Hae Anna.fi-sivustolta

Onko muita kenellä menkat viikon myöhässä ja sitten vasta plussanneet?

Viestiketju osiossa 'Vauvahaaveet' , käynnistäjänä mymmelimyy, 12.08.2007.

 1. vierailija Vierailija

  Mulla on ollut 3kk myöhässä
   
 2. Hoips Vierailija

  Mulla 32/31-30. Toisinaan kierto ollut myös lyhyempi ja muutaman kerran stressin vuoksi max 33. Nyt en omasta mielestä oo stressannut. Ei mitään menkkaoireita. Haaleaa virtsaa. Oireina: väsymys, alakulo (en yleensä kovin alakuloinen, nyt ollut enemmän) tukka tavallista rasvaisempi noin viikon ajan, iso ruokahalu, kylmä. Alkaispa nyt ne menkat vaan!!!! Vauvakin on kyllä tervetullut. Raskaus mahdollisuus on. Sehän tässä jännittääkin.. Odottaminen on työlästä.
   
 3. Miiia Vierailija

  Tuo kuulostaa myös siltä että hormonit heittelee vähän. Ku mulla ihan samat oireet ja en ole raskaana. Menkat oli 2 viikkoa myöhäs..ne alkoi ja on ehtiny loppuakki ja oireet vaan jatkuvat. Vaihdevuodet on myös yksi esimerkki.
   
 4. vierailija Vierailija

  Hei.pakko kyseistä.
  Olen 39v.4lapsen äiti.viimisen lapsen jälkeen laitettiin klipsit.nyt sitten 10v.jälkeen ekan kerran kuukautiset myöhässä 7pv.onko mahdollista että klipsit pettää??ja kuinkas nopeasti kannattaa edes testata raskautta.
   
 5. Teiniäiti(kö) Vierailija

  Hei,
  Päädyin oman erikoisen tilanteeni vuoksi lukemaan näitä keskusteluja ja päätin itsekin kysyä apua..
  Menkat on tosiaan 13pvä myöhässä ja tänä aamuna tein negatiivisen testin.
  Rinnat ovat turvonneet ja kipeät, vatsa turvonnut, huimaa välillä ja älyttömän kova päänsärky ollut jo viikon. Kaikki tuntuu ärsyttävän ja sitten on ne kamalat kivut alaselässä ja vatsassa. Ikään kuin menkkakivut mutta menkat puuttuvat.
  Mitä ajatuksia?? Voinkohan luottaa tuohon negatiiviseen testiin?
   
 6. Teiniäiti(kö) Vierailija

  Unohdin myös mainita pahan väsymyksen..
   
 7. Liljankukka Vierailija

  Tämä on ollut valtavan mielenkiintoinen ketju, jonka kukoistuskausi on selvästikin ollut joskus yli 10 vuotta sitten. Olisipa hauskaa, kun silloin kirjoittaneet tulisivat nyt lukemaan mitä silloin kelailivat.. Monen kohdalla jäi oikein miettimään, että kuinkahan nyt kävi, kun ei sitä tullut kertomaan enää! Selvästi monet naiset ovat saaneet tästä vanhasta ketjusta tukea. Siksi se on hienoa olla olemassa, vaikka keskustelu ei enää juuri käy.

  Viimeisimmältä, teiniäiti(kö) voisin silti haluta tiedustella, miten kävi lopulta?

  Päädyin tänne Googlen kautta, koska omakin tilanne on ollut nyt epämääräinen. Kuukautiset myöhässä noin viikon tai yli, menossa päivä 42/norm. noin 33. Varsin säännölliset ovat olleet kaikki viime vuodet, oikeastaan ekan lapsen jälkeen, joka on jo 5v. Tämä ei siis ole tavallista, mutta tiedän että pitkä kierto voi vaan tulla ilman järkevää syytä, tai vaikka ovulaatiokin jäädä pois. Koomista vain että se olisi tapahtunut juuri nyt kun ekaa kertaa elämässäni varsinaisesti yritän tulla raskaaksi! Ensimmäinen lapsi tuli "vahingossa", mutta ehdottoman toivottuna, ja toista olemme juuri päättäneet alkaa yrittää. Mies vain on kylläkin eri kuin viimeksi. Olisin toivonut jo tärpänneen, vaikka tiedän ettei se aina niin helppoa ole, niin hämmentää nämä epänormaalin myöhässä olevat menkat. Mitään raskausoireita ei oikein nimeksikään ole. Välillä alavatsassa tuntemusta, joista olen ajatellut että nyt ne menkat alkaa. Mutta ei. Tein raskaustestin "varhaisversion" kpäivänä 31 (koska olisin tarvinnut tiedon mahd. raskaudesta silloin) ja toisen normi testin kpäivänä 39. Molemmat negoja. Ehkä teen vielä yhden, kun ei menkkoja kuulu. Olisi nyt vaan voinut olla kiertokin sekoamatta juuri tähän saumaan kun aiotaan yrittää!
   
 8. vierailija Vierailija

  Kuukautiseni olisivat pitänyt alkaa 28.2. Eivät ole alkaneet vieläkään 2 testiä tehty molemmat negatiivisia. Minulla oli 3 vuotta nexplanon kädessä joka poistettiin 2 viikkoa sitten. Olin jo ihan varma että olen raskaana oireista päätellen mutta ei kuitenkaan. Voivatkohan kuukautisten myöhästyminen johtua kapselin poistosta?
   
 9. Liljankukka Vierailija


  Tulen kuitenkin kertomaan kuinka kävi: menkat alkoivat. Antoivat odottaa itseään päoväön 48. Ei normaalia mulle, mutta näin tällä kertaa. Neljä negatiivista testiä ehdin tehdä ennen sitä. Mulle alkoikin kelvata jo mikä vaan VASTAUS asiaan...
   
 10. Liljankukka Vierailija


  Mielestäni erittäin hyvin voi johtua kapselista, hormonihomma kuitenkin on sekaisin alkuun... Eikä kapselin poistosta ole kauaa. Toki on myös mahdollista että olet raskaana, mutta se ei vielä näy testissä, menkatkaan ei ole niin paljoa vielä myöhässä.....
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti