Hae Anna.fi-sivustolta

Onko selvänäkijä aina noita?

Viestiketju osiossa 'Yliluonnolliset ilmiöt' , käynnistäjänä merikukka, 31.07.2020.

 1. merikukka Vierailija

  Minuu mietityttänyt jo pitkään että menisin selvänäkijälle kun elämäs nyt kaikenlaisyta meneillään ja tuntuu että en pysty oikein mihinkään nyt saamaan tuntumaa. Miesasiat aivan solmus ja työkuviot ihan levällään. Olen kuullut ja lukenut paljon suosituksia selvänäkijä Naomista, mutta mietityttää kun hänestä tulee heti mieleen että on noita ja jotkut on sanonutkin että on, yksi ystävä sano että on "hyvänoita" että onko se sitten just niin että selvänäkijät on noitia? Niinko että kun aikoinaan oli niitä noitavainoja sun muuta niin oliko ne just selvänäkijöitä elikkäs että onko asialla jotain eroa onko ennustaja tai selvänäkijä tai noita? Ja mitä eroo on valkosella magialla ja mustalla magialla?
   
 2. vierailija Vierailija

  Onkssillä jotai väliä. ainahan niitä on noitia ja selvänäkijöitä sellasina tietäjänaisina pidetty että eiköhs se sillon ihan sama mitä nimitystä kukin käyttää. Jos oikeen olen ynnänny nii se musta magia on jotain saatananpalvontaa.
   
 3. vierailija Vierailija

  Ei nin minkäällaista eroo ole. Samaa sakkia
   
 4. vierailija Vierailija

  Varmaankin voi olla mutta minun mielestä se on vaan jännittävää. Hyvin mystinen hän on ja ulkoisestihan varmasti tuo ensimmäisenä mieleen noitanaisen. Vielä erityisesti kun on se punainen tukka ja muutenkin koko olemuksensa. Ystävä kävi hänellä sellaisessa energiahoidossa ja sanoi tunteneensa kuin olisi sähkövirta kulkemnut Naomin käsistä ja sanoi säryn jääneen sille reissulle. Itse en ole käynyt energoiahoidossa mutta on katsonut minulle jo pariinkin otteeseen. Miesystäväni tulla tupsahti elämääni juuri siten kuin sen sanoi. Yllättäen ja ystävän ja erikoisen sattumuksen kautta. Talon minkä myöhemmin ostin, tiesi myös kuvailla väriä ja kuistin kaidetta myöden. Osasin myös välttää taloudellisen takapakin sillä tiedolla mitä nousi, mikä olisi ollut muuten väistämättä seurauksena.
   
 5. Lillukka Vierailija

  Minua kiinnostaisi miten vaoisi tulla noidaksi?
   
 6. vierailija Vierailija

  Miks haluisit? Niikko sitten lentelisit luudalla vai miten?
   
 7. vierailija Vierailija


  Ihan turhaan pohdit. Varaat vaaan rohkeesti ajan kyllä se tärkeempää että saat asioihisi selkoa kun että mietit tollasia. Muakin hiukan jännitti ekalla kerralla ko kävin mutta jos on noita nii sitten on, hän on IHANA:D. Oon saamassa mun sekamelskasen elämän asiat viimei pikkuhiljaa kuntoon ja kiitos siitä Naomille:D
   
 8. vierailija Vierailija

  Miksi naomi ei laita hintojaan esille? En ainakaan löytänyt sivuiltaan niitä. Turha sanoa että kysy häneltä. Jos myy jotain olisi kohteliasta ja asianmukaista laittaa myös hinnat esille, ettei niitä tarvitse erikseen kysellä.
   
 9. vierailija Vierailija

  Ainakin hänen hoitolan sivulla on hinnat esillä... mielestäni ne jollakin sivullansakin... mulle laittaa ainakin hinnat aina kun varaan aikaa ja sikstoiseks ne on mun mielestä ollut samat jo vuosia. Ei kai kukaan hinnan mukaan näkijää valitse? Mulle on ainakin tärkeetä se kuka näkijä on. Enkä ole kyllä koskaan kuullut näkijöiden pitävän alennusmyyntejä tms. Todella edullinen eli hintalaatusuhde kohdallaan. Takavuosien kauhistus oli soitto eräälle 0700-linjan ennustajalle...
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti