Hae Anna.fi-sivustolta

operaatio talvi

Viestiketju osiossa 'Lapsettomuus' , käynnistäjänä Iidaleena, 25.10.2006.

 1. TKK Vierailija

  Rosa ja Hansu: Älkää vielä hätääntykö, kun ei ole vielä kovin monta päivää kulunut! Mulla oli alku hyvin oireeton, eikä nytkään oireita ole koko ajan, vaan tulevat aalloissa. Kiinnittyminen alkiolla tapahtuu noin viikko hedelmöittymisen jälkeen, joten teillä sen pitäisi olla näillä paikkeilla käynnissä. Vasta sen jälkeen voi odotella enemmän tuntemuksia. Peukutan täällä teillekin plussaa - juna odottaa : )
   
 2. betty. Vierailija

  HANSU :pp4 ne voi olla kiinnittymis kipuja,eli alkio siellä vaan tarraa kiinni kohtuun :) hyvä hyvä
   
 3. Joanna* Vierailija

  Täällähän oli hienoja uutisia! Isot onnittelut iidaleenalle!!! Hieno homma!

  Mulla oli tänään siirto ja mukaan tuli kaksi kakkosluokan alkiota, toinen 5- ja toinen 6-soluinen. Testipäivä on siis kahen viikon päästä ti 27.2. Jänskäillään siihen asti...

  Hansu ja Ansku mehän mennään Passilaisista aika lailla samoissa, kiva jänskäillä yhdessä. Missäs te ootte hoidoissa? Meille ivf ja pas tehdään Tays:ssa.
   
 4. Oili_ Vierailija

  Onnittelut Iidaleenalle!!! :)

  Ja tsemppaukset piinaillijoille!

   
 5. Iidaleena Uusi jäsen

  liittynyt:
  29.06.2006
  Viestejä:
  84
  Saadut tykkäykset:
  0
  Rosa ja Hansu, samaa mieltä olen TKKn kanssa, älkää vielä suotta huolestuko. Minulla ei ole ollut mitään oireita. Ei väsymystä, ei huonoa oloa... Olin ihan varma kuukautisten alkamisesta, oli kaikki merkit siihen. Jos todella tarkkaan mietin niin pari- kolme päivää on alavatsaa nippaillu. Mutta samalla tavalla minulla nippailee, jos on ilmaa vatsassa tai vuoto alkamassa. Eli en ollenkaan ole varma mistä nämä nippailut johtuu.
  Oireettomuudesta johtuen onkin välillä niin vaikea uskoa, että siellä joku todella on kyydissä...

  Joannalle onnea piinailuun. Ja kaikille muillekin, toivottavasti tuo meidän 'lista' lyhenee kevään edetessä ja päästään kaikki siirtymään toiselle palstalle :)
   
 6. della Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  246
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onnea IIdaleenalle!

  Joannalle paljon peukutuksia! Toivottavasti nyt onnistuu! Oletteko muuten Tampereella päässeet sisään sen kummempia jonottelematta? Mietin vain, että pakkaako siellä aina olemaan ruuhkaista. Omana siirtopäivänä ainakin odotustila oli tupaten täynnä ja ajat aikalailla myöhässä. Inhottavaa, kun aina jännittää ja pelkää toimenpiteitä, ja sitten vielä joutuu pitkään odottelemaan vuoroaan.
   
 7. betty. Vierailija

  Joannalle onnea kyytiläisestä,liimaa ja liisteriä et pikkuiset pysyy kyydissä :)
   
 8. Joanna* Vierailija

  Kiitoksia tsempityksistä!

  della: Silloin punktiopäivänä oli kyllä kaikki sängyt käytössä ja jostain haettiin vielä varasänkyä. Mä oli toka vipana punktioitavana ja ehkä semmosen puolisen tuntia oli ajat myöhässä, mutta siirtoajat on kyllä pitäneet kutinsa. Milloinkas della sulla onkaan testipäivä? Paljon plussatuulia piinailuun!!!
   
 9. della Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  246
  Saadut tykkäykset:
  0
  Joanna: Punktiopäivänä meillä sitten kävi tuuri. Olimme ensimmäinen pari paikan päällä ja ensimmäisenä päästiin toimenpiteeseen. Oli hyvä, kun ei tarvinnut turhia odotella, kun pelko oli kova. Siirtopäivänä tosiaan oli sitten ruuhkaa. Kaikki eivät edes odotustilassa mahtuneet istumaan ja ajat pahasti myöhässä. Huomenna on testipäivä. Hui!
   
 10. Joanna* Vierailija

  Tsemppiä della huomiselle!!!
   
 11. Saija* Vierailija

  Onnittelut iidaleenalle plussasta. :) Ja kovasti tsemppiä kaikille piinailijoille.
  Kiva lukea, että onnistumisia on tullut tähän ketjuun. Antaa itsellekin toivoa ja uskoa... :)
   
 12. Ansku82 Vierailija

  ei päästy PAS:iin asti.Yksikään alkio ei selvinny.Nyt kyllä pakko unohtaa lapsi haaveet kokonaan moneksi vuodeksi.Meni kaikki säästöt tähän yhteen turhaan hoitoon.Ja meni 3 vuotta ennen kun oli nämäkään rahat kasassa.
  Teille jotka piinailette paljon tarrasukkia.
  Olin muuten hoidossa jkl in.tiimissä.
   
 13. Ansku82 Vierailija

  IDALEENA 25v (m 33v) syy siittiövasta-aineet ja lievä PCO 1.ICSI ->PAS-raskaus alkoi, km rv6. 2.ICSI Hyperi riskin vuoksi ei tuorealkion siirtoa. PAS helmikuussa kahdella alkiolla, raskaus alkoi.

  OILI: 31v ja mies 33v. Itselläni endo, jota leikattu kaksi kertaa, viimeksi elokuussa-05. Munatorvet ym auki, miehen siittiöt ok. Yritystä 12/04 lähtien, yksi spontaani raskaus helmikuussa-06, joka päättyi keskenmenoon rv6 ja kaavintaan. IVF Pitkällä kaavalla, sumuttelut(Synarela) alko syyskuussa. Punktio vko 42, 1 alkio siirretty 19.10, 5 alkiota pakkaseen. PAS-yritys lääkkeeliseen kiertoon tammikuussa-07.

  MINTTIS: molemmat 27v. Varsinaista yritystä takana vasta reilu vuosi. "Salaa toivottu" jo kauan. Miehellä hyvin vähän siittiöitä lapsena liian myöhään todetun ja hoidetun laskeutumattoman kiveksen vuoksi. Kuitenkin A simppojakin löytyy ja ensimmäinen ICSI tehty julkisella lokakuussa 2006. Yksi alkio tuoresiirrossa ja loput neljä pakkaseen.

  Mm: Itse 25v mies 37, selittämättömiä, yritystä jo muutama vuosi....Yksityisellä 1 inssi 02/06 ja nyt IVF samassa paikassa. Testi 10/06 +.

  Mia73: Asuu ulkomailla 33v (M38). Endometrioosia taustalla, leikattu reilu 6 vuotta sitten. Lapsettomuutta takana reilu 6 vuotta. Ensimmainen IVF tehtiin syyskuussa ja plussasin 31 lokakuuta:)

  MYMMELI: 33 (m34). Yritystä 10/2004 asti. Miehellä azoospermia. Takana 3 x ICSI - ei tulosta, ei raskauksia. 4. ICSI: punktio vko45, piina päättyi vuotoon pp12 ja testit näytti myös negaa. Seuraava hoito ajoittunee vuoden 2007 puolella - jos siihen meinataan edes enää lähteä.

  JOANNA: 28v (m 30v). Yritystä kolme vuotta, hoidoissa pari vuotta. 4 x IUI, julkisella. Eka IVF joulukuussa, yksi siirrettiin, viisi pakkaseen, negaa. Eka Pas helmikuussa Selittämättömiä.

  TKK: 29v (m 31v). Yritystä 1/03 lähtien. Myoman poisto 12/04. Miehestä johtuva lapsettomuus. Hoitoihin 8/06. Hyperin takia ei tuorealkion siirtoa. Kaikki 6 alkiota pakkaseen. Eka PAS tammikuussa -07, josta + 6.2.2007. Endometriooma löydetty hoitojen aikana -> lähete laparoskopiaan joulukuussa -06.

  Saija: 30v (m30 v). Yritystä takana n. 3 vuotta. Hoitoihin keväällä 2005. Aluksi prolaktiinin ylituotanto ja myöhemmin todettu korkea FSH. Pari tuloksetonta inssiä. Eka IVF näillä näkymin huhtikuussa 2007 (punktio suunnitteilla vko 16).

  Myy:27v (m 31v). Yritystä takana n. 2-3 vuotta. syynä lievä PCO ja munajohtimet tukossa.1 IVF takana, Punktio ja tuoresiirto 06/06, PAS 10/06.Pakkaseen ei jäänyt alkioita, joten hoidot alkavat alusta, toivottavasti mahd. pian.

  Peppiina 78: 28v mies 30 v. Ilman ehkäisyä 7 v, 02 alkututkimukset= epäsäännölliset menkat= clomit, ei lähdetty muihin hoitoihin. 08/05 uudestaan ja miehen norm,muotoisten siittiöiden vähäisyys 4xIUI. Ikinä en ole plussannut. Nyt 1. IVF/ICSI= nega, PAS luomukiertoon helmikuussa.

  BETTY: 29v(m30v) yritystä takana n.3vuotta. yksityiselle hoitoihin kevällä 2005. 3xIUI kaikki negaa. IVFplussa,mutta vko 12 Todettiin km. 1.PAS nega 2.PAS plussa,josta km vko 6 Tammikuussa julkiselle ivf?

  DELLA: 32 v (m. 33 v). Yritystä takana lähes 5 vuotta. Yksi raskaus kolmen vuoden yrityksen jälkeen, meni kesken rv 12+5 vuonna -05. Hoitoihin julkiselle tämän vuoden (-06) alussa. Selittämättömiä. 4xIUI Clomeilla sekä Puregon-pistoksilla ilman tulosta. Ensimmäinen IVF nyt tehty. Yksi alkio siirretty, 9 on pakkasessa.

  Rosa: Kohta 26v (m. 28v). Yritys aloitettu 5/2005. Lääkäriin vuoden yrittämisen jälkeen. Miehellä azoospermia. Tehty jo aikaisemmin kaksi toimenpidettä ja 8/2006 kolmas. Siittiötilanne ei muuttunut. Yksityiselle lapsettomuusklinikalle 11/2006. Ensimmäinen IVF/ICSI-hoito aloitettu 1/2007. Punktio suunnittelilla vko 6 (2/2007).


  Hansu78: 28v, mies 31v. Ehkäisy jätetty pois 2/2004. Tutkimuksiin yksityiselle 12/2004, syy: miehen vähäinen siittiöiden määrä, mulla kaikki ok. 2x IUI vuonna 2005: negaa. 4/2006 siirryttiin kunnalliselle puolelle: 12/2006 punktio + ICSI ja siirto--->nega. 4 alkiota jäi pakkaseen.

  Ansku82:hoidot lopetettu toistaiseksi.
   
 14. Joanna* Vierailija

  Voi Ansku-parka!!! Isot voimahalit sulle! Kylläpä tuli paha mieli sun viestistä... Miksi ihmeessä tämä maailma onkaan näin julma paikka?! Paljon voimia tulevaan!
   
 15. Iidaleena Uusi jäsen

  liittynyt:
  29.06.2006
  Viestejä:
  84
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ansku, voimia ja jaksamista tulevaisuuteen. Ikävää, että teidän hoidossa kävi näin :(
   
 16. R Vierailija

  Voi Ansku!! Tämä on niin epäreilua. En käsitä miten näin voi tapahtua. Tämä on jo muutenkin niin rankka juttu läpikäytäväksi. Tosi ikävää, että hoito ei tuottanut tulosta... :¨(

  Rosa ja Piiperöinen pp 7
   
 17. TKK Vierailija

  Anskulle voimia jaksaa eteenpäin! Eikö teillä ole mahdollisuutta kunnalliseen hoitoon, jolloin tulisi halvemmaksi? Pidän peukkuja, että hoidot teillekin mahdollistuu!

  Dellalle viime hetken tsempitykset ja Joannalle nyt tarrasukkia matkaan, jotta kaverit kiinnittyisivät!

  Rosalle myös onnea piinistelyyn : )

  ).:) Tänään oli erikoisultra-aika endometriooman tarkastukseen sairaalassa (siis sitä laparoskopiaa ajatellen). Siellä se valtava möntti olla möllötti. Kaikkein tärkeintä reissussa oli kuitenkin, että tuolla erikoisherkällä ultralaitteella näin masumatkarimme sekä pienen sydämen lyönnit. Kyllä se aika liikuttuneeksi sai ja todensi myös viimein tätä melko oireetonta raskauttani... Sain myös mukaan ensimmäisen ultrakuvan kaverista ja seuraava aika varattiin ykkösultraan huhtikuun alkuun. Endometrioomalle ei näillä näkymin tehdä mitään, vaan sen annetaan olla paikallaan koko raskauden ajan. Sanoivat, että voin mennä VL:n jo varattuun varhaisultraan, jos haluan, muttei ole välttämätöntä, kun sydämensyke jo nähtiin. Eiköhän me mennä, jotta saa nähdä matkarin kasvaneen ja näkisi mieskin hänet : )

  TKK & Masumatkari rv 5+5
   
 18. R Vierailija

  Kuulostaa mukavalta TKK. Varmaan tosi ihanaa ja liikuttavaa nähdä oma pikkuinen masussa köllöttelemässä ja kasvamassa. OIkein paljon Onnea vielä ja toivotaan, että matkaseuralainen jaksaa pitää kiinni vielä monta viikkoa:)

  Rosa
   
 19. della Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  246
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ansku82: Paljon voimia!:( Kannattaa miettiä ja ottaa selvää olisiko mahdollista siirtyä julkiselle puolelle hoitoihin. Tuntuu liian julmalta ajatella, että hoitoihin tulisi pitkä tauko.

  TKK: On varmasti ollut aika herkkä hetki, kun ultrassa masumatkarin näit.:) Voi kun pääsisi joskus itsekin kokemaan saman! Olenhan minä kerran oman pienoiseni nähnyt, kun ultrattiin n. 13 rv:lla, mutta eipä siellä enää mitään liikettä ollut, kun 8-viikkoiseksi oli vain jäänyt. Vieläkin usein muistiin palautuu mielikuva siitä liikkumattomasta pienestä.:(
   
 20. della Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  246
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nega...:(

  IDALEENA 25v (m 33v) syy siittiövasta-aineet ja lievä PCO 1.ICSI ->PAS-raskaus alkoi, km rv6. 2.ICSI Hyperi riskin vuoksi ei tuorealkion siirtoa. PAS helmikuussa kahdella alkiolla, raskaus alkoi.

  OILI: 31v ja mies 33v. Itselläni endo, jota leikattu kaksi kertaa, viimeksi elokuussa-05. Munatorvet ym auki, miehen siittiöt ok. Yritystä 12/04 lähtien, yksi spontaani raskaus helmikuussa-06, joka päättyi keskenmenoon rv6 ja kaavintaan. IVF Pitkällä kaavalla, sumuttelut(Synarela) alko syyskuussa. Punktio vko 42, 1 alkio siirretty 19.10, 5 alkiota pakkaseen. PAS-yritys lääkkeeliseen kiertoon tammikuussa-07.

  MINTTIS: molemmat 27v. Varsinaista yritystä takana vasta reilu vuosi. "Salaa toivottu" jo kauan. Miehellä hyvin vähän siittiöitä lapsena liian myöhään todetun ja hoidetun laskeutumattoman kiveksen vuoksi. Kuitenkin A simppojakin löytyy ja ensimmäinen ICSI tehty julkisella lokakuussa 2006. Yksi alkio tuoresiirrossa ja loput neljä pakkaseen.

  Mm: Itse 25v mies 37, selittämättömiä, yritystä jo muutama vuosi....Yksityisellä 1 inssi 02/06 ja nyt IVF samassa paikassa. Testi 10/06 +.

  Mia73: Asuu ulkomailla 33v (M38). Endometrioosia taustalla, leikattu reilu 6 vuotta sitten. Lapsettomuutta takana reilu 6 vuotta. Ensimmainen IVF tehtiin syyskuussa ja plussasin 31 lokakuuta:)

  MYMMELI: 33 (m34). Yritystä 10/2004 asti. Miehellä azoospermia. Takana 3 x ICSI - ei tulosta, ei raskauksia. 4. ICSI: punktio vko45, piina päättyi vuotoon pp12 ja testit näytti myös negaa. Seuraava hoito ajoittunee vuoden 2007 puolella - jos siihen meinataan edes enää lähteä.

  JOANNA: 28v (m 30v). Yritystä kolme vuotta, hoidoissa pari vuotta. 4 x IUI, julkisella. Eka IVF joulukuussa, yksi siirrettiin, viisi pakkaseen, negaa. Eka Pas helmikuussa Selittämättömiä.

  TKK: 29v (m 31v). Yritystä 1/03 lähtien. Myoman poisto 12/04. Miehestä johtuva lapsettomuus. Hoitoihin 8/06. Hyperin takia ei tuorealkion siirtoa. Kaikki 6 alkiota pakkaseen. Eka PAS tammikuussa -07, josta + 6.2.2007. Endometriooma löydetty hoitojen aikana -> lähete laparoskopiaan joulukuussa -06.

  Saija: 30v (m30 v). Yritystä takana n. 3 vuotta. Hoitoihin keväällä 2005. Aluksi prolaktiinin ylituotanto ja myöhemmin todettu korkea FSH. Pari tuloksetonta inssiä. Eka IVF näillä näkymin huhtikuussa 2007 (punktio suunnitteilla vko 16).

  Myy:27v (m 31v). Yritystä takana n. 2-3 vuotta. syynä lievä PCO ja munajohtimet tukossa.1 IVF takana, Punktio ja tuoresiirto 06/06, PAS 10/06.Pakkaseen ei jäänyt alkioita, joten hoidot alkavat alusta, toivottavasti mahd. pian.

  Peppiina 78: 28v mies 30 v. Ilman ehkäisyä 7 v, 02 alkututkimukset= epäsäännölliset menkat= clomit, ei lähdetty muihin hoitoihin. 08/05 uudestaan ja miehen norm,muotoisten siittiöiden vähäisyys 4xIUI. Ikinä en ole plussannut. Nyt 1. IVF/ICSI= nega, PAS luomukiertoon helmikuussa.

  BETTY: 29v(m30v) yritystä takana n.3vuotta. yksityiselle hoitoihin kevällä 2005. 3xIUI kaikki negaa. IVFplussa,mutta vko 12 Todettiin km. 1.PAS nega 2.PAS plussa,josta km vko 6 Tammikuussa julkiselle ivf?

  DELLA: 32 v (m. 33 v). Yritystä takana lähes 5 vuotta. Yksi raskaus kolmen vuoden yrityksen jälkeen, meni kesken rv 12+5 vuonna -05. Hoitoihin julkiselle -06 alussa. Selittämättömiä. 4xIUI Clomeilla sekä Puregon-pistoksilla ilman tulosta. Ensimmäinen IVF nyt tehty. Yksi alkio siirretty, 9 on pakkasessa. Nega. PAS maalis-huhtikuussa.

  Rosa: Kohta 26v (m. 28v). Yritys aloitettu 5/2005. Lääkäriin vuoden yrittämisen jälkeen. Miehellä azoospermia. Tehty jo aikaisemmin kaksi toimenpidettä ja 8/2006 kolmas. Siittiötilanne ei muuttunut. Yksityiselle lapsettomuusklinikalle 11/2006. Ensimmäinen IVF/ICSI-hoito aloitettu 1/2007. Punktio suunnittelilla vko 6 (2/2007).


  Hansu78: 28v, mies 31v. Ehkäisy jätetty pois 2/2004. Tutkimuksiin yksityiselle 12/2004, syy: miehen vähäinen siittiöiden määrä, mulla kaikki ok. 2x IUI vuonna 2005: negaa. 4/2006 siirryttiin kunnalliselle puolelle: 12/2006 punktio + ICSI ja siirto--->nega. 4 alkiota jäi pakkaseen.

  Ansku82:hoidot lopetettu toistaiseksi.
   
 21. Joanna* Vierailija

  Voi ei della!!! IIIso lohtuhali sinne päin! Tiedän tasan, miltä susta nyt tuntuu, mutta surkaa nyt rauhassa, kyllä se elämä taas pikku hiljaa voittaa, vaikka eihän tuollaisesta pettymyksestä ja toivottomuuden tunteesta ikinä kokonaan ylitse pääse. Tiedän, ettei juuri tällä hetkellä lohduta, mutta teillähän on hieno saalis pakkasessa odottamassa!
   
 22. della Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  246
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiitos, Joanna! Tästä keskustelupalstastakin on apua, kun täällä kaikki ovat saman kokeneita ja todellakin tietävät miltä milloinkin tuntuu. Ihan eri asia on, jos joku tuttu, jolla ei lapsettomuudesta ole mitään hajuakaan, sanoo, että voin kuvitella miltä tuntuu. Sellaisille tekee mieli sanoa, ettei tätä kuvitella voi, se pitää itse kokea, että tietää. Täällä tuntuu lohdulliselta, kun tietää, ettei ole yksin kokemuksien ja tuntemuksien kanssa. Aika h**vetin pahalta tuntuu tällä hetkellä, mutta eiköhän se siitä. Pakkohan se on taas tästäkin selvitä, niinkuin niin monet kerrat aiemminkin. Ei tässä muukaan auta. Oikeassa olet, että tällä hetkellä ei pakkasessa olevat alkiotkaan pahemmin lohduta. Vaan pikemminkin tuntuu siltä, että tuleekohan niistäkään mitään. Miksi tulisi, kun ei tähän asti ole mistään mitään tullut. PAS:kin tuntuu niin kaukaiselta. Laskeskelin, että osuu varmaan johonkin huhtikuun alkuun. Ja miten mahtaa pääsiäinen hoitoja sekoittaa? Minä en jaksa, jos menee jonnekin toukokuulle saakka.
   
 23. Iidaleena Uusi jäsen

  liittynyt:
  29.06.2006
  Viestejä:
  84
  Saadut tykkäykset:
  0
  Della, toivotaan, että teillä vielä joku pakkasalkioista osoittautuu vahvaksi ja elinvoimaiseksi!

  Oma napa:
  Puuh! Sitä luulisi, että elo plussan jälkeen olisi yhtä pilvilinnaa ja vaaleanpunaista hössötystä. Oikeasti minä olen hermostunut, hysteerinen ja pelkään koko ajan keskenmenoa. En osaa ollenkaan rentoutua :(
  Tänään päivällä kun kävin vessassa oli pikkuhousunsuojaan ilmestynyt rusehtavaa tuhrua :( Osaatte varmasti kuvitella mikä paniikki silloin iski. Olen kyllä kuullut kiinnittymisvuodosta, mutta.... Soitin hoitajalle. Hänen mukaansa kuulostaa hyvin normaalilta tässä vaiheessa, eikä syytä huoleen ole (vielä). Mutta jos viikonlopun aikana vuoto runsastuu, muuttuu kirkkaan punaiseksi ja tulee menkkamaisia vahvoja kipuja pitää ottaa yhteyttä äitiyspolinpäivystykseen tai naistentautienpäivystykseen.
  Neuvoi vielä ottamaan rennosti ja rauhallisesti. Apua, miten se onnistuu???

  TKK helpottiko ultra sinulla pelkoja keskenmenon suhteen?
  Kirjoitteletko jollain odotuspalstalla, olisi mukava jatkaa juttuja jo 'tutun' kanssa. Itse kirjoittelen jonkin verran myös tuolla Kaksplussan palstoilla.
   
 24. TKK Vierailija

  Ensin dellalle suuri lohturutistus! Ajattele mieluummin niin, että koska olet kerran jo tullut raskaaksi, niin sinulla on mahdollisuus siihen uudelleen. Olen todella pahoillani tuosta tapahtuneesta keskenmenosta - kuulostaa tosi pahalta, että näkee ultrassa oman pikkuisensa jo elämänsä lopettaneena. Voimia sinulle ja miehellesi!

  Iidaleena: Kovin samanlaisilta tuntemuksesi kuulostavat. Ravasin eilistä ennen koko ajan vessassakin katsomassa, ettei vaan minkäänlaista vuotoa näy. Kyllä se eilinen ultra helpotti oloa. Sykkivä sydän oli jotenkin niin voimakas elon merkki, että nyt olo vähän rauhoittui. Tänään olen myös voinut niin voimakkaasti pahoin, että eiköhän se masumatkarin aikaansaannoksia ole : )

  Olen palstaillut enimmäkseen vauvat.netin palstalla (vaatii rekisteröitymisen, jotta lapsettomuus-osio tulee näkyviin). Siellä on oma ketjunsa "plussan jälkeen". Tervetuloa sinne jatkamaan juttua : )

  Kaksplussan palstalla olen käynyt yhdessä ketjussa, josta varmaan jään pois, kun on sidottu hoitokuukauteen. Lisäksi kaksplussan palsta on mielestäni huono siinä mielessä, että vastatessa ei näe muiden viestejä ja pitäisi muistaa mitä kukin on kirjoittanut.
   
 25. R Vierailija

  IDALEENA 25v (m 33v) syy siittiövasta-aineet ja lievä PCO 1.ICSI ->PAS-raskaus alkoi, km rv6. 2.ICSI Hyperi riskin vuoksi ei tuorealkion siirtoa. PAS helmikuussa kahdella alkiolla, raskaus alkoi.

  OILI: 31v ja mies 33v. Itselläni endo, jota leikattu kaksi kertaa, viimeksi elokuussa-05. Munatorvet ym auki, miehen siittiöt ok. Yritystä 12/04 lähtien, yksi spontaani raskaus helmikuussa-06, joka päättyi keskenmenoon rv6 ja kaavintaan. IVF Pitkällä kaavalla, sumuttelut(Synarela) alko syyskuussa. Punktio vko 42, 1 alkio siirretty 19.10, 5 alkiota pakkaseen. PAS-yritys lääkkeeliseen kiertoon tammikuussa-07.

  MINTTIS: molemmat 27v. Varsinaista yritystä takana vasta reilu vuosi. "Salaa toivottu" jo kauan. Miehellä hyvin vähän siittiöitä lapsena liian myöhään todetun ja hoidetun laskeutumattoman kiveksen vuoksi. Kuitenkin A simppojakin löytyy ja ensimmäinen ICSI tehty julkisella lokakuussa 2006. Yksi alkio tuoresiirrossa ja loput neljä pakkaseen.

  Mm: Itse 25v mies 37, selittämättömiä, yritystä jo muutama vuosi....Yksityisellä 1 inssi 02/06 ja nyt IVF samassa paikassa. Testi 10/06 +.

  Mia73: Asuu ulkomailla 33v (M38). Endometrioosia taustalla, leikattu reilu 6 vuotta sitten. Lapsettomuutta takana reilu 6 vuotta. Ensimmainen IVF tehtiin syyskuussa ja plussasin 31 lokakuuta:)

  MYMMELI: 33 (m34). Yritystä 10/2004 asti. Miehellä azoospermia. Takana 3 x ICSI - ei tulosta, ei raskauksia. 4. ICSI: punktio vko45, piina päättyi vuotoon pp12 ja testit näytti myös negaa. Seuraava hoito ajoittunee vuoden 2007 puolella - jos siihen meinataan edes enää lähteä.

  JOANNA: 28v (m 30v). Yritystä kolme vuotta, hoidoissa pari vuotta. 4 x IUI, julkisella. Eka IVF joulukuussa, yksi siirrettiin, viisi pakkaseen, negaa. Eka Pas helmikuussa Selittämättömiä.

  TKK: 29v (m 31v). Yritystä 1/03 lähtien. Myoman poisto 12/04. Miehestä johtuva lapsettomuus. Hoitoihin 8/06. Hyperin takia ei tuorealkion siirtoa. Kaikki 6 alkiota pakkaseen. Eka PAS tammikuussa -07, josta + 6.2.2007. Endometriooma löydetty hoitojen aikana -> lähete laparoskopiaan joulukuussa -06.

  Saija: 30v (m30 v). Yritystä takana n. 3 vuotta. Hoitoihin keväällä 2005. Aluksi prolaktiinin ylituotanto ja myöhemmin todettu korkea FSH. Pari tuloksetonta inssiä. Eka IVF näillä näkymin huhtikuussa 2007 (punktio suunnitteilla vko 16).

  Myy:27v (m 31v). Yritystä takana n. 2-3 vuotta. syynä lievä PCO ja munajohtimet tukossa.1 IVF takana, Punktio ja tuoresiirto 06/06, PAS 10/06.Pakkaseen ei jäänyt alkioita, joten hoidot alkavat alusta, toivottavasti mahd. pian.

  Peppiina 78: 28v mies 30 v. Ilman ehkäisyä 7 v, 02 alkututkimukset= epäsäännölliset menkat= clomit, ei lähdetty muihin hoitoihin. 08/05 uudestaan ja miehen norm,muotoisten siittiöiden vähäisyys 4xIUI. Ikinä en ole plussannut. Nyt 1. IVF/ICSI= nega, PAS luomukiertoon helmikuussa.

  BETTY: 29v(m30v) yritystä takana n.3vuotta. yksityiselle hoitoihin kevällä 2005. 3xIUI kaikki negaa. IVFplussa,mutta vko 12 Todettiin km. 1.PAS nega 2.PAS plussa,josta km vko 6 Tammikuussa julkiselle ivf?

  DELLA: 32 v (m. 33 v). Yritystä takana lähes 5 vuotta. Yksi raskaus kolmen vuoden yrityksen jälkeen, meni kesken rv 12+5 vuonna -05. Hoitoihin julkiselle -06 alussa. Selittämättömiä. 4xIUI Clomeilla sekä Puregon-pistoksilla ilman tulosta. Ensimmäinen IVF nyt tehty. Yksi alkio siirretty, 9 on pakkasessa. Nega. PAS maalis-huhtikuussa.

  Rosa: Kohta 26v (m. 28v). Yritys aloitettu 5/2005. Lääkäriin vuoden yrittämisen jälkeen. Miehellä azoospermia. Tehty jo aikaisemmin kaksi toimenpidettä ja 8/2006 kolmas. Siittiötilanne ei muuttunut. Yksityiselle lapsettomuusklinikalle 11/2006. Ensimmäinen IVF/ICSI-hoito aloitettu 1/2007. Punktio ja siirto (1 alkio, 6 pakkaseen) 2/2007.


  Hansu78: 28v, mies 31v. Ehkäisy jätetty pois 2/2004. Tutkimuksiin yksityiselle 12/2004, syy: miehen vähäinen siittiöiden määrä, mulla kaikki ok. 2x IUI vuonna 2005: negaa. 4/2006 siirryttiin kunnalliselle puolelle: 12/2006 punktio + ICSI ja siirto--->nega. 4 alkiota jäi pakkaseen.

  Ansku82:hoidot lopetettu toistaiseksi.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti