Hae Anna.fi-sivustolta

Päiväkodit Hki/Vuosaaressa - millaisia kokemuksia?

Viestiketju osiossa 'Vauvan hoito' , käynnistäjänä Pikkutytön äiti, 03.02.2009.

 1. Pikkutytön äiti Vierailija

  Joudun menemään töihin vanhempainvapaan päätyttyä ja nyt pitäisi alkaa katselemaan päivähoitopaikkaa. Onko kenelläkään hyviä/huonoja kokemuksia Helsingin Vuosaaren päiväkodeista? Sydäntä särkee, kun tietää joutuvansa jättämään 10kk lapsen hoitoon. Vaihtoehtoa ei ole, joten jos tällä keskustelupalstalla on jollakin vinkkejä päiväkotien suhteen, olisin kiitollinen vinkeistä.
   
 2. Pikkupojan äiti Vierailija

  Olin jo laittamassa vuoden ikäistä poikaani hoitoon, mutta peruin koko homman kun kävin tutustumassa muutamaan Vuosaaren päiväkotiin. Tilanne on joiltain osin aika kurja, koska yksi iso talo on kokonaan purettu ja lapset evakossa. Paikkoja on siis vähän jaossa ja aika ihmeellistä taitaa olla jos siihen taloon saa paikan mihin hakee. Kehuja olen kuullut uudesta Inkivääristä ja yksityisestä Kolibrista. Villa Familiaris on ihan pienille huono, koska on vanha talo ja paljon portaita. Porslahden päiväkoti on ergonomisesti suunniteltu. Pienten puoli ja henkilökunta oli siellä tosi jees. Itse aion tehdä lisätutustumiskierroksia kunhan meillä päiväkodin aloittaminen tulee ajankohtaiseksi. Omin silmin ja korvin sen voi aistia mikä vaikuttaa omalle lapselle parhaalta paikalta jäädä hoitoon. Kyllä itsellä pitää mun mielestä olla tunne, että luottaa. Yhdessä nimessämainitsemattomassa talossa henkilökunta oli epäystävällistä jo vastatessaan puhelimeen ja sama meno jatkui mennessämme tutustumaan. Kovin jäi ikävä maku. Semmoiseen paikkaan ei lasta haluaisi laittaa missä on huono henki ja lapset on "riesa". Tsemppiä ja onnea hyvän hoitopaikan löytämiseen ja saamiseen!!!
   
 3. Halikatti Vierailija

  Tämä kiinnostaa myös minua
   
 4. Täytynee siis tehdä kierros päiväkodeissa ja pistää sormet ristiin, että saadaan edes joku hoitopaikka. Olisi kiva kuulla muidenkin kokemuksia, jos ei nyt Vuosaaresta, niin edes muualta Helsingistä.
   
 5. Annu Vierailija

  Voin lämpimästi suositella Vuosaaren Montessoritaloa. Aivan ihana henkilökunta ja laadukasta lapsilähtöistä toimintaa!
   
 6. Ainokas Vierailija


  Samaa voin itsekin suositella, eli ajankohtainen tilanne ei ole muuttunut; erittäin hyvää palautetta voin antaa tästä päiväkodista. Ihana rauhallinen tunnelma aina, lapset iloisia. Iso suositus!
   
 7. vierailija Vierailija

  Omistaja mainostaa..
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti