Hae Anna.fi-sivustolta

Onko Tampereella väetöliiton klinikkaa enää?

Viestiketju osiossa 'Lapsettomuus' , käynnistäjänä epätietoinen, 04.03.2011.

 1. epätietoinen Vierailija

  Kun netistä luin,että siellä ei enää tehdä lapsettomuushoitoja,mutta onko koko klinikkaa enää? Miehen piti mennä sinne siemennesteanalyysiin.Ollaan muuten kyllä jonossa julkiselle,mutta mies sai sieltä lähetteen tuohon analyysiin,ja paperissakin oli mainittu juuri tuo väestöliitto.No,voi toki muuallekin sitten mennä.Olisiko kellään täällä tietoa tuosta klinikasata?
   
 2. taukoilija Vierailija

  Ei kai sitä oo ollu enää pariin vuoteen Tampereella. On kaksi yksityisvaihtoehtoa, Ovumia ja Ava. Luultavasti ensinmainittu edullisempi. Jälkimmäisessä saattaa olla parempi palvelu..
   
 3. lisäys* Vierailija

  Saitteko lähetteen myös johonkin sairaalan/yliopiston omaan tutkimuslabraan? Meille aikoinaan (2007) laitettiin lähete automaattisesti sinne, mutta katottiin että Väestöliitossa tuli hieman halvemmaksi. Liekö toi toinen nykysin se edullisin, jos sellanen vielä on?
   
 4. Ap Vierailija


  Kyllä siinä lähetteessä sellainenkin mainitaan vaihtoehtona.Taidetaan valita sitten tuo ovumia.
   
 5. Susanna Vierailija


  Kävimme mieheni kanssa ensikäynnillä Ovumiassa, ja ainakin meidän kohdallamme palvelu oli ystävällistä ja ammattitaitoista. Lääkärillä ja hoitajilla oli aikaa myös keskusteluun. Nyt odotamme alkututkimuksia, ja toivottavasti pääsemme hoitoon vielä kevään aikana. Tsemppiä kaikille kohtalotovereille!
   
 6. SH Vierailija

  Itse suosittelisin lämpimästi Ava klinikkaa näin luovuttajan näkökulmasta. Olen luovuttanut munasoluja muutamaan otteeseen ja aina uudestaan juurikin hyvän ilmapiirin, ammattitaidon ja ystävällisyyden vuoksi. Ovumiasta ei ole kokemuksia.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti