Hae Anna.fi-sivustolta

Pakastamista kestävät leivottavat ja niiden sulatus

Viestiketju osiossa 'Omat ruokaohjeet' , käynnistäjänä TuoreAnanas, 02.10.2009.

  1. Supsukka Vierailija

     
  2. vierailija Vierailija

    Ruohhaaaaaaaaaa, hik, hik, ruohhaaaahaaaaaa, lohi pakastetaan ennen graavausta, ruohhaaahaaaha, hik, hik, röh, röh, ruohhaaaaaaa, pakast, hik, hik, ruohaaa, lohi pakkaseen, ruohhhaaaaa, hulluja nuo roomalaiset...
     
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti