Hae Anna.fi-sivustolta

Operaatio Syksy, osa2

Viestiketju osiossa 'Lapsettomuus' , käynnistäjänä Mymmeli, 02.08.2006.

 1. Päkä Vierailija

  Eli sama tapaus nimimerkin Päksy takana. ;)
   
 2. Elukka Vierailija

  Päksy: Hienoa, että pääsit siirtoon!! :) Sehän on aina suurin pelko, että ei pääse siirtoon ja koko rumban on käynyt läpi turhaan. Todella paljon onnea kiinnittymiseen!! Ilmoiteele sitten fiiliksistä ja siitä miten kävi. :)

  Joo, me käytiin eilen klinikalla. Ei kovinkaan iloinen reissu. Olivat klinikka palaverissa pohtineet meidän tapausta eivätkä olleet keksineet mitään syytä miksi ei onnistu. :( Sitä lääkäri epäili, että luget ei toimi mulla tukihoitona vaan niiden tilalle laitetaan seur. kerran joko Crinone tai pregnyl pistokset. Sitten sen alkionkuoren avauksen vois myös tehdä. Eli noilla keinoilla mennään siihen PASsiin. Lääkäri alkoi kai huomata meistä miten romuna ollaan ja alkoi puhua psykologisesta tuesta ja siitä miten parisuhteesta saa voimaa...yritin vaan niellä itkua ja olla urhea. Kai tää taas tästä vaikka pelottaa aivan kamalasti että ei koskaan saada sitä lasta.

  Toivon todella että sinä onnistut ja saisin todisteen, että joku ko.klinikan hoidokeista on joskus onnistunut!! :)
   
 3. Pippuri Vierailija

  Heipparallaa! Terveisiä Pippurilta.

  Päätin tulla kurkkimaan, mitä täällä tapahtuu. Kirjottelin viimeksi vissiin tuossa keväällä. Nyt on siis toistaiseksi hoidot "jäissä" ihan omasta tahdosta. Tehtiin siis keväällä ICSI, 18 kerätystä munasolusta vai yksi saatiin hedelmöittymään ja siirrettyä -> ei siis mitään pakkaseen.
  Ja sen verran hormoonihirviöä minusta hoitojen aikana tuli, että en ehkä ihan heti ensi viikolla tahtoisi aloittaa uudestaan...

  Tultiin mieheni kanssa siihen tulokseen, että on muutenkin liikaa asioita päällä tällä hetkellä, että laitetaan tämä homma huilimaan. Alun perin asian piti huilia vain kesäloman ajan. Itse asiassa juuri eilen mietin, kuinka vapauttava tunne on, kun ei tarvitse hakata päätä seinään ja koko ajan märehtiä sitä lapsiasiaa.

  Olemme keskustelleet asiasta, että ehkä niitä lapsia ei sitteen koskaan tule meille siunaantumaan. Adoptiokin on ollut puheissa ja sekin, että meillä on ihan mukavaa näin kahdestaankin. Kaikki asiat ovat auki joka suuntaan, mutta olen maistellut ajatusta myös kokonaan lapsettomasta elämästä. Ja uskokaa tai älkää, sekään ei tunnu täysin mahdottomalta tai pahalta ajatukselta... Mihinköhän sitä päänsä kanssa vielä jotuu..? ;)

  Ja jos joku muistaa sitä työpaikkapähkäilyä, niin nyt on sitten uusi duuni alkamassa ensi viikollla!
  Että lapsen hankinta (lähinnä hoidot tai ylipäätään sen asian ajatteleminen) lykkääntyy hamaan tulevaisuuteen ainakin toistaiseksi.

  Elukka, Olen niin pahoillani, olisin sinulle sitä plussaa niin toivonut.
  Kirpsakoita syyspäiviä meille kaikille ja yrittäjille paljon plussasäteitä!

  ps. Operaatio syksyn aloittamisessa mukana olleet ja viime keväänä palstalla pyörineet, laittakaahan kuulumisia!

  Pippuri :)
   
 4. Kaisa Vierailija

  Terve!

  Meillä oli sitten eilen siirto. 5 munasolusta vain yksi oli hedelmöittynyt kunnolla. Pari oli ollut rakaa jne. No se yksi heldemöittynyt sitten siirrettiin. Onhan tuo sentään parempi, kuin ei mitään, mutta jotenkin sitä oli toivonut, että olisi tullut enemmän ja pakkaseenkin oltaisiin saatu jotain. No, toisaalta laitetaan nyt toivo tähän. Lääkärikin kyllä sanoi, että mun kohdalla hoito pitäisi olla jotain tämän kertaisen ja keväisen väliltä... No toivotaan, ettei sitä seuraavaa hoitorumbaa tarttisi nyt kuitenkaan aloittaa..

  TKK: onneksi teillä kuitenkin saatiin tavaraa pakkaseen, on sitten jotain, mistä jatkaa seuraavassa kierrossa! Voimia sinulle parantumiseen, muista juoda ja levätä!!

  Päksy: mennään sitten melkein samassa tahdissa piinistelyjen kanssa!! Tsemppiä ja tarrasukkia!
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti