Hae Anna.fi-sivustolta

Ookke karalle ym Puerton ystäville!

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä vierailijanainen, 31.03.2008.

 1. jkh Vierailija

  Merkillistä kun Finnmatkoilla on nyt valikoimissa taas samat hotellit kuin aikaisempina vuosina, jokin aika sitten heillä ei ollut ainakaan netissä tarjolla kuin kolme hotelli vaihtoehtoa Puerto de la Cruzissa.
  Nyt on varattu Aurinkomatkoilta matka, olisin varannut Finnmatkoilta hotelli Atalayaan loman jos olisi silloin ollut myynnissä.
  Finnmatkojen hotellivaihtoehdoista oli kirjoittelua täällä aiemmin kun valikoimissa oli vain nuo kolme hotellia. Kuinkahan moni Puerton vakiokävijä varasi muualta matkan ko. aikana? Harmittaa kyllä, mutta en ala enää vaihtamaan varattua lomaa.

  Olen samaa mieltä aamiaisen tärkeydestä lomalla, ihanaa mennä kunnon buffetaamiaiselle.
   
 2. tebis Uusi jäsen

  liittynyt:
  22.06.2006
  Viestejä:
  726
  Saadut tykkäykset:
  0
  Siis voi Perrrrrrrrrrrkele, sama katsoin minäkin,mutten viitsinyt aloittaa tarkempaa hotellien tutkiskelua, että minne ois mahtunut majoittumaan 4henk. samaan huoneeseen...
  varasin meinaan matkan play de las americakseen,koska casablanca ehdittiin myydä!

  RAIVOSTUTAVAA touhua finnmatkoilta!
   
 3. ÄWPK Uusi jäsen

  liittynyt:
  24.08.2006
  Viestejä:
  541
  Saadut tykkäykset:
  0
  Älä suotta kiroile. Las Vegasiin olisitte sopineet mutta olisitte joutuneet tyytymään viikon matkaan.
   
 4. Mujer Jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  374
  Saadut tykkäykset:
  2
  Onpa tosiaan outoa. Nyt on tarjolla 10 hotellia aikaisemman kolmen sijasta. Ennen AM:n varausta minäkin kävin Finnmatkojen sivuilla, mutta en kolmesta hotellista löytänyt mieleistäni.
  Olen kuitenkin tyytyväinen siitä, että sain varauksen AM:n Casablancaan.

   
 5. tebis täällä Vierailija

  Kiitos lohdutuksen sanoista...

  (MUJER) ja mukavaa että te pääsette lomalle casablancaan ;-)

  Mietin just, että varmaan vuokrataan taas auto ja körötellään sinne cruziin,mahtaiskohan saada helposti majapaikan yöksi tai kahdeksi cruzista(silloin voitais ottaa 2 erillistäkin huonetta)?Onnisttukohan ihan paikan päällä vai pitäisköhän varata etukäteen suoraan jostain hotellista...kiva ois tietty lähteä cruzinretkelle aurinkoisena päivä ja piipahtaa siellä merivesialtailla,lorohan me ollaan nähty .
   
 6. ÄWPK Uusi jäsen

  liittynyt:
  24.08.2006
  Viestejä:
  541
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tripadvisorin listoilla Puerto de la Cruzissa on 85 hotellia. Todellinen määrä lienee tuotakin suurempi. Ihmettelen kyllä, jos jostain noista ei paikan päällä saa paria huonetta. Etsimisessä voi tosin mennä aikaa.
   
 7. Vertailija Vierailija

  Las Palmasissa kaipasin Puerton vehreyttä ja kauneutta, Inglesissä kaipasin Puerton charmia, Puerto Ricossa kaipasin Puerto de la Cruzin alkuperäisyyttä ja aitoutta.... Että päättelepä siitä!
  Kyllä Gran Canariallakin hyvät puolensa on, mutta aina kaipaan Puertoon. Aina.
   
 8. Mujer Jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  374
  Saadut tykkäykset:
  2
  Tiedustelin tätä asiaa Finnmatkojen palautesivulla ja jopa vastasivat sähköpostilla tänään:
  "Kiitos palautteestanne. Puerto de la Cruzin hotellimme tulivat myyntiin
  vaiheittain seuraavasti:

  Myyntiin 13.3.2008:
  * Bellavista
  * Tenequia
  * Valle Mar

  Ja loput hotellit tulivat myyntiin torstaina 24.4.2008."

   
 9. *miinaliina* Uusi jäsen

  liittynyt:
  22.04.2008
  Viestejä:
  24
  Saadut tykkäykset:
  0
  Finnmatkat menetti varmaan asiakkaita, kun eivät tiedottaneet asiasta kunnolla. Itsekkin katselin cruzin matkoja finnmatkojenkin sivuilta, mutta päädyin tjäreborgille juuri tuon finnmatkojen suppean hotellivalikoiman vuoksi. Toki tjäreborg on hyvä matkatoimisto muutenkin ja hyvät nettisivut, niillä on helppo vertailla hintoja ja lähtöpäiviä jne.
   
 10. tebis Uusi jäsen

  liittynyt:
  22.06.2006
  Viestejä:
  726
  Saadut tykkäykset:
  0
  Niin, ja me päädyttiin aurinkomatkoille ja cruz vaihtui americakseksi :-I

   
 11. Mujer Jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  374
  Saadut tykkäykset:
  2
  Ja jos vielä lisäisi tähän, että Finnmatkoilla ei ollut edes painettua matkakatalogia ennen myynnin aloittamista ja kun nettisivuillakaan ei ollut mainintaa hotellien lisäyksestä, oli mahdotonta tietää asiasta. Aurinkomatkojen lomaopas ilmestyi hyvissä ajoin ennen myynnin aloittamista.
   
 12. *Annie* Uusi jäsen

  liittynyt:
  28.08.2007
  Viestejä:
  47
  Saadut tykkäykset:
  0
  Minä myös ilmoittaudun "menetetyksi asiakkaaksi". Katselin myös Finnmatkojen hotelleja Puerto de la Cruzissa, mutta mikään kolmesta vaihtoehdosta ei meitä tyydyttänyt. Joten odottelin sitten, että Aurinkomatkat aloittaa myyntinsä ja varasin sieltä.
   
 13. ookke kara Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  03.08.2007
  Viestejä:
  2 439
  Saadut tykkäykset:
  69
  Kaikille Teneriffan ja Puerton ystäville, älkää "läträkkö" liikaa vappusimaa, mutta pitäkää hauskaa ystävien ja perheen parissa. Matkailuterveisin.
   
 14. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 253
  Saadut tykkäykset:
  272
  Niin Ookke Karalle kuin kaikille muillekkin oikein hyvää ja iloista Vappua! Kun nyt sääkin suosii kerrankin, ei sada räntää.
   
 15. Mujer Jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  374
  Saadut tykkäykset:
  2
  Kaikille Teneriffan ystäville. Meillä vappuaatto sujuu aivan tässä kotosalla, mutta nautimme kerrankin loistavasta ja lämpimästä säästä näillä leveysasteilla.
   
 16. matkamies..... Vierailija

  Hauskaa Wappua kaikille. Grilli kohta pöhisee ja valkkari on kylmässä. Wappu on harrastelijoiden juhla, joten kotona mennään..!
   
 17. Minttu45 Uusi jäsen

  liittynyt:
  24.08.2007
  Viestejä:
  453
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meilläkin paistaa ja kohta saunaan, sitten vähän herkutellaan. Huomenna vapputorille ja pihatöihin.
   
 18. "hiper Dino" Vierailija

  Miten reissu meni, oliko mitään uutta? Paloiko nahka, löytyikö sitä "härveliä". Ehdit sentään sen helleaallon alta pois.
   
 19. ookke kara Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  03.08.2007
  Viestejä:
  2 439
  Saadut tykkäykset:
  69
  Reissu meni hyvin, ja "härveli" löytyi, tuli vaan yksi juttu tuosta nimimerkistäsi mieleen, kun pari kaveria Jorman baarissa jutteli, että "Hiper Dino tekee meistä väkisin juoppoja", kaljan hinta siellä oli pudonnut 19 senttiin purkki. Sitä olisi ehkä kulunut hieman enemmän, jos tuo helle-aalto olisi osunut kohdalle. Hyvää kesää, tässä on edessä sama projekti kuin Mikolla siellä Teneriffalla, kylppärin lattian kaakelointi, ja muita pieniä remontteja.
   
 20. "Hiper Dino" Vierailija

  tölkki oli yhtenä päivänä Hiperissä en muista merkkiä, vihreä oli pääväriltään, varmaan jotain paikallista. Piti minunkin ostaa oikein 6:den pakkaus. Välimeren matkaa tässä vähän kesäksi tiiraillaan. (talvella ehkä taas Cruziin.)
   
 21. Tuulevi-75 Vierailija

  Tervehdys. Varasin eilen matkan 3 hengen (2 aik + 1 lapsi, 9v) perheelle Puerto de la Cruziin. Päätöksemme teimme kohdetietoja selaamalla. Ja nyt surffailin vähän kattelemassa lisätietoja kohteesta ja ilokseni löysinkin hyviä puerto-viestiketjuja, kuten tämän... hyvää tietoa tiedonjanoiselle :)
  Jotta saisin rauhan tehtyjen valintojen 'järkevyydestä', niin olisin kysynyt, että onko täällä huon.hotelli Noelia Playassa yöpyneitä? KYseessä siis yksiö ja meitä on kolme henkeä. Hotelli oli sijainniltaan (ainakin meistä vaikutti siltä) niin mainio, että päädyimme valitsemaan sen, mutta yksiö vähän mietityttää, eli olemmeko siellä toistemme jaloissa? Huoneessa näyttää esittelyfilmin perusteella olevan parisänky ja sitten sohva kolmatta hlöä varten...onkohan ton hotellin vuodesohvat/lisävuoteet ok? Vaikka viikko nyt menee vaikka miten mutta kiva olisi saada asiaan lisävalaistusta. Ja miten tuolla Noeliassa toimii toi siivouspuoli ja muu ylläpito? Millainen hotellin oma ravintola on, jos sielläkin joskus jotain tulee haukattua? Tein tilaukseni 'ilman aterioita', mutta juteltiin tässä isännän kanssa ja päätettiin lisätä pakettiin aamiainen.
  Tämä on meidän eka kerta kanarialle ja ylipäätään ollaan matkattu varsin vähän, etelässä ei lähes ollenkaan, itse oli joskus 90-luvulla kyproksella ja isännällä joku samantyyppinen matka kreikkaan. Joten tämä on nyt tosi jännää meille. Ja oli mukava huomata viesteistä täällä, että Puerto de la Cruz taisi olla nappivalinta :) Ainakin kehuja näyttää viesteissä satelevan. :)
   
 22. Lomahullu Vierailija

  Noelia sijaitsee lähellä Playa Jardinin uimarantaa, joka on korkeatasoinen ranta kaikkine palveluineen. Noelian huone on aika pieni kolmelle, mutta kuten sanoit, viikko on lyhyt aika vaikka ahtaimmassakin tilassa. Lähellä on edullisia ruokapaikkoja, esim hotelli Valle Luz, jossa buffet maksaa vain 5,80 per kärsä. Ja monia muita ruokapaikkoja on vierivieressä. Kannattaa tutustua Mikon nettisivuihin osoitteessa: www.retket.info. Sieltä saa hyvää infoa kuvien kera Teneriffasta, myös tietoa Suomikerhosta otsikolla Tf-suomalaiset. Tämä on ainoa linkki käydä keskustelua Suomikerhon johtokunnan ihmeellisistä seikkailuista, sillä nykyinen vpj, rouva Minna Olli sulki kerhon nettisivujen vieraskirjan.
  Puerto on aivan ihana paikka ja sieltä löygtyy myös paljon mukavia suomalaisia. Viihtymisiä tv vakkarilomailija!
   
 23. Tuulevi-75 Vierailija

  Kiitos Lomahullu (hauska nick:) vinkeistä! Vastaanotetaan kiitollisuudella :)
   
 24. Kapteeni evp Vierailija

  Olimme ko hotellissa maaliskuussa.

  Kolmen tähdeen hotla. Hyvä, että valitsette aamiaisen= kannattaa ehhottomasti. Hyvä noutopäydästä. Kannatta myös harkita lounaa/päivällisen ostoa ko hotlasta. Maksoi n 7-10 € . Emme käyttäneet muuta kun aaamiasta. Sapuskat söimme muualla.

  Uima-allas katolla. Pieni, mutta hyvin sopi meille aurinko-ottoineen:)

  Alakerrassa kaikki palvelut mm pankki(Visa ym) automaatti, nettiyhteys jne

  Huone oli sopiva kahdelle. Kolmannelle sijataan sänky sohvasta. Sopii kyllä 2 aikuiselle ja yhdelle nuoremmalle. Ei ongelmia-tilaa on.

  Keittiökalustus on normaali ja riittävä kahvinkeittiminen. Emme käyttäneet pl jääkaappia.

  Hotellin alakerrassa on supermerkaatto:) josta saa juomaa yms

  Hotlan ulko-ovesta vasemmalle noin 100 m on kadun toisella puolella myös kauppa huoneistohotellissa. Siellä on parempi valikoima mm lämpimiä leipiä.

  Lähellä hotellia on kauppakeskus. Vasemmalle, vasemalle ja ylös mäkeä:)

  A- Matkojen kartta auttaa.

  Mukava oli katsella Teiden lumihuippuja iltaisin parvekkeellta:)

  Suosittelen ko hotellia. Lyhyt matka keskustaan/ esim Loro Parkkiin= sinne mentävä ehdottomasti!
   
 25. Aguila Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  09.01.2008
  Viestejä:
  1 758
  Saadut tykkäykset:
  204
  Löytyi tulevasta hotellistanne yksi video,kertonee teille jotain ehkä sekin?.

  http://www.youtube.com/watch?v=sF-zqbI02tY&feature=related

  Se kadun vastakkaisen puolen pieni kauppa jota kapteeni evp. kehui on Hotel Tenerife Vingin yhteydessä, sieltä saa aina tuoreet sämpylät.
  Lähin isompi ja ehkä kaupungin paras Mercado löytyy kauppa hallin yhteydestä.

  Eli täältä >http://www.retket.info/puerto/kaupat/mercado.htm
  Kauppa hallin edessä ja takana on muuten lauantaisin kivat markkinat/kirpputori käykää katsomassa jos aikaa riittää.
   
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti