Hae Anna.fi-sivustolta

Opettaja yo-juhliin?

Viestiketju osiossa 'Kodin juhlat' , käynnistäjänä Ope, 02.06.2005.

 1. Ope Vierailija

  Joudun lukion opettajana joka kevät miettimään, kenen juhliin mennä ja kenen ei. Jotkut laittavat yleisen kutsun lehteen, jotkut kutsuvat suullisesti, jotkut harvat tuovat kutsun opettajainhuoneen seinälle (reilua kaikkia opettajia kohtaan) ja jotkut antavat henkilökohtaisen kutsun joillekin opettajille. Jos juuri minut pyydetään, pyrin menemään juhliin, muuten pitää miettiä.

  Entä opettajien lahjat? Mitä te ylioppilaat odotatte opettajaltanne, joka ei voi lahjalla eikä edes ruusulla muistaa kaikkia oppilaitaan? Odotatteko samantasoista lahjaa kuin muiltakin vierailta, pelkkää ruusua, pientä muistamista vai tyydyttekö lämpimään käteen?

  Olisi mukava kuulla mietteitä asiasta!
   
 2. aurinkoinen Vierailija

  Itse en aikoinaan edes odottanut opettajia juhliini, en heitä myöskään sinne erityisesti kutsunut. Mielestäni opettajan ei tarvitse käydä juhlissa jos ei erikseen ole kutsuttu (esim. juuri yleinen kutsu lehdessä, opettajainhuoneessa tai henk. koht. kutsu). Mielestäni myös jokaisen on ymmärrettävä, ettei opettaja mitenkään voi muistaa kaikkia valmistuvia -kalliiksihan se tulisi. Kortti ja käden puristus riittävät mielestäni hyvin, ruusukin voisi olla kiva ele, mikäli kyse erityisen tutusta tai hyvin menestyneestä/hyvin petranneesta tms ylioppilaasta.
   
 3. g Vierailija

  Aikoinani omiin yo-juhliini kutsuttiin ala-asteen luokanopet (2 kpl), yläasteen luokanvalvoja ja lempiopeni lukiosta (taisi olla n. 5). Oli kyllä todella kiva, kun tulivat! Ruusulla ja pienellä lahjasekillä muistivat (20-100 mk v. 1994). Lukion opettajilla taisi olla niin monet kekkerit käytävänä, että sekit olivat yhdellä 20 mk, minusta se oli hellyttävää: hän halusi käydä monen ylioppilaan juhlissa ja muistaa kaikkia! Opettajat olivat minun juhlieni kunnianvieraita. Kutsut soitti äitini puhelimella.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti