Hae Anna.fi-sivustolta

päivä kummitytön kans

Viestiketju osiossa 'Harrastukset' , käynnistäjänä Nipsu_, 28.12.2006.

 1. Nipsu_ Vierailija

  Minkälaista tekemistä ja puuhaamista kuuluisi teidän mielestä 2,5 vuotiaan tytön mukavaan yhdessäolo päivään. Sen verran voisin lisätä, että älkää suotta ehdotelko mitää uskonnollista, sillä vaikka hän on 'kummityttö', niin emme kuulu kumpikaan enään kirkkoon. Niin ajattelin hiukan tuota Disney on Ice showta, mutta onko 2,5 vuotias liian pieni sellaiseen? Minkälaisia muita ehdotuksia teillä on? Asutaan Espoossa, niin pääkaupunkiseudun tapahtumat ja paikat on käytettävissä. Kesällä nyt ois helppo keksiä kivoja retkipaikkoja ja saa toki kesätekemisiäkin ehdotella vastaisuuden varalle, mutta nyt kaipaisin lähinnä vinekkejä talveksi/kevääksi. Eläintarhassa ja Seelifessa on jo käyty.
   
 2. hipu Vierailija

  Ei kai sitä mitään niin ihmeellistä aina tarvitse touhuta, voihan sitä vaikka leikkiä kotosallakin, eikös? Yksi idea voisi olla joku kosertti tai vastaava (fröbelin palikat tms.), joissa pienetkin usein viihtyvät.
   
 3. kirsiköpötti Vierailija

  uimahallissa viihtyvät kaikenikäiset. =) (useimmiten)
  2,5 vuotias voisi jo osata pelata muistipeliä ja varmasti pitää pelkästä kyläilystä tädin luona. eli voisitte vaikka tehdä majan kotiisi ja piileskellä siellä.?
   
 4. Silkkiperhonen Vierailija

  Mielestäni uimahalli, luistelu tai mäenlasku voisi olla kivoja juttuja. Samoin piirtäminen, askaltelu tai leipominen. Ei parivuotiaalle vielä tarvitse sen kummempaa ohjelmaa olla, ainakin oma kummityttöni viihtyi ihan vaan kyläreissulla olemisen ilosta.
   
 5. zzz Vierailija

  Pulkkamäkeen (luistelu/hiihtäminen voi olla 2,5-v:n kanssa vähän hankalaa, jos ei yhtään osaa?) tai muuta ulkoilua, ratikka-ajelulle, leikkipuistoon. Lumiukon teko, lumilyhty. Uimahalliin (Mäkelänrinteessä on lämmiin lastenallas). Kirjojen lukemista, jokin tuon ikäiselle sopiva lauta- tai palapeli, duploja. Pientä leipomista, jokin DVD/video (mutta ei liikaa tätä lajia), askartelua vaikkapa taikataikinasta. Tai iso paperi ja lapsi makaamaan sen päälle -- piirrät paperille lapsen ääriviivat ja hän saa itse värittää/täydentää kuvan mielensä mukaan.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti