Hae Anna.fi-sivustolta

Pakistanilainen elämänkumppanina

Viestiketju osiossa 'Ulkosuomalaisena' , käynnistäjänä Herukka, 20.07.2010.

 1. lopeta jo Vierailija


  Jokaisen vastauksesi myota oma sivistystasosi laskee taas pykalan meidan muiden silmissa. Mika hinku sinulla on kirjoittaa asiasta josta et tieda yhtaan mitaan?

  Muista myos etta Pakistanissa on asukkaita 187miljoonaa, kylla siihen joukkoon mahtuu niin koyhaa kuin rikastakin, hyvin koulutettua ja lukutaidotonta.

  Raivoa nayttaa tulevan vain sinulta, etko itse pelkaa sanktioita?
   
 2. Voi sinua heh heh Vierailija

  Eläkeikään minulla vielä aikaa rutkasti ja kun sinne asti pääsen ei veroeuroni voi mitenkään päätyä Suomeen. Terveillä geeneillä tuskin nappejakaan tarvitsen suuremmin niellä.

  Sinulla on järkyttävä viha sisälläsi, se sairastuttaa sinut ennen pitkää jos et tee sille jotakin!

  Ja ei kai ne naiset työkyvyttömiä ole vaikka pakistanilaisen kanssa aviossa olisivatkin. Tutkituta tuo sinun luulotautisi ja vihasi. Puheesi eivät ole normaaleja.
   
 3. yksi tyttö Vierailija

  Itse oon tutustunut suomalaisella deittisivustolla pääkaupunkiseudulla asuvaan pakistanilaiseen alle 30v mieheen, joka on kiva, mutta silti jotain piirteitä, jotka koen liian "hallitseviksi", esimerkiksi että naisen pitää aina kokata miehelleen...
   
 4. Elli Usasta Vierailija

  No voi kamalaa, että ihan joutuu kokkaamaan. Suomalainen nainen sitten ei joudu , or what? Opeta se äijä panemaan essu eteen ja lopeta vinkuminen. Pääasia, että saat hyvää kyytiä punkassa. Kai sen eteen parit munkit voit paistaa sille.
   
 5. voih Vierailija

  No kyllä on taas tasokasta kommentointia
   
 6. yksi tyttö Vierailija

  Kyllä kokkaan itseasiassa mielelläni, mutta en halua antaa sellaista lupausta, että "kyllä kulta, kokkaan aina!" jos näin ei kävisi, olisin valehdellut sekä miehelle että itselleni
   
 7. Pikku juttu Vierailija


  Kuule niihin valheisiin saat tottua jos pakin otat lakanoidesi väliin.
   
 8. Oppia ikä kaikki Vierailija
  Pikku juttu tietää mistä puhuu. On antanut pakin höylätä paikat puhki edestä ja takaa. Palkaksi ei ole saanut edes eilistä pizzaa. Kokeneen puhetta kuitenkin näyttää olevan.
   
 9. joku Vierailija


  Heipsan.Kaveri jopa teki kakrun pakistanilaisen kanssa kun suomalaiset miehet paskoja(ei lihava eikä ruma)kuulema elämä soljuu hyvin.Ei ole koskaan halunnut suomalaista miestä kuten me muut kaveripiiristäTietysti pitää olla pelko siitä maasta pois viennistä aina.Hänen mielestä ulkomaalainen parempi,me liputetaan suomalaisen puolesta.HURRAA SUOMI...JA HIFK...
   
 10. Juokse lujaa Vierailija

  Rakastuin pakistanilaiseen, olin kokematon. Puolison kulttuurin tulee AINA tutustua, ennen seurustelun aloittamista. Allekirjoitan myös samalla sen "alussa kaikki oli ihanaa"-sonnan, jota moni sanoo, mutta se ei kestä kauaa. Muutama kuukausi korkeintaan; sen jälkeen lähtee kännykkä tarkistukseen. Puhelimessa ei saa olla muiden miesten viestejä, korkeintaan hänen sekä muutaman hyvän tyttökaverin. Nainen ei saa olla ollut aikaisemmin naimisissa tai hänellä ei saa olla lapsia. Jos on, islamin mukaan mies on tehnyt suurinpiirtein sankarillisen teon mennessään naimisiin "huonon naisen kanssa".

  Todennäköistä on, että mies vehkeilee muiden naisten kanssa ja on hameväen sankari mutta syy on kuitenkin sinussa. Sinä et ikinä ole tarpeeksi rehellinen, sinulla on muita miehiä, sinä panet kaikkea, joka liikkuu... Koraanin mukaan naisen on ilmoitettava kun hän lähtee kodista; siitä hyvä kimmoke soittaa päivittäin 1000 ja 1 kertaa, missä nainen liikkuu. Soita kun lähdet, kun palaat ja kun ajattelet lähteväsi. Jos et ole siellä, missä sinun pitäisi olla (bussi myöhästyy tai mikälie taivas tippuu niskaan) olet horo, joka on käynyt vieraissa. Sinulle annetaan qhushul (eräänlainen suihku, joka toteutetaan mm. seksin jälkeen) puhdistumistarkoituksessa. Sinua kuitenkin siedetään vielä, koska vastarintaasi ja tahtoasi murennetaan pikkuhiljaa sopivaksi.

  Hän käyttää tahtosi rikkomiseen kaikki keinot. Suhteen alussa on varmasti ihanaa puhua kaikki asiat avoimesti, ja siihen hän saattaa sinua kannustaa. Nämä kaikki tulevat kääntymään sinua vastaan. Jos ex-aviomiehesi, poikaystäväsi tai undulaatin veljenpoika on pahoinpidellyt/raiskannut/ tai tehnyt jotain vääryyttä sinua kohtaan, on se sinun vikasi. Miehissä ei ole vikaa. Tämän jälkeen myös sanomisesi väännellään hänelle sopivaan muotoon. Noh, olet kuitenkin jo arvoton(=nainen) hänen silmissään.

  Eri miehillä näyttää olevan eri keinot murtaa nainen, mutta yhteisenä nimittäjänä on se, että juokse karkuun. Islam ei tunne seurustelua, alkoholia tai avioliiton ulkopuoleista seksiä. Puoliso esitellään heti perheelleen hyväksyttäväksi. Jos perhe ei hyväksy, ei tulevaisuutta ole. Länsimaalaisen naisen kanssa voi pitää hauskaa, häntä on kiva heitellä edestakaisin ja kyykyttää mutta se vaimo haetaan omasta maasta loppujenlopuksi. Lapsi on hyvä saada aikaiseksi suomalaisen puolison kanssa; perhesiteen takia on hyvä saada oleskelulupa ja tuoda se oikea vaimo maahan.
   
 11. totta puhut Vierailija


  Sama juttu irakilaisen muslimin kanssa. En saanu edes tanssia hänelle kämpässään, se olis ollu sopimatonta. Ekaks kaikki oli kivaa, mutta sitten alkoi tulla kieltoja kiellon perään. Ei tarvinnu kauan miettiä, jätin sen.
   
 12. vierailija bruce Vierailija

  muista muslimi ryhmistä poiketen pakistanilaisilla on kulttuurinsa piirissä eräs vahvasti elävä mutta vaiettu tabu nimittäin se että oman perheen naisia esi jumaloidaan ja vaimoista sanotaan että jalokivi piilee kiven alla sitä ei saa löytää esim kaupungista siksi pakistanissa ei näy naisia ja tyydyttääkseen seksi viettinsä miehillä tomii vasta verkko pysäkeillä ym jossa välitetään nuoria katu poikia miehille yleensä taksi ja kuljetus alalla työskenteliville seksi kumppaneiksi ryhmälle kerrallaan aktin jälkeen pojalle siis lapselle maksetaan vaivan palkkana jotain tuo heidän tapansa on matkannut jokaiseen euroopan maahan heidän mukanaan mutta lännessä nuoria tyttö lapsia tapaa kaduilla joita on helppo vietellä englannissa ja ruotsissa näistä viettely jengeistä on noussut haloo englannissahan vaiettiin ja poliisi ei tutkinut etteoi leimaannuttaisi isölamophobeiksi 1400 tyttöä tähähn mennessä tiedetään olleen yhdellä jengillä ja kaksi tyttöä tapettiin anywei mietin onko kukaan kysellyt tapahtuuko suomen pakistanilaisten yhteydessä kyseistä ilmiötä nimittäin näin joku aika sitten myöhään 2 n 14v tyttöä jota jututti n 20v muslimi mies kun menin ulos ovesta homasin että miestä ja tyttöjä tarkkaili pieni huomattavasti vanhempi aikuismies ryhmä ilmiselvästi puhuttajan tovereita jossain vaiheessa huomasivat että odottamani ystävät alkoivat ilmaantua paikalle sovitun mukaan katsoimme yhdessä heitä ja ehkäpä tajusoivat jotain mikä sai heidät poistumaan ilman tyttöjä oln itse kadut käyneenä hyvä analysoimaan milloin jotakin maipuloidaan ja huomasimme tämän ilmiön jo 90 luvun lopulla mutta eme silloin voineet edes ajatella tällaista heidän ehkä tekevän helsingin keskustassa
   
 13. vierailija Vierailija

  Helsingin Arabianrannassa 36-vuotias eno tappoi brutaalisti 7-vuotiaan siskonsa pojan vanhempien ollessa paikalla, mutta vanhemmat eivät saaneet estettyä tekoa.
  Ei elämänkumppaniainesta ainakaan tuo tyyppi, vaikka varmasti naisten mielestä oikea komistus. Alkoholi ja huumeet maittaneet ja niiden vaikutuksen alaisena kortitta autolla ajo. Baarissa on tyyppi viinaksensa juonut ja varmasti hengaillut parisuhdetta haikaillen.
  Olisi mielenkiintoista tietää, miten tuokin on naisia kohdellut?
   
 14. suvaitsevainen Vierailija

  Olen nyt seurustellut puoli vuotta pakistanilaisen miehen kanssa, olemme molemmat alle 25v. En tiedä onko kyseessä vaan alun huuma, mutta mies on tosi ihana minua kohtaan ja voimme jutella kaikesta avoimesti. Hän on hyvin avara katseinen ja herkän oloinen. Mielestäni hän ei yhtään vastaan aiempien kommenttien muslimi miehiä, jotka vain alistavat ja laittavat naisen kokkaamaan. Toisaalta olen itse tehnyt heti alusta asti selväksi, kuinka naista kuuluu kohdella.
  Olen tullut siihen tulokseen, että periaatteessa on ihan sama minkä maalainen mies on. Kusipäitä löytyy joka maasta, ja jokainen ihminen on kuitenkin oma persoonansa. Se on totta, että oman maan kulttuuri vaikuttaa ihmiseen, mutta se on itsestä kiinni, että kuinka hyvin omaksuu sitten esim, suomalaisia tapoja. Se on kuitenkin erona suomalaiseen mieheen, että yleensä suomalaiset miehet eivät puhu eikä pussaa, toisin kuin oma pakistanilainen poikaystäväni.
   
 15. vierailija Vierailija

 16. vierailija Vierailija

 17. vierailija Vierailija

  L
  aitan tähän vähän vierestä asiaa, kun nämä tulevat asumaan samaan taloon, jossa mainitaan että on tasokkaita asuntoja, no olemme asuneet 10 vuotta tässä talossa ja kolmen vuoden sisään on tänne muuttanut näitä ulkomaalaisia, ja sanottu on että pakistanistakin on ja muualta, no ei siinä mitään, mutta kun kamalat lemut on jokapäiväistä ja leviää koko taloon heidän kokatessaan, ja illalla alkaa klo21 narun hyppääminen huoneistossa, ja lapsien kirkuna ja aikuisten huuto, mitään rajoja näillä ei ole, jos peset pyykit ja viet narulle niin eikö nämä ole grillillä savustamissa ihmiseten vaatteet, kuten tänään pesin maton ja klo 12 alkoi krilli savuta ja naisia mekasti penskoineen siellä, viis siitä mutta matto piti hakea märkänä pois, en halua savusttua matto kotiini, tarkoitus oli puhdas raikas matto. Ihmiset on valittaneet isännöitsijälle ja mitään ei tapahdu, seinälle on ilmestynyt jonkun tekemänä hajuhaitoista neuvonta, ja kun se haisee niin kuivaushuoneissa ja saunassa, vaikka ne on kellarikerroksessa ja porukat asuu toisessa kerroksessa, että kyllä he ei mitään usko, klo saa olla mitä tahansa niin huuto kuuluu, eräs ihminen muutti pois kun klo 3 yöllä alkoinen joka öinen ruuankatku tulla hänen kotiin mekastuksen kera. Jos suomalainen pitäs tuota metakkaa lähtö olisi varmaakin varmempi. Koetan etsiä asuntoa jos näillä varoilla saisi ja jaksaisi muuttaa, ruuankäry on jokailtainen meillä. Ja tultuaan porasivat seinää liki 3 tuntia kun kuulemma alttaria tekivät, tämän tiesi heidän rappunaapurit.....
   
 18. vierailija Vierailija

  "Please, let me Go (2017), Caitlin Spencer"

  "Joskus he puhuvat englantia, joten kuulet heidät. C unt, White wh ore, Trash, Sl ut.
  Kafir girl, he haukkuvat minua. He sanovat minulle, että he voivat tehdä kulttuurissaan näin, koska se ei merkitse mitään. Eli toisin sanoen; Minä en merkinnyt mitään."
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti