Hae Anna.fi-sivustolta

outo uni/selitystä?

Viestiketju osiossa 'Unien tulkinta' , käynnistäjänä ööö, 18.05.2017.

 1. ööö Vierailija

  näin sekalaita unimaailmaa ja yhtäkkiä kesken unen tuli työpaikaltani ihminen jota en tunne voimallisesti uneen sulki syliinsä ja sanoin: että olet tulinen ja että mulle tulee hiki hän sanoi niin mullekkin, olin hänen rintaansa vasten jotenkin pihtiotteessa, seuraavaksi hän ripotteli päällemme vihreitä kukantapaisia lehtiä? tilanne oli järjettömän todentuntuinen ja olin äärettömän onnellinen.
  osaisiko joku tulkita jotain?
   
 2. uni-valokki Jäsen

  liittynyt:
  19.05.2008
  Viestejä:
  468
  Saadut tykkäykset:
  0
  Unessasi työpaikan ihminen, jota et hyvin tunne sulki sinut syliinsä. Unen työkaverit voivat nostaa pintaan työpaikan ihmissuhteita ja ongelmia.
  Unen syleilyssä oleminen voisi kehottaa sinua olemaan rennompi sekä näyttämään sen mitä oikeasti tunnet. Älä kontrolloi itseäsi liikaa, ole avoin.

  Unessasi oli myös romanttista latausta, kukkien terälehdet voivat symboloida sitä, että kaipaat hyväksyntää ja ihailua.

  Kaipaat romantiikkaa arkipäivääsi, mutta ei väkisin siinä pihtiotteessa vaan anna asioiden tapahtua luonnollisesti, pakottamatta omaan tahtiinsa.

  Unesi toi sinulle helpotusta ja onnen tunnetta, jota arkielämästäsi tällä hetkellä puuttuu. Mutta unesi voi varoittaa myös suhteesta, jossa toinen ottaa vallan ja sokaisee ulkoisilla puitteilla.
   

Kannattaako nukkua alushousut jalassa vai ilman alushousuja? Asiantuntija vastaa

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu