Hae Anna.fi-sivustolta

Onko media uusi Jumala

Viestiketju osiossa 'Kristallipallo' , käynnistäjänä Hart, 20.12.2014.

 1. Hart Jäsen

  liittynyt:
  01.12.2014
  Viestejä:
  29
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko media massojen jumala ja minkalaisia yhtalaisyyksia niilla on.

  Voimme tietysti valita mita mediaa tai uskontoa seuraamme, mutta lopulta kuitenkin media kertoo meille mika on hyvaa ja pahaa, keita tulee rakastaa keita vihata, milta meidan tulee nayttaa ja miten kayttaytya. Usein uskomme mediaan ja sen sanomaan on absoluuttinen.

  Mita siis tama media on?
   
 2. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  28 865
  Saadut tykkäykset:
  1 906
  Hommahan on sillä lailla, että kukaan ei usko idolistaan pahaa, mutta sitten taas jostakusta toisesta joka ei ole idoli uskotaan helpommin. Ja omasta idolista ei saisi kirjoitella pahaa, muista ei niin väliä. Tällä tahon sanoa että median vaikutus massoihin tyssää siihen kun tullaan henkilön omaan kannatuspiiriin vaikka politiikassa, uskonnossa....Eikä kaikki muutenkaa niin tyhjäpäitä oo että kritiikittä kaiken uskoo mitä lehdis on, en usko että suurin osakaan olis. Mutta sitte taas pitää ottaa huomioon seKIN, että saattaa se oma kultapoju tai-tyttö ollakkin ei niin puhas pulmunen...

  Jos ny tullaan tohon Jalovaaraan niin aika omituisia lauselmia sillä lääkkeidenkäytöstäkin taannoin oli, joita joutui selittelemään jälkikäteen. Vähä ku perussuomalaaset poliitikot sanomisiaan, oikeesti kannaattaas just tommosessa asemassa oleva miettiä tarkasti mitä suustaan päästää.

  Menee samaan mappiin ö mulla Jalovaara ja Kassila (Taavi)

  Poliitikoissaki on nykyään paljon näitä "en ajattele ennenkö avaan suuni".
  Sitte pitää selitellä.
   
 3. Roxanne Vierailija

  Onko tässä nyt kyse ainoastaan siitä että Pirkko Jalovaara on uskovainen, pitäisi painaa villaisella siksi? Ihan samalla tavalla on muita hiillostettu lehdistössä samankaltaisista asioista. Miksei niistä nosteta porua? Ilmeisesti myöskin pitäisi pitää piilossa kaikki lastenhyväksikäyttöjutut kirkon lahkojen piirissä ja Taivaslaulu -kirjakin, joka kertoo lestadiolaisuudesta myös nurjia puolia pitäisi kieltää?

  Se nyt on kylmä totuus ettei uskovaiset ihmiset ole sen kummempia kuin muut. Päähän voi nousta pissa ja hekin voivat sortua.
   
 4. benq Vierailija

  Nytkö sinä ap vasta tuohon heräät? Paljon pienemmistä syistä on monien julkkisten elämää reposteltu, ei edes mitään rikosepäilyjä tarvita. Miksei heidän puolestaan täällä ole koskaan kirjoitettu?

  Ai niin, heilä ei ole uskovainen -statusta, sehän tekee ihmisestä koskemattoman.
   
 5. deebsteri Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  25.07.2014
  Viestejä:
  1 061
  Saadut tykkäykset:
  38
  Ihmiset ovat saattaneet ennen jälleensyntymäänsä valita jo jotain arvoja, joidenka vuoksi syntyvät tänne. Koska maan päällä on paljon pintaliitäjiä voi olla, että media on vain heidän yhteenliittymäänsä. Ne, jotka tulevat tänne muista syistä ovat vähemmistö ja heitä pidetään poikkeavina, koska heihin ei mainstream kuviot vetoa. Tulevaisuudessa näemme sotia ja ydinsotia, jossa ihmiset jälleen osoittavat todellisen luontonsa ja syynsä jälleensyntyä maan päälle. Median tarkoitus on välittää disinformaatiota, sotapropagandaa, jonka takia useimmat ihmiset ovat tänne syntyneet kansallisten rajojen uudelleen rukkaamiseksi. Suomalaisista suuri osa haluaa olla venäläisiä.
   
 6. deebsteri Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  25.07.2014
  Viestejä:
  1 061
  Saadut tykkäykset:
  38
  Selitelköön mun puolestani, mun luottamus ei siitä horju mihinkään suuntaan. Paras selitys tänään oli, että oli virhe, kun ei liitytty NATO:eek:on.
   
 7. KARSJEDISENSEIOPETTAJA Banned

  liittynyt:
  27.06.2013
  Viestejä:
  3 109
  Saadut tykkäykset:
  69
  EIKU pitää käsittää ei úaskonto ole tae valosta jos ei oo graniittia ja maalattiaa voi sortua pimeyteen pahuuteen joka uaskonnossa on omat Sith Lordit jopa buddhalisilla jakutsa japanissa rikos järjästö thaimasssa pohjoitaimaassa huumeviljelijät kokainiin herouiinin ym kasvattajat . Kristityillä pedoviili pappinsa ym . Islamissa algaida ja isis ,nyjkyään kaikki korkeimmat uskonopuineet imaamit eli mestarit tuomitseee algaidan ja iisiksen ja se nimi on törkeää mustamaalata pegasuksen valonalienia eli faaraota . Eli tärjeintä on käsittää että voimalla on kaksi puuolta hyvä ja paha vain graniitti ja maalattia takaa valossa kulun . ei muu Buddhaöaisuudessa ON elemntit kohdallaan mutta josakus olosuhteet vie henkilön pahuuteen ahneuteen välillä . t. Kars Skywalker Jedimestari

  VOIMA OLKOON KANSSANE
   
 8. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  28 865
  Saadut tykkäykset:
  1 906
  Tähän on aiva pakko pyytää perusteluja.


  No välillä kyllä tuntuu siltä ku tuota hullua meininkiä tuolla itärajan takana kattoo...Tai takana, vähän väliähän ne lentelöö ties missä niin jotta törmäyskurssilla ovat melkeen siviililentojen kanssa...
   
 9. deebsteri Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  25.07.2014
  Viestejä:
  1 061
  Saadut tykkäykset:
  38
  Peruselämisen maneerit Suomessa nojaavat asevelvollisuuteen, jonka uskottava ydin perustuu korkeintaan maasotaan ja jota ilman koko miehinen elämä muuttuisi vaikeaksi hahmottaa (missä suomalaiset?). Ilman Venäjältä kantautuvaa uhkaa asevelvollisuutemme menettäisi kuitenkin pohjan ja ajaisi suomalaiset vakavaan henkiseen kriisiin. Venäjä on meille hyvin tärkeä, mutta se vain naamioidaan siten, että puhutaan esim. kauppasuhteista, vaikka pitäisi puhua jännitteiden tärkeydestä; tosiasiassa monet meistä sulautuisivat 10 vuodessa venäläiseen kulttuuriin jos valta alkaisi oikeasti vaihtua. Venäjänkarjalaiset ovat tästä hyvä (historiallinen) esimerkki. Toki ottaisimme heidät mieluusti takaisin tänne läntiselle puolelle Neuvostoliittoa. :)

  NATO:a ollaan vältelty eniten sen vuoksi, että se alkaisi vähitellen laimentaa asevelvollisuuteen liittyvää intohimoa ja häiriköidä suomalaista perinnemieskuvaa, jolle edelleenkin monet, myöskin naiset ihanteensa pitkälti rakentavat. Suomalainen mieshän ei apua kaipaa, vaikka jäisikin alakynteen ja putoaisi tikkailta. Monien gallupeiden mukaan vain 30% suomalaisista on NATO:n kannalla, mikä on merkillepantavaa siksi, ettei suomalaisilla ole käytännön mahdollisuuksia juurikaan estää Venäjän ilmateitse tapahtuvia lähestymisiä. Tällä hetkellä kannatusluvut tietenkin heilahtelevat yläkanttiin, kun joillakin alkaa olla ns. kusi sukassa. Venäjä toisinsanoen pystyy ottamaan Suomen ohjusten avulla, koska maajoukot joutuisivat lopulta antautumaan. Mutta asevelvollisuuskontekstissa se ei kiinnosta niin paljon mille maalle kuulumme. Jos meistä tulee venäläisiä saamme sentään yhä rankemman ja vaativamman asevelvollisuuden. Jos taas suojaudumme Venäjältä (toiseen suurvaltakilven avulla), oma asevelvollisuutemme ja mieskuvamme alkaa käytännössä käydä laimeammaksi. Armeijan merkitys karaisevana kasvatuslaitoksena vähenee ja sotastrategiset kysymykset alkavat hallita kenttää, samalla nuoren paimiolaismiehen jännittävä velvollisuus palvella hetki isänmaataan jää todellisen puolustuspolitiikan jalkoihin.

  Meillä on näin ollen erittäin hyvät suhteet Venäjään. Poikkeamme muista Euroopan maista lähes täydellisesti tämän asevelvollisuusromantisoinnin takia. Julkisivun kautta haluamme kuulua länteen ja liberaaleihin arvoihin. Tiukan paikan tullen siirrymme ennemmin maatuskojen kanssa torille, sillä olemme sisimmissämme kuuliaista sotilaskansaa. Kuulumme Venäjälle, ja jos turvaudumme NATOon kansalle tulee jälkeenpäin hyvin outo ja vaivautunut olo. Sotilaskulttuuri alkaa vähitellen rapautua, kun olemme NATOssa. Siksi emme ole sinne uskaltautuneet menemään, koska joutuisimme eurooppalaistamaan näkemyksemme ja laimentamaan asevelvollisuuden kansalliskollektiivin suuren maailman tasolle.
   
  Last edited: 21.12.2014
 10. Hart Jäsen

  liittynyt:
  01.12.2014
  Viestejä:
  29
  Saadut tykkäykset:
  0
  toki jokaisessa uskonnossa on ollut oma ryhmansa joka ei ole kulkenut massojen polkua. shamaanit, mystikot, munkit jne. ja tietysti ne jotka ovat paattaneet hyodyntaa tilannetta oman etunsa mukaisesti.

  mutta uskontojen mukana on aina ollut maailmankatsomus. joissain ihminen on ollut vain osa maailmaa ja joissain maailma on luotu palvelemaan ihmista. jos media nyt antaa meille maailmankatsomuksemme niin tekeeko se siita uuden uskonnon ja mita se meille tuo?
   
 11. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 334
  Saadut tykkäykset:
  20
  Media on harhaa ja toki siihen voimme uskoa jos haluamme, todellisuutta paeten.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 12. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  28 865
  Saadut tykkäykset:
  1 906
  Deebsterille: En jaa käsitystäs mistään armeija-/sotainnosta. Kylmä totuus nyt vaan on se, että valitettavasti puolustuksesta pitää pitää huoli, varsinki meidän geopoliittisessa sijainnissa. Armeija joku rankka miehistymiskoulu? Eipä taida enää olla. Musta suurin syy siihen miksi NATOON ei haluta on Venäjän reagoimisen pelko, toiseksi suurin ei haluta Suomen poikia NATON mukana ties mihin kriisipeäkkeisiin ja sitte sieltä tulis poikia takaasi sinkkiarkuus.
  Eikä suomalaiset venäläisiksi halua. Ihme fantasioita sulla.;):p

  hart: Kukin omaksuu haluamansa tai hyvältä tuntuvan maailmankuvan. Media on vain mediaa, uskonto vain uskontoa...Oma järki on kuitenki jokasella...Toisella enemmän toisella vähemmän...Sillä kukin menee, järjellään ja ajattelukyvyllään..

  Tämmönen kysymys on hyvä joskus esittää itelleen meidän kaikkien:

  Onko omasta mielestäni ihmiset keskimäärin tyhmempiä, fiksumpia vai samalla viivalla kanssani?
   
 13. deebsteri Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  25.07.2014
  Viestejä:
  1 061
  Saadut tykkäykset:
  38
  Kun asioita katsoo laajemmassa perspektiivissä niistä tulee varsin mielenkiintoisia ja vähemmän sitä miltä pinnalta näyttää. Nykypuolustus on toimiva pelkän maahyökkäyksen osalta, koska Venäjä ei turvatakseen muut raja-alueensa pysty tuomaan Suomen rajalle juurikaan enempää taistelijoita, kuin mitä Suomella on vastassa. Venäjällä ylipäätään on korkea kynnys hyökätä EU:hun, mutta mikäli se sen tekee se tulee varmasti käyttämään ohjuskalustoa, joka on uhka, mihin emme pysty kunnolla vastaamaan. Tässä realiteettien sinivalossa on itsepetosta ajatella, että puolustuksestamme oltaisi pidetty huolta. Kuitenkin tämä puolustus, joka ei tositilanteessa riitä, on meille hyvin tärkeä, samoin se on tärkeä Venäjälle kahdestakin syystä, eli siitä, että a) Venäjä pärjää sille halutessaan ja b) suomettuneisuus ja venäjämyönteisyys on korkealla, kun meillä on tämä nykymuotoinen asevelvollisuus. Putin yleensäkin pitää sotilasestetiikasta ja myöskin suomalaisesta armeijaperinteestä. Venäjän ja Suomen armeijat ovat eräänlaisia veljesarmeijoita sillä erotuksella, että Venäjän armeija on rankempi. Mikäli Suomi joskus siirtyy Venäjän federaatioon nämä veljesarmeijat on helppo yhdistää. Suurvenäläinen laajentumistahto ja suomalaisen sotilaan sinnikkyys ovat mainio yhdistelmä Venäjän kannalta.

  On se siinä mielessä, että mikäli Venäjän uhka poistuisi meidän kulttuuristamme putoaisi pois jotakin - mitä pidämme hyvin tärkeänä. Voi sanoa, että maailmankuvamme on riippuvainen Venäjän uhasta. Suomalaisuus sikäli kun sen tunnemme, perustuu ehdottomasti siihen, että nuorilla miehillä on asevelvollisuus ja että idässä on uhka. Muita vaihtoehtoja ei oikeastaan ole, ellemme halua suolet räjäyttävää kulttuurivallankumousta.

  Me oltaisiin menty NATOon, jos ei koettaisi sen vaarantavan asevelvollisuuttamme. Ajatus siitä, että asevelvollisuudesta tulisi jokseenkin laimeampi ja ajan myötä suppeampi ei ole miellyttänyt suomalaisia koskaan ajatuksena. NATO saattaisi vähentää meidän puolustushurmostamme ja toisaalta vähentää niitä riskejä, joita tarvitsemme kasvattaaksemme miehemme tiettyyn suomalaiselle kulttuuriperinnölle ominaiseen aggressioon. Kun olemme omillamme suomalainen mieskarikatyyri loistaa kuin lamppu varjostimessaan. Asevelvollisuuden poistuminen aiheuttaisi myös liberaaliuden kasvua ja uhaksi muodostuisi myös perinnearvojen amerikasaatio. Sinänsähän ei olisi pahitteeksi taistella suuremman alueen puolesta, jossa sivistysmaat taistelevat toistensa puolesta. Ja käsittääkseni kaukomaiden kriisinhallintatoimiin ei Suomen kaltaisen maan olisi pakko sotilaita edes lähettää. Mutta eikö sinustakin olisi hyvä, jos myös meidän lapsemme ottaisivat omasta tahdostaan osaa ISIS:in nujertamiseen?
   
 14. deebsteri Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  25.07.2014
  Viestejä:
  1 061
  Saadut tykkäykset:
  38
  Ihmiset ovat aika erilaisia. Jotkut ovat olleet maan päällä vähemmän, jos milloinkaan ja tuntevat vähemmän maan tapoja, kulttuuria. Toiset voivat tuntua hörhöiltä ja keskeneräisiltä, useimpien mielestä. Toiset taas ovat pitkin sielunkiertoa tutustuneet ihmiskunnan traditioihin ja omaksuvat nopeasti sen kulttuurihistorian, jonka pariin palaavat tänne uudelleen syntyessään. He saattavat siten tuntua tyhmiltä rutiinipettereiltä, jonkun mielestä, olkoonkin vika sitten missä tahansa. Toiset meistä elävät tosi pahasti jumissa, vaikeita, vaikeita aikoja; toiset kulkevat kuin helpossa unessa, saaden herätä joka päivä kohtuulliseen perusmukavaan virtaukseen trumpettimaisen hyväksynnän ympäröimänä. Ihan jees. Joktut saavat kehuja jopa silmäripsistä aamuauringossa. Kehittyneimmät taas ovat vapautuneet pahuuden pyörästä ja syövät valitsemiaan hedelmiä päivät pitkät ja nauttivat jokaisesta kehonosan liikkeestä, kuin hyvästä taidenäytöksestä. Heillä on myöskin vedenpitäviä suhteita Jumalaan. Kaikilla, joillakin raukoilla ei ole myöskään varaa sanoa yhtä paljon, kuin toisilla, vaikka olisi oikeassakin, koska itsessä on niin paljon vialla, että he häviäisivät kaiken jos osoittaisivat muissa olevia vikoja. Vaikka he tuntisivat toisensa tyhmemmiksi, ja haluaisivat sanoa sen on todennäköisempää, että heitä itseänsä pidetään kuitenkin vielä tyhmempinä, ja että senhän saa myös sanoa ääneen. Loputon kierre alkaa universumissa ja loppujen lopuksi kaikki tiedostamattomuus sisällämme kulminoituu siihen, että meillä todella on hyvin korkeat tavoitteet kaikilla. Seurauksena yllättävä yhteentörmäys kosmisessa rajapinnassa. Sen takia täällä eletään ja ollaan olevinamme, koska me olemme ja kaikki alkaa lopulta manifestoitua, kunnes olemme selvittäneet tuntomme ja tunteemme tässä hankalassa ja egoistisessa maailmassa. Sitä kutsutaan myös ihmisten maailmaksi, josta ei ole paluuta, kuin hyvin varustetulla lentävällä lautasella. Mutta niin sitä vaan jotkut kutsuvat pakenemiseksi.

  Olkoon jokainen kuitenkin halutessaan eri viivalla. Sen eteen pitää kuitenkin olla valmis tekemään työtä. Silloin pitää myös pystyä auttamaan muita. Gnää!
   
  Last edited: 24.12.2014
 15. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  28 865
  Saadut tykkäykset:
  1 906
  Ilmeisesti käsitämme suomalaisuudella jotain eri asioita. Mulla siihen ei liity idän uhka. Asevelvollisuus tai puolustus siten että itsenäisyys nyt on sillä saatu. Mutta vaikka me ei oltaisi oltu ikinä kenenkään alusmaa niin ei se vähentäisi sitä suomalaisuutta yhtään, mun mielestä, jos sulla vähentää ja jos sulla perustuu tuohon mitä sanot niin sitten perustuu.
   
 16. deebsteri Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  25.07.2014
  Viestejä:
  1 061
  Saadut tykkäykset:
  38
  Suomalainen kulttuuri kokisi nähdäkseni valtavan muutoksen, mikäli se vapautuisi Venäjän uhasta. Esimerkiksi Venäjän pirstoutuminen sivistyneemmiksi pikkuvaltioiksi ja schengen-alueen laajeneminen itään modernisoisi ja liberalisoisi Suomen täydellisesti. Nykyisiä konservatiivisia arvoja pidetään pitkälti yllä ihan asevelvollisuuden kautta, siis Suomessa. Tämä on minusta omituisin ilmiö oikeastaan koko suomalaisessa kulttuurissa.

  Olen tässä suhteessa aika kaukonäköinen. Voi tietysti olla, että tilalle tulisi jonkinlainen toinen mieskasvatuslaitos. Se on kuitenkin epätodennäköistä. Puolassa on viime aikoina tapahtunut aika mielenkiintoisia muutoksia. Kovaa modernisaatiota...
   
 17. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 334
  Saadut tykkäykset:
  20
  Meitä tarkka-ampujia on aika paljon tässä maassa:))
   
 18. deebsteri Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  25.07.2014
  Viestejä:
  1 061
  Saadut tykkäykset:
  38
  Kekkonen ja muut tekevät linjanvetoja ihan omalla likaisella sormellaan. :D
   
 19. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 334
  Saadut tykkäykset:
  20
  Ei haittaa. Käytäntö on puolellamme. :cool:
   
 20. deebsteri Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  25.07.2014
  Viestejä:
  1 061
  Saadut tykkäykset:
  38
  Pallienergiaa. :D
   
 21. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  28 865
  Saadut tykkäykset:
  1 906
  Mä en näe enkä jaa sun näkemystäs tuosta että pitäisi olla joku "mieskasvatuslaitos", varsinkaa kun musta armeija ei sitä enää oo siinä mieles ku ennen. Suomalainen kulttuuri kokisi musta positiivisen muutoksen mikäli vapautuisi Venäjän uhasta.
   
 22. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  28 865
  Saadut tykkäykset:
  1 906
  Kuka Kekkonen nykyään 2010 luvulla tekee linjanvetoja?
   
 23. Hart Jäsen

  liittynyt:
  01.12.2014
  Viestejä:
  29
  Saadut tykkäykset:
  0
  kiitos kommenteista sem ja vesimies.
   
 24. Hart Jäsen

  liittynyt:
  01.12.2014
  Viestejä:
  29
  Saadut tykkäykset:
  0
  itellani meni vahan ohi tuo venaja juttu, mutta kuka naista nato, ukraina, venaja hommista oikein hyotyy. aseteollisuus varmasti, energia teollisuus myos(kasittaakseni ukrainan alla on euroopan suurimmat maakaasu ja oljy varat) ja tietysti pankit.

  onko vaarin olettaa etta nykyinen kriisi olisi mitaan muuta kuin suurvalta politiikkaa mihin on sidottu raha seka energia.

  se uutinen mita pidin mielenkiintoisena ja heratti kysymyksia oli etta usan varapresidentin poika oli valittu ukrainan kaasuyhtion toimikuntaan.
  http://www.washingtonpost.com/blogs...-gas-company-is-a-problem-for-u-s-soft-power/

  ja tama tapahtui jo viime toukokuussa.
   
 25. deebsteri Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  25.07.2014
  Viestejä:
  1 061
  Saadut tykkäykset:
  38
  Mikäli idän uhka poistuisi suurin osa suomalaisista piiloutuisi ensimmäisenä sängyn alle, koska sen jälkeen ei enää voitaisi organisoida suomalaisen mieskarikatyyrin jatkuvuutta, joka tapahtuu edelleenkin asevelvollisuusarmeijan kautta; koti, uskonto ja isänmaa. Tilanne ei ole tosiasiassa muuttunut viime aikoina, puhe on vaan rauhoittunut. Armeija on edelleen lähtökohta, minkä suhteen lähes jokainen suomalainen mies tekee koko elämäänsä vaikuttavan satsauksen. Jos joku ei halua käydä armeijaa, niin sitten ei, omahan on vajauksensa. Se asenne on tietenkin toinen nykyään, mutta kyllä useimmat kipeästi haluvat EDELLEEN tämän tärkeän koulutuksen, joka ohjaa parikymppisen miehen rytinällä kohtaamaan ulkomaailman ja miehistymään. Ilman armeijaa ja idän uhkaa meiltä katoaisi merkittävä osa suomalaista kuvastoa.

  Ilman armeijaa perinteinen suomalaismies ei enää saisi oikeutusta roolilleen, mikä aiheuttaisi paljon kansallisia mielenterveyshäiriöitä, kuten laajaa merkityksettömyyden tunnetta. Liberalistit saisivat myös keskusvaltaa, mikä aiheuttaisi konservatiiveissa ikimasennusta. Armeijahenkisimmät papat turvautuisivat oman käden oikeuteen ja lähettäisivät poikansa ulkomaalaisiin legiooniin ja taistelukouluihin kasvamaan. Edelleen voi sanoa, että nimenomaan idän uhka ylläpitää suomalaista habitusta ja jopa sitä pohjanmaalaista ajattelutapaa, jota sinäkin edustat (btw, poikkesin Alavuden pankkiautomaatilla virpomassa tuohta, siinäkin tuli aika kristillinen ja isänmaallinen olo) . Suomi on riippuvainen idän uhasta samaan tapaan, kuin useimmat autot tarvitsevat polttoainetta. Ei suomalaista kivijalkaa, sellaisena kuin me sen tunnemme ja jollaisena sitä vaalimme ole ilman vahvaa asevelvollisuutta. Muutos olisi raju ja suolet räjäyttävä. Kaikesta suomalaisuuden hyvästä, mikä meillä on saamme siis pitkälti kiittää Venäjää. Venäjä on meille itsenäisyytemme loppujen lopuksi lahjoittanut ja veljesarmeijallamme sitä hamaan tappiin vaalimme. Kun Suomen asevelvollisuus päättyy, Suomi menettää muotonsa ja olemuksensa. Putoamme suureen tyhjiöön ja liberalistit joutuvat rakentamaan maamme uudelleen. Myös naiset joutuvat vaikeuksiin, koska miehekkäät suomalaiset miehet, jotka ovat olleet naisillemme ainoita merkittäviä vastakappaleita korvautuvat "uusavuttomilla" liberaaleilla. Mutta kyllä hra Putin veljistään huolehtii.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti