Hae Anna.fi-sivustolta

Paras peniksen pituus ja paksuus

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä maister, 14.03.2008.

 1. isomuna Vierailija

  Peniksen pitudessa ilmiselvästi liioittelet ja jos kyrpäsi halkaisijasta ja terskan paksuudesta puhut totta ovat ne melko vaatimattomia. Neuvoisin vaan katsomaan enemmän pornofilmejä, joista ilmiselvästi olet saanut vaikutteita kertoessasi omista seksikokemuksistasi.
   
 2. epävarma Vierailija

  olen 17v ja penikseni pituus: 15cm leveys: 4.5. tuntuu että tämä on aivan liian pieni. tyydyttääkö tällä naisen?
   
 3. minä Vierailija

  Se on hyvä koko:)
  Peniksen pituus - Seksuaaliterveysklinikka
  Peniksen pituus erektiossa
  Erektiossa pituutta on mitattu 11 tutkimuksessa, joihin on osallistunut 4148 miestä.
  Keskipituus on 14.9 cm.
  Tässä amerikkalaiset pitävät kärkisijaa 15.5 cm pituudella.
  Jos amerikkalaisia ei oteta huomioon, keskipituus on muualla maailmassa 13.9 cm. Lyhimmät ovat Jordaniassa (11.6 cm) ja Intiassa (10.9 cm).
   
 4. okieir Vierailija

  Itseäni hieman ihmetyttää, kun netissä porukalla on järjestään 15cm ympärysmitan peniksiä ja naisistakin moni tuntuu puhuvan 15cm ympärysmitasta, mutta silti naisten mielestä vessapaperirullan hylsy on paksu, vaikka se on kuitenkin vain 13,5cm. Kai se on sitten tätä netissä valehtelua ja sitä, että ison omistavat ja sellaisia mittailleet postaavat mittoja herkemmin kuin muut.

  Itselläni on 12,5cm penis ympärysmitaltaan ja jos painan hieman juuresta, niin vähän yli 13cm. Penisrenkaan kanssa pääsen lähes 13,5cm ympärysmittaan. Itselläni on myös aika naisekkaan pienet kädet, koska ainakin exälläni oli aika samankokoiset kädet kuin minulla. Omaan käteeni tuo 12,5cm tuntuu hieman turhan ohuelta. 13cm tuntuu mukavalta käteen ja tuo 13,5cm alkaa jo tuntuumaan kohtalaisen paksulta. Eli aika pienet erot huomaa ainakin kädessä.

  Olen jokseenkin epävarma nimenomaan tuon käsituntuman suhteen, joten en oikein tykkää jos nainen käsittelee penistäni, kun se seisoo ohuempana kuin se voisi seistä. Itse seksissä en ole juuri koskaan epävarma, koska minulla ei ole ollut ongelmia tuottaa naisille orgasmeja.
   
 5. sixpounder Vierailija

  Itselläni on levossa 5-8cm, mutta seisokissa 16,5cm..paksuutta löytyy sen verran että ympärysmitta on tyvestä mitattuna tasan 15cm. Petikumppaneita on ollu kymmeniä ja vielä ykskään ei oo valittanu et olis liian pieni, paksuudesta on kehuttu moneen kertaan ja joitakin on jopa sattunut. Nuoremmalla iällä olisin toivonu muutamaa lisäsenttiä pituuteen mutta aivan turhaan, hyvin oon tälläkin pärjänny. Ja muutaman kanssa käyny jopa siellä pohjassakin.
   
 6. Vanhempi Jorma Vierailija

  Kyllä meillä pitkillä järkäleillä on yleensä lahkeessakin jotakin suurempaa.
   
 7. Vanhempi Jorma Vierailija

  Vaihdatko vieläkin isompaan sillä täällä on 24,5 / 7 cm ?
   
 8. jjj Vierailija


  Ei kai ne naiset sitä sulle ala valittamaan !! Ja mitä väliä, kyllä sillä ittes saat tyytyväiseksi !
   
 9. jjj Vierailija

  Etteikö olisi väliä muka, on niiden naisten, joilla on pienivehkeinen mies, propagandaa. Ei haluta näyttää ystäville ja muille sitä, ettei kotona saa hyvää seksiä. Ja varmaan myös sitäkin, ettei haluta miesten loukkaantuvan, eiväthän he vehkeitään itse ole päässeet valitsemaan.

  Kaiken maailman kikkailut, kielipelit ja sormipelit, lelut ja miten vehjettä osaa käyttää, sun muut kuuluvat propagandaan olennaisena osana. Varmaan ihan kivaa, nautittavaakin, mutta kunnollisella vehkeellä varustetun kaverin ei tarvitse kikkailla.

  Mutta kaiken kaikkiaan, koolla on väliä, ja ei ole. Naiselle on miehelle ei. Pienestä ei nainen nauti, mutta pikkupili taatusti tyydyttää kantajansa.
   
 10. heppimies Vierailija

  Ihan keskimääräinen mies olen eikä niitä valituksia kyllä ole tullut. Mitattua tuli nimittäin, mutta tulosten hajonta on aika suuri, riippuu miten mittaa. Keskiarvon paikkeilla kuitenkin.

  Oma akkakin sanoo, että seksi on hyvää. Väitteen todenperäisyyttä vähän rohkenen epäillä, sillä hän lipsautti kerran pikkupöhnäpäissään saaneensa minua ennen isompaakin, jonka jälkeen tietysti tajuttuaan kiiruhti yrittämään paikkoa, että eihän sillä mitään merkitystä ole, vaan miten sitä käyttää ;););)

  No, oli miten oli minä olen aina saanut (lähes ainakin), eli ei pahemmin kiinnosta. Eiköhän se akkakin kohtuu tyytyväinen kuitenkin ole, kun kanssani on, joten helvettiäkö tämmösiä asioita sen enempää murehtia.
   
 11. pikkuveijari Vierailija

  Hyväksykää tosiasia ja lakatkaa murehtimasta ja mittailemasta niin elo on helpompaa. Eukon eksällä on ollut järjetön metrihalko, näin on joskus valkkaripäissään tunnustanut. Itse en ole mitenkään näyttävästi varustettu. Ajattelin, että opin asian joskus unohtamaan, mutta ei se unohdu. Aika-ajoin se heijastuu näkökenttääni kuin videotykistä, kuinka vaimo voihkii mahtikullia ahmiessaan. Pahaa tekee, mutta ei auta, miksikä se siitä tulee. Hyväksykää se, ettette sänkyhommissa sille vaimon exälle pärjää, vaikka tekisitte mitkä taikatemput, mitenpäin ja mihin suuntaan vain. Sen sijaan keskittykää siihen, että se oma pikkukikkeli on tarkoitettu vain omaan tyydytykseen. Olette itsevarmempia ja siitä akka varmasti tykkää. Sen rouvan voi pitää tyytyväisenä muilla keinoin, ostakaa vaikka joku puolenmetrin tekokyrpä tai käyttäkää mielikuvitustanne. Miehelle on luotu myös sormet ja kieli. Niin, ja on se vaimo kuitenkin valintansa tehnyt, ei siis ottanut sitä exää. Pelkkä hyvä seksi ei siis ollut valintaperuste, vaan kokonaisuuteen kuuluu muutakin :D Arvostakaa sitä arvon herrat.
   
 12. joopajoops Vierailija

  Jo on murheet pojilla.

  Sattumoisin tiedän, että vaimon eksällä on ollut varustus mallia hevonen. Minulla ei. Mitä sitten ? Jos se siitä olisi kiinni, ei varmaan olisi päästy alkua pidemmälle.

  Arvostan vaimoani, että hän jaksaa ja jopa haluaakin peuhata kanssani huonosta seksistä huolimatta. Ilmeisesti muut taidot ja ominaisuudet siis riittävät, tai sitten kyseessä on harvinaislaatuistakin spesiaalimpi naisyksilö, joka suostuu ja haluaa seksiä vaikkei siitä nauti. Jälkimmäiseen vaihtoehtoon en oikein jaksa uskoa näin monen vuoden ja parin lapsen jälkeen. :D
   
 13. hhh Vierailija

  Riippuu naisesta. Jos on saanut joskus isompaa, niin ei. Muuten varmaan kyllä.
   
 14. Levossa 2.5 cm pituus about 1cm läpimitta.
  Iskussa 16.8cm ympärys en oo mitannu mutta jonku verran paksumpi kun limupullon korkki =D
  Its a grower not a shower ;)
   
 15. Keskivertoinen Vierailija

  Itsellä 17 cm pituutta ja paksuus 6.2 cm luokkaa. Hyvin tullu toimeen. Toki myös sormet, kieli ja suu toimii.
   
 16. Poika 17v Vierailija

  Mulla on 18cm pitkä nauhamital mitattuna ja 12-13cm paksu. Mietin et onko liian ohut.
   
 17. Poika20 Vierailija

  Te naiset jotka valitatte peniksen pituudesta, voitte miettiä voisitteko itse tehdä asialle jotain? Tottakai siinä on pieni ero tunkeeko peniksen hyväkuntoiseen naiseen vai yliopainoiseen mursuun. Koikeilkaapa te astetta jykevämmät naiset pudottaa muutama kilo ja tiukentaa sitä alakertaanne jospa alkais seksi maistumaan paremmin;)
   
 18.  
 19. Jepjep Vierailija

  Olen 14 kohta 15 vuotias, ja minulla on 6cm seisoessa onko liian pieni??
   
 20. Kiinnostunut Vierailija

  Tuuks meil
   
 21. juki Vierailija

   
 22. 16v jätkä Vierailija

   
 23. 16v jätkä Vierailija

   
 24. 16v jätkä Vierailija

  Ite oon 16 ja mitat on 15 ja puol ja 4.5
   
 25. Sam Vierailija

  Minä musta miesi amerikosta minu muna 23 sentti pitus ja hvän paksu on suomi tyttö melki aina pillu meni vähä riki vaik minä vain puoli pötkö laita sisä
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti