Hae Anna.fi-sivustolta

Pakkoruotsi laskee naisten palkkoja

Viestiketju osiossa 'Yleistä keskustelua' , käynnistäjänä vierailija, 19.09.2019.

 1. vierailija Vierailija

  Naisten euro on vain 79 senttiä koska naiset opiskelevat pakkoruotsia, mutta eivät opiskele matematiikkaa tai fysiikkaa.
  Tämä todistaa sen että pakkoruotsi on turha kieli ja tulee kalliiksi sen opiskelijoille.

  Naiset opiskelkaa matematiikkaa ja fysiikkaa ja jättäkää pakkoruotsi pois, niin teidän euron arvo lähenee miesten euron arvoa.

  Naiset menevät opiskelemaan paikkoihin joissa ei vaadita matematiikkaa tai fysiikkaa ja he pääsevät sisään pakkoruotsin ansiosta. Suomessa on voimassa järjestelmä jossa naislle on rakennettu helpotettu pääsy yliopistoon, koska matematiikan voi korvata pakkoruotsilla.

  Naisvaltaisilla aloilla ei voi vaatia matematiikkaa, koska silloin naiset eivät pääsisi niille aloille. Siksi yliopistot ovat se vanha entinen emäntäkoulu uudessa muodossa, johon useimmat maalaistytöt joutuivat.

  SDP haluaa muuttaa talouttamme niin, että naiset saavat saman palkan miesten kanssa, mutta eri töistä. Se on jo ajatuksena absurdi ja toimenpiteet, joilla tätä absurdia ajatusta ajetaan rulevat tuhoamaan Suomen talouden. Palkkojen pitää muodostua kysynnän mukaan, eikä mitkään kikkailut tule onnistumaan, koska ne tulevat tuhoamaan Suomen talouden sitä varmemmin, mitä enemmän ne rikkovat markkinatalouden lakeja.
   
 2. vierailija Vierailija

  Ahvenanmaalla on syrjintä laillista, kun se kohdistuu suomenkielisiä kohtaan.
   
 3. vierailija Vierailija

  Suomenkielisten asema kotimaassaan, mm. Ahvenanmaalla on syrjitty. Lastentarhassa Ahvenanmaalla oli laulettu säännöllisesti puoli tuntia viikossa suomalaisia lastenlauluja, koska osa lapsista oli suomenkielisiä. Paikallinen Landsting (paikallinen kansanedustuslaitos) nimenomaisesti teki päätöksen jolla se kiellettiin. Lasten identiteettiin kajottiin kun kiellettiin suomenkielisten laulujen laulaminen.

  Ahvenanmaalle ei voi perustaa edes yksityistä suomenkielistä koulua puhumattakaan että annettaisiin äidinkielen opetusta suomenkielellä. Ahvenanmalla annetaan suomen kielen opetusta aina vieraana kielenä, myös suomenkielisille lapsille!

  Ahvenanmaalla ei saa omistaa edes asuntoa jos ei osaa ruotsia. Sairaanhoitajat Maarianhaminan sairaalassa ei saa puhua suomea edes kahvipöytäkeskusteluissa kahvitunnilla.

  Suomalainen ei voi ostaa asuntoa, taloa tai perustaa yritystä jos ei osaa ruotsia. Venäjällä suomalainen saa ostaa talon, asunnon tai perustaa yrityksen vaikka ei osaa venäjää.

  Suomi on ruotsinkieliselle ruotsin kielellä yksikielinen, koska hän voi toimia koko maassa yksikielisesti ruotsin kielellä. Suomenkielisen on oltava kaksikielinen ja osattava ruotsia Ahvenanmaalla voidakseen toimia koko maassa. Suomenkielisten velvollisuus on opiskella ruotsia ei osata ruotsia. Oikeuksia ei ole.

  Hävetkää suomalaiset heikkoja johtajianne ja itseänne. Suomalaiset ovat heikkoja ja Suomi on rasistinen maa.
   
 4. vierailija Vierailija

 5. vierailija Vierailija

  Ruotsissa ei ole pakkosuomea, koska Suomi oli alisteisessa asemassa Ruotsiin nähden monta sataa vuotta. Historiasta muodostetulla tekosyyllä yritetään perustella alisteisen aseman jatkamista väittämällä, että alistaminen pakkoruotsilla kuuluu suomalaisten identiteettiin.

  Historialla ei ikinä voi perustella mitään. Historialla perusteleminen on vakava virhe koska silloin ei edistys pääse vaikuttamaan halutulla tavalla. Jos historialla voisi perustella jotain, niin naisilta pitää ottaa äänioikeus pois.

  Köyhät maat perustelevat asioita traditioilla ja historialla, koska valtaapitävät eivät muulla onnistu perustelemaan omia etuoikeuksiaan ja haluavat pitää vallasta kiinni. Köyhimmät maat ovat vanhoillisia ja edistys on estetty vetoamalla traditioihin.

  Länsimaat osoittavat, että vain perustelemalla asiat oikeasti ilman historian taakkaa ja uskaltamalla tehdä uudistuksia voi kehittyä ja saavuttaa yhteisiä päämääriä maan kehityksessä.
   
 6. vierailija Vierailija

  Palkkoja ei saa ikinä laskea, sellainen laki pitäisi saada perustuslakiin.

  Meidän ei tule luisua kehitysmaan tasolle. Laskemalla palkkoja joudumme kilpailemaan kehitysmaiden kanssa töistä, siksi palkkojen laskeminen on katastrofaalista. Sen sijaan että vaaditaan palkkojen laskemista pitää vaatia työnantajien kehittävän parempia tuotteita ja menetelmiä, joilla pidämme palkat ylhäällä.
   
 7. vierailija Vierailija

  Meille pakotettu kansallisrunoilijan liputuspäivä vs. saamelaisten kansallispäivä ei ole liputuspäivä


  Runeberg joka ei kirjoittanut suomeksi ja kuvasi suomalaiset hitaiksi ja lojaaleiksi sotilaiksi on saanut liputuspäivän ja alkuperäiskansa ei ole saanut liputuspäivää.

  Tuleeko kenellekään mieleen kuka on meidän historian kirjoittanut?
   
 8. vierailija Vierailija

  Pakkosuomi nostaa palkkoja, koska se on hyödyllinen kieli. Pakkoruotsi laskee myös miesten palkkoja. Vertailemalla suomenkielisten miesten palkkoja huomataan että ruotsinkielisten palkat ovat paremmat suomenkielisiin verrattuna.
   
 9. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  6 121
  Saadut tykkäykset:
  299
  Sehän on historiallinen tosiasia, 700 vuoden aikainen asia että Österlandissa on myös ruotsin kieli suomen kielen lisäksi.
  "Pakkoruotsiinne" en ota kantaa, se ei ole minun asia kun en siellä asu. Se on poliittinen asia, tarkoituksena kai että suomalaiset oppisi ruotsin kieltä ja että suomenruotslöaiset oppisi suomen kieltä niin heille opetetaan suomen kieltä.
  Ei se palkka pienene siitä että osaa ruotsin kieltä. Kieliä osaavat yleisesti saa enemmän palkkaa kuin yksi kieliset. Sehän lasketaan meriitiksi mitä useampia kieliä osaat ja jos osaa Suomen toisen kielen, siis ruotsin, niin se on myös meriittiä, oli kysymyksessä nainen tai mies.
  -
   
 10. vierailija Vierailija

  Turhan kielen osaaminen ei nosta palkkaa, kuten hyvin on täällä osoitettu. Pakkosuomi on hyödyllinen kieli ja siksi ruotsinkieliset tienaavat paremmin.

  Pakkoruotsin tilalle pitää saada jokin hyödyllinen kieli, niin silloin palkka nousee.
   
 11. vierailija Vierailija

  Pakkoruotsin poistaminen on portti maailmankielien laajempaan osaamiseen ja kansainväliseen sivistykseen. Pakkoruotsi on impivaaralaisuutta sanan negatiivisessa merkityksessä.

  Kaikille pakotettu pakkoruotsi ei ole kielitaitoa, koska sillä ei voi erottautua työmarkkinoilla. Monipuolinen kielitaito tarkoittaa muuta kuin pakkoruotsia ja on edellytys pienen maan selviytymiselle talouden ja kulttuurien kilpailussa.

  Suomenkielisille pätemätön porttiteoria on heikko peruste pakkoruotsille. Se koskee vain äidinkieletään ruotsinkielisiä. Heidän ei tarvitse ensin opiskella ruotsia oppiakseen saksaa, englantia helpommin. Siksi suomalaisen kannattaa opiskella suoraan saksaa eikä ruotsia.

  Ei ole kielitaitoa osata suomenruotsia, suomenruotsilla ei pärjää edes Tukholmassa, koska suomenruotsi ei ole edes portti ruotsin kieleen.

  Ne pakkoruotsia kannattavat jotka vetoavat muihin pakollisiin pakkoaineisiin mm. matematiikkaan, paljastavat ettei heillä ole perusteluita pakkoruotsin tueksi. He joutuvat käyttämään matematiikan perustelua myös pakkoruotsin perusteluna. Matematiikassa ja pakkoruotsissa on vain suuri ero ja siksi ne molemmat tarvitsevat oman perustelunsa mahdolliselle pakollisuudelle. Pakkoruotsille ei matematiikan, historian tai biologian pakollisuudesta löydy perusteita.

  Impivaara
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Impivaara
   
 12. vierailija Vierailija

  Johtaako satojen vuosien alistaminen sinun mielestä pakkoruotsin opettamiseen?

  Mikä on sinun logiikkasi, voisitko selittää?
   
 13. vierailija Vierailija

  Hesari kirjoitti koko keskiaukeaman ruotsiksi ruotsalaisuuden päivänä ja vielä ehdotti vielä kaikkia puhumaan ruotsia koko päivän. Siitä hyvästä päätoimittaja sai tuhansien eurojen palkinnon ruotsinkieliseltä säätiöltä.

  Minulta loppui Hesarin tilaaminen siihen.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti