Hae Anna.fi-sivustolta

Osoite salaiseksi

Viestiketju osiossa 'Ihminen hädässä' , käynnistäjänä vainottu, 21.07.2005.

 1. Kale Vierailija

  Ja mä säälin teitä, joilla on noin ahdas ajatusmaailma. Kaikki ei ole niin saamarin simppeliä ku nää vahtoojat koittaa selittää. Itseki sanoin, ettei koskaan enkä koskaan hyväksy, mutta sitten vasta ihminen tajuu ku omalle kohdalle osuu. vaahdotkaa vaan, mutta näin se on:älä koskaan sano ei koskaan!
   
 2. toope Vierailija

  Joopa joo,vaimot vaahtoavat mutta tuumi miltä tuntuu kun omalle tyttärellesi TAI sinulle tapahtuu sama kun olet naimisissa.Tuskin silloin hihhuilet täällä onnesi kukkuloilla.
   
 3. true blue... Vierailija

  Sen kummemmin yksityiskohtiin menemättä kerron että itse olin aikoinani ns.toinen nainen ja oikeuttelin tekojani vaikka miten.No nyt olen saanut mitä tuleman piti,reilun kolmen vuoden jälkeen aviomiehelläni on ollut useita yhden yön panoja ja pari ns.vakavaa. Meillä on 2 tyttöä joten aika kivan miesmallin saavat.Omista jutuistani en ole puhunut enkä puhu.Tuntuu oikeesti siltä että pahat teot kostautuu itselle ja pahemmassa tapauksessa omille lapsille :-/
   
 4. Telle Vierailija

  Yhdyn täysin kaleen, tessaan ja muihin samoin ajatteleviin....nämä asiat tajuaa todellakin vasta kun se osuu omalle kohdalle. Kun tunteet tulee ovesta sisään, niin järki loikkaa ikkunasta ulos...sitä ei pysty selittämään ja sitä kokemattomille on turha edes yrittää selittää, mutta älkää koskaan sanoko etteikö koskaan!
   
 5. eukko ee Vierailija

  Mutta jos olet ollut todistamassa oikeudessa jotain juttua, niin Suomen oikeushallinto saa kyllä laittaa nimesi ja osoitteesi puhelinnumeroineen julkisiin asikirjoihin ja niitä voi sieltä käydä lukemassa kuka tahansa!
   
 6. Pentti J. Paranoidi Vierailija

  Itselläni on osoite- ym tietojen luovutus väestörekisteristä kiellettynä kaikkiin tarkoituksiin (osoitepalvelu, suoramarkkinointi, etc), puhelinnumerotiedot salaiset (numeron tai nimen perusteella kukaan ei saa mitään tietoa, pl ilmeisesti poliisiviranomaiset), ajoneuvorekisteristä ei luovuteta osoitetietoja kenellekään tietopalveluna (ei myöskään markkinointitarkoituksiin), nimen saavat näissä rajoissa, mutta siinä se. Ja kaikki tämä yksinkertaisilla luovutuskielloilla, eli turvakieltoa ei käytössä. Hiukan piti nähdä vaivaa (jokusen lomakkeen täytön, tulostamisen ja postituksen verran), mutta kyllä kannatti! Suosittelen lämpimästi, jos haluaa yksityisyyttään edes hiukan varjella maailmalta, sillä jo nimitietojen perusteella ihmisestä saa kaivettua uskomattoman paljon tietoa esille erilaisista virallisista rekistereistä. Jos nimi-, osoite- ym tietojen salaamisella on OIKEASTI väliä, suosittelen turvakiellon hakemista maistraatista väestörekisteriin (pitäisi välittyä myös ajoneuvorekisteriin). Eikä tuo turvakielto oikeasti niin paljon haittaa, osoitetiedot pitää itse vain ilmoitella sinne, minne niitä tarvitsee (esim kela, verottaja, matkapuhelinfirma, etc), kunhan vaan muistaa samalla mainita tuosta turvakiellosta! Ja huomioikaa muuten, että jos omistatte osakkeita, osoitetietonne ovat vapaata riistaa..!

  VÄESTÖREKISTERI: "Tietojen luovutuskiellot Jokaisella on oikeus kieltää henkilö- ja osoitetietojensa luovutus väestötietojärjestelmästä yksityissektorin käyttöön mm. suoramarkkinointiin, suoramainontaan, etämyyntiin, markkina- ja mielipidetutkimukseen, osoitepalveluun taikka sukututkimusta tai henkilömatrikkeleja varten. Tietojen luovutuksen voi kieltää ilmoittamalla asiasta puhelimitse tai kirjallisesti maistraattiin tai Väestörekisterikeskukseen. Löydät tulostettavan ja näytöllä täytettävän henkilötietojen luovutuksen kieltäminen -lomakkeen lomakesivultamme. Verkkolomakkeen voit täyttää ja lähettää suoraan selaimessa. Lomakkeen tiedot välittyvät toimivaltaiselle maistraatille suojattuja yhteyksiä pitkin. Tietojen luovutuksen kieltäminen ei edellytä sähköistä allekirjoitusta. Henkilötietojen käsittelyä koskevaa tietoa löydät tietosuojavaltuutetun internetsivulta osoitteesta: tietosuoja.fi"
  maistraatti.fi/

  "Turvakielto Jos henkilöllä on perusteltu syy epäillä oman tai perheensä turvallisuuden olevan uhattuna, maistraatti voi hänen pyynnöstään määrätä, ettei hänen kotikunta- tai osoitetietojaan saa antaa väestötietojärjestelmästä muille kuin viranomaisille. Maistraatti edellyttää turvakiellon hakijalta kirjallista, perusteltua pyyntöä tai ainakin käyntiä virastossa. Turvakieltomääräys voi ensimmäisellä kerralla olla voimassa enintään viisi vuotta. Sitä voidaan jatkaa kaksi vuotta kerrallaan. Turvakielto ja osoitteen luovuttaminen Kun henkilöllä on turvakielto, hänen osoitettaan ei luovuteta useissa tapauksissa viranomaisillekaan. Ne viranomaiset, jotka saavat henkilön yhteystietoja järjestelmiinsä, saavat myös tiedon turvakiellosta. Samantapaisesta luovutusrajoituksesta on säädetty myös uudessa viranomaisten toiminnan julkisuudesta annetussa laissa. Salassapitovelvollisuus koskee tällöin kuitenkin vain sitä viranomaista, jolle henkilö on esittänyt pyynnön tietojensa luovutuskiellosta." maistraatti.fi/maistraatti/frame2.jsp?url=http://www.maistraatti.fi/docs/kotikunta_ja_vaestotiedot/6.2.7.htm

  PUHELINNUMEROT: "Mitä tarkoittaa salainen numero? Salaiseksi merkittyä liittymästä ei luovuteta tietoja numerotiedustelusta. Voit halutessasi pyytää liittymäsi salaiseksi jo liittymäsopimusta tehdessäsi tai myöhemminkin ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Muutettaessa jo olemassa oleva liittymänumero salaiseksi päivittyy tieto muutoksesta numerotiedusteluihin muutaman vuorokauden sisällä. Salainen numero ei välttämättä estä puhelinnumerosi näkymistä vastaanottajalla, kun soitat hänelle."

  AJONEUVOREKISTERI: Pätee sama kuin noihin osoitetietoihin, eli osoitteen luovutuksen estäminen eri tarkoituksiin, mm. tietopalveluna, sekä turvakiellot. Käytännössä rekisterinumeron perusteella saa, jos tätä ei ole erikseen kielletty, mm. ajoneuvon omistajan tai/ja haltijan nimi- sekä osoitetiedot.

   
 7. Tuisku Vierailija

  Minulle kävi niin , että ukkomies väitti olevansa vapaa sinkku??? Mitäs siihen sanot? Ei se ole naisen vika silloin.
   
 8. Meri Vierailija

  Mulla on salainen
  Te puhuitte varattujen kanssa olemisesta niin en o ollut varattujen kanssa mutta on väitetty että mulla olis muka ollu suhde varattuun ja että harrastan muka yhden illan juttuja not my cup of tea!
   
 9. Marusha Vierailija

  Onko kaikilla varatuilla miehillä sormus sormessa? EI
  Onko heillä joku merkki otsassa että ovat varattuja? EI

  Monet miehet jotka ovat varattuja mutta haluavat olla sinkkuja/ vapaita eivät todellakaan edes kerro olevansa jo suhteessa, puhumattakaan että käyttäisivät sormusta!
  He ehkä vielä salaavatkin sen NIIN pitkään että TOINEN nainen EREHTYY uskomaan että halveksuttava "mies" on VAPAA....
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti