Hae Anna.fi-sivustolta

Paras pillu naitavaksi

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä jänkäjoonas1943, 04.10.2011.

 1. jänkäjoonas1943 kiveliön kuningas

  liittynyt:
  01.03.2010
  Viestejä:
  922
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tällä palstalla on kovasti arvioitu ja arvosteltu miesten kaluja,eritoten naiset ovat ottaneet kantaa kullin kokoihin.Minäpä kysyn nyt vuorostani minkälainen on hyvä pillu?
  Toivoisin myös naisten vastauksia,niin saisimme lukea mitä mieltä naiset ovat omista vehkeistään!
   
 2. Paha Vierailija

  Heititpä pahan jänkäjoonas. Ongelma on se, että on monia naisia, jotka eivät koskaan ole edes katsoneet miltä heidän alapäänsä näyttää. Kuka nainen sitä haluaisi kertoa, että on tosi vahvat, törröttävät ulkoiset häpyhuulet, vielä isommat sisemmät ja koko vehje vielä sopivasti viturallaan ja löysä kun mopsin nahka . Ehei, sehän on tietenkin siro, kaikki huulet ovat symmetriset, klitoris sievä näppylä, juuri sopivan napakka vahvoine lantionpohjan lihaksineen, joita nainen hallitsee suvereenisti. Ainiin ja koko alapää on sievästi karvaton ja väriltään possunpunainen. Tosiasia on, ettei ole kahta samanlaista pillua vaan jokainen on yksilö ja toivottavasti ihan toimiva sellainen. On se luoja vaan aikamoinen velikulta.
   
 3. Nainen Vierailija


  Ei ole löysä, vaan ajeltu ja pienikokoinen kaikinpuolin.
  Että ihan olen tyytyväinen omaani.
   
 4. aikuinen_nainen Vierailija


  Heh minulla on juuri kuvatunlainen, siro.Lisäksi se on tiukka koska harjoitan lihaksia, myös muualta kropasta! ja saan sarjaorgasmeja niin g- pisteistä kuin klitoriksestakin Ja tämä tarina on tosi!

  Totta tuo että yksilöitä olemme ja yleensä kaikki toimii joten nou problem :)
   
 5. jänkäjoonas1943 kiveliön kuningas

  liittynyt:
  01.03.2010
  Viestejä:
  922
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nohyvä.Sarjaorkut myös hyvä.Itse en usko mihinkään erilliseen g-pisteeseen,vaan uskon nykytutkimuseen joka selittäää,että clitoris on valtaosaltaan häpyluun takana ja oikeasta kulmasta naituna se löytyy ja voila!Sieltä niitä sarjaorkkuja alkaa pukkaaamaan,ja mikäs sen ihanampaa miehestä/naisesta?
  Harrastatko a....ta?
   
 6. Xy1 Vierailija

  Ihanin pillu on lihaisa ja eläväinen. Sellainen joka puristaa kalua tiukasti koko matkaltaan ja alkaa ennen orkkua rytmisen lypsämisen. Sellaisen, jossa on g-piste normaalilla paikalla, heti siinä häpyluun yläpuolella. Eikä muuten auta takaa nainti välttämättä missään kulmassa, varsinkin kun kalun pitäisi jäädä suurimmaksi osaksi ulkopuolelle, jotta terska pääsisi osumaan g-pisteeseen. Sarjaorkun taikakin on kyseenalainen. Toiset saa kerran ja kunnolla ravistaen, kuin viimeistä päivää, niin että miehelläkin silmissä mustenee.
   
 7. Mikander Vierailija

  Se riippuu kuinka tavara tarjotaan.
  Ei se niin yksiselitteistä ole
  Huonopillu voi olla hyvää
  kuin daami osaa hommansa.
   
 8. jänkäjoonas1943 kiveliön kuningas

  liittynyt:
  01.03.2010
  Viestejä:
  922
  Saadut tykkäykset:
  0
  Zot,Zot!Kyllä tosipillu alkaa lypsämisen HETI kun kullin pää"kurimukseen kurkistaa"Ennenmuinoin isot pojat puhuivat oravapillusta.Sanoivat,että pillu ramuaa kullinvartta ylös niinkuin orava puuhun.Ei ole mitään g-pistettä.On Clitoris jonka esiin kurkistava nuppu on häpyluun päällä.Valtaosa tuosta hermokimpusta on ko.luun takana.Takaanainti ja varsinkin anuksesta takaa parhaan mahdollisen kulman kullilla tökkiä juuri tuota kohtaa.Älähän vähättele sarjaorkkuja.Palaa niihin kun olet kohdannut sellaisen/sia.
   
 9. kasva aikuiseksi Vierailija  Millainen on hyvä tuoli, millainen on hyvä leipä, millainen on hyvä hanska? Mitä sillä on niin väliä, jokaiselle on omansa hyvä. Aihe sinänsä on äärimmäisen lapsellinen ja kehittymättömän aivon tuotos.
  Ei aihetta enempään.
   
 10. Henkka Vierailija

  Semmonen joka on helposti saatavilla.
   
 11. Nainen Vierailija

  Ompahan pojilla puheet, ei voi kun nauraa !!!
   
 12. jänkäjoonas1943 kiveliön kuningas

  liittynyt:
  01.03.2010
  Viestejä:
  922
  Saadut tykkäykset:
  0

  Otappa sinä AIVOT käyttöön ja lue vain NIITÄ sivuja joilla käsitellään noita tuoleja,leipiä ja hanskoja.
   
 13. kasva aikuiseksi Vierailija


  Luuletkos sinä sitten että tämä on naisten halventamis sivu ? Idiootti.
   
 14. jänkäjoonas1943 kiveliön kuningas

  liittynyt:
  01.03.2010
  Viestejä:
  922
  Saadut tykkäykset:
  0
  Millä tavalla tai sanoilla olen naisia halventanut,sinä oikeikirjoitusvirheinen dorka?
   
 15. Hei, hei Vierailija

  Onhan meitä ainakin kolme naista, jotka olemme asiallisesti vastanneet alkuperäiseen kysymykseen. Ja huom nimimerkki paha esimerkiksi ei ole mies.
   
 16. kasva aikuiseksi Vierailija


  Banniako kerjäät ? =))
   
 17. jänkäjoonas1943 kiveliön kuningas

  liittynyt:
  01.03.2010
  Viestejä:
  922
  Saadut tykkäykset:
  0

  Jopas jotakin!Eikö pinna kestä?Millä oikeudella sinä nimittelet?
   
 18. Xy1 Vierailija


  Zot zot itsellesi. En viitsinyt mainita oravapillua, kun olen sellaisen pauloissa ja sellaisen kanssa naimisissa. G-piste toisilta löytyy, myös hältä, se röpölöinen alue häpyluun yläpuolta pillun etureunassa. Satoja kertoja olen siitä sormillakin orkut synnyttänyt, joten ihme piste on, jos ei kerran ole olemassa. Tuo orava ei muuten herää henkiin, jos takaa tyrkkii, joten jää orkut syntymättä. Vaan annas olla, jos pääsee päälle kirnuamaan. Tykkään kyllä ennemmin yhdestä isosta maanjärjestyksestä, kuin monesta pienestä täristyksestä. En ole sarjatäristyksiä, enkä muutakaan lähtenyt hakemaan, kun en oravapillun pauloista mihinkään päässyt, saati edes halunnut. Oravapillu on miehelle upein nautinto, mitä maailma maanpäällään kantaa.
   
 19. kasva aikuiseksi Vierailija


  Provosoi sinä vaan kun et muuhunkaan pysty ;D
   
 20. jänkäjoonas1943 kiveliön kuningas

  liittynyt:
  01.03.2010
  Viestejä:
  922
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiitos samoin!Hämmästyisit jos tietäisit mihin kaikkeen pystyn.
   
 21. jänkäjoonas1943 kiveliön kuningas

  liittynyt:
  01.03.2010
  Viestejä:
  922
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tsot,tsot,tsot,joko näkyy,lauloi eräs artisti muinoin.Nykygynegologian(mikä sanahirviö!)mukaan clitoris on miehen penistä suurempi ja valtaosa siitä on häpyluun takana ulottuen sieltä ns.nipukkaan joka työntyy esiin häpyluun(ujosti hupussa!) yläpuolelta.Mainitsemasi "röpölöinen"alue on juuri sitä häpylyyn takana olevaa clitoriksen pääosaa,eikä mitään erillistä g-pistettä olisi.Clitoriksessa on moninkertainen hermomäärä miehen penikseen verrattuna.Hermoradat ulottuvat clitoriksen kärjestä syvälle häpyluun taakse.Tästä johtuen monet naiset saavat parhaimmat orgasmit joko takaapäin asennossa tai ollessaan itse "ratsastamassa"Olen oravapillusta samaa mieltä!Hip,hurey oravapilluille ja niistä hyvää huolta pitäville upeille naisille!Olette elämän suola!
  sarjaorkkuterveisin j.j.
   
 22. Xy1 Vierailija

  Niin, eli siellä on naisen kiihoittumiseen vaikuttava pisti. Minusta g-piste nimitys on sille paljon parempi, kuin clitoriksen takapuoli. Clitorikseksi nimitetään varsinaisesesti sitä pientä nyppylää, hermopäät ovat sitten ihan eri juttu. Tutkijoiden väite, ettei g-pistettä tai sellaista vaikuttavaa pistettä ole, on ihan hanurista. Koska se nyt vaan tuppaa olemaan joillakin naisilla. Otanta tutkimuksissa on ilmeisesti liian suppea. Josko tuon hermoryppään koko vaihtelee kuten miesten peniksetkin. Toisilla ylettyyy häpyluun taakse pillunetuseinään, toisilla ei.
   
 23. ottovaan Vierailija

  Notta...semmonen jota saa naida ja nuoleskella ja nyplätä...milloin vain...ja aina ku haluttaa...
  Epäilen , että semmoista ei vielä ole kasvatettu?
   
 24. Ainakin yksi tuollainen löytyy. Ystävättäreni ihanaa pimppiä saa näplätä, nuolla ja naida milloin vain ja muuten pitää siitä. Jos hän pitkään joutuu odottamaan niin muistuttaa asiasta.
   
 25. 68 Vierailija


  olis tervetullut tännekin!
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti