Hae Anna.fi-sivustolta

Opinnäytetyökysely: työttömien henkilöiden kokemuksia terveystarkastuksista

Viestiketju osiossa 'Ihminen hädässä' , käynnistäjänä Opinnäytetyö2016, 04.08.2016.

 1. Opinnäytetyö2016 Vierailija

  Haluatko olla mukana kehittämässä työttömille henkilöille tarkoitettuja terveystarkastuksia terveydenhoitajan vastaanotolla?

  Pyydän Sinua osallistumaan työttömän terveystarkastuksessa terveydenhoitajan vastaanotolla käyneiden henkilöiden kokemuksia kuvaavaan kyselytutkimukseen. Opiskelen ammattikorkeakoulussa hoitotyötä ja teen tutkimusta opinnäytetyönäni. Tutkimuksen tavoitteena on tuottaa tietoa ja lisätä ymmärrystä siitä, miten työttömät henkilöt kokevat heille tarkoitetut terveystarkastukset. Tiedon avulla voidaan kehittää työttömien henkilöiden terveystarkastuksia.

  Tutkimus toteutetaan internetissä Webropol-kyselytyökalun avulla alla olevan linkin kautta. Kyselytyökalu sisältää muutamia taustakysymyksiä ja avoimia kysymyksiä, joihin voit kirjoittaa ajatuksiasi pitkästi tai lyhyesti, kuten haluat. Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja kenenkään henkilöllisyyttä ei voida vastauksista tunnistaa missään tutkimuksen vaiheessa.

  Juuri Sinun kokemuksesi ja toiveesi ovat tärkeitä, jotta työttömille henkilöille tarkoitettuja terveystarkastuksia osataan kehittää oikeaan suuntaan!

  Linkki kyselytyökaluun:

  https://www.webropolsurveys.com/S/C509E9E842244CF0.par

  Kiitos!

  Opinnäytetyön tekijä Tuula, Savonia-ammattikorkeakoulu
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti