Hae Anna.fi-sivustolta

Paljastava tieto piiloutuu

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kompiainen., 29.11.2019.

 1. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 658
  Saadut tykkäykset:
  3
  Puolitotuudet ovat aina olleet mainosväelle avain myydä tuotteita, joita kukaan ei tarvitse. Suoranaisia valheita on aina kartettava, kuten jälleen havaittiin, kun valtioneuvoston omistajaohjauksista vastaavat joutuivat kysymysmyllyyn sanoistaan. On hienoa, että jotkut kokevat omaavansa oikean tiedon omakseen, sillä väärän tiedon vartijoilla on aina keinonsa hyötyä hyvyydestä.

  Erinomaista, että itsenäisyyspäivän teema on juuri tieto ja yhteiskunnallinen keskustelu, koska valheiden verkkoihin sotkeutuneita on arvattavasti mukana parketilla. Toivottavasti kukaan ei hyökkää yksilöitä kohtaan, vaan pyritään selvittämään, mitä ongelmia hallintokulttuurissa on. Tosin paljastava tieto piiloutuu aina sillä tavoin, ettei rahvaan silmin voi siitä nähdä kuin olettamuksen.

  Kunniavieraina ovat lotat ja sotaveteraanit, jotka osasivat ohjata omiansa sodan aikana ja sen jälkeenkin oikean tiedon äärelle. Palkituista sotilaista moni oli maanviljelijä, joka puolusti isänmaansa lisäksi oikeutta omistaa maata ja elintilaansa. Raskasta oli rintamilla olo, muttei helppoa ollut kotitanhuvillakaan, kun palattiin takaisin arkeen.

  Eikä aherrusta palkittu siten, että jälkipolvet olisivat asuttaneet koko maan. Ilmeisen hyvä siten, sillä autiotalojen piipuista ei nouse enää savua osoittamaan aamun auenneen aherrukseen. Nykyään kaiketi hiilidioksidin nousu ilmakehään on tuomiopäivän merkki, joka tuhoaa maapallolta elämän.
   
 2. vierailija Vierailija

  Katsoin joku aika sitten ennen Posti-gatea Yle Areena Pääministeri dokumentin.
  Annelia esittävä naisnäyttelijä sanoi ohjelman lopuksi miksi asiat menivät solmuun.
  Syynä oli hurmos.
  Antti Rinne on hyvä ihminen ja ihailen hänen vilpittämyyttään. Hän on edelleen jossakin määrin toipilas vakavan sairauden jälkeen. Ihmisiä me ollaan kaikki ja erehtyminen
  on inhimillistä. Mokia sattuu mediasirkuksessa.
  Politiikka on kovaa peliä ja sanojaan ei saa takaisin.
  PIenessä maassa ei kannata polttaa siltoja takanaan.
  Voimia kaikille asiain hoidossa. Eronneelle naisministerille erityisesti.
  Harmittelin kun hän antoi niin helposti periksi. Asiat selviävät puhumalla ajan kanssa.
  Postilakko on onneksi ohi. Kävin tänään hakemassa kirkon joulumyyjäisistä joulukalenterini. Lehti sentään tipahti postilaatikosta.
  Ollaan ihmisiksi. Eipä minulla muuta tällä kertaa.
   
 3. vierailija Vierailija

  Antti Rinne oli taloyhtiön hallituksen isännöitsijä joka sekotti omat ja yhtiön rahat keskenään. Hän myös sai fudut kun yritti laskuttaa kaksi kertaa matkalaskuaan. Itse puolustautuu sillä, ettei ole tuomittu, no ei kai juristin ketku oikeuteen halua koska menisi mahdollisuus toimia juristina.
   
 4. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 658
  Saadut tykkäykset:
  3
  Pääministerinä Antti Rinne on lupaillut rahvaalle parempia oloja, kuten luopunut kyykyttämästä työttömiä, joten toki hän on hyvin tarkoituksin yrittänyt saada aikaan tulosta. Pieneläkeläisille lupasi myös vappusatasen, joten eipä ihme, että koko mustat porvarit hyökkäävät hänen kimppuunsa.

  Keskustapuolue on valinkauhassa, kuten vihreätkin, koska hallitus ei selviä luottamusäänestyksestä ilman heidän tukeaan. Jos Kulmuni haluaa karistaa harteiltaan Sipilän ökyilyn, hän tukee nykyhallitusta, mutta muussa tapauksessa sopii epäillä, että eliittikaarti puolueessa pitää yhä valtaa. Katsomisen paikka!
   
 5. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 658
  Saadut tykkäykset:
  3
  Pääministerin vaihto sopii ilmeisesti niin keskustalle kuin demareille, sillä puolueet pääsevät sillä tavoin irti ennen vaaleja annetuista lupauksista. Rinne on ainoa, joka on luvannut jotain köyhimmille, joten hän on riippakivi eliitille.
   
 6. vierailija Vierailija

  Rinne voi nyt kirjoittaa lisäluvun kirjaansa.
   
 7. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 658
  Saadut tykkäykset:
  3
  Lupaukset pieneläkkeiden nostosta voidaan unohtaa, eikä kohonneita lääkekustannuksia korvata lainkaan sairaille, jotka usein ovat iäkkäitä. Samat puolueet ovat valmiit jatkamaan hallituksessa, joten sen pohja pysyy entisellään. Nuoret naiset saavat nyt ohjat käsiin, kun miesvalta on aiemmin jo päättänyt, että rahat ohjataan puolustukseen ja EU:n ylläpitoon. Rahvas joutuu taas aiempaakin tiukemmalle, vaikka on jo nyt lirissä lähes pahemmin kuin pakolaiset lämpimissä maissa.
   
 8. vierailija Vierailija

  Pakolaisten oloja leireillä ei kannata kadehtia. Olen mieluummin viileässä kotimaassani kuin paahtavassa helteessä teltassa.
  Hyvä kun hallitussolmu aukesi.
  Muistan vaalitilaisuuden vuosituhannen alussa. Istuin samassa kahvipöydässä edesmenneen Kyllikki Virolaisen kanssa rupatellen niitä näitä.
  Aika kuluu ja kotimaan politiikka näköjään vieläkin kiinnostaa meikämammaa.
  Pienituloisena elämä pääkaupunkiseudulla mietityttää.
  Tuskin hyvätuloisetkaan nauttivat, että suuri osa kansasta sinnittelee päivä kerrallaan.
  Tykkään yksinkertaisesta ja vaatimattomasta elämästäni.
  Tänään aurinko paistaa kirkkaasti. Tunnetusti arska paistaa kaikille tasapuolisesti.
  Helsingin kaduilla liikkui kettu yöaikaan. Minua ei ketuta kotimaan politiikka. Mukava sitä on seurata tv-ohjelmien lomassa.
   
 9. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 658
  Saadut tykkäykset:
  3
  On kotimaankin siltojen alla asukkaita, jotka elävät jopa alkeellisimmissa oloissa kuin pakolaiset, joiden osa ei tietystikään ole kadehtimisen arvoinen. Tuskin kummankaan ryhmän asujat kykenevät kirjoittamaan näille sivustoille, joten nettiin ajatuksiaan sanailevat ovat kaikki hyväosaisia. Eikä kotimaan politiikka ketuta lainkaan, mutta hyvä kertoa, miksi juuri Rinne haluttiin pois pääministerin paikalta.

  Antoi vaalihuumassa lupauksia pieneläkeläisille, joita ei voi nykytilanteessa lunastaa, koska varat uitetaan eteläiseen Eurooppaan ja puolustukseen. Suomessa työväestö lakkoilee oman elintasonsa puolesta, mutta eläkeläisillä ei ole sellaiseen mahdollisuutta. Rinne hamusi ääniä samoin kuin Katainen aikoinaan lupauksin, joita ei ollut tarkoituskaan toteuttaa.

  Arska ei loista kaikille tasapuolisesti, vaan jossain päin on aina pilvistä, joten harmautta riittää itse kullekin jaettavaksi. Lisäksi rikkaimmat lentävät ulkomaille nauttimaan auringosta, kun sen sijaan köyhä talsii kaamoksessa. Onneksi on sentään sinistä valoa öisin, kun on pakkasta ja tähtitaivas.
   
 10. vierailija Vierailija

  Kepu puhui luottamuksen menettämisestä. Jos ei elämässä luota kumppaniin yhteistyö takkuaa. Selkeä ulosanti on tärkeää.
  Oma näkemykseni on, että Antti on tyyppinä hömelö. Posti-sotkussa hän tunaroi ja Kepu sai maakunnista kiukkuista palautetta.
  Mäntyniemeen oli lyhyempi matka kuin aikoinaan kesällä Naantaliin lentokoneella u-käännöksineen.
  Korjaan virheeni. Kettu tassutteli kaupungilla aamulla.
  Pian kaamosaika on taas ohi.
  Kannattaa katsoa TTK-finaali varsinkin Jorman tanssi.
  Tuli nuoruus mieleen. Tanssin paljon. Kävin silloin tanssitunneilla.
   
 11. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 658
  Saadut tykkäykset:
  3
  Kaamoksen kauneus on vasta tuloillaan, sillä talvipäivänseisaus on vain pari päivää ennen joulua. Television huumaan ei kannata kietoutua, vaan mieluummin kirjoittaa niitä näitä ajankulukseen, jos suinkin kykenee siten tekemään. Usko tai älä, mutta kaikkein vähimmin arvosteluin poliitikot selviävät siten, että lupauksia antaneelle annetaan potkut. Nyt on naisten vuoro hallita, mutta ei hätää, sillä valtakunnan varat on sidottu muihin tarkoituksiin kuin suomalaisten hyvinvointiin, joten eivätpä voi teroittaa kynsiään lupaamalla sosiaalisia etuja kenellekään.
   
 12. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 658
  Saadut tykkäykset:
  3
  Eipä taida keskustan puoluejohtaja kyetä pitämään valtaa näpeissään, vaan lieneepi siten, ettei äänestäjäkunnan enemmistön kanta nouse tahdoksi, kun maakunnan patruunaväki sanelee politiikan sisällön. Uudet neuvottelut toki antavat Kulmunille mahdollisuuden nostaa arvostustaan, jos hän kykenee nousemaan valtiovarainministeriksi. Tosin valtion varat on jo sidottu länsimaistumiseen, mikä merkitsee sitä, ettei liikkumavaraa juurikaan ole.
   
 13. vierailija Vierailija

  Onpa ollut poliittisesti myrkyisä vuosi! Nyt rinteen jälkeen sipilä on tulilinjalla ja haavistokin, epäillyistä teoistaan. Hieno homma, että läpinäkyvyyttä on ollut ja hämärät teot nostettu julkisuuteen.

  Itse en ole haavistoa koskaan tukenut esim. presidentin vaaleissa. Minulle presidenttiyteen ei riitä se, että presidentti edustaa seksuaalivähemmistöjä(en ylipäätään näe, ett presidentin seksuaalisella suuntautumisella olisi mitäänväliä); täytyy olla myös hyvä tyyppi ja Haavistosta on tullut julkisuuteen sellaisia tietoja, että hän ei kovin taitava ole hyvän tyypin taidoissa. Voipi olla, että poliittiset myrskyt jatkuvatkin vielä.

  Kunpa kerrankin saisimme nähdä hallituksen, joka tekee päätöksiä ajatellen tulevaisuutta pitkälle ja oikeasit kansan hyväksi eikä heidän itsensä tai puolueensa hyväksi.
   
 14. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 658
  Saadut tykkäykset:
  3
  Hyvyys ja vastakohtansa kulkevat käsi kädessä, mutta politiikassa valta sokaisee usein kantajansa. Keskusta juuttui rinteeseen, joten puoluekone piiputtaa pahan kerran. Demarit saivat vastikkeetonta vetoapua Rinteen lupausten pettämiseen, mutta kenties ajatelmissa oli taas kerran pelastaa Suomen talous, kuten Sipilän kaudella koko ajan hoettiin. Puoluetta johtaa taas kerran nainen, eivätkä uskonnollisimmat miehet halua tunnustaa kaunista sukupuolta kykeneväksi edes papin virkaan.

  Nykyaika puskee kaikkialle, mikä merkitsee sitä, etteivät kaupungistuneet naiset äänestä sellaista puoluetta, joka ei anna todellista valtaa valitulle. Venäjällä voivat valita marionetteja väliaikaisiksi johtajiksi, mutta eipä moiset tavat sovi lainkaan Suomeen. Tosin kokoomuslaiset eivät ole koskaan edes valinneet naista johtamaan puoluetta, kuten eivät persutkaan. Tällä kertaa maakunnan miehet tekivät taas pahan virheen, kun antoivat koneen hiipua mäkeen.

  Jos haluavat korjata vahingon, valitsevat valtiovarainministeriksi Katri Kulmunin, johon demaritkin voivat luottaa, jos hänen neuvottelemansa päätökset pitävät myös eduskunnassa. Luottamus puolueen tahtoon toimia valtioneuvostossa on tärkeä, jos aiotaan saada maan talouden lisäksi ihmisten arki normalisoitua. Demarit pettivät jo omiaan Postin omistajaohjaajana, mutta voivat nyt selittää eläkeläisille annetut lupaukset muiden syyksi.
   
 15. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 658
  Saadut tykkäykset:
  3
  Keskustaeliitti pakenee todellisuutta, eikä halua uskoa, ettei kaikki julkisuus ole puolueen kannalta myönteistä. Puolue ikään kuin eristäytyy ympäristöstään, joka sitä ympyröi maaseudun lisäksi kaupungeissa, missä asuvilla on vaikeuksia tulla toimeen työstä maksettavilla tuloilla. Perussuomalaisten kannatus nousee, koska puolueen jäsenet osaavat puhua rahvaan kieltä saadakseen viestinsä perille.

  Pilkka ei ole poliittisesti viisas keino saada huomiota, koska moni voi samaistua kohteeseen, jota mollataan perusteetta. Suomessa on taatusti poliittisia nuoriakin yksilöitä, jotka osaavat esiintyä leppoisasti, mutta eivät tartu aatteeseen, koska eivät halua joutua myllytetyiksi. Kovien arvojen lisäksi on annettava tilaa hieman pehmeämmille ajatuksille, joita suosimalla on mahdollista saada rahvaankin talous kukoistamaan.

  Punamulta on ollut koko Suomea ajatellen paras vaihtoehto hallituspohjaksi, eikä sitä kannata hylätä, jolleivat äänestäjät pakota siihen. Ruotsissa sikäläinen kokoomus on jo alkanut yhteistyön laitaoikeiston kanssa, joten sama kehitys on tuloillaan Suomeenkin. Kehitys on johtamassa kahden eri blokin syntyyn, mikä on lopulta toimivin demokraattinen tapa hallinnoida.
   
 16. vierailija Vierailija

  Hieman ihmettyttää että miksi demarit antaisivat noin painavan salkun Kulmuunille varsinkin kun vetivät maton jalkojen alta? Valtiovarainministerin salkku on Suomessa näköjään avain isompiin positioihin myöhemmin kuten urpolaisen, heinämäen ja käteisen kohdalla olemme nähneet.
   
 17. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 658
  Saadut tykkäykset:
  3
  Demarien on hyvä havaita nykykehitys, joka johtaa kokoomuksen ja perussuomalaisten kykyyn tulla toimeen keskenään. Sipilä yritti jo kokoomuslaisin keinoin saada äänestäjät vakuuttuneeksi, mutta epäonnistui pahoin. Keskustalle ei jää tilaa hoitaa talousasioita porvarihallituksissa, kun sen sijaan vasemmisto tarvitsee tuekseen sosialisointia vastustavia voimia, jottei patruunoiden inho voimistu liiaksi.

  Suomessa työnantajaleiri ei suvaitse ottaa samalla tavoin yritysten hallintoon työväen edustajia kuin Ruotsissa, mutta porvarillisesti ajattelevia voidaan ottaa mukaan. Keskusta voi parhaimmin sovitella välikätenä erimielisyydet, joten ainoa vaihtoehto on pitää kiinni punamullasta.

  Kokoomus on patruunoiden äänitorvi luonnostaan, mutta perussuomalaiset eivät välttämättä halua edistää samanlaista politiikkaa, koska äänestäjäkunnassa on paljon rahvaankin edustajia. Populismi pukkaa usein karille sen jälkeen, kun ottaa vastuuta hallinnosta, koska annettuja lupauksia ei käytännössä voi toteuttaa. On siis punamullan etu, jos keskustalaiset voivat pitää valtiovarainministeriön hallussaan.
   
 18. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 658
  Saadut tykkäykset:
  3
  Mediat jauhavat demarien tilannetta koko ajan, mutteivat lainkaan sitä, vaihtaako keskusta valtiovarainministerin salkun Juha Sipilän käsiin. Demarit saavat itse valita omat ministerinsä, mutta pääministerinä Rinne ei saa luottamusta. Kulisseissa varmaan käydään kädenvääntöä, josta ei kerrota julkisuuteen. Maakunnan miehet halunnevat Sipilän jälleen talousvastuuseen, koska luottavat häneen eniten ja kaiketi puolue saa valita ministerinsä muiden puuttumatta asiaan.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti