Hae Anna.fi-sivustolta

Onko minusta fitnessmalliksi? (kuvia)

Viestiketju osiossa 'Kuntoklubilaiset' , käynnistäjänä fitlottis, 11.06.2012.

 1. fitlottis Uusi jäsen

  liittynyt:
  11.06.2012
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eli siis unelmani on ollut jo pitemmän aikaa osallistua fitnessmallikisoihin, ja olen haaveillut toteuttavani sen parin vuoden kuluttua. Harrastan liikuntaa 4-6 kertaa viikossa, en noudata mitään tiettyä ohjelmaa ja treenaan siinä muodossa mikä hyvältä tuntuu. Käyn kuitenkin viikoittain bodypumpissa ja spinningissä sekä erilaisissa LesMills jumpissa, pyöräilen ja hölkkään toisinaan. Syön hyvin ja terveellisesti ja säännöllisesti 3-5 kertaa päivässä.

  Oheisessa linkissä muutama huonolaatuinen kuva, haluaisin kuulla teidän mielipiteenne siitä muistuttaako kroppani yhtään fitnessmallin kroppaa, ja mitä kuvien perusteella voisi parantaa mielestänne? Onko joku osa epäsymmetrinen muuhun kroppaan nähden tai jotain :D

  minusta fitnessmalli?
   
 2. Cholka Uusi jäsen

  liittynyt:
  11.06.2012
  Viestejä:
  28
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hyvältä näyttää!!
  Ei muutakun yrittämään :)
   
 3. anuliina Vierailija

  näyttää ihan tasapainoiselta!
   
 4. neela Vierailija

  Fitness-mallien vartalo on x-vartalo, eli rinnan ja lantion ympärys suunnilleen samaa kokoa ja vyötärö selvästi kapeampi. Kuvan vartalo näyttää tasapaksulta, eli vyötäröä pitää saada kapeammaksi.
   
 5. Maarit76 Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 986
  Saadut tykkäykset:
  0
  No eipä noi mitään rintavia näytä kaikki olevan.

  2012 Fitnessmalli.fi

  Urheilullisia mutta erillaisia kropan malleja löytyy.
   
 6. Noh Vierailija

  Varmaankin tosiaan treenillä siihen olet oikein sopiva. Se mihin kiinnittäisin huomiota, on jalkojen asento. Ensimmäiset neljä kuvaa menevät vain jalkojen asennon katsomiseen kun ne ovat aika hullusti. Älä lukitse polvea tuolla lailla taakse, se saa sinut näyttämään länkisääriseltä.
   
 7. Ex-fitness Vierailija

  Ihan hyvä pohja, mutta niin kuin edellä on sanottu tavoitteena on naisellinen X ja toistaiseksi mallia I. Tarvitset ohjelman, mutta voihan noinkin aina lähteä yritämään.
   
 8. maskuliini Vierailija

  Kyllä susta varmasti fitnessmalli saatais. Noista kuvista on nyt vaikea sanoa mitään tarkkaa, mutta varmasti useammalla osa-alueella on hiomista, toisilla enemmän ja toisilla taas vähemmän.
   
 9. fitnesstyttö Vierailija


  Linkki 2012 fitnessmalli Finalisti ehdokkaan Oonan blogiin, kannattaa seurata ja miettiä että miten itse pystyisi tollaseen treenaamiseen >> FAST SPACE Treenipäiväkirjat -- www.fastspace.fi --
   
 10. Olet todella hoikka ja kiinteä, mutta mielestäni sinulla on fitness-malliksi ihan liian vähän lihasta. Nyt kropan mallisi on lähinnä "luuta+nahkaa+hieman lihasta" (joka toki on jo tosi hyvin "peruspirkkoon" verrattuna!) mutta fitnessmallille sen pitäisi olla "luuta+nahkaa+paljon enemmän lihasta".

  Ainakin noiden kuvien perusteella esim. selkäsi näyttää enemmän vain laihalta kuin lihaksikkaalta. Käsivarsissa ei lihaksia erotu juuri ollenkaan, ja noin vähäisillä rasvoilla niiden kyllä pitäisi erottua - päätelmänä se, ettei käsissä yksinkertaisesti ole lihasta.

  Kertomasi mukaan et käy ollenkaan salilla?? Painoharjoittelu on TÄYSIN välttämätöntä jos fitnessmalliksi aiot. Sporttimalliksi voi alkaa muutenkin, mutta lihasta et saa ilman saliharjoittelua kasvatettua.

  "Aihio" sinulla on tosi hyvä, koska olet tottunut liikkumaan ja sinulla ei ole juuri pudotettavaa rasvakudosta. Kasvattaaksesi tarvittavaa lihasmassaa sinun pitää siis lisätä ohjelmaan painoharjoittelua ja sen vaatimat ruokailumuutokset (lihaksen kasvattaminen +kaloreilla, ja sen jälkeen kertyneen rasvan pudotus erillisellä dieetillä). Jos aiot oikeasti ammattilaiseksi, tämä ei onnistu ilman asiantuntevaa ohjausta. Suosittelen siis sinua etsimään asiantuntevan ammattilaisen valmentajaksi/PT:ksi. Vähintäänkin sinun pitää hommata saliohjelma (tähän opastus on tärkeintä, ettet särje paikkoja), ja itse tutustua hyvin tarkkaan ruoka-asioihin.
   
 11. Katsoin nyt vasta nuo fitnessmallien kuvat, ja olen hämmentynyt. Kaikki nuo tytöt olivat vain.. laihoja?? Toki ihan urheilullisia, mutta lihasta ei erottunut kyllä juuri yhdeltäkään. Onko Suomen taso oikeasti noin heikko, vai onko täällä eri standardit fitnessmallille kuin "maailmalla"? Googlettakaa vaikka "fitness model", ja kun vertaa kuvia näihin Suomen ehdokkaisiin niin täällä nuo tytöt ovat ihan tavallisia jumppaajia, kun taas maailmalla malleista oikeasti näkee että salilla on käyty. Esim:

  Top Fitness Model Diana Chaloux | Flickr - Photo Sharing!
  Blog Archive The JNL “Fitness Model” Beauty Blend Protien Shake!

  Korjaan siis lausuntoani, että ap kyllä voi vaikka heti lähteä suomen fitnessmallikisoihin, mutta ei missään nimessä kansainväliselle tasolle.

  Eikö muka Suomesta oikeasti löydy oikeita fitnessmalleja, vai halutaanko täällä jostain syystä etsiä tavallista sporttimissiä fitnessmallin nimellä :eek:?
   
 12. Samaa ihmetellyt! Vierailija

  Mä en kans tajua, miten Suomessa noi FitnessMallit ovat perus mallin näköisiä. Missä kohtaa näkyy nimenomaan se fitness? Lisää lihasta kaikille, niin ovat paremman näköisiä.
   
 13. Maarit76 Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 986
  Saadut tykkäykset:
  0
  Samaa mietin myös, kun googlasin ja katselin kilpailijoita. Ehkä sporttinen olemus sitten riittää. Bodarit sitten erikseen.
   
 14. seken Vierailija


  Korjaapa jalkojesi asento. Seisot kuten useimmat suomalaisnaiset: jalat sisäänpäin.
  Suosittelen tanssillisia tunteja, niin saat asennot ja liikkeet kauniiksi!
   
 15. sm Vierailija

  Reenaa enemmän selkää ja käsiä. Varsinkin ojentajia. Edestä päin näyttää ihan hyvältä, mutta tosiaan tuo selkä ja käsivarret näyttävät aika "lihaksittomilta".
   
 16. rup Vierailija

  OT, tietämättä lajista enempää satunnaisia lehtiartikkeleita lukuunottamatta, olisin itsekin odottanut fitnessmallilta jotain enemmän kuin mitä tuosta linkistä löytyy. Essi Sarja on ehkä noista ehdokkaista eniten sitä, mitä fitnessmallin vartaloksi voisi mieltää. Mielestäni lihasta näkyy ja ryhtiä löytyy parhaiten.

  Mutta noihin muihin kisaajiin verrattuna aloittaja voisi ihan hyvin pyrkiä ainakin kuvien perusteella kotimaisiin fitnessmallikuvioihin. Jalkojen asentoon voisi kiinnittää enemmän huomiota esim. jalkaterien suuntaamiseen eteenpäin.
   
 17. Petruus Vierailija

  Kuvien perusteella jalat näyttävät jokseenkin lyhyiltä, vaikka korkkaritkin ovat jalassa, selkä sensijaan pitkähkö, mutta liekö sillä mitään merkitystä tuohon mallin hommaan. Kuvatkin usein valehtelevat, riippuu mistä kuvakulmasta kuvat otetaan. Muuten kaunis vartalo, kaunii täyteläiset sääret ja peppu ok. Ihan pikkuisen lihaksia enemmän, niin mikä jotta ei.
   
 18. Mintzi Vierailija

  Liian lyhyet jalat tanttamainen, vaikka muuten läski loistaa poissaolollaan. Harrasta liikuntaa vain omaksi iloksi.
   
 19. En Vierailija

  nyt sanoisi tanttamaiseksi. Hyvinkin kauniit sääret ja fitnessmallille sopivan hoikka vartalo. Luulen, että kuvakulmat joissakin ovat todella vääriä. Yhdessä kuvassa, joka on otettu vaakaan, näyttää hyvinkin sopusuhtaiselta ja ihan malliksi kelpaavalta näyttää.
   
 20. HooTL Vierailija

  Bikinirajat pitää muistaa siistiä - ne häiritsee kuvissa...!
   
 21. jep jep Vierailija

  Kauniit, sopivasti täyteläiset sääret ja kauniit nilkat. Peppu on myös pyöreä ja kaunis. Ihan täydellinen nainen.
   
 22. Hmm... Vierailija

  Tuo on hyvä alku. Äärimmäinen fitnesspeppu, todella loisteliaan muotoinen! Lantion muoto ja kaari täydellinen. Voimakkaat pohjeet. Vatsalihakset alkavat jo erottua hyvin. Seuraavaksi sinun pitää keskittyä ylävartaloon. Käsivarsien lihakset ja olkapäät pitää saada kasvamaan ja selkään on saatava lisää leveyttä, ja lihaa kylkiluiden päälle.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti