Hae Anna.fi-sivustolta

Onnellisia avioliittoja?

Viestiketju osiossa '50+' , käynnistäjänä Suruinen, 10.06.2008.

 1. Sorry nyt vain , mutta joo ongelma on sinussa jos antaa yhden siis YHDEN tyypin pilata oman elämänsä, viinipullot kaljapulloja koti täynnä?? miten sä voit hyväksyä tuollaista?? siivootko ne sille kaiken päälle? itse koiran opetat!
  ja " Entäs kun kuvioissa on miehen jokapäiväinen viinan läträys, miten silloin pystyy toista kunnioittamaan, minä en pysty.

  Vai et pysty? noh, jos et pysty kunnioittamaan miestäsi niin mitä sä olet sen kanssa vielä? kun et pysty!
  miten voit nukkua sen vieressä sitten ja harrastaa sen kanssa seksiä vielä??
  pitääkö sinullakin ' joku ' vain olla? eli millä keinolla tahansa kunhan ei tarvitse olla yksin?
   
 2. Se voi olla monesti niin, että kun on tottunut elämään huonossa liitossa ja eikä ole ehkä voimia lähteä. Tai vaikka onkin punninnut asioita monelta eri kantilta. Miksi monet miehet elävät huonossa liitossa? Vai onnistuuko miehiltä paremmin siedätys. Ja sitäpaitsi voi itsestään huolehtia ja tehdä asioita itsensä hyväksi ja niistä voi saada voimia eteenpäin. Ottaa vaikka ihanan rakastajan tai useamman ja aina kun tuntuu siltä, mutta tekee sen salaa ja eikä tarvitse jäädä kiinni? Siis kaikki mitä tekee mieli? ei saisi toisten mielestä ja silti voi onnistaa, vaikka onkin vähän lattea tunnelma kotona. Sehän on vaan itsestään kiinni, millä asenteella on liikkeellä. Jos ei halua erota vielä, eikä ajankohta olisi paras vaihtoehto. Katselee aikansa eikä turhaa kiirettä pidä? Ettei tarvitsisi katua jälkeenpäin, kun oli niin hätiköiden tehnyt päätöksen erota. Kaikella on hintansa. Onko järkevää erota vaikka yhteiselo on latteaa, mutta muuten voi iloita kaikesta muusta..

   
 3. Juksakka. Vierailija

  On hyvä nähdä pariskuntia, joilla on mukavaa yhdessä vielä keski-iän jälkeenkin.

  Minulta ei avioliitto sellaisessa suhteessa sujunut, jossa täytyi tehdä liian monta myönnytystä, joka lannisti, tukahdutti ja kehitti salavihaa. Ajattelin että jos en tee tilanteelle jotakin, juutun vuodesta toiseen purnaavien riistettyjen aviovaimojen kuoroon
  ja olen samassa tilanteessa vielä kahdenkymmenen vuoden päästäkin.

  Haaveista ja unelmista luopuminen oli raskainta vaikka ne olivat huteralla pohjalla.
   
 4. Miksi lyödä lyötyä? Jos ei ole voimia lähteä tai kun on ollut alistettuna vuosikausia. SInä voit fiksuna ihmisenä ojentaa kätesi ja auttaa ystävää hädässä??Voit lohduttaa häntä, kuunnella ja jos tosissaan haluaa tai pystyy irrottautumaan tästä kurjasta suhteesta. Katsotaan onko sinussa luonnetta tehdä asialle jotain??vai annatko vaan suun puhua. Jos et tee mitään. Olet ihan samanlainen kuin kaikki muutkin? jotka hyökkäävät toisten kimppuun ja omien sanojensa mukaan eivät suostuisi tällaiseen kohteluunsa? Onko sinussa miestä/naista tekemään asialle edes jotain? Vai toimitko aivan samoin kuin tämä nainen,? ei tiedä mitä pitäisi tehdä? ei kykene toimimaan? Jokainen tarvitsee hyviä neuvoja ja myötätuntoa asiassa, joka voi henkisesti vammauttaa ihmisen sisältäpäin??
   
 5. vierailija Vierailija

  Alkoholistin vaimona on tylsää olla. Miten pääsen eroon? Kun hän ei lähde.

  267
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti