Hae Anna.fi-sivustolta

Paraatia epäillään levittäjäksi

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kompiainen., 25.03.2020.

 1. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 639
  Saadut tykkäykset:
  3
  Helmikuussa newyorklaisia maaniteltiin osallistumaan kiinalaiseen paraatiin Chinatownissa. Tuhannet ihmiset ahtautuivat kaduille viettämään kiinalaista uudenvuodenjuhlaa, mikä todennäköisesti johti virustartuntojen leviämiseen. New Yorkin terveyskonttorin johtaja Oxiris Barbot postitti tweetin helmikuun yhdeksäs päivä, missä hän väitti, että neuvo välttää kokoontumisia oli väärää tietoa.

  Tällä hetkellä New York on USA:n osavaltioista kärsinyt eniten wuhanviruksesta ja sitä kuvaillaan pandemian uudeksi keskuspaikaksi. Det goda samhället raportoi aiemmin, kuinka poliittinen korrektisuus vaikeutti virustaistelua Italiassa. Siellä helmikuussa esitettiin antirasistinen kampanja, missä italialaisia maanitettiin halaamaan kiinalaisia kaduilla, jotta kyetään pysäyttämään viha.


  Aiheen antoi:


  https://detgodasamhallet.com/2020/0...i-kinesisk-parad-skulle-trotsa-coronaviruset/


  (New Yorkissa on hätä tällä hetkellä, eikä syy ole monikulttuurisuudessa, vaan siinä, ettei ymmärretty wuhanviruksen kykyä levittäytyä. Kaikkien olisi jo helmikuussa kannattanut olla poissa kokoontumisista, joten koko paraati olisi pitänyt kieltää jo tuolloin.)
   
  Last edited: 25.03.2020
 2. vierailija Vierailija

  Eihän amerikkalaisilla ole mitään ongelmaa koronan suhteen mikäli Trumpiin on uskominen. Pääsiäiseen mennessä pyörät pyörii taas ja america is great again mikäli ovat hengissä.
   
 3. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 639
  Saadut tykkäykset:
  3
  New Yorkin tilanne ei ole Trumpin syy, vaan paikallisten viranomaisten, jotka pikemmin kehottivat väkeä menemään Chinatowniin juhlimaan kiinalaisen uuden vuoden kunniaksi.
   
 4. vierailija Vierailija

  Aivan, mutta kuten aiempi vierailija sanoi, niin "Eihän amerikkalaisilla ole mitään ongelmaa koronan suhteen mikäli Trumpiin on uskominen. Pääsiäiseen mennessä pyörät pyörii taas ja america is great again mikäli ovat hengissä."

  Eli ei ole huolta enää, koska päsiäinen on jo ovella ja Trumpin mukaan Korona voitettu. Sitä tarkoitti tuo edellinen vieras : )

  Surullista, että juhlista seurasi tuollaista, eikä tietenkään ollut kiinalaisten syy.
   
 5. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 639
  Saadut tykkäykset:
  3
  Niin! Aika usein medioissa kerrotaan Trumpin ajatuksia aiheisiin, jotka eivät ole hänen aiheuttamiaan. Sen vuoksi eurooppalaisille on syntynyt sellainen mielikuva, että kaikki on Trumpin syytä. Lisäksi mies on luonteeltaan samalla tavoin yksinvaltainen kuin monet muut presidentit, joten kaikkien muidenkin ministerien teot vaikuttavat hänen määräämiltään.

  Juhlien järjestäminen New Yorkissa ei ollut kiinalaisten syy, mutta wuhanviruksen synty oli. Aluksi pyrkivät vaientamaan lääkäritkin kertomasta taudista, mikä osoittaa hallinnolta kyvyttömyyttä pitää huolta oman kansan hyvinvoinnista. Saati sitten koko maailman väestön terveydestä.

  Kehno esitys kommunisteilta, jotka kaiken kukkuraksi jallittavat porvareita lupaamalla "halpaa työvoimaa" ahneuden alttarille. Touhusta kärsivät kaikki. Nyt tarvitaan uusi ajattelutapa, eikä se saa pohjata siihen, että kerrotaan kiinalaisten tyrkyttävän suojavälineitä hyville kumppaneille.
   
 6. Pientä hiomista (y)
  New yorkin kiinalaistaustaiset juhlijat olivat kai Amerikkalaisia? Eivätkä Kiinan kiinalaisia? Eli New Yorkin kiinalaistaustaisten USA:laisten syy ei ole sekään mitä Kiinan mantereella tapahtuu.
   
 7. vierailija Vierailija

  Kysymys on siitä, että joukkokokoontumiset olisi ollut kiellettävä kaikilta, mikä olisi ollut oikea ratkaisu. Chinatownin asukkailla lienee enemmän suhteita Kiinaan kuin muilla amerikkalaisilla, joten varovaisuus olisi ollut tarpeen.

  Suomella on myös hyvät suhteet Kiinaan ja kaiketi ovat valmiit myymään suojatarvikkeita tarvittaessa. Ruotsi on naapurimme, joten he voivat ostaa niitä meiltä, jolleivat saa itse kehnojen ulkopoliittisten syiden vuoksi. Tällä tavoin tiivistettäisiin Pohjolan maiden yhteistyötä sodankin varalle, sillä aikamoisesta kriisistä nytkin on kysymys.
   
 8. vierailija Vierailija

  Kiinalaisten uusi vuosi auttoi koronaviruksen leviämistä. Tällaiset paraatit ja kiinalaisten halaamiset saattoivat myös edesauttaa sitä. terve epäluulo on ihmiseen rakennettu itsesuojeluvaisto, rasismin ja suvaitsemattomuuden kanssa sillä ei ole mitään tekemistä. En itsekään halaisia vastaantulijoita enkä myöskään ihmistä joka on istunut vieressäni julkisissa. Globalismi on toivottavasti tullut tiensä päälle, ylistäkäämme erilaisuutta omissa valtioissa, sehän maailman tekee mielenkiintoiseksi.
   
 9. vierailija Vierailija

  The American Spectator kertoo artikkelissaan, että kiinalaiset tekstiilialan työntekijät levittivät wuhanviruksen Italiaan. Muotimaailmassa luksus merkitsee sitä, että "Made in Italy" nostaa tuotteen arvoa ja siitä saa kovan hinnan. Kysymys ei ole vain vaatteista, vaan kengistä, käsilaukuista ja muista arvotuotteista. Kolmen viime vuosikymmenen aikana kiinalaiset ovat investoineet Pohjois-Italiaan.

  Monet amerikkalaiset mediat ovat välttäneet kertomasta syytä, miksi juuri Italiassa wuhanvirus on ollut tuhoisa. On kerrottu, että Italiassa on enemmän ikäihmisiä kuin muissa maissa. Yhdellä Florencen teollisuusalueella on töissä kymmeniätuhansia kiinalaisia ja heidät lennätetään suoraan Kiinasta Roomaan.

  Aiheen lyhennelmään antoi Det goda samhället:

  https://detgodasamhallet.com/2020/03/26/hittat-pa-natet-kineser-spred-coronaviruset-till-italien/
   
 10. vierailija Vierailija

  Tähän yhdyn :)
   
 11. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 639
  Saadut tykkäykset:
  3
  Wuhanviruksen aiheuttama kriisiaika on monin eri tavoin koe kaikille, sillä esimerkiksi Ruotsin on pakko ollut yrittää tulla toimeen ilman suojavälineitä. Niitä on toki kiinalaisilla myytäväksi, mutta eivät halua auttaa länsinaapuria ulkopoliittisten erimielisyyksien vuoksi. Tietyin tavoin sota kysymyksessä, eikä voi välttyä ajatukselta: voiko Suomi millään keinoin auttaa länsinaapuria?

  Kysymys on tärkeämpi kuin osataan kuvitella, sillä tuskinpa ruotsalaiset haluavat auttaa suomalaisia vaikeuksissa, jollei heitä auteta hädässä. Suomi voi ilmeisesti ostaa suojavälineitä Kiinasta, mutta mene ja tiedä, saako myydä niitä länsinaapurille, jos kommunistihallinto ei siten halua. Tällä tavoin yksinvaltainen järjestelmä kykenee jo rauhan aikana saamaan kitkaa pienten valtioiden yhteistyölle.

  Vanhan sananlaskun mukaan toiselle kumartava pyllistää toiselle, mutta diplomaattien kesken voi olla ymmärrystä sellaisillekin ajatuksille. Tärkeintä on katsoa omaan napaan ja ostaa suojavälineitä, eikä miettiä liiaksi länsinaapurin strategiaa. Koko Pohjola on yksinkertaisuuden huippu, koska ei ole ymmärretty suojavaatteiden merkitystä jo rauhan aikana. Silloin ne olisi pitänyt valmistaa varastoon.
   
 12. vierailija Vierailija

  kyllähän suomi voi auttaa ruotsia tuossa, mutta jos sen tekee, se tehdään salaa. viedään vaikka jonnekin ikean varastoon miljoona kasvosuojaa ja sitten ikea ilmoittaa jollekin ruotsin sairaalalle, että hei! meiltä löytyi varastosta miljoona kasvosuojaa, saatiin niitä joskus halvalla, haluatteko.
   
 13. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 639
  Saadut tykkäykset:
  3
  Kiina on myynyt muun muassa tsekeille testilaitteita, jotka antavat väärän tuloksen 80 prosenttisesti. Lisäksi kiinalainen yritys Bioeasy on lähettänyt Espanjalle kasvosuojia ja muiden tavaroiden lisäksi myös testilaitteita, jotka eivät osoita kuin 30 prosenttisesti tartunnan.

  Aiheen antoi:


  https://www.expressen.se/nyheter/coronaviruset/kina-saljer-testkit-som-inte-fungerar-/  (Kannattaneeko Kiinalta ostaa suojavälineitä, jos ne eivät toimi siten kuin pitäisi?)
   
 14. vierailija Vierailija

  kasvosuojat varmaankin toimivat niinkuin pitää, niissä ei oleihmeellistä tekniikkaa ja niitä voisi valmistaa myös suomessa, en ymärrä miksi. itse ainakin olisin valmis niitä vaikka ompelemaan, ompelukone kun on omasta takaa, materiaaleja ei.

  noita testivirheitä en ihmettele yhtään. kiinalainen tekniikka ei ole laadun tae.

  kasvosuojien kanssa me vain olemme pakkoraossa, jos niitä tehdään pääsääntöisesti vain kiinassa ja ne muut vaihtoehdot ovat maissa, jotka nyt taistelevat itse koronaa vastaan, meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin tilata ne kiinasta. ne ovat myös kalliimpia kuin tavallisesti (tietenkin... ahneus ei tunne rajoja)

  kiinasta muuten epäillään, että edelleen salailevat oikeaa koronaan sairastuneiden ja kuolleiden lukumäärää, italiassa joku lääkäri kertoi, että hän epäilee ettei italiankaan todellinen kuolinluku ole sama mitä julkisuuteen on annettu ja perusteli miten oli tuohon johtopäätökseen päätynyt. harmi etten ole ottanut noita linkkejä talteen.

  olen tässä viiempäivinä miettinyt miksi salaillaan. meidän pitäisi pyrkiä tiedon läpinäkyvyteen, ei siihen, että joku taho valtiossa päättää mitä ihmisille kerrotaan ja mitä jätetään kertomatta, kun kyse on ihmisten terveydestä eikä mistään sotasalaisuuksista. Tottakai todellinen kuolin ja sairastuvuusluku voi aiheuttaa paniikkia ja laajamittaisen hamstrausaallon, mutta silti totuus palvelisi ihmiskuntaa enemmän kuin salailu. Meitä kuitenkin uhkaa tulevaisuudessa vielä muutkin pandemiat, kiitos ilmastonmuutoksen, niin jossain kohtaa on kuitenkin läväytettävä ikävät tosiasiat kaiken kansan tietoon, miksipä emme voisi niitä nyt kohdata samalla kun istumme sohvilla pelastamassa henkiä.

  hyvää ja aurinkoista kevätpäivää ! minä aion nyt siirtyä parvekkeelle täydentääkseni d-vitamiinivarastojani
   
 15. vierailija Vierailija

  Samoin kevätpäiviä ja aurinkoa. Uusi virusaalto tulee piakkoin, kertovat kiinalaislähteet. On vaikea paettava ja pelottava, koska sitä ei voi nähdä - maistaa - haistaa - tuntea - ennen kuin se on iskenyt uhriinsa. Ainoa tapa on erakoitua sillä tavoin, etteivät pöpöt löydä tietään niihin kohtiin, joista tartunta on mahdollinen. Voimme olla iloisia siitä, että virtuaalinen maailma on keksitty, koska sen kautta voimme olla yhteydessä ulkomaailmaan.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti