Hae Anna.fi-sivustolta

onko Kreikan vesi juomakelpoista

Viestiketju osiossa 'Kreikka ja Kypros' , käynnistäjänä ?, 05.07.2005.

 1. Eräs Vierailija


  Ettekö te TAJUA, että vesi voi olla myrkytettyä. Onko elämänne nyt niin helppoa, että ette varo mitään, ettekä pelkää Ulkopuolisia KATEELLISIA voimia???

   
 2. Kerasi Vierailija

  No hohhoijaa Kouros, Kaikkitietävä!!! Ensinnäkin, useimmiten Kreikassa paikalliset vesi- ja limutuotteet on pakattu niin ohuisiin muovipulloihin, ettei niitä voi kierrättää. Toisekseen, oletkos koskaan seurannut, mitä siivoojat hotellissasi tekevät? Ilmeisesti et, koska et tiedä, että juomapullot heitetään surutta samaan roskikseen kuin muutkin jätteet. Eli niitä ei todellakaan kierrätetä, usein ei edes lasipulloja. Kreikka ei todellakaan ole kuuluisa kierrätyksen ihmemaana.
   
 3. Kerasi Vierailija

  Kun se on jokaisen omasta suolistobakteerikannasta kiinni, että saako kreikkalaisesta hanavedestä oireita vai ei. Jos olet käynyt paljon Kreikassa ja juonut siellä hanavettä, suolistossasi on omaan bakteeriflooraan kuuluvana jo kreikkalaisen hanaveden bakteerit. Mutta jos et ole tottunut, vatsatauti voi hyvinkin yllättää. Se on niin yksilöllistä, kelle se tulee ja kelle ei. Kun kreikkalainen tulee Suomeen, voi hänkin saada vatsataudin suomalaisesta hanavedestä, vaikka se meille onkin puhdasta. Hänellä nääs on erilaiset bakteerit suolistossaan, ja nämä suomalaiset ovat uusia ja erilaisia!
   
 4. mie Vierailija

 5. ellada_ Vierailija

  kreetalla ainakin join ihan hanavettä. ihan hyvää se oli mutta ei kylmää...
   
 6. -beggar- Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  941
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kysymys on aika laaja, mitä vastaisit jos joku kysyy onko Suomen vesi juomakelpoista?

  Lyhyesti on ja ei, riippuen siitä missä osassa Kreikkaa ollaan. Jos saaressa tai mantereella on lähettyvillä korkeita vuoria vesi on yleensä juomakelpoista. Tuntemani Kreeta on ainakin länsi- ja keskiosastaan sellainen, että vesi on juomakelpoista, itäpäässä on vesivarannot pienempiä , varsinkin syksyllä.
   
 7. keitettynä juotu Vierailija

  Samoksella Kokkarissa vesi on juoma kelpoista, mutta Kreetalla Agia Marinassa ei. Edellisen ovat oppaat kertoneet matkoillamme. Kummassakaan paikassa emme juoneet vettä suoraan hanasta, mutta kahvi siihen kyllä keitettiin, eikä mitään oireita tullut.
   
 8. ... Vierailija

  ..voi hanavettä juoda, on suodatettua merivettä. Vesipisteitä on sitten joka puolella, eli muutamaa kaupasta ostettua vesi/limonadipulloa voi käyttää koko loman ajan.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti