Hae Anna.fi-sivustolta

Onko kukaan menossa Korfulle Aurinkomatkojen kautta tänä kesänä 2007

Viestiketju osiossa 'Kreikka ja Kypros' , käynnistäjänä Shaaga, 11.05.2007.

 1. Shaaga Vierailija

  Onko kukaan menossa Aurinkomatkojen kautta Korfulle tänä kesänä? Meillä lähtöpäivä 30.6 ja lomaillaan viikko Benitseassa. Hotellimme on Corfu Sun. Jo aikaisemmin Benitsean kylässä olleet kirjoittakaahan kokemuksia erityisesti kylästä ja sen palveluista. Hotelli Korfu Sun näyttää olleen aikaisemmin Brittien suosima paikka ja suomalaisia siellä ei luultavasti ole aikaisemmin käynyt. Oikaiskaa jos olen väärässä.
   
 2. saanatunturilta Vierailija

  Ei AM:n kautta vaan Helsinki-Vantaan.
  Niin, tuo Benitses on brittien aikaoinaan rakentama kylä Laman aikaan monen hotellin rakentaminen jäi kesken ja niitä torsroja siellä sitten näkee, ovat aika rumia. On liikuttu Korfulla mutta ei asuttu Benitsessä... onhan se aika lähellä Korfun kaupunkia, se on plussaa.
   
 3. mmmh Vierailija

  Perheemme on menossa kesäkuussa Korfun Barbatiin. Ensin minäkin varasin huoneen Corfu Sunista, mutta kun luin Benitsesin "rumuudesta" kuvauksia, niin vaihdoin tosiaan Barbatiin.
   
 4. Tsau Uusi jäsen

  liittynyt:
  18.08.2006
  Viestejä:
  13
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olemme 26.5 lähdössä Aurinkomatkojen matkalle samaan hotelliin kuin te menette kesällä. Me taas meinattiin ensin Gouviaa, mutta vaihdoin, kun puhuivat rotista rannoilla. No, joo. Joka paikassa jossa olen käynyt, on roskia pitkin katuja ja hökkelöitä. Uskon että kohde on upea. On lyhyt matka Sissin linnaan, vain 2-3 km. Kaikkiin hienoihin paikkoihin lyhyt matka, kun itse Benitses on pieni kylä, niin mukavahan se on autolla kierrellä. Me halusimme rauhallisen asuinkohteen yhden lapsen kanssa kun lähdemme. Kerron sulle sitten kohteesta, kun palaamme.
   
 5. Shaaga Uusi jäsen

  liittynyt:
  22.05.2007
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hei!

  Toivomme myös, että paikka olisi juuri lapsiperheelle sopiva paikka lomailla, negatiivisesta maineesta huolimatta. Sekin tietysti riippuu, miltä kantilta loman ottaa ja mitkä ovat henkilökohtaiset vaatimukset loman suhteen. Mekin aiomme vuokrata auton, jotta pääsisimme kosketukseen saareen upeisiin maisemiin ja idyllisiin pikkukyliin. Minua kiinnostaa erityisesti tuo Paleokastritsa, jota on kehuttu paljon. Samalla matka lautalla Antipaxokseen ja Paxokseen.
  Tässä on mielenkiintoinen linkki Benitsen kylästä ja paljon muutakin tietoa.

  http://www.bellavistahotel.gr/fi/korfu-hotellit-fi-benitses.htm

  Kerrotko palattuanneminkälainen hotelli, lähiravintoloista ym. kaikkea mahdollista mitä tulee mieleen. Hintatasosta olen myös hyvin kiinnostunut. Mietityttää toi matkakassa, kuinkahan paljon sitä ottaisi mukaan?
  Hyvää ja rentouttavaa matkaa. Tuskin maltan odottaa vastaustasi palattuanne.


   
 6. Tsau Uusi jäsen

  liittynyt:
  18.08.2006
  Viestejä:
  13
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tänään palasimme Korfulta.
  Olimme historian ensimmäiset asiakkaat Aurinkomatkoilla Korfulla. Täytyy sanoa, että kävi tuuri kun saimme Corfu sun hotellin, se on sijainniltaan hyvällä paikalla. Lähes heti sen jälkeen on oikealla puolella se "huono" osa, aavekaupunki. Tyhjät monet rumat rakennukset. Niitä ei siis ollut pakko katsoa/nähdä! AM:jen yksi hotelli oli siellä, joku Elli marina. Kylässä oli upeat vuori näkymät. Allas alue oli mukava! Meillä oli käärme vieraana siellä. Niitä varokaa muutenkin vuori teillä. Käveltiin Sissin palatsiin, joka upea. Mutkikas tie ylös. Hotelli nyt oli mikä oli, ihan kauhee se meidän yksiö. Ahdas. Meillä oli paras sijainti kylläkin, oltiin alakerrassa altaalle päin. Mutta ikävää oli kun yläkerrassa asui työntekijä Kreikkalainen, metelöivät yöllä. WC paperia ei myöskään saanut. Juoksin kerran siivoojan perään, niin saimme. Kaikki wc paperi pitää laittaa roskiin, ei pönttöön. (kuten monessa Kreikan kohteessa muutenkin) Tutuilla oli mukava kämppä hotellissa, heillä kun oli kaksio. Ihan lähellä leipomo ja kaupat. Tykkäsin alueesta. Rauhallinen muuten. Mutta kallista. 1 e 0.5 L maito. 1.40 e 250 g flora. Tonnikala purkki 2-4 e, nakkipurkki (joka oli lapsen mielestä hyvää) 2.50 e. Meillä meni kolmeen henkeen rahaa n. 700 e. Siinä on taxiin 48 e ja tuliaisia, omia ostoksia noin 100 e. Muu raha meni ruokaan/jäätelöön. Söimme muutaman kerran ulkona ja lasku oli 26-30 e kerta. Opas info on "aavekaupungissa", 1 km hotellista Zorbas ravintolassa. Siellä HIDAS palvelu, mutta mukavia. Kauhee melu kylläkin, autotie vieressä. Tassos omistaa sen ja myös "hotellimme" ja Elli marina hotellin. BIGBITE on kiva, nopea, edullinen ruoka paikka, isot annokset meren rannalla, se on samalla alueella, lähempänä Corfusunia.
  Paleokastritsa jäi meiltä näkemättä. Koska mieheni ei uskaltanutkaan vuokrata autoa. Korfu kun on kapeiden teiden kaupunki...mutta Sissin palatsi on näkemisen arvoinen ja itse Kerkira= pääkaupunki. Meriretkeä kehuttiin. Vesipuistoon on taxilla 30 e suunta ja sisään aikuiselta 22 e ja lapselta 16 e. Kerkiraan pääsee bussilla ja taxilla 18 e. Leikkipuisto on alueella muuten, kuluneet keinut ja muut, hyvin kelpasivat. Muutamakauppa ja muutama ravintola, se on siinä. Mukavaa matkaa teille. (Meillä oli hyvin vaihtelevat säät) ai niin. Naapurikaveri kertoi et meriretkellä oli Barbatista ollut porukkaa. Joku oli kertonut, et siellä oli vain muutama ravintola, et niin pieni paikka! Ja et vuori peitti auringon....parasta oli kyllä uidessa tuo vuorinäkymä:=)


   
 7. Jarkka Uusi jäsen

  liittynyt:
  12.09.2006
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Elokuussa Corfu/Benitsesiin. Hotelli Costa Blu. Onko kellään kokemuksia ko. hotellista? Tähtiä pitäisi ainakin olla ihan kiitettävästi.
  Fiksuin tapa liikkua lienee vuokrata auto tai skootteri. Pääseekö Corfun kaupunkiin miten kätevimmin.

  J

   
 8. tiaan Uusi jäsen

  liittynyt:
  26.06.2006
  Viestejä:
  19
  Saadut tykkäykset:
  0
  Palasimme Barbatista eilen. Lämpöä oli koko ajan 35 - 42 astetta. Loppupäivinä hellettä lievensi tuuli. Viimeisenä iltana koimme pienen maanjäristyksen.

  Kiertelimme saarta ristiin rastiin. Alkuperäisimmillään Korfu on sisämaan pikkukylissä. Rannan kylät ovat aivan täysiä turistirysiä järjestään. Kävimme Korfun kaupungissa, Benitsesissä, Gouviassa, Aharavissa, Rodassa, Kassiopissa, Dassiassa, Ipsoksessa jne. Vierailimme myös Achillionin palatsissa ja Paleokastritsassa. Ajoimme Pantokratorin huipulle. Kauneinta oli ehdottomasti Barbatin ympäristössä ja Paleokastritsassa, mutta viimeksimainittu oli täpötäynnä turisteja, ilmeisesti muita päivämatkalaisia.

  Aurinkomatkojen Korfun kohteita paikan päällä vertaillessani totesin Barbatin kaikista kauneimmaksi ja rauhallisimmaksi. Barbati on todella pieni paikka, ei oikeastaan edes kylä. Pari kauppaa ja ravintolaa, monta hotellia ja muutama autonvuokraamo. Ja kirkko. Siinä se. Rannalla oli vaikea kävellä tai esim. mennä veteen, koska rannat ovat pikkukiveä. Vesi syvenee nopeasti.

  Ehkä paras lomakokemus minulle oli aamuinen kävelyretki vuorenrinteellä oliivipuiden katveessa kiemurtelevaa tietä pieneen Spartilaksen kylään. Kylä tuntui aidonmakuiselta, ihmiset tervehtivät kaikkia, jopa meitä matkalaisia, näköalat olivat komeat. Suosittelen Barbatissa oleskeleville. Kylään voi mennä myös autolla tai skootterilla.
   
 9. lyyli40 Uusi jäsen

  liittynyt:
  01.07.2007
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hei!

  Perheemme lähtee 14.7.07 Barbatiin La Riviera-lomahuoneistoihin. Onko Sinulla kokemusta näistä huoneistoista? Perheeseemme kuuluu äidin ja isän lisäksi 10- vuotias poika. Voitko suositella meille hyviä tavernoita tai autovuokraamoja? Entä oliko kauppojen hintatasoissa suuria eroja. Mietimme aikoinaan valintaa Benitsesin, Gouvian ja Barbatin välillä ja uskon että valintamme on oikea. Minkä maalaisia turisteja Barbatissa oli? Todennäköisesti ei mitään bailausporukkaa. Näkyikö muuten käärmeitä?

  Tiedoista olisin todella kiitollinen.
   
 10. tiaan Uusi jäsen

  liittynyt:
  26.06.2006
  Viestejä:
  19
  Saadut tykkäykset:
  0
  Barbati on oikein rauhallinen ja hyvä perhekohde. Matkailijatkin ovat paljolti perheitä ja vanhempia ihmisiä, bailausporukkaa ei ole lainkaan (eikä siellä ole bailauspaikkojakaan!). Tapasin suomalaisten lisäksi mm. muutamia saksalaisia, italialaisia, slaaveja (en ole varma mistä olivat), englantilaisia (tosi fiksuja) jne. Kävimme syömässä Caryatides -ravintolassa (meitä lähempänä), mutta kuulimme kehuttavan myös Rivieran tavernaa. Emme asuneet Rivierassa, mutta on varmaan hyvä paikka lähellä rantaa, iso uima-allas jne.

  Meillä oli kaksi 12-vuotiasta mukana. Tykkäsivät sukellella, eli ranta sopii kyllä uimataitoiselle ja mereneläimistä kiinnostuneille. Nämä sukeltelijat näkivät merisiilejä, mutta minä en. Käykää katsomassa myös toista, pienempää rantaa, joka on Harry´s Marketista eteenpäin vähän matkaa. Meidän sukeltelijat pitivät nimenomaan siitä rannasta. Myös minä viihdyin siellä hyvin. Käärmeitä emme nähneet, sisiliskoja ainoastaan. Autonvuokraamon nimeä en muista, se oli siinä Harry´s Marketia vastapäätä. Siinä oli myös skoottereita vuokrattavana.

  Kysy vain, jos tulee mieleen muuta!
   
 11. lyyli40 Uusi jäsen

  liittynyt:
  01.07.2007
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiitos kovasti tiedoista. Matkakuume kohoaa entisestään. Toivotaan vaan ettei maaperä kovin kovasti järise Korfulla. Aurinkoista kesän jatkoa Sinulle ja perheellesi.
   
 12. Mailis Vierailija

  Hei,
  Onkos nyt kuka käynyt Barbatissa näiden edellisten kirjoittajien ja vuoden 2007 jälkeen?

  Olisin kiinnostunut paikasta, mutta millainen paikka mahtaa nykyisin olla? Kiinnostuksen kohde olisi se La Riviera Barbati.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti