Hae Anna.fi-sivustolta

pako

Viestiketju osiossa 'Leffa- ja tv-friikit' , käynnistäjänä loputonta, 22.01.2008.

 1. Mijas Vierailija

  Juuh, kyllähän se Uhan alla oli aikamoista huttua, ja Fichtner itsekin on todennut että se sarja ei ollut ihan sitä mitä piti. Jos nyt oikein muistan, niin Fichtnerhän ei enää uusinut sopimusta seuraavalle tuotantokaudelle ts. luulavasti juuri siksi ko. sarja jäi vain yhden tuotantokauden mittaiseksi. Komiahan se William oli sheriffinäkin, mutta kun sitä patskaa oli sarjassa ihan liikaa!!

  Muuten, tuo olisi todellakin aivan loistava ajatus pistää Mahone ja T-bag parivaljakoksi!! Siitä tulisi varmasti hyvinkin mielenkiintoisia juonikuvioita kun kumpikin hahmo on niin moniulotteinen alkaen henkilöhistoriastaan. Pitäisköhän meidän ottaa yhteyttä FOX´in pamppuihin ja esitellä tuo sun idea!!!! :))
   
 2. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Joo! Ja tapahtumapaikaksi Suomi! ;)
   
 3. Mrs. Scofield Vierailija

  No se kolmoskauden vika jakso oli aika mohellusta. Mutta taitaa mennä suurelta osin käsikirjottajien lakon piikkiin. Niiden oli pakko pistää kausi jollain lailla pakettiin.

  Jos katsojaluvut jekeissä pysyy korkealla niin pako jatkuu, se on varma. Niin kauan kun network tahkoo rahaa niin sarja pyörii ja tiimi pidetään kasassa. Tällä hetkellä taitaa jenkeissä mennä neloskauden 14. jakso. Eli ei olla kauheesti jäljessä. Michael, tai siis Went on pakannut muutaman kilon sitten viime näkemän.. heh...
   
 4. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Niin todellakin, se lakko..Olisivat tosin voineet olla koko porukka lopun kauden Sonassa. Siinä aika alussa, kun Mahone sekosi, oli se kauden mielenkiintoisinta antia. Mutta sitten se olikin äkkiä ok..?
   
 5. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Heh..Vai on Wentille maistunut vuoden aikana kinkku?
   
 6. Mijas Vierailija

  Kyllähän tuo meni vähän sekamelskaksi ja tuntuu tosiaan että kunhan nyt hätäpäissään keksittiin jotain jotta saatiin tuotantokausi loppuun ja sitten vaan uuteen panostamaan. Mielenkiintoinen teaser kyllä oli lopussa, eli onko Mahone todellakin pahisten kanssa mennyt samaan pulkkaan vai oli vain menevinään..
  Ja olen Neitopeikon kanssa samaa mieltä, että Mahonen sekoaminen oli parasta antia, ja voi pojat kun Fichtner osaa näytellä!! Ja ne silimät!!! Kai se piti Alex selväpäiseksi saada jotta voitiin alustaa kauden liian nopeaa loppumista. Harmi.

   
 7. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Tylsä tiistai kun ei tule Pakoa. ):
   
 8. Mijas Vierailija

 9. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
 10. Apua avuttomalle Vierailija

  Mistä kannattaisi katsoa 4. kauden jaksoja? Katsoin ensimmäisen jakson (en muista mistä löysin sen) mutta siinä ääni tuli monta sekuntia kuvan jäljessä, mikä oli todella ärsyttävää. Kannattaisiko jaksot ensin ladata koneelle?
   
 11. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
 12. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Äh..Ei nyt pelitä. Se Pako vitsi löytyy, kun kelaa kohtaan 16.joulukuuta.
   
 13. Mrs. Scofield Vierailija

  Jätkä ei osaa kokata, se kiskoo napaansa roskaruokaa joten tulokset alkaa vähitellen näkyy. Tossa kesän aikana otetuissa paparazzikuvissa sillä oli vähän kessiä ja nassukin aika pyöreessä kunnossa mutta nyttemmin on jo taas hoikemmassa kunnossa. Pitää tossa iässä olla jo vähän tarkempi...hehhe...vaiks ei se mua kyl haittais. Mulle kelpaa millasena vaan. On se niin nöpö!

  No se Mahonehan sekos niistä viekuista, kun niistä selviää ni sithän on ok. Sillähän oli bentsoista ne tajuttomat viekut päällä mitä se tais ainakin kerran levittää heroiinilla mitä se T-bag sille antoi, kun ei siellä Sonassa mitä tahansa ryyniä ole tarjolla. Mutta kovaa luonteen lujuutta osotti ettei jatkanut samalla linjalla vaikka T-bag tarjos sitä uudestaan vaan veti vierotusoireet läpi kun mies ja siitä jos selviää niin on taas ihan kondiksessa.
   
 14. Mrs. Scofield Vierailija

  Voi v...siis tarkoitan, "lievittää" enkä levittää...en vaan taas osaa kirjoittaa..
   
 15. Mrs. Scofield Vierailija

  Hehee! Arvasin! Kun katoin vikaa jaksoa ja siin zuumailtiin Mahonen sinisilmiin että nyt Mijaksella pyörii sukat jaloissa :) Jännä käänne tuo että lähti Mahone nyt Susan B. Anthonyn ja Whistlerin matkaan. Inhoon sitä Whistleriä, jotenkin se on niiin luihu. Vielä enemmän kuin se Susan. Tunnen jotenkin myötätuntoa sitä Susania kohtaan kun sekin on joutunut kokemaan julmuuksia ja muuta en voi sanoa kun en halua spoilata.
   
 16. Mrs. Scofield Vierailija

  Vaikea sanoa kun en itsekään ole niitä vielä mistään ladannut. Mutta kyllä ne jaksot kannattaa ensin ladata koneelle. Millä ohjelmalla katselet? Itselläni on käytössä VLC media player ja olen todennut sen oikein hyväksi, toistaa tosi monet tiedostomuodot. Sen saa ladattua ilmaiseksi netistä.

  Sellainen maksullinen site on kuin torrent, mistä voi ladata elokuvia ja tv-sarjoja, musiikkia etc..
  ei ole hirveen kallis. Ohjelma ladataan koneelle. On vähän samantyylinen kuin eMule.
   
 17. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Mahonen varsin nopea selviäminen niistä viekuista huvitti. Sehän taisi olla selvitä yhdssä yössä. :D
  No, Aikahan oli Sonassa muutenkin kortilla..
  Ihanaa muuten, että se nuori poika pääsi kotiin.
   
 18. Mijas Vierailija

  Ei pyörinyt vain sukat jalassa vaan pyöri koko akka!

  Muuten en ihan pitänyt Mahonen "köyhän miehen Indiana Jones" -lookista, mutta voi poijjat ne silmät! Ja se ääni!!

  Ihme ja kumma , mutta oma ukkoni katsoi koko jakson Pakoa ensimmäisen kerran eläissään! Samalla kyseli minulta koko ajan että kuka tuo on, miks tuo teki noin, mitä tuo tarkoitti.. jne. Että nyt sitten kiinnostui kun oli kolmannen tuotantokauden viimeinen jakso?

  Päätin hiljaa mielessäni että jollei pukki tuo Pako 1 dvd-boxia niin ostan sen ihan itte, ja sitten pakotan ukkonikin telkkarin ääreen. Kuitenkin kun se eka kausi oli mielestäni se koukuttavin, vaikkakin vasta toka kausi aikaansai runsasta kuolan erittymistä.. Jostain kumman syystä :))
   
 19. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Ai niin. Hyvä, että T-Bagista tuli Sonan kingi. Sitä olin jo odotellut. Loppui nöyristely.
  Hitsi vie! Tämä olisi ollut ehdottamasti Paon paras kausi, jos sitä lakkoa ei olisi ollut. /:
   
 20. Mijas Vierailija

  Sonassa voi vielä koittaa mielenkiintoiset ajat..

  Mutta kuinka tässä nyt jaksaa odottaa uutta tuotantokautta? Mitähän sitä rupeis telkkarista katsomaan kun on nuo nykyiset ohjelmat vähän hakusessa.. Ja ennen kaikkea ketähän sitä rupeis kattomaan??? ;))
   
 21. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
 22. Mrs. Scofield Vierailija

  Hehheh :D vai pyöri koko akka! Itse asiassa, vaikka se lärtsä sinänsä upea ollutkaan mutta jotenkin korosti Mahonen kasvojen parhaita puolia.
  Sun miehes on ollut kateudesta vihreenä kun olet kuolannut niiden komeiden kollien perään että ei ole antanut sarjalle mahdollisuutta. On se hyvä että nykyaikana pystyy noita sarjoja katsomaan uudestaan ja uudestaan jos joku on joskus jäänyt vaikka välistä. Joten istuta vaan se miekkonen ruudun ääreen ja pistä pako-maratooni pyörimään!
   
 23. Mrs. Scofield Vierailija

  Niih, eihän tuolla pyöri mitään yhtä koukuttavaa sarjaa kun Pako. Se oli kyllä ihan omaa luokkaansa, harmiiiii. Mutta itse oon tapittanu Bonesia, sarjana hyvä ja siinä on sellasta hyvää huumoria mistä tykkään. Miespääosassa namu, tietysti ;)
   
 24. Mrs. Scofield Vierailija

  Todos son equales! vai mitä se T-Bag huuteli uutena jefenä Sonassa, nähtäväksi jää kauanko se siellä yläportaalla viipyy, ja nythän on roolit vaihtunut kun se Garrison vai hittoko sen vartija nimi oli...on T-Bagin sidekick siellä se sais kyllä jo lähtee veks sarjasta...

  Hihii, ihana hauva!
   
 25. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Bellick tais olla sen vartijan nimi. Joo, munkin mielestä aika turha hahmo. Samoin se Sucre voisi painua jo raskaana olevan muijansa luo.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti