Hae Anna.fi-sivustolta

Paras peniksen pituus ja paksuus

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä maister, 14.03.2008.

 1. vierailija Vierailija

  Voin tähän vielä lisätä että terska on vähän isompi mutta menee myös läpi rullasta reunoja hipoen.
   
 2. vierailija Vierailija

  tallää louttyy 28cm, olla yhdessa tv. somipoika
   
 3. Kkkkk Vierailija

  En nyt vastaa jokaiseen kysymykseen.

  Olen huomannut, etteivät pienimunaiset halua pysyvää suhdetta kanssani. Ja vastaavasti isommat haluavat mielellään. Tästä syystä minun on turha sanoa pienimunaiselle ettei koolla ole väliä. Onhan sillä, jos minua ei kelpuuteta.


  Sellaiset alle 4 cm paksuiset miehet vaan katoavat ja vastaavasti tätä isompien kanssa suhde jatkuu. Sellainen 4.5cm paksu ja 18cm olisi ideaali.

  Nykyisellä miehelläni on tuotakin paksumpi ja reilusti yli 20 cm. En ole kysynyt mittoja, koska ollaan aika alussa. On ollut vaikeuksia saada sisään, vaikka kosteutta on ollut riittävästi. On niin iso, että oikeasti pelkään sitä pohjaan työntymistä.

  Jännä huomata, että löytyy miehiä jolle olen ahdas. Hyvä kuitenkin että mahtuu, koska se mahdollistaa yhdynnän meidän välillä.
   
 4. vierailija Vierailija

   
 5. Zivago Vierailija

  Olen lähes koko ikäni ollut siinä uskossa, että penikseni on normaalia pienempi, ainakin levossa. Sen vuoksi en oikein tykkää käydä uimahallissa. Nyt nettiaikana onkin käynyt ilmi, että erektiossa kullini taitaakin olla varsin hyvän kokoinen: pituus 17,5-18cm ja paksuus (=ympärysmitta) 15,5cm. Näin paksua löytyy vain yhdellä 700:sta ,vähän vaikea uskoa ,mutta olen toki tyytyväinen ja itsetunto on noussut kohisten. Tänään jo kaksi ihanaa panoa vaimon kanssa !
   
 6. vierailija Vierailija

  Alaston suomi sivulla niitä löytyy ja varmasti yli 15.
   
 7. vierailija Vierailija

  Peniksen pituus on 14cm ja paksuus sen 4cm. Kasvaakohan mun penis vielä ku muistan vielä kuinka alasteella oli saman mittainen :D ikää justiinsa 17v ja murrosikä alkanut noin vuosi sitten kunnolla.
   
 8. Exsolttupoika Vierailija

  Ei ole pelkoa mulla oli 17cm kun menin armeijaan ja kun tulin ulos ja multa vedettiin housuni. Vaimoni toimesta ja mun sekä hänen äitinsä valvoessa vierestä
  Sitten mittaus sanoi anoppi ja ne löysi multa 18.2cm pitkän ja 4.5cm halkaisijaltaan
  olevan osan mun koipieni etupuolelta. Eli vierailia 15 jäitä hattuun ja vain odotat.
   
 9. vierailija Vierailija

  Paras miehen peniksen koko: 11-12cm pitkä ja n.4-4.5 cm paksu.

  Kun mies on päällä ja tulee pohjaan asti niin se tuntuu klitoriksessa niiiin hyvältä. Eli en haluaisi miestä jolla on pidempi ja enempi paksuus repisi vaginan aukon/välilihan.

  Naisten emätin on keskimäärin 6-12cm pitkä. Olen sen mittarin alalaidassa.
  Toi on tosiaan vain keskiarvo, koska näköjään on paljonkin naisia, joilla on hyvin pitkä emätin ja onneksi heille on paljon miehiä, joilla on hyvin pitkä penis.

  En sano minimiä, kun en valitse miestä sen perusteella enkä harrasta irtosuhteita. Enkä voi tietää mikä on pienin koko mikä tuntuisi hyvältä.
   
 10. vierailija Vierailija

  Onpas teillä löysät pimperot.
   
 11. vierailija Vierailija

  Varmasti 12 cm ja 3cm paksu penis tuntuu kaikilla naisilla. Tutkimusten mukaan naisten emättimen keskiverto koot on 6-12cm ja noin 1cm ×1.5-2.5cm. Kovempaa hankausta vaginan seinämissä tietenkin antaa levämpi penis, kun jokaisen naisen emätin antaa periksi ainakin parisen senttiä. Vaginan aukko ei niin hyvin.

  Naiset saa yleensä seksissä klitoriksen ärsytyksestä orgasmin ja sen takia suurin osa naisista tykkää että mies on seksissä päällä. Klitoriksessa on monin kerroin enemmän tuntosoluja kuin peniksessä. Klitoriksesta emättimen sisään päin kasvavat 10 cm haarakkeet aiheuttavat ylim. tuntoherkkyyttä emättimen yläseinämässä.

  Keskustelu oli ideaalimitoista, että mikä kellekin naiselle tuo eniten nautintoa. Eihän kukaan niiden kokojen mukaan kai puolisoa etsi.
  Miehillä ja naisilla on kullakin omat ihanteet, jotka muuttuu useimmiten sitä mukaa, kun ihminen ihastuu ja rakastuu, jolloin sen kohteesta tulee se ihanne mies/nainen kaikin puolin.
   
 12. vierailija Vierailija

  Juuri näin. Kun ihminen rakastuu se rakkauden kohde on täydellinen vaikka sillä olisi kuinka löysä tai kuinka pieni hyvänsä.
   
 13. Andy Vierailija

  Terve. Itse olen kirjoitus hetkellä 37v,
  Vertauksena että olen 174cm pitkä ja päälle 70kg.
  Riippuen erektion voimakkuudesta, niin pituus on n.16-17cm
  Paksuutta en nyt muista.
  Välillä ollut vähän epävarma, mutta ei kukaan ole valittanut. Pari kertaa uuden kanssa alle, niin alkaa löytyä kestävyyttäkin.
  Usein löytynyt yhteinen sävel heti :)
  Sinkku nytten, terve tuloa ihanat naiset mittailemaan ;)
   
 14. vierailija Vierailija

  Mä en halua et joku panee mut tuntemaan. Haluun tuntea kun pannaan. Yksinkertaista.

  Ison vehkeen kanssa on vaikeaa käyttää omia lihaksia. Nykyisenkin kanssa tekee melkein joka kerta kipeää, jos laittaa pohjaan asti.. Ja hänellä on keskivertomitta. Ainakin silmämääräisesti arvioituna. Mittanauhan kanssa en ole mittaillut enkä mittaa. Olisi huvittavaa kuulla samanlainen keskustelu toisinpäin: mitäs miehet ootte mieltä että mikä pillunsyvyys on paras ja mikä halkaisija?

  Mut juu. Miehistä puhutaan tarkoilla mitoilla ja naisista kuvaillen.
   
 15. vierailija Vierailija

  Mulla on 24 senttiä pitkä jäykkänä, 14senttiä lepotilassa ja paksuus 6senttiä. Kun työnnän märän pillun pohjaan n. 10senttiä jää jäljelle. Haluaisitko näin suurta kalua?
   
 16. Kokemuksesta Vierailija

  Muna on aina oikean kokoinen , mtta vaginoita on liian isoja eli väljijä , reenatkaa naiset lantionpohja lihaksianne niin pelinne tiukkenee
   
 17. vierailija Vierailija

   
 18. Taas Vierailija

  Hupaisaa lukea näitä kirjoituksia.
  Kyllähän noita kullien kokoja on..minulle sattunut pikkuisen kookkaampi.
  Kotona elo sujunut hyvin siihen asti kun vaimoni hommaa sen kirotun kierukan.
  Olen oppinut hellästi käyttämään kullia mutta nyt kyrpä osuu naisessa siihen vekottimen ja vie kaiken ilon.
  Siihenkin tuli ihan kiva ratkaisu..
  Rouvalla on nuori rakastaja ja minulla nuori likka joka ihastunut isompaan.
   
 19. vierailija8235 Vierailija

  Siis mitä jengi oikein selittää paskaa täällä. Jollain muka 25cm. Itselläni oli 17cm. Kahdella viim. Kerralla kun mittasin. Joskus mun muija mittas multa 19cm. Liekö väärin mitattu vai hetkellinen superstondis? Ehkä jotain siitä väliltä eli 18cm. Kun menetin neitsyyden niin olin yhden nuorehkon äitin kanssa eikä vehkeeni mahtunut sisään millään ilman lukkaria, siis vaikka tämä nainen oli synnyttänyt. Sillon kyllä tajusin että kun jengi sanoo että niillä on 20cm. Niin ne kusettaa. Ei kellään perusteinillä ole 20cm. En siis väitä että teineillä olisi pienet, kyllä jo 14-16v. On aika iso stondis, kuitenkin hartiat ja korvat kasvaa vielä 29v. Muna ei kyllä 17v enää paljoo kasva tietääkseni. Täällä joku pikku poika sanoi että sillä on 12cm. Käsittääni se on ihan perus miehen mitta jopa ihan mahdollista kyllä kun ihmiset eivät ennen elänneet 100v niin kuin nykyään. Joillain voi olla miehen mitat aikaisin ja joillain myöhemmin
   
 20. vierailija Vierailija

   
 21. vierailija Vierailija

  Mulla oli teininä 17cm ja ei mahtunut vessapaperirullasta eli yli 14cm ympärysmitta, nyt keski-ikäisenä on 14cm ja ympärysmitta 12cm. Tuntuu että laukeaa paljon helpommin kuin teininä mikä on mulle iso miinus, taitaa olla se iän myötä tuleva testosteronin vähentyminen.
   
 22. vierailija Vierailija

  Tein rullatestin enkä saanut velttonakaan penistäni rullan sisään , ilmankos on paksuksi kehuttu
   
 23. vierailija Vierailija

   
 24. vierailija Vierailija

  Siis oon 13v ja mul on vhän yli 15cm eikö muijjat tykkää jos vielä kasvaaa? Vai??
   
 25. vierailija Vierailija

  16.5cm ja ympärys keskeltä 15.5-16cm riippuen erektion kovuudesta. Ikää 25 ja raamikas kaveri muutenkin. avopuoliso 20v 168 50kg-55kg.
  Tuntuu kelpaavan välillä saattaa rajumman session jälkeen alavatsaan koskee kun kalu juuri ja juuri ottaa "pohjaan" tähän mennessä PAKSUUS saa naisen tyytyväiseksi! Hyvä esileikki ja kunnon kyydit nainen sykkii vielä tovin aikaa yhdynnän jälkeen
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti