Hae Anna.fi-sivustolta

Onko moni saanut oireita MPR-rokotteesta?

Viestiketju osiossa 'Vauvan hoito' , käynnistäjänä eräs äippä, 03.10.2007.

 1. eräs äippä Vierailija

  Meillä oli eilen 1,5v neuvola ja tyttö sai MPR-rokotteen. Neuvolan-täti varoitteli kovasti että viikon päästä voi tulla pahojakin oireita rokotteesta. Onko moni saanut oireita ja minkälaisia?
   
 2. MaMa13. Vierailija

  Tasan viikon päästä rokotteesta 39 asteen kuume, joka kesti pari päivää. Panadolilla selvittiin hienosti. Kuulemma tästä 1,5 vuotiaana annettavasta tulee herkemmin kuume kuin siitä aiemmasta kerrasta, meillekään ei siitä tullut aikoinaan mitään.
   
 3. heinis07 Vierailija

  Mua valistettiin, ku esikoinen sai MPR:n että oireet tulee seittemän päivän sisällä jos tulee. Jos rokotuksesta on esim. 10 päivää, ei enää kuumeilut ja muut mee sen piikkiin, vaan sitte on sattumalta saanu jonkun flunssan. Meillä ei oo esikoiselle tullu mistään rokotteesta mitään oireita. Nyt vasta kakkonen saa ekan rokotteen (mpr).
   
 4. kuume Vierailija

  esikoisella tuli pieni kuume tasan viikon päästä, panadolilla selvittiin meilläkin. Kaverin lapsella tuli joku aika paha ihoreaktio.
   
 5. Santtu.... Vierailija

  Meillä ei kummalaan lapsell aole tullut mitään.
  Ja meillä neuvolassa annetussa MPR ohjeessa snotaan: "Tavallisin oire on kuume joka nousee vasta runsaan viikon kuluttua rokotuksesta." Ja kuopus on rokotetutkimuksessa jossa sanottiin että tavallinen MPR voi nostaa kuumeen 7-14 päivän sisällä.
   
 6. Wilma74 Vierailija

  Meillä nousi esikoiselle seitsemän-kahdeksan päivän päästä korkea kuume (yli 39), jota Panadol vähän laski, vaikka ei kokonaan. Kuumeilua jatkui kolmatta päivä'ä.
   
 7. toukka*** Vierailija

  Meillä myös tasan viikon päästä rokotuksesta alkoi n.39 asteen kuume jota kesti n. kolme päivää. Panadol auttoi ihan hyvin.
   
 8. mixmax Vierailija

  Täällä taas ei ollut mitään oireita.
   
 9. Valkoinen Lilja Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  3 048
  Saadut tykkäykset:
  0
  Yhdellä on opllut kuumeilua tuon Mpr:n jälkeen, mutta muut kolme ei ole saaneet oireita siitä eikä muista
   
 10. fsldfj Vierailija

  Meilläkin tuli tuo kuume sekä pieni pilkkuinen hento tuhkarokko, kova rohiseva yskä ja päälle korvatulehdus. Ennen rokotetta meillä oli sairastettu vain yksi pieni nuha ja nyt menossa jo toinen korvatulehdus.

  Ktl:n sivuilla on nähtävissä lista rokotusreaktioista ja olipahan tuolla korvatulehduskierrekin todettu.
   
 11. äippä06 Vierailija

  Meillä annettin Mpr-rokote 10 päivää sitten ja eilen illalla nousi 39 asteen kuume. Toivotaan että muuta oireilua ei tule.
   
 12. Kysyy Vierailija

  Mites voi vaikuttaa jos on vesirokkoriski samaan aikaan kun on juuri saanut rokotuksen?

  Eli meidän tyttö sai rokotuksen tiistaina, ja juuri samana päivänä oli päiväkodissa yhdellä ryhmäläisellä huomattu vesirokko. Eli nyt sitten jännitetään pari viikkoa, tuleeko oireita rokotuksesta ja/tai tuleeko vesirokko. Onkohan siinä jotain erityisriskiä, jos just nyt saa vesirokon, voiko saada samalla helpommin esim. tuhkarokko-oireita tms. Tietääkö joku?
   
 13. VP. Uusi jäsen

  liittynyt:
  23.11.2006
  Viestejä:
  440
  Saadut tykkäykset:
  0
  Enpä osaa sanoa tuohon MPR-vesirokko asiaan mitään. Meillä annettiin viime viikolla MPR+vesirokkorokote ja tasan viikon päästä nousi pieni lämpö, joka kesti vain saman päivän iltaan. Heti seuraavana päivänä tytön uskalsi viedä hoitoon, koska oli taas hyväntuulinen itsensä.
   
 14. gfsjs Vierailija

  Toisella lapsella kuume ja kiukkuisuus, alkoi 10 päivää rokotteen annosta ja kesti viikon. Toisella lapsella ei mitään oireita!
   
 15. gfsjs Vierailija

  Toisella lapsella kuume ja kiukkuisuus, alkoi 10 päivää rokotteen annosta ja kesti viikon. Toisella lapsella ei mitään oireita!
   
 16. Toivottavasti rokotteiden ottoa empivät muistavat, että tähän ketjuun vastaavat lähes pelkästään ne, joilla on tullut oireita. Meillä ei kukaan kolmesta saanut mitään oireita.
   
 17. tuplasti Vierailija

  Esikoinen sai viikon jälkeen kuumetta, n 38astetta, rokotteen otosta ja nousi näppyjä täyteen. Meni n 3 päivässä ohitse. Näpyt kutisivat, sibicortia käytettiin kutinaa ehkäisemään.

  Kuopus sai rokotteen nyt ma ja jo eilen ( ti) illalla nousi kuume reilu 38.. Sain panadolilla vähän laskemaan.. Aamulla 37.8, mutta sitten taas aamupäivällä alle 37.. Nyt iltapäivällä taas 39 astetta... Panadolilla laskee alle 38....
  Kiukkuinen, nuhainen ja kuumeinen..
  Näppylöitä tässä odotellessa...
   
 18. jumps Vierailija

  Samana iltana nousi 38,5 C , yöllä annettiin panadolia ja aamulla oli ohi.
   
 19. MPR Vierailija

  Vähän vanha viestiketju jo, mutta MPR:n taudit itää 5 vrk ja rokotusreaktio (oireet) tulevat vasta 7-12 vrk kuluttua. Jos kova kuume samana päivänä se ei ole MPR:stä. Sitten taas välitön rokotusreaktio on välitön. Allerginen reaktio rokotteen sisältämälle aineelle, kananmunalle tms. Veikkaan siis että tuo 38-39 kuumeilu samana päivänä on huonoa säkää ja muu tauti iskenyt.

  Täällä 7 vrk rokotuksesta ja 38,5 kuume. Pientä näppyä myös. Toivotaan että menee ohi nopeasti!
   
 20. Raivotar Vierailija


  ei mitään oireita miedän tytöllä.
  ei tullut tosin pneumokokkikonjugaatista, sikainfluenssarokotteesta eikä kausi-influenssarokotteistakaan. ei edes pattia rokotuskohtaan.

  silloin kun annettiin vitosrokote ja pneumokokki yhdellä laakilla tuli kaksi kuumepiikkiä vuorokauden sisään mutta se onkin erittäin yleinen jos nuo kaksi pistetään yhtä aikaa.
   
 21. vieras Vierailija


  Meillä sai poika vitosrokotteen ja pneumokokki-tutkimusrokotteen yhtäaikaa ja nousi 5 päivän korkea kuume. Aluksi kukaan ei suostunut uskomaan että rokotteet aiheutti, mutta niin se vain taisi olla. Tästä on nyt jo reilusti yli vuosi aikaa. Kyllä ne tais loppujen lopuksi uskoa minua neuvolassa ja rokotetutkimuksessa että yhtä aikaa annettuna nämä rokotteet nostaa kuumeen ja sen jälkeen pojalle ei ole annettu rokotteita yhtä aikaa, vaan pidetty kunnolla väliä.
   
 22. ellipelli Vierailija

  Olemme lähdössä matkalle kun vauva on 1v, luin THL:n sivuilta että matkakohteeseen suositellaan kaikille MPR:ää (tosin sitä suositellaan lähes joka maahan..). Uskaltaakohan noin rajun rokotteen antaa vauvalle tavallista aiemmin? Kysyin jo neuvolasta että olisi ok. Onko joku antanut lapselleen ennen 1,5v:n ikää?
   
 23. miikku79 Vierailija

  MPR on ainut rokote, josta meillä on kummallekin lapselle tullut varsinaisia oireita. N. 4 päivän päästä kuumetta, ripulia ja ruokahaluttomuutta. Muutamassa päivässä on tasaantunut..
   
 24. T:n äiti Vierailija

  Meidän poika sai toissapäivänä MPR-rokotteen ja eilen (siis rokotusta seuraavana päivänä) iltapäivällä nousi kuume, joka on pysytellyt 38,5-38,9 asteessa. Aiemmin ollut parin flunssan kanssa vain lievää lämpöilyä. Vatsa on myös ollut löysällä tässä. Ruoka ja vesi on kuitenkin maistunut hyvin ja päivisin jaksaa touhuta. Iltaa kohti on tullut väsähdys. Rokote saatiin 1v 3 kk iässä ylimääräisessä neuvolassa (sen 1,5 v sijaan). Tosiaanko oireet ei voi johtua rokotteesta, kun näin pian tulivat, eli seuraavana päivänä?
   
 25. vieras Vierailija

  Esipuhe


  Syyskuun 18. 2010 aloitin tutkimuksen keskuudessa autististen lasten vanhemmat
  "Olen laatimalla luettelo lasta, jotka olivat kärsineet mitään rokotetta. Ole hyvä, jos voisitte sanoa noin 4-6 lauseita mitä se rokote oli, miten ne reagoivat, miten ne ovat nyt, ja kaupungin rokote on annettu. "
  Seuraavassa valikoima on vastaus. Tähän mennessä on yli 1000 kommenttia täällä. On lisäkommentteja muualla on tämän sivun alaosassa (liittyy, ja liittyvät autismi), raportit Vaccine vahingoista raportteja tietokannasta (mixed) ja jotkut kertomuksia HPV, Gardasil-rokote, yhteensä yli 1900
  Tämä on luettelo lasten, lyhyesti kuvattu vanhempien omat sanat, lyhyitä, jotkut laajennettu vielä, edelleen tiivistää.
  Kukin raportti / selvitys on vaikuttanut Internetin kautta. Emoyhtiön tilinpäätös on maailmanlaajuisesti suurin osa lapsista lueteltu myöhemmin diagnosoitu kuuluvan autismikirjon häiriö. Rokotukset ovat tärkein, totesi olevan vaikuttava tekijä. MMR on useimmin mainittu , vaikka Flunssa, HepB, DTP, ja toiset saavat mainita kuin ovat, joitakin kuolemantapauksia (RIP), ja erilaisia elinikäistä sairauksia. käännetty vähän muokkausta Joan Campbell. Erityiset kiitokset David Thrower, että sain idean. * 9.6.2011 (Päivitetty 18/10/2011)
  Odotamme tätä luetteloa jatkaa ja kasvaa. I f haluat lisätä äänesi tähän luetteloon ota eteenpäin [email protected] ** (Ehkä mainita, jos olet ilmoittanut rokotukset sivuvaikutus ja mikä vastaus oli) *
  *
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti