Hae Anna.fi-sivustolta

Ovis plussa!!!

Viestiketju osiossa 'Vauvahaaveet' , käynnistäjänä kp 26/28, 30.08.2005.

 1. kp 26/28 Vierailija

  Aloitetaanpa ihan alusta... eli siis tämä on minun eka clomikiertoni. Aloitin oviksen testaamisen kp 12 ja testasin viisi päivää. Kp 12,13 ja 14 testi näytti negatiivista. Kp 15 se näytti plussaa ja jälleen kp 16 negatiivista. No eilen kun kp oli 25/28 ajattelin vaan ihan huvikseni testata, että mitä se näyttää. No PLUSSAAHAN se pirulainen näytti! Ja tänään sama homma! Nyt olen ihan yhtä kysymysmerkkiä koko neiti! Onko kellään muulla ollut tällaista?!?!?!?!?!? Mitä tämä on???? Ei vissiin toivettakaan vaavista tässä kierrossa... *huoh*
   
 2. .. Vierailija

  Omituiseltahan tuo kuulostaa, mutta ainahan on mahdollista, että ovis olisi ollut kp16 (n. vrk myöhemmin kuin ovisplussa). Ovistestit näyttävät monilla alkaneen raskauden vahvana plussana (päinvastoin raskaustestit näyttävät monilla oviksen haamuna, ristireaktio). Eihän sitä tiedä, josko siellä masussa nyt kuitenkin joku asuisi. Kp16 oviksen mukaan menkkojen pitäisi alkaa kp31 (ei kierrosta tulisi 30 päivää), joten jos kp31 ei mitään kuulu tai näy, kannattaa testata raskaustestillä.

  Jos tällä kertaa tulos on nega, kannattaa varmaan seuraavassa clomi-kierrossa käydä ultrassa varmistamassa toimivatko clomit halutulla tavalla.
   
 3. niin.. Vierailija

  Istukka erittää raskauden aikana myös LH-hormonia (ovishormoni) ja siksi ovistesti näyttää usein selvää plussaa kun raskaus on alkanut, viimeistään silloin kun menkat ovat myöhässä. Toivotaan että kohdallasi olisi kyse tästä :)
   
 4. kp 26/28 Vierailija

  Vai että mahdollisesti raskaana... Vahvaa plussaahan se näyttää. No ei kai se auta kuin odottaa. Mutta kyllä tuo nostatti Rouva Toiveen päätä taas aika kovasti! :) Kunpa vain! Voi kunpa vain! Vuosi on yritystä takana. Tuntuu kuitenkin epärealistiselta ajatukselta, että vois olla raskaana!

  VOI KIITOS TUHANNESTI VASTAUKSESTA!!!
   
 5. Sohvi Vierailija

  Peukut pystyssä! Tulethan sitten kertomaan, miten kävi...
   
 6. .. Vierailija

  Toivotaan, että raskaus olisi tosiaan alkanut. Laitahan kuulumisia miten asiat etenevät!
   
 7. :) Vierailija

  Olen täällä lukenut myös teorian, että LH-hormoni jäisi hieman koholle ovulaation jälkeen. Ohjeiden mukaanhan testaaminen tulisi lopettaa siihen positiiviseen tulokseen.

  Ihan vain näin varovasti tiputtelen maanpinnalle, jos menkat kuitenkin alkavat...
   
 8. kp 26/28 Vierailija

  Joo minä kerron miten asiat etenee. Sunnuntaina viimeistään testailen jos täti ei kurvaa paikalle! Saatan kyllä testata jo lauantaina... Kylläpä alkaa jännittämään... :)

  Kiitos kannustuksista! :) :) :)
   
 9. kp 26/28 Vierailija

  aijaa... Mutta sainhan minä sen negan sen plussan jälkeen... Ei kai se siitä nyt uudestaan nouse???
   
 10. kp 26/28 Vierailija

  Ovistesti näyttää edelleen plussaa ja se on jopa vahvempi kuin aiemmin.. Tädistä ei tietoakaan. Raskaustesti näytti negaa kp 29/28... Että tätiä odotellessa...
   
 11. Helmi Vierailija

  Hei,

  Laiton tästä jo tuonne ""Testit netistä"" -ketjuun, mutta pistänpä tähänkin, kun aiheessa ollaan...

  Sain tänään tilaamani Aconin ovulaatio- ja raskaustestit postissa. Päivällä sitten töissä alkoi nippailla vatsaa, joten kokeeksi sitten tein iltapäivällä kotona ovulaatiotestin. Kaksi selkeää viivaa, joista alempi T-viiva voimakkaampi.

  Eli ovuloinko _juuri nyt_ kun on ollut tuotakin vatsan nipistelyä? Tai no eihän teistä varmaan kukaan osaa sitä minulle varmaksi sanoa, mutta kun mää en ole niin perehtynyt vielä näihin asioihin... Eli voiko testissä näkyä esim viikon takainen ovulaatio? Vai onko se todellakin juuri nyt käsillä? Menossa on kp16 ja kierto vaihtelee, yleensä 27-28.

  Sikäli kiinnostaa, että mies palaa huomenna iltapäivällä työmatkaltaan ;) - olisi siis vielä saumaa, ohjeissa ainankin sanottiin, että positiivisen testin jälkeen 24-36 tunnin päästä olisi otollista koettaa.

  Toivotaan parasta - ja niitä plussia kaikille :)
   
 12. .. Vierailija

  Oviksesta ei voi sanoa mitään varmaan, jos ei näe lh huipun nousua. Eli ensin pitää saada negaa ja sitten kun viiva vahvistuu ja lopuksi plussaa, niin tietää ajoituksen. Lh-huippu säilyy yleensä n. 2 vrk, joskus enemmänkin, joten ovis on voinut jo mennä. Mutta mikäs siinä, vaikka miestä kallistaisikin :) Ei vara venettä kaada.

  Alkuperäiselle sanoisin, että huisin jännää! Odotahan päivä tai pari ja testaa uudestaan. Jos r-testi edelleen negaa, mutta ovistesti plussaa, pitää varmaan piipahtaa lääkärin pakeilla. Kaikki ei ole silloin välttämättä kunnossa.
   
 13. Helmi Vierailija

  Mut mites ne nippailut tuolla alavatsassa - eikös se voisi toisaalta olla merkki irtoavasta munasolusta? Käsittääkseni se voi tosin kieliä myös siitä keltarauhasesta tms. Miten lie - täytyy sitä koittaa kuitenkin kunhan se rakas reissumies pian kotiutuu ;)
   
 14. Saara Vierailija

  LH-tso nousee jyrkästi ennen ovulaatiota ja laskee sitten. Eli ovulaation jälkeen testi näyttää haaleaa tai negaa. Ovis saattaa olla missä vain vaiheessa kiertoa, joillakin saattaa olla jopa 3 ovulaatiota yhdessä kierrossa. Nippailut voi olla oviskipuja.

  Tsemppiä yritykseen!
   
 15. oho Vierailija

  On kyllä äärimmäisen harvinaista, että kierrossa olisi edes 2 ovulaatiota. Ja useimmiten nekin ovat sitten samaan aikaan, eli molemmista munasarjoista irtoaa rakkula.

  Voihan se olla, että alkuperäisen kierto on vain sekaisin, jos ovis olisi tulossa vasta noinkin myöhään. Kiertohan lasketaan ns. normaaliksi, jos ovis tulee viimeistään kp20 tienoilla - tällöin kaikki hormonit ovat riittävässä tasapainossa, pääpiirteittäin.

  Kipuja ja nippailuja voi olla missä vaiheessa kiertoa tahansa, ennen ja jälkeen ovulaation, sekä tietysti myös sen aikaan ja myös ennen menkkoja.
   
 16. Helmi Vierailija

  Eli jos teen sumikalla yhden ovistestin ja se näyttää vahvaa plussaa, ovulaationi on käsillä - ei siis ole mahdollista että testi osoittaa vanhaa, siis vaikka neljä päivää vanhaa ovulaatiota..? Ja kuten sanottu, tunsin alavatsakipuja päivän aikana ennen kuin tein testin - sekä sen jälkeen.

  ...Ja seuraavana päivänä sain ukkokullan kotiin, ja pääsimme koettamaan onneamme ;)
   
 17. .. Vierailija

  Ei, yksi vahva plussa ei tarkoita sitä, että ovulaatio olisi NYT. Kyllä lh-huippu voi olla useitakin päiviä.
  Ovulaation, tai itse asiassa lh-huipun, voi todeta ainoastaan niin, että ensin testaa negoja, ja sitten viivojen vahvistuessa myös plussan. Lh:n nousu pitää siis havaita, että tietää milloin ovis on.
   
 18. vierailija Vierailija

  Mullakin näytti olleen loppukierrosta LH koholla. Ei ollut selkeä plussa, mutta ei mikään haamukaan. Dpo 13 alkoi tuhruttelu ja r-testit negat, joten joku yksilöllinen piirre taitaa vain olla.

  [​IMG]
   
 19. vierailija Vierailija

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti