Hae Anna.fi-sivustolta

Ookke karalle ym Puerton ystäville!

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä vierailijanainen, 31.03.2008.

 1. Tuulevi-75 Vierailija

  Kiitos Sepi ja Kapteeni. Taas mainioita vinkkejä. Mehän ollaan jo melkein "vanhoja puerton matkaajia" kun on tätä etukäteistietoa niin mahtavasti! Superkiitos ja enpä ollut tullut ajatelleeksi että voisikin koittaa "juutuubata" ton hotellin, mutta sieltähän löytyikin pitkä esittelyfilmi! Eikä hassummalta paikka näyttänyt. Voi että, kun tämän matkakuumeen saisi heitettyä hattuhyllylle muutamaksi kuukaudeksi, mutta kun ei onnistu :)
   
 2. Kapteeni evp Vierailija

  Hotellin kotisivuilla on myös videoesite.

  Esitevideot ovat kyllä parempia kuin hotelli oli luonnossa. A-matkojen esite on totuudenmukainen.

  Vararokaa huonetta urheiluhallin suuntaan, koska sieltä kuuluu iltaisin paljon melua ja nähtävyys parvekkeelta on huono. Siitä saa alennusta, mutta...

  Kannattaa pyytää huone toiselta( Teide) puolelta.

  Me viihdyimme kyllä ko hotlassa.
   
 3. Tuubaa vaaan Vierailija

  Älä ysko tyttö näihin virtuaalituristeihin. Hotelli on pelkkä läävä, eikä ansaitse kehuja. Juutuubiin kun uskot, niin voit matkustaa siellä, niinkuin nämä sepieeveepeet tekevätkin. Hae hattuhyllyltä tietoa omilla aivoillasi.

   
 4. ookke kara Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  03.08.2007
  Viestejä:
  2 439
  Saadut tykkäykset:
  69
  Sanoit jo kaiken(tuubaa vaaan), nyt voit lähteä puristelemaan finnejäsi.
   
 5. Siellä sinun on niin hjuva olla (ei minulla mitään vastaaan etnotaustaasi). Acne-ihosi paranee, parta kasvaa naisillekkin ja kaikki on niin hyvin, kukaan ei usko sinua hetkeksikään. Harrasta sitä mielikuntoilulajiasi, joka kehittää .....ei niin henkisiä toimintoja? Ota Helmet ja muut ystävät mukaan.

   
 6. ookke kara Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  03.08.2007
  Viestejä:
  2 439
  Saadut tykkäykset:
  69
  Platanias? Taitaa olla kotipaikkasi, oletko ollut siellä rantapoikana? Tulitko jonkun vaalean naisen tuliaisina tänne. Olet jo oppinut aika hyvin suomenkielen. Me kirjoittelemme täällä kanarian asioista, Plataniaksesta en tiedä mitään, enkä välitäkään tietää. Ja pikku-ookke, otan tuon imarteluna. 89kg on vielä, pari kiloa ainakin vielä pudotetaan, mielikuntoilulaji, mikähän se mahtaisi olla, joskus oli viina, laulu ja naiset. Nyt on vain pelkkä laulu, tuleppa käymään täällä Porissa vaikka jatseilla, jodlataan yhdessä. Tsau.
   
 7. matkamies.... Vierailija

  Jaahas...täällä on vierailijakin Suoli24-sivustolta(tuubaa vaan jne.) Tekstistä päätellen mistään muualta ei voi olla. Siellähän näitä riidankylväjiä riittää, kun kunnon asiaa eikä kokemusta mistään ole, niin sitten potaskaa kehiin.
   
 8. -Pyyhkeitä kehiin- Uusi jäsen

  liittynyt:
  30.05.2007
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  ...että potaskaa vaan kehiin! Kaiken maailman kirjautumattomat tuubansoittajat pumputtaa meitä kirjautuneita ammattilaisia. Tämä on ammattilaisten palsta, kirjautumattomat älkää vaivautuko, tai sitten kirjautumispakko tännekin. Kanariansaarten reissuilla ei tarvita tyhjänpäiväsiä turinoita!

   
 9. tebis Uusi jäsen

  liittynyt:
  22.06.2006
  Viestejä:
  726
  Saadut tykkäykset:
  0
  ovat näköjään vierailleet täällä.
  Meitä on moneen junaan, säälittävää ja kovin surullista jos ainoa ajanviete on kirjoittaa "potaskaa" keskustelupalstoilla, huvinsa kullakin...
  kannatan tuota kirjautumispakkoa,kreikkapalstakin rauhottui, samoin turkki, kun sinne tuli tuo kirjautumispakko...eli kun ei kreikkaosastolla voi huutaa tuota plataniasta niin täytyi tulla tänne kunnostautumaan....

  p.s. olipas hyvä vastaveto ookke, sain hyvät naurut kirjoituksestasi vaikka yleensä tämäntyylinen kirjoittelu menee ohi "silmien" :)

  Nyt adios hetkeksi!
   
 10. varsinainen kalle Uusi jäsen

  liittynyt:
  22.06.2006
  Viestejä:
  228
  Saadut tykkäykset:
  0
  senverran,että on aivan poikkeustapauksia tällä palstalla nämä häiriköt.Siksi en kannata kirjautumispakkoa,että ei olisi ihan ujolle kirjoittajalle kynnys kirjoittaa tai kysellä kohteesta.Kirjautumunen voisi tyrehdyttää keskustelua.Tämä on muutamia poikkeuksia lukuunottamatta ollut hyvä palsta ja häiriköt on porukalla lytätty. En ole ammattilainen kirjoittaja,vaikka olen tällä palstalla aluksi kysellyt ja sittemmin vastannut kohteen kysymyksiin. Itse jouduin keväällä kyselemään Turkki palstalla matkastani Alanyaan ja hyvin vähän tuli vastauksia.Olikohan se kirjautumuspakko syynä palstan aneemisuuteen. Toivottavasti häiriköt pysyvät tältä palstalta poissa ja pystymme pitämään palstan elävänä.
   
 11. Mäpä Vierailija

  Varsinaisen Kallen kanssa. Isompi kynnys tulla palstalle, jos vaatii kirjautumista. Aika harvoinhan tänne on näitä häiriköitä eksynyt. Itse seurailen palstaa suunnilleen päivittäin, kyselen silloin tällöin ja vastaankin joskus, kun kohdalle kolahtaa, että jotain tiedän. Mahtava juttu kun on tälläinen ihan asiallinen palsta, jossa voi käydä matkakuumeen vaivatessa kuulostelemassa kokemuksia ja vinkkejä.
  Meillä taas haaveillaan ensi kevättalven matkasta mahdollisesti tällä kertaa (eka kertaa) Puertoon, joten kaikki kiinnostaa. Mies vaihtaa vain juuri työpaikkaa, joten kuulostellaan...
   
 12. Kapteeni evp Vierailija

  Minäkin kannatin aikoinaan ( eri nimimerkki = rekisterissä Subay) rekisteröimispakkoa, mutta nyt olen tullut toisiin aatoksiin.

  Olkaamme kaikki välittämättä asiattomista kirjoituksista. Häirikkö lopettaa, kun ei saa yhtään vastausta.

  Kyllä minuakin ottaa välillä todella "päähän" ne kirjoitukset. Toisaalta sairaukselle ei voi mitään.
   
 13. tebis Uusi jäsen

  liittynyt:
  22.06.2006
  Viestejä:
  726
  Saadut tykkäykset:
  0
  No joo, oikeassa olette.mietittyäni tarkemmin asiaa niin ihan hyvähän se on ettei ole tuota rekisteröitymispakkoa ja ne häiriköt tosiaan hiljenee, kun malttaa olla kommentoimatta.

  p.s. moi "pitkästäaikaa" subay! :)
   
 14. ookke kara Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  03.08.2007
  Viestejä:
  2 439
  Saadut tykkäykset:
  69
  Toivotan kaikille kirjoittajille oikein hyvää juhannusta, jos vaikka sataakin, pitäkää mieli aurinkoisena.
   
 15. ookke kara Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  03.08.2007
  Viestejä:
  2 439
  Saadut tykkäykset:
  69
  Ps. Tulipa oikein "porilaisittain" hyvvää.
   
 16. misama Uusi jäsen

  liittynyt:
  22.06.2006
  Viestejä:
  87
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kaikilla palstalaisille ja Puerto de la Cruzin ystäville oikein hyvää Juhannusta!
   
 17. matkamies.... Vierailija

  Samoin...rauhallista Juhannusta. Ookke - teillä on siellä aika rytinät, kun Raumalta toivat sen RMJ:n Kirjuriin, mutta eipä taida kuulua teidän pirttiin asti!

  Matkustamisiin!
   
 18. tebis Uusi jäsen

  liittynyt:
  22.06.2006
  Viestejä:
  726
  Saadut tykkäykset:
  0
 19. vierailijanainen Vierailija

  Onko ookke kara vaimoineen suunnitellut jo ensi talven matkaa? Onko suntana taas ihana Puerto de la Cruz?
  Olin siellä taas viime pääsiäisenä,mutta nyt on tammikuun reissun suunta Puerto Ricoon Gran Canarialle.Luultavasti,jos terveyttä riittää,taas keväämmällä sinne Cruziin. Hotelli Girasol oli hyvällä paikalla Charcon aukion tuntumassa. Jorman baarissakin tuli käytyä usein kuuntelemassa siellä talven viettävien suomalaisten tarinoita. Mascan retki oli ikimuistetava. Sinne Puertoon sitä eniten taas kaipaa,vaikka välillä tulee muuallakin käytyä. Hyviä reissuja teille kaikille. Kirjoitelkaahan matkakokemuksistanne. Ai niin, onko jollakin kokemusta Ricon Rio Piedras hotellista?
   
 20. ookke kara Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  03.08.2007
  Viestejä:
  2 439
  Saadut tykkäykset:
  69
  Kevät-talvella, joskus maalis-huhtikuussa mennään Puertoon, jos luoja suo. Tässä on nyt tuo rahanteko vaihe meneillään, kuljetaan nenä maassa lantteja etsiskellen. Kun vielä illat pimenee alkaa juttu luistamaan. Ja sitten tuo espanjan opiskelu jatkuu...Täytyypi alkaa kertaamaan vanhoja läksyjä että muistais edes jotain ennekuin tunnit alkaa.
   
 21. uuttako Vierailija

   
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti