Hae Anna.fi-sivustolta

Onko soveliasta käydä 16v poikana äidin kaa naisten saunassa?

Viestiketju osiossa 'Yleistä keskustelua' , käynnistäjänä vierailija, 28.07.2020.

 1. vierailija Vierailija

  Ollaan siis mökillä joka ollaa varattu. [40M] Iskä on töissä joten ollaan kahdestaan. On parin tunnik saunavuoro molemmille sukupuolille. En haluaisi mennä vanhojen pappojen kaa vaa [36N] äidin kaa jotta olisi juttuseuraa. Onko tämä ok? Äiti sanoi että se on varmasti ok kunhan käyttäydyn enkö tiiraile ollenkaa.
   
 2. vierailija Vierailija

  Ei ole soveliasta 16v pojan mennä naisten saunaan äidin kanssa. Mene vaan sinne miesten saunaan, tuskin ne nyt mitään 100-vuotiaita ovat.
   
 3. Ikämamma Vierailija

  Minusta normaaleissa, läheisissä äiti-poika suhteissa voi vallan hyvin mennä saunaankin yhdessä. Kahden, jo aikamiehen ikään ehtineen pojan äitinä, en näe siinä mitään erikoista.

  Meillä oli alusta alkaen normaalia, että saunottiin yhdessä, vessan ovi ei ollut lukossa ja vaatteita voi vaihtaa ujostelematta. Alastomuuteen ei siis suhtauduttu mitenkään peitellen tai nolostellen. Meillä äiti on aina ollut äiti, ei mikään outo otus ja niiden poikieni pyllyt olen pessyt satoja kertoja aikanaan.
   
 4. vierailija Vierailija

  No ei todellakaan ole, ehkä 70 -luvun perversseissä insestileffoissa.
   
 5. vierailija Vierailija

  Ennen vanhaan koko porukka kävi saunassa, ei siinä mitään kieroa ollut, tuntuu että nykyään kaikki otetaan "kortille", ehkä se on tätä mee to touhua. Sauna kun oli lämmin sinne meni ja tuli kuka halusi kylpipä siellä sitten äiti tai isä samalla aikaa. Ihan hölmö ajatus että perheen pitäs jakaa vuoroja, ei se käy joka paikassa, varsinkaan jos on kerrostalovuoro, tai sitten pitää ottaa lapsille oma vuoro. Meillä 15 v poika oli pappilassa kaverinsa kanssa ja töiden jälkeen pappilan sauna lämmitettiin ja itse kirkkoherran rva tuli pesemään poikien selät ja kylpemään yhdessä, heillä oli omia lapsia 5, ja meidän poika ei ollu milläsäkkään tästä asiasta. Kaikki nykyään nostetaan tapetille, elämä menee ihan kaheliksi, mutta jokainen saa elää tavallaan. Yleiset saunat kun oli niin siellä sai sitten valita miten vanhana menee esim. miesten puolelle ja yleensä mies otti pojat ja äiti tytöt ja pienet vauvat.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti