Hae Anna.fi-sivustolta

Paholainen helluntaiopistossa.

Viestiketju osiossa 'Elämänkatsomus' , käynnistäjänä sheriffi James Dean, 23.02.2014.

 1. sheriffi James Dean Vierailija

  Synnyttääkö lahkot ihmisten tappajia, vahvistavatko ne murhamiesten käsiä?
  Kokemuksesta voin sanoa että nk. uudestikastajien kuten helluntailaisten, vapaakirkkoisten, baptistien ja muiden totuudesta irtaantuneiden "fariseusten" toiminta ylemmällä tasolla, saattaa olla eräs syy että nuori ei kestä lahkon aiheuttamaa painetta, vaan epätoivoisena nuori saattaa syyllistyä luonnottomiin tekoihin.
  Nuori menee lahkoon, kuuntelee rokkia tai "seireenien" kutsuvaa laulua ajatellen että kohta päästään pedille pitkälle temmeltämään jonkun sisaren kanssa, mutta kun pitkäselkäinen kääpiöjalkainen nuori kuutiopää ei saakaan naista eikä miehen puolikastakaan ja kun tämän lisäksi hänet on ajettu kuin riistaeläin nurkkaan hiljentymään, niin epätoivoiset teot saattavat saada aikaan tekoja joita olemme valitettavasti kuulleet liian kanssa, maassamme.
  Lähkojen hakamiehet painostavat nuoria ja houkuttelevat rikkaita lupauksin ja varman pääsyn etupenkkiin jos se raha(seteli) kirstuun liihottaa.
  Köyhä nuorukainen ei saa arvoa eikä arvostusta varsinkin jos elää tukien varassa, epävarmuudessa ja tulevaisuuden pelossa.
  Nuori ei ymmärrä kuinka lahkopedot vaanivat vieressä kuin kiljuva jalopeura etsien hyötyä ja paikkaa mihin sijoittaa nuorukainen.
  Kun sitten totuus avaa silmät näkee nuorukainen lahkon päämäärän joka ei perustu rakkauteen vaan rahaan ja menestykseen silloin epätoivo tarttuu niskasta ja kuka voi tietää, mihin johdattaa lahkojen saarnamiesten opetukset ehkä katolle tai metsän kätköihin väijymään ja sitä emme toivo.
  Nuorten tulisi irtautua lahkoista varsinkin helluntailiikkeestä koska se on armottomuuden linnake jossa ei ole rakkautta sen oikeassa muodossa.
  Lahkot ovat paholaisen opistoja missä saa alkunsa ja kauhean loppunsa, niin moni epätoivoon vajonnut ja rikoksen tehnyt "uudestisyntynyt" murhamies.
   

 2. Lahkolais-saarnaajien huomatessa, ettei uusi tulokas pysty heidän rahapussiaan lihottamaan, niin silloin se " kristillinen lähimmäisenrakkaus"kuolla kupsahtaa.
   
 3. sheriffi James Dean Vierailija

  Rahattomien kanssa ei upotuksen jälkeen edes keskustella ja rahaton pistetään kirpparille töihin tai pulloja keräämään.
   
 4. tottahan se Vierailija

  Luettuani helluntailaisten rikoksista olen pettynyt helluntailaisuuteen.
   
 5. sheriffi James Dean Vierailija

  Helluntailaisuus on lahkojen joukossa se ensimmäinen joka pyrkii väellä ja voimalla, valheillaan,viekkaudella ja vääryydellä, Raamattua apunaan käyttäen saamaan ihmisiä, niitä tyhmimpiä liittymään amme tai allaskasteen kautta lahkoon. Joka vie sitten helposti Raamattua käyttäen rahan jopa kerjäläisenkin taskusta.
   
 6. jumala on rakkaus Vierailija

  toivon todellakin etta ihmiset jotka lukevat naita hassuja tunteiden purkauksia taalla eivat leimaa uskontoa samalla tavalla kun taalla leimataan ns. lahkoja. saat nimitain sen kuulostamaan hullujen hommalta.

  suomi on valitettavan pieni maa ja eri uskontojen edustus vahissa. isommissa maissa missa on enemman suvaitsevuutta on helpompi nahda yhtalaisyyksia uskontojen kesken ja myoski nama aarivouhottajat paatyvat usein maitopurkin paalle johonkin risteykseen huutamaan.

  parempi on ettei anna kenenkaan pelotella itseaan helvetilla tai millaan muullakaan seuraamuksella oli kyseessa mika uskonto tahansa. vaan jos etsii yhteytta korkeampaan voimaan niin menee sinne missa sita edustetaan. enka puhu nyt tietyista kirkkoista vaan tietyista ihmisista, silla toiset ovat oikeasti loytaneet tien eivatka vain siteeraa ikivanhoja kirjoja niita ymmartamatta.

  etsikaa siis rohkeasti ja jos joku paikka ei tunnu oikealta kokeilkaa seuraavaa. jumala on rakkaus.
   
 7. sheriffi James Dean Vierailija

  Kyllä Jumala rakastaa uskoontulleita Kristuksen tunnustajia, mutta Jumalan viha on jumalattomien yllä ja ette tiedä koska sielusi vaaditaan sinultakin sinä joka vihaat Jumalaa.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti