Hae Anna.fi-sivustolta

Oopperoiden yms. hinnat

Viestiketju osiossa 'Kaupunkilomat' , käynnistäjänä Minttu, 25.01.2005.

 1. Minttu Vierailija

  Osaako joku kertoa oopperoiden ja miksei myös teattereiden ja konserttien hinnoista Prahassa? Luultavimmin vaihtelevat, mutta noin suurinpiirtein olisi hyvä tietää kannattaako ""ei oopperan ystävän"" suunnitella oopperassa käyntiä kokemuksena? Kesällä tosin vasta menossa...
   
 2. Make Vierailija

  Kävin syksyllä Prahassa ja tietenkin oopperassa, konsertissa ja mustassa teatterissa. Lippujen keskihinta oli noin 400 korunaa, ei siis päätähuimaava. Täytyy vain sanoa, että kesällä ei aina ole varsinaista oopperasesonkia ja tavallisia konserttejakin on aika vähän. Turisteille tosin tarjotaan monenlaisia konsertteja ja hyvällä onnella voit olla Prahassa jonkin tetteri- tai konserttifestivaalin aikaan, jolloin tarjonta on valtavaa. Hyvää matkaa ja mielenkiintoisia kulttuurikokemuksia!
   
 3. Pasi Vierailija

  Käytiin viime marraskuussa Prahan Säätyteatterissa katsomassa Mozartin Taikahuilu ja liput parhaille paikoille maksoivat 15 e/hlö. Kokemus oli hieno jo pelkästään uskomattoman hienojen puitteiden ansiosta, mutta kyllä itse esityskin oli vaikuttava, vaikka ooppera ei suurimpiin intohimoihin kuulukaan. Lippujen varaaminen ennakkoon kävi kätevästi osoitteessa www.ticketpro.cz/en . Ainoastaan väliajalla nautittu ehkä elämäni pahimman makuinen punaviini jäi reissusta negatiivisena mieleen..
   
 4. Mia Vierailija

  Mistä saat paikan päällä helpoimmin tietoa konserteista? meillä on 4 päivää aikaa mutta jotain tuollaistakin saattaisi ehtiä?
  Asutaan Ambassadorissa, saattaa olla sielläkin on jotain broschyyreitä, luulisi ainkain sen tasoisessa hotellissa.
   
 5. Prager Vierailija

  Täältä näkyy tulevia tapahtumia:

  www.ticketpro.cz
   
 6. Reku Vierailija  En tiedä.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti