Hae Anna.fi-sivustolta

Paljonko rahaa 2vko:ksi Thaimaahan?

Viestiketju osiossa 'Thaimaa' , käynnistäjänä maassa maan tavalla, 30.03.2007.

 1. Jooò paloi kylläkin ensin pohjaan ja sittemmin lapselle ja vaimolle kunnon talo =)
   
 2. Olli Vierailija

  Onko sulla avaimet siihen taloon? Taitaa olla, kun on vaimo.
  Onnea! Huonompaankin voisi raha mennä
   
 3. KBH5050 Vierailija

  Taitaapa avaimetkin löytyä ja näin lähes kymmenenvuoden avioliiton jälkeen tuli tuo avioehtokin purettua jokunen vuosi sitten.

  Hyvin menee, mutta menköön vain =)

  Hupina voi kylläkin sitten voi ottaa nuo kyhäelmäni tänne toisille topikeille, pientä ajankulua täytyy toisinaan harrastella, kuten monet muutkin (enpä nyt ihan nautaeläimiä tarkoita:)) tänne tekevät.
   
 4. Mukava palsta, kun tänne voit kirjoitella millä nimimerkillä haluat ja vieläpä lähes mitä vain. Toki en mitään henkilökohtaisuuksiin menevää, enkä toisia tahoja loukkaavia asioita ole kirjoitllut, kunhan pientä hupia vain.
   
 5. Vaari Vierailija

  Saan eläkettä 1219 euroa/kk. Ei se olisi Suomessa hääviä elämistä. Täällä Nong Khaissa saan sillä lähes 50.000THB ja olen sillä pärjäillyt ihan mukavasti. Kai sitä rahaa saisi enemmänkin menemään, jos olisi.
   
 6. KBH5050 Vierailija

  Hieman pitää vetää takaisin noita henkilökohtaisuuksiin meneviä asioita, Immo Simonpojalle tuli ehkäpä hieman surullinen vastaus annettua, mutta hän historiansa muilla topiceilla tienneenä osannee sulattaa viestini hyvillä mielin:)
   
 7. Vaari Vierailija

  Asun vuokralla ja tämä on aika uusi talo. Asunto on ns. condo. Tarkoittaa siellä Suomessa kerrostaloasuntoa. Talossa on neljä kerrosta ja ei ole hissiä. Asun toisessa kerroksessa ja pinta-alaa on n. 60m2 ja varastohuone, jota käytän vaatehuoneena ja varastona. Ei ole laskettu pinta-alaan. Vuokra on 4800THB/kk. Vedet, sähkö, netti jne. n. 1500THB/kk.
  Skootterilla hoitelen asiat ja liikkumisen. Ei millään pahalla, mutta joillain on topiikin otsikko unohtunut.
   
 8. KBH5050 Vierailija

  Onhan näitä unohduksia topicin taholta toisinaan tapahtunut=)
  Näillä nyt kuitenkin mennään ja tonni €uroina paloi viime reissulla kolmessa päivässä, kunnes vaimo kerkesi viriilin miehensä jälleen parin mianoikokelaan kynsistä pelastamaan.
  Se tuo reissumiehen elämä tuo aina mielenkiintoa elämään, eipä ole liian yksitoikkoista, kun välillä pienet irtiotot tempaisee!
   
 9. KBH5050 Vierailija


  Elämä on!!!
   
 10. Vaari Vierailija

  Suomessa on jo aloiteltu itsenäisyyspäivän vietto. Netin mukaan maa on mustana ja pimeää kuin perunakellarissa. Mitäpä sitä muutakaan kuin pientä kuppia tehdä ja kirjoitella nettiin. Pimeää on täälläkin, mutta kello on jo lähes yksitoista.
   
 11. KBH5050 Vierailija

  Vaari nyt kylläkin hieman taitaa erehtyä itsenäisyyspäivän ajankohdasta, ehkäpä paremmin olen tuonkin huomioinut, kun tyttären partiolaisvalajuhlaan pitäisi itsenäisyyspäivänä osallistua, linnan kutsu kun jäi tulematta=)
   
 12. Thaimaalainen Vierailija

  Itse kyllä sanoisin, että kyllä Thaimaassa on tippaus kulttuuri ja tinkimiskulttuuri...
  Tiedän sen hyvin, koska olen syntynyt siellä ja tiedän senkin myös, että ne jotka eivät anna tippejä heitä pidetään piheinä. :D
   
 13. Hadermann Mõisnik, Karjakasvataja

  liittynyt:
  17.11.2011
  Viestejä:
  536
  Saadut tykkäykset:
  0
  Thaimaalaiset eivät yleensä tippaa. Sinä turistina voit tipata reilusti, etkä ymmärrä, kun nauravat sinulle.
   
 14. Myötähäpeä Vierailija

  Kyllä täältäkin saa jos ei pidä huolta itsestään!!!
   
 15. Khii niiau Vierailija

  Vai niin. Missä päin Thaimaata vaikutat? Veikkaan, että Pattayalla. Pattaya ei varsinaisesti ole Thaimaata kulttuurinsa puolesta.
   
 16. sambo75 Vierailija

  Nihilistit voi elää helvetin halvallakin eli n.150,jos yösija on jo.Mutta mutta jos haluaa elää ja naatiskella,niin näin sinkkuna n. 1000e viikko on oikein hyvä.menkää te kaikki helvetin uskovaiset vaan kiukutteleen sinne kanarialle ja pysykää siellä tai runkatkaa ihan vaan kotona,mutta jättäkää lapsenne kuitenkin rauhaan. PEACE !!!
   
 17. sambo75 Vierailija


  Hieno homma,että oot lähtenyt nautiskelemaan eläkepäivistäsi loistavaan thaimaaseen. Olen kade sinulle,koska mahdollisesti en itse näe eläkepäiviäni,mutta hyviä vointeja sinulle ja pitkää terveyttä
   
 18. sambo75 Vierailija


  Hei ex taikku! Luulenpa,että sinunlaisesi henkilön kannattaa vaan pysyä siellä suomikanarialla,eikä tulla myrkyttämään hienoa thaimaata tuonlaisella asenteella.Oletko käynyt vuoden 07 jälkeen lomailemassa uudestaan? Toivottavasti et! Optikko liikkeitä löytyy myös thaimaastakin aivan riittävästi,ettei mahdollisesti sinun
  laisesi hölmön ihmisen tarvitse ihmetellä,ettei rannalta tai kadulta ostetut lasit ole aitoja. PS:
   
 19. sambo75 Vierailija


  MIKSI LÄHDIT???????????????????????????????
   
 20. sambo75 Vierailija


  Aika huvittava tämä sinun Budjetti NS. ei nuukailua ja tavallinen meno. Taidat ollakkin ihan omanlaisesi tapaus. Eipä tainnut naiset/miehet kelvata ja ihan reippaasti taisit baareissa napostella ihan omia vesiäsi. Melko hurjaa!! PS. N1000e viikossa on elämää!!!
   
 21. Hadermann Mõisnik, Karjakasvataja

  liittynyt:
  17.11.2011
  Viestejä:
  536
  Saadut tykkäykset:
  0
  Miten tuo taloudellisuus liittyy nihilismiin?

  Nihilismi

  Nihilismi (lat. nihil, ei mitään) on vallitsevat arvot ja käsitykset kieltävä ajatussuunta.[1]
  Tietoteoreettinen nihilismi kieltää totuuden tietämisen mahdollisuudenkin, arvoteoreettinen nihilismi eli arvonihilismi kieltää moraalisten arvojen, arvostusten tai normien pätevyyden tai mahdollisuuden. Poliittinen nihilismi torjuu vallitsevan yhteiskuntajärjestyksen täydellisesti.
  Tietokirjailija ja toimittaja Kalle Haatanen jakaa kirjassaan Ei voisi vähempää kiinnostaa - Kirjoituksia nihilismistä nihilismin passiiviseen ja aktiiviseen nihilismiin. "Aktiivisessa nihilismissä kiistämme kaikki arvot, jolloin kyynisyys on vahvin valttimme kun taas passiivisessa nihilismissä annamme saman kyynisyyden levitä koskemaan kaikkia ja kaikkea."[2].
  Nihilismi liitetään usein Friedrich Nietzscheen, joka kuitenkin oli sitä mieltä, että nihilismi on ylitettävä. Nihilismi oli 1800-luvulla poliittinen aate, jolla oli kannatusta varsinkin Venäjällä (asiaa käsitellään esimerkiksi Ivan Turgenevin kuuluisassa romaanissa Isät ja Pojat). Tunnetuimpana pohjoismaalaisena arvonihilistinä pidetään Axel Hägerströmiä.[3] Joidenkin nihilistien mukaan vallitseva yhteiskuntajärjestys on täydellisen huono ja korruptoitunut.
   
 22. La02pa Vierailija

   
 23. vierailija Vierailija

  Ikuisuus kysymys...
  Mulla menee 200 bahtia päivä normaaliin elämään yksin.
  Kun perhe on täällä, yleensä nostan 10 000 bahtia viikko ja se riittää 2 aikuiselle ja yhdelle lapselle. Näissä numeroissa liikkuminen tapahtuu omalla mopolla (100 bahtilla bensaa pääsee noin 130 km) ja syöminen paikallisissa ravintoloissa tai kotona torilta haettua ruokaa.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti