Hae Anna.fi-sivustolta

Parga Tropical

Viestiketju osiossa 'Kreikka ja Kypros' , käynnistäjänä Ailikki, 16.06.2006.

 1. Ailikki Vierailija

  Heippa, matka suunnitteilla elo-syyskuun vaihteeseen ja nyt ilman lapsia - kohteena Kreikka. Haluamme kodikasta ja siistiä asumista, peruspalvelut lähellä, samoin ruokapaikkoja - mitään menomestaa ei etsitä, mutta ihan korvessakaan emme tosiaan viihdy :) Pargalla Tropical-huoneistohotellissa näkyi olevan ainakin tilaa - onko teillä kokemuksia paikasta? Mieluummin menemme huoneistoon kuin hotelliin, kiva tehdä ja syödä aamupalat omaan tahtiin. Samoin ilmastointi on must, koska todennäköisesti tuohon aikaan vielä aika helteistä Kreikassa. Kiittelen jo etukäteen vinkeistä ja mielipiteistä!
   
 2. SaPe Vierailija

  Loistava hotelli. Oltiin viime kesänä, eikä mitään valittamista. Varaa ihmeessä !!
   
 3. Ailikki Vierailija

  Hei SaPe, kerro ihmeessä lisää, kiva kuulla kaikenlaisia kommentteja paikasta ja hotellista. Meillä nyt muutamia eri vaihtoehtoja, yksi tämä Pargan Tropical, sitten pari paikkaa Karpathoksella sekä jokunen Rhodoksella. Rhodos koluttu aikanaan nuorena moneen kertaa ja toisaalta olisi kiva lähteä muistoja verestämään, mutta toisaalta taas olisi mielenkiintoista mennä paikkaan, jossa kumpikaan ei aiemmin käynyt. Pari vuotta sitten kävin ystävättäreni kanssa Korfulla ja ihastuin paikkaan, joten ajattelin, että oiskohan Pargalla sitä samaa viehätystä, vehreää luontoa jne. Tästa Tropicalin lähiympäristöstä mieluusi kuulisin lisää, jos jaksat, niin kerro.
   
 4. SaPe Vierailija

  Hotelli rauhallinen ja siisti. Meillä oli kaksio altaalle päin, ja parvekkeella tilaa ruhtinallisesti. Partsilla myös kuivaustelineet valmiina. Altaalla pieni baari josta sai pientä purtavaa ja juomaa. Lyhyt matka kävellä keskustaan. Hotelin vierestä lähtee pieni hiekkatie, joka oikaisee kivasti ja tämän tien varrella myös lähin marketti. Myös leipomo löytyy saman tien varrelta. Ruokapaikkoja löytyy joka makuun satamasta mm Piccolo josta sai hyvät pitat, ostria pizza/pastaravintola jne.Taverna toki löytyy aivan Tropicalin läheltäkin, jos ei aina viitsi keskustaan lähteä. Venetsialaiselle linnoitukselle kiva kiivetä ihanaa kujaa ja rappuja pitkin. Linnoituksen toiselta puolelta löytyy Valtoksen ranta jossa me taisimme eniten viettää aikaa. Oli mukava aamulenkki. Itse kiertelimme skootterilla kolme päivää ja kävimme myös Captain Hookin aluksella Paxoksella ja Antipaxoksella. Kauniita maisemia!!!
  Hyvin viihdyimme kaksi viikkoa.
  Onhan Parga kauneudeltaan ja vehreydeltään aivan eri luokkaa Rhodokseen verrattuna.
  Pari kertaa Karpathoksella käyneenä voin kyllä suositella sitäkin.
   
 5. tropical Vierailija

  vinkki: katso kreikka.netistä, on melkoisesti tietoa kuvien kera tropicalista ja muustakin pargasta.
   
 6. Livia Vierailija

  Tropical on hyvällä ,rauhallisella paikalla. Huoneet ovat isoja, siivoojat tekevät hyvää työtä. Jo 16 kertaa oltu tuossa majapaikassa. Ei mitään negatiivista. Asiakkaat pääosin varttuneempaa väkeä , rauhallisuus on taattu.
  Lähellä on erinomainen ruokapaikka taverna Dokos. Saa myös noutoruokaa.
   
 7. Elisa Vierailija

  Tropical on todella rauhallinen, kuva huoneistohotelli. Asiakkaat ovat etupäässä aikuisia ihmisiä joten se takaa kyllä rauhan. Ympäristö on myös rauhallinen, on sen verran matkaa ihan kylän ytimeen. Monet kerrat on siinä hotellissa viihdytty.
   
 8. vierailija Vierailija

  Ihan ok majoitus . Kokemusta on jo eli 20 kertaa ollaan tuossa majoituttu. Rauhallinen hotelli,asiakkaat enimmäkseen aikuisia.
   
 9. vierailija Vierailija

  Tuo kreikkanet ei toimi. Ei ainakaan minulla.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti