarjontojen kanssa (korostus lisääntyy). Pujan ajan temppeli resonoi jatkuvasti huutaen Kalin pyhää nimeä. "

  Amman PR on moitteeton.

  Vapaasti suomennettu

  lähde: Cult News from Rick Ross Amma
   
 7. cult? Vierailija

  Hän esittäytyy kuin "halaileva pyhimys," muotokuva, joka on makeutta ja universaalia rakkautta, ja media esittää tämän kuvan ilman vakavia kysymyksiä.

  Koskaan ei ole ollut tutkintaa hänen liikuistaan, raportiteja ruumiista lähellä ashramia, tai mihin kaikki rahat menee ja / tai mitä todella tapahtuu sisällä Amman sairaaloissa ja orpokodeissa Intiassa.

  Amman verkkosivuilla sanotaan, että heinäkuussa 2005 YK myönsi Ammalle "Erityis YK neuvojan aseman." Hän on kuulemma yksi 25:stä ydinjohtajat YK:n parlamentin maailman uskonnoissa. Amman Web-sivusto sisältää yli tusinan sivua, joissa ylistetään humanitaarista työtä YK:ssa. Yksi sivu on verrannollinen YK: n "Millennium Goals" kanssa, joissa on samat tavoitteet kuin Ammalla, sanasta sanaan samoja (Klikkaa tästä nähdäksesi molemmat asiakirjat).

  ... osa tekstistä suomentamatta...  Mitä tämä kaikki merkitsee?

  Onko Amma halukas olla globalistisen, ja saa YK:ssa omia aikaansaannoksia asialistalle? (??)

  Mikä tekee Amma sekä niin onnistununenn että niin synkän, on srakastava kuva, jonka taakse hän kätkeytyy.

  Miksi yksipuolinen Amma, vaikka joukossa on kymmeniä guruja?

  Koska hän on niin suosittu ja niin kyseenalaistamaton.

  Amman liike väittää, että "pyhimys" on halannut yli 26-miljoonaa ihmistä - ihmisiä, jotka palaavat usein niin fanaattisesti, palvoen hänen jumaluuttaan ja lahjoittaen hänelle kassaan.

  Mutta Amman uskonto vaikuttaa enemmän palaavan lapsenkenkiin.

  Hän tekee vauvoja aikuisista miehistä ja naisista, heille nuket leikkiä ja kertoo heille, että hän on heidän uusi äitinsä.

  Amma puhuu, että "Jumala on meissä jokaisessa," mutta hänen toiminta opettaa jotain aivan muuta.

  Sallimalla ihmisiä rukoilemaan häntä, polvistuen hänen eteensä ja palvovat häntä Jumalan ruumiillistuma, Amma ei todellakaan kannusta ihmisiä tunnistamaan oman valtansa ja Jumalaa heidän sisällä, vaan Jumala hänessä.

  Amman opetuslapset näyttävät voivan saada käyttövoimansa halauksista, nukkeista, mantrasta niiaamisesta ja eräänlainen ryhmäeuforiassa toistettuista retriiteistä, eikä oman olemuksen ytimestä.

  Heidät on ilmeisesti saatu uskomaan, että heidän sisäinen itsensä on alle loistava kokonaisuuden ennen heitä.

  Amma kannattajajoukolle kerrotaan, itse asiassa, että heidän ainutlaatuinen ja omaleimainen persoonallisuus on vain omaa etuaan ajava"ego" - virheellinen, ylpeä ja mutkitteleva, joka on tuhottava ennen kuin he voivat olla todella onnellisia.

  Amma ja muut gurut usein kutsuvat tällaista muutosta tietoisuudessa " valaistumisen saavutuksena" tai "vapautumisen" tilana "egon kuolema", jossa henkilö toimii yhä vähemmän itsenäisenä yksilönä.

  Mutta joka kerta he kumartavat Ammaa ja "jumaluutta" hänen kauttaan, gurun harrastajat sulkevat oven tiukasti omaan jumaluuteensa.

  On aika yleisölle tietää toisella puolella Amma ja katsoa läpi satujen.


  Vapaasti suomennettuna....

  Cult News from Rick Ross Amma
   
 8. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  29 342
  Saadut tykkäykset:
  1 979
  Mä olen aina vierastanu tuommosia kultteja joissa pitää jättää muu maailma ja alistua jonkun "johtajan" alaisuuteen johonkin ryhmään. Herättää epäilyksiä...

  Sen nukeille puhumisen vois vielä ymmärtää jotta ihmisen on ehkä helppo avautua jollekkin nukelle ja se sitten antaa paremman olon mutta tuo maailmanlopunennustus ja se että sanoo pitääkö joidenki erota vai olla yhdessä...arveluttavaa...
   
 9. Sivaltaja Uskonnoton

  liittynyt:
  01.09.2009
  Viestejä:
  3 942
  Saadut tykkäykset:
  21
  Kuulostaa melko epäuskottavalta väitteeltä. Jos yksi halaus kestää 10 sekuntia - varmasti enemmänkin - niin 26 miljoonaan halaukseen menee aikaa n. 8 ja puoli vuotta. Jos halaamista tekisi joka päivä kahdeksan tuntia, niin silloinkin aikaa kuluisi n. 25 vuotta.
   
 10. cultticammonen Vierailija

  hyvinnii mahdollista, onhan kys. rouvalla jo ikääkin.
   
 11. Laki Intiassa Vierailija

  Voi olla, että muistan väärin, joku korjaa jos tietää,mutta Amma on hindu ja uskontoa ei Intian lainsäädännön mukaan saa arvostella.
   
 12. peeaaa Vierailija

  noni, taas vaa peesataa veskaria, hyvin sanoit!
  mun tarvii warmaa enää ite kommentoida mitää, seuraan vaan veskarin kirjotuksia, niin omat nakit ei wäzy!
   
 13. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  29 342
  Saadut tykkäykset:
  1 979
  Höh, enkä oo ees "keppana" :D Sua lainatakseni. No oon skeptinen hörhö.
   
 14. outcast Vierailija

  Mulla on sama juttu, että kaikenmaailman kultit ja lahkomaisuus ei kolahda ja varoitusvalot alkaa vilkkua. Jostain luin, miten yksinäisiä ihmiset asramissa ovat ja kaipaavat vain sen gurun lähelle. Toisen lähimmäisen rakkaus tai halaus ei ole mitään verrattuna " hänen korkea-arvoisuutensa jumalattaren" :D suosionosoituksiin nähden. Ei ole oikein tervettä fiksoitua yhteen ihmiseen niin paljon ja pitää itseään jotenkin vähempiarvoisena hänen edessään. Sehän ei taida olla luojan tarkoitus, että yksi ylennetään ja muut alennetaan ja aloitetaan palvontamenot. Vaikuttaa tosi pakanalliselta ja imelältä, joten silloin voi jo nähdä, mitä kulisseissa tapahtuu ja mistä oikeasti on kyse.

  Ihmisen todellisuudentaju hämärtyy, kun hän lähtee pois arjesta ja joukkohysteria vaan villitsee, kun enemmän ihmisiä kerääntyy palvontamenoihin - samoin kuin tyhmyys tiivistyy ja oma tahto luovutetaan "jonkun" suuremman tahdon käsiin. Silloin on suuri vaara joutua hyväksikäytetyksi ja aivottomaksi marionetiksi, joka toistaa vain mantroja ja elää toisten ohjeiden mukaan.
   
 15. nahka Vierailija


  Todista että on kultti ?
   
 16. nahka Vierailija

  "Koskaan ei ole ollut tutkintaa hänen liikuistaan, raportiteja ruumiista lähellä ashramia, tai mihin kaikki rahat menee ja / tai mitä todella tapahtuu sisällä Amman sairaaloissa ja orpokodeissa Intiassa.
  "

  Hyvää provokaatiota. Suosi mieluummin neutraalia kriittisyyttä kun alat kritisoimaan, mustamaalaaminen ei ole tervettä kriittisyyttä. Tuo vain tosiasiat, älä luulotteluja ja arvailuja, omia mielipiteitäsi.

  Kun raha puhuu, alkaa mädänneisyys, se nyt ei ole mikään ihme tässä maailmassa. En usko että Amman käsissä on kaikki rahanarut, siellä on varmasti oikein organisaatio joka hääräilee omien intressiensäkin mukaan. Ota selvää tarkemmin tästä ennenkuin lyöt Amman niskaan toisten ahneutta.

  Niin mitä siellä sairaaloissa tapahtuu, se kiinnostaa minuakin, hoidetaanko sairaita vai kahmitaanko rahaa omiin taskuihin, kenen taskuihin ? Amma ei varmasti paljon tarvitse.
  On hyvä että perustetaan sairaaloita ja lastenkoteja, mutta se ei ole hyvä jos ne on vaan kulisseja rahan ahneudelle. Ota selvää tästä. Faktaa kehiin kiitos, pelkät provokaatio kirjoitukset ei minulle riitä, sen verran kriittinen olen kyllä itsekkin.
   
 17. kritiikkiä Vierailija

  "Some Indians have been highly critical of Amma and other so-called “McGurus” whose new brand of assembly line Hinduism leaves some feeling skeptical. In 2002, Sreeni Pattathanam published his book, “Matha Amritanandamayi: Sacred Stories and Realities,” in which he alleges cover-ups of suspicious deaths at Amma’s ashram, where a community of 3,000 devotees live. The book, published in Kerala, caused an uproar and a politicized legal battle between the author and some of Amma’s followers.

  The criticism has followed Amma overseas. In the U.S., Jody Radzik, 47, writes a blog called Guruphiliac. A 25-year practitioner of Vedanta—a Hindu movement that teaches the divinity of the soul and the oneness of God—Radzik aims to debunk many gurus’ divine claims.

  “When you pull aside the curtain, there’s a human being back there,” said Radzik, who lives in Santa Fe, N.M. “Everyone is a human being. Any good guru is not going to make believe they are anything else.”

  Though Amma makes no claims herself, he said, “These gurus do everything they can do to play up their supposed divine status. Amma is the prime example. She’s silently cultivating her divine status through her organization. But if you ask her she’ll say, ‘We’re all God.’” "

  lähde On Tour with the Hugging Saint - News21 Project
   
 18. cult? Vierailija


  Nämä suomennetut tekstit ovat Bronte Baxterin Blogista ja löysin ne tuolta sivulta cult news from Rick Ross, mikä on aikaisemmassa linkissä. Tässä itse alkuperäisen tekstin linkki. Mikään noista teksteistä ei siis ole omia ajatuksiani, vain suomennettua tekstiä.

  Blowing the Whistle, Chpt. 9: Amma, the Mother Saint – Hugging Away Your Personhood Splinter in the Mind
   
 19. cult? Vierailija

  "My earlier articles in the “Blowing the Whistle on Enlightenment” series explain the real meaning of the kind of surrender that Amma and other Indian gurus promote among their followers. It is surrender of the personal self to the gods, whom Amma calls “the Lord.” Amma’s hugs, her relics, her blessed water and food, are ways of infusing her energy signature into the minds and bodies of those who visit her, be they devotees or unsuspecting guests. Not only her energy signature but, I submit, the energy signature of the astral entities who work through her, who call themselves gods, and who feed on the psyches of mankind.

  Amma’s energy transfer helps devotees entrain with her vibration and meld their minds and souls with “the godhead.” In other words, it helps them become assimilated, or possessed by the same “cosmic” forces that possess and work through Amma. Gurus call such a change in consciousness “attaining enlightenment” or “liberation.” It’s a state of “ego death,” where one no longer functions as an independent individual but as a receptacle of “the Supreme Consciousness.” Translation: as a tentacle of the astral entities who live off human worship and suffering."


  It’s a tragedy, but we can stop it: by spreading this information far and wide. When enough people know the other side of Amma, her crown and power will topple. Just as the global government she promotes will crash down about itself when the public sees through the fairy tales.

  “The emperor has no clothes.” Pass it on. Once the message ripples through the crowd, the game will be up, and the illusion will be over.

  Bronte Baxter

  © Bronte Baxter 2008

  Anyone may republish this article on another website as long as they include the copyright and a back link to this site at Splinter in the Mind

  Lähde: Blowing the Whistle, Chpt. 9: Amma, the Mother Saint – Hugging Away Your Personhood Splinter in the Mind
   
 20. linkki Vierailija

 21. Why the devotees are miserable
  Submitted by AnotherExDevotee (not verified) on Wed, 06/24/2009 - 6:15pm.

  The devotees are miserable because they exist and have an identity separate from Ammachi. That is the simple explanation. They want to disappear into Amma because she has made them feel that they are wrong to have an individual identity. This is why they are sometimes called "ammabots". Amma instills self-hatred. This is why I also believe she is a darkness or an evil if you will. Only darkness would convince a free and individual soul that it is flawed and should be "OFFERED UP" to "MERGE" with Amma. This is why so many devotees commit suicide. How many people have jumped from the top floors of the ashram now? And- who finds out when they do die lonely deaths, tortured by the need to rid themselves of themselves? Most of them have abandoned their families and former lives for Amma. How many souls has she eaten? Let's hope that the goodness and the light rescues all of these poor souls who die with the name of Amma on their lips (whether from natural causes or not). Let us pray that their souls are not forever shackled to this demonic force. Lets us pray that they are rescued from her clutches when their souls move from the body and are not doomed to live forever in her darkness. If that were true, then there is no goodness in this world or the next.

  http://www.feelgoodgirl.com/node/434#comment-318
   
 22. nahka Vierailija

  "This is why I also believe she is a darkness or an evil if you will. Only darkness would convince a free and individual soul that it is flawed and should be "OFFERED UP" to "MERGE" with Amma. This is why so many devotees commit suicide. How many people have jumped from the top floors of the ashram now? And- who finds out when they do die lonely deaths, tortured by the need to rid themselves of themselves? Most of them have abandoned their families and former lives for Amma. How many souls has she eaten? Let's hope that the goodness and the light rescues all of these poor souls who die with the name of Amma on their lips (whether from natural causes or not). Let us pray that their souls are not forever shackled to this demonic force. Lets us pray that they are rescued from her clutches when their souls move from the body and are not doomed to live forever in her darkness. If that were true, then there is no goodness in this world or the next."


  Onkos tämän kirjoittaja uskovainen vai mikä? Näin paksua tunneperäistä mustamaalaamista näkee usein uskovaisen suunnalta henkisiä kohtaan.
  Onhan Maitreyakin leimattu ties miksi.

  Käskeekö Amma tehdä itsemurhia, kehoittaako edes? Anna mulle todiste siitä.
  Syökö Amma sieluja? Enpä oikein usko tuotakaan.


  Lets us pray....niinpäniin, rukoillaan kaikki yhdessä että Valo tulee mieleen ja sydämeen ja harhat haihtuu.
   
 23. tietoisuutta Vierailija


  Eikö Amma ole hindu? Jos Amma mahdollistaa ihmisten surulliseksi tulemisen vieroittamalla heidät perheestään ja sitomalla heidät itsestään riippuvaiseksi hyläten vielä heidät, niin voisi hyvin ajatella, että se altistaa ongelmille. Sielujen syöminen on jo käynyt, kun ihminen sitoo heidät itseensä ja sitoo oman asraminsa sääntöihin. Kolikolla on musta puoli ja tietoinen ihminen sen huomaa.
   
 24. maagikko Vierailija

  Kävin aikoinaan ystäväni mieliksi konttaamassa pallohallin lattiaa, vaikka pääsinkin sieltä etuoikeutettujen puolelta Amman eteen. Niin halauksensa ei saanut mitään muutosta minussa aikaan. Hoki korvaani jotenkin näin: darlingdarling.... Sain kukan terälehden. Jotkin saivat myös tuhkaa otsaansa. En ollut valkoisissa, enkä saanut säväreitä.

  Niistä nukeista en tiedä, mutta kerron huolinukeista.Googlaa.
  Henkilöt tuttavapiirissäni joilla on jo kaikkea, ovat saaneet minulta joulu ym päivä lahjaksi huolinuket. Ovat olleet kovasti otettuja-> ehkä se sisäinen lapsemme haluaa vielä leikkiä?
  Eräskin aikuinen otti ne tentiin mukaan, asetti pulpetille ja läpäisi pääsykokeet.
  Kun kerrotaan että usko siirtää vuoria, niin miksi ei sitten se että jutellaan jollekin ja saadaan luottamus sisällemme siihen että asiat onnistuu.
  Itse olen tuskissani aikoinaan pyytänyt apua On Saktilta, avaruusystäviltä, henkimaailman auttajilta puhumattakaan Jumalsta ja Jeesuksesta- avun sain tohtorisedän sekä leikkaussali henkilökunnan yhteistyön seurauksena. Silti mikään ei horjuttaa uskoani siihen että tuolla on JOKU joka kuulee ohjaten oikeaan suuntaan. Huolinuket voi olla opaste ?

  Sai Babaa pidän taikurina, vaikka olenkin saanut tuoksutella hänen materioivaansa tuhkaa. Äiti ammasta en kirjoita enempää sillä muilla on muunlaisia kokemuksia. Silti en luota keneenkään joka luo jalustan itselleen jolle kiipeää. Jo Niilo Ylivainio käytti kaatumista joka systeemin tiedän.
   
 25. nahka Vierailija

  "Submitted by Phildas Suraksh... on Wed, 08/19/2009 - 3:44pm.

  Namaste,

  I must disagree with your judgment of Amma.
  I am not a devotee of hers , but do go for her darshan when she is around, as I usually go to see yogis and Hindu Saints when they are in town. I have practiced Hindu Dharma since 1987 and am a sannyasin/yogini and pujarini. I only received good positive energy from Amma (and I am very sensitive to energies, through my yogic tapas), however her followers are the ones with bad energy. They do not understand the meaning of having a Guru and that the point to have a Guru is to help you surrender your ego (ego is source of spiritual ignorance, leading us to evil/negative/selfish deeds).
  Those followers of Amma actually are feeding their egoes by competing for attention from Amma. They also look down on followers of other sampradyas (traditions) such as myself. I had the Amma Amrit (blessed water) and had no "druggy" effect whatsoever. Don't forget that these "spells" and "drugs" fears people have are very often psychosomatic and just by misunderstanding where the bad energy came from, and projecting it on Amma, you feed your own paranoia about cults etc.
  Amma is not the problem, her followers are. They completely miss the boat, as many western "devotees" do, as they do not fully understand SURRENDER of ego to one's Guru. If anyone is a energy vampire, those "devotees" are.
  This is my honest opinion and personal experience, and I thought I'd share it here to balance out the testimonies. I have no interest in "protecting" Amma, as I am not a devotee of her, I simply give a more objective angle to this.

  Sat Namah - Aum Shanti
  "
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti